Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΜΙΚ

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ

Recommended Posts

Μιας και πιθανότατα να είναι το τελευταίο ΚΑΛΟ σκι της σεζόν με θερμοκρασίες - κάτι ψιλά και μέτριους βορειάδες και ελαφριά συννεφιά που λίγες στιγμές θα είναι christos lappas style αμαρτία να μη πάμε.

Προς το παρών το αριστερό πόδι μου είναι με άλλο ένα γόνατο σε σχήμα και μέγεθος πορτοκαλιού πάνω από το γόνατο( κλωτσιά σε χθεσινοβραδυνή μπάλα) αλλά με ισχυρή φαρμακευτική αγωγή MARLBORO LIGHTS και συμβουλες από τον expertus skierus expertus lover tiltus θα φτιάξει. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΚΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ

Ποιοι ακολουθούν :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Αναχώρηση 5.50 Λαινόπουλο στη γνωστή υποχθώνια πλατεία

Οσοι έχουν ορειβατικά σκι να τα φέρουν το πρόγραμμα έχει κατάκτηση Λιάκουρας(θα πασαρουμε στο ΖΕΤΟ κατι φίλες μου να μείνει στο σαλέ για απόλυτη ασφάλεια :shock: )

Eπίσης θα οργανωθεί το άλμα του συλλόγου μόλις σουπιάσει το χιόνι γιατι έχόυμε να βγάλουμε κάνα βίντεο :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Εγώ θα μείνω μάλλον και Κυριακή(ποδιού επιτρέποντος)

Άντε τυχερακιες θα σας κάνω και μαθήματα σκι σχεδόν δωρεάν με τα νεα κολπάκια που έμαθα απο το DOGIAKUS

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Λεω να έρθω κι εγώ - επιτέλους - την κυριακή στο Παρνασσό.

Ψάχνω για ωραίο δάσκαλο να μου κάνει μερικά μαθήματα.

ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠ'ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ :!: :?: :!:

COUNT ME IN PLEASE.

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

Υπάρχει μια σκέψη να πάμε Παρνασσο την Κυριακή,αλλα μόνο αν ρίξει κατι αυτες τις μέρες....γι αυτο αν γνωριζει κάποιος ας ενημερώσει.Οχι σήμερα ομως, απο αυριο.....δεν ενδυκνειται η μέρα για ενημερωση.

Γρηγόρης

With great mountains, comes great skiing!

Οσοι έχουν ορειβατικά σκι να τα φέρουν το πρόγραμμα έχει κατάκτηση Λιάκουρας

Ρε ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!! Ορειβατικο σκι χωρις εμενα??? Ετσι κανουν οι φιλοι???

Εσεις (αναφερομαι σε αυτους που φετος πρωτοβγηκαν εκτός πίστας…και την ψωνισαν κιολας) πριν από 90 μερες δεν ξέρατε αν τρώγεται ή καπνιζεται το ορειβατικο σκι….εκατσα σας τα εξηγησα, προτεινα αγορες, ταισα, χαιδεψα, φίλησα στο μετωπο…και τωρα…κανετε ότι δε με ξερετε εε?

Ενας για ολους και ολοι..για τη πάρτη τους! Καλαααααα… :P

KAI ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΛΑΝΤΑΞΩ!!!! :shock::lol::lol::D8)

Καλα να περασετε :mrgreen: (καθάρματα :twisted: ),

Κ. :P

P.S. Μην διανοηθειτε να με παρετε τηλεφωνο όταν χαθειτε στο βουνό…ρε’σεις –τωρα το συνειδητοποιησα!- ουτε την Λιακουρα δεν ξεχωρίζετε στον οριζοντα :shock: . Πως θα πατε? :? :?: …διοτι:

1) θα σας κανω hang up :shock: και

2) θα κανω το μπανιο μου –στα ρηχα βεβαια με ένα χερι (αν και ως γνησιος φελλός, δεν θα εχω προβλημα πλευστοτητας :P )- παρεα με τα γεροντακια στην ‘ιαματική’ λιμνη της Βουλιαγμένης!

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Standard θα τα πούμε στην υποχθόνοια πλατεία :twisted:

Μιχάλη να σου φέρω κανά αναισθητικό για το ποδαράκι σου? (έχω ενέσιμα, χάπια και αλοιφές διαλέγεις και παίρνεις) :shock:

Φέρε τα ορειβατικά, φέρε τα εκτός πίστας και φέρε και τα C9 να στα καβατζώσω όταν θα κάνεις τρέλες στη Λιάκουρα. :shock:

Ο ζέτο παέι μαζί σου πακέτο. :twisted:

Εγώ θα μαθαίνω σκι στις φίλες σου και στη Νatalie μαζί με τον Chris Lappas

(Ο Χρήστος θα τους μαθαίνει carving και εγώ πως να πέφουν)

Μιχάλη θα μείνεις στάνταρ κ Κυριακή(το αποφασισα εγω για σενα) φέρε υπνόσακο.

Mr Lappas: να τηλεφωνηθούμε να πάμε Λαινόπουλο παρέα

Makalu: ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

εναλλακτική: ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

εναλλακτική2: ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ (τρίτωσε το κακό)

(καλά φεύγω γιατί θα μου πετάξει το νάρθηκα στο κεφάλι)

Τα λέμε με όλους το Σάββατο (α ναι ξέχασα ο Κωστής δεν θα έρθει, το μάθατε ε)?

Ο κάφρος του συλλόγου

PaniosBanios

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Αλήθεια edit ξέρω να κάνω, delete ενός post πως κάνουν? Γιατί μου βγήκε ένα εις διπλούν και αφού δεν ήξερα να το σβήσω, εκφράζω μέσω αυτού την απορία μου. :shock:

Χριστίνα (Κ2): Ο Lappalu, η Χρύσα και εγώ θα διασκεδάζουμε στις πίστες του κέντρου όταν οι άλλοι μουρλοί (MIK,ZETO)θα προσπαθούν να μιμηθούν τον αντρούλη σου. :shock:

Εξακολουθώ να θέλω να δω το ζεύγος Γκορτζή στο Παρνασσό έστω και για καφέ κ φαγητό στην Αράχωβα (Κωστή το σκι ξέχνα το εκτός αν θες να κατεβαίνεις τις πίστες με κλωτσιές που θα τρώς από τα μέλη του συλλόγου για την ανωμαλία - ξεροκεφαλιά που σε διακατέχει. Το τι θα σου κάνει η γυναίκα σου είναι άλλο θεμα - και πολύ χειρότερο φαντάζομαι :twisted: )

Φιλιά

Πάνος

IPB Image

να πω ότι το υποχθόνεια γράφεται λάθος επίτηδες για να κάνω συμπαράσταση στο Μιχάλη. Χρύσα να του κάνεις μαθήματα :shock:

Και βρε Μιχάλη σταμάτα να κάνεις συνέχεια post. Πως θα σε φτάσω? είσαι ο μοναδικός με μέσο όρο μεγαλύτερο από το δικό μου :shock:

IPB Image

Μην του το κάνετε βρε παιδιά του αντρούλη μου αυτό τέτοιες δύσκολες ώρες που περνάει…όχι τίποτα αλλά θα ανέβει για σκι έτσι όπως είναι! Τον έχω ικανό, το έκανε πέρυσι με σπασμένο ώμο δυο ημερών! :!: εδώ θέλει να κάτσει στις Άλπεις όλο το καλοκαίρι για να ανέβει όλες τις 4000αρες κορυφές από την τσαντίλα του!

Σας λέω!! ....ξέρω καλά τη διαστροφή του!

Γλυκέ μου ΜΙΚ, σου συστήνω αφού κόψεις το τσιγάρο, να μελετήσεις το φετινό Greek Ski resorts του Σωτήρη Γιαννόπουλου μιας και είσαι στα πρώτα σου βήματα ορειβατικού σκι καλό είναι να ενημερωθείς από το 2σέλιδο άρθρο ενός κοινού γνωστού... όλων μας!! :wink: πάντως πέρυσι που άκουγες για ορειβατικό έβγαζες καντήλες! Ήθελες λέει μόνο lift !

Καταρχάς, έχετε προετοιμαστεί οι υπόλοιποι κατάλληλα για το τόλμημα που αναλαμβάνετε????? :?:

Φίλε Lappalu φρόντισε να εφοδιαστείς με αρκετές κούτες τσιγάρα, εσύ φιλενάδα Χρύσα, άσε τη φωτογραφική μηχανή σπίτι και πάρε καμιά φιάλη οξυγόνου....και Πάνο (Β.) ετοίμασε κανένα ράουλο να τον τραβήξετε στην κορυφή ή όσο αντέξει... το σκοινί.....

HAVE FUN!! :D

Φιλιά

Χριστίνα

Please fasten your helmets. AVALANCHE IS COMING!!!!!

user posted image

Φίλε Lappalu φρόντισε να εφοδιαστείς με αρκετές κούτες τσιγάρα...

Χριστίνα

Χριστίνα, εγώ δεν καπνίζω. Μάλλον με έμπλεξες με τον ΜΙΚ που καπνίζει σαν Αφροαμερικάνος ...

Make Parnassos Great Again!

...που καπνίζει σαν Αφροαμερικάνος..

:D:cry::lol:

Τα υλικά που αναφέρω θα χρησιμεύσουν μόνο στον Αφροαμερικάνο που θα δοκιμάσει ορειβατικό σκι και σαφώς όχι σε εσάς…

Φιλιά

Χριστίνα

Please fasten your helmets. AVALANCHE IS COMING!!!!!

user posted image

Λεω να έρθω κι εγώ - επιτέλους - την κυριακή στο Παρνασσό.

Ψάχνω για ωραίο δάσκαλο να μου κάνει μερικά μαθήματα.

ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ ΕΙΠΕ:

Τον βρήκες. Συγχαρητήρια τυχερούλα.

ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ

ΓΕΛΑΜΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΔΕΙΞΑ ΤΙΣ ΟΛΟΣΩΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΧΕ ΧΑΨΕΙ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΟΜΟΡΦΟΣ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Κ2 ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΦΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ!!!

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΛΙΦΤ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΔΩ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥΔΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΠΡΟΣ ΠΑΝΟ ΒΑΝΙΟ

ΦΕΡΕ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΑΕΙ. (δεχόμαστε και παράνομα) Απλά μόλις για ακόμα μια φορά είπα στον εγκέφαλό μου να αγνοήσει τις πληροφοριες που του στέλνουν τα νεύρα μιας και συσκέφτηκε αριστερός με δεξι εγκέφαλο καταχώρησε στα πρακτικά ότι πονάει το πόδι και το σημείωσε. Σε επόμενη συνεδρίαση αποφάσισε να πάει για σκι και να το θέσει ως πρώτη προτεραιότητα!!

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δεν ξερω εσεις τι λετε αλλα μετα απο αποχη 2,5 μηνων θα ξαναμπω στον αγωνα-οκ αλλαξα μπουζι,τακακια,λαστιχα(Τilt ακους???) και επανερχομαι δριμυτερη(καλα το οτι τα χιονια φευγουν ειναι ασχετο!!!!!)

I m back babies!!!!!!!!!!!!!!!!

Ραντεβου 5.15 στο Λαινοπουλο-να μαστε οι πρωτοι στη σουπα του Παρνασσου-εκτος απο τα πεδιλα φερτε και μεγαλα κουταλια!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D:cry::lol::D:D

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

ΩΠ ΩΠ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙ?? ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΚ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ GRAB ON! ΠΑΛΑΒΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ SNOWCLUB ΕΝΩΘΕΙΤΕ! 5.15 RENDEZ VOUZ ΣΤΟ ΛΑΙΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΚΑΛΑ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ) PARTY ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! :twisted: :twisted: :twisted:

Ο ΚΑΦΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

IPB Image

ΤΕΛΙΚΑ 5.15 Η 5.50 ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ :?: :?: :?: :?: :?: :?: Εγω λέω το δεύτερο μιας και από κόσμο θα ναι ψώφια

Οσοι έχουν ορειβατικά σκι να τα φέρουν το πρόγραμμα έχει κατάκτηση Λιάκουρας

Ρε ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!! Ορειβατικο σκι χωρις εμενα??? Ετσι κανουν οι φιλοι???

Εσεις (αναφερομαι σε αυτους που φετος πρωτοβγηκαν εκτός πίστας…και την ψωνισαν κιολας) πριν από 90 μερες δεν ξέρατε αν τρώγεται ή καπνιζεται το ορειβατικο σκι….εκατσα σας τα εξηγησα, προτεινα αγορες, ταισα, χαιδεψα, φίλησα στο μετωπο…και τωρα…κανετε ότι δε με ξερετε εε?

Ενας για ολους και ολοι..για τη πάρτη τους! Καλαααααα… :(

KAI ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΛΑΝΤΑΞΩ!!!! :lol::D:D:cry::cry:

Καλα να περασετε :mrgreen: (καθάρματα :twisted: ),

Κ. :(

P.S. Μην διανοηθειτε να με παρετε τηλεφωνο όταν χαθειτε στο βουνό…ρε’σεις –τωρα το συνειδητοποιησα!- ουτε την Λιακουρα δεν ξεχωρίζετε στον οριζοντα :D . Πως θα πατε? :? :?: …διοτι:

1) θα σας κανω hang up :cry: και

2) θα κανω το μπανιο μου –στα ρηχα βεβαια με ένα χερι (αν και ως γνησιος φελλός, δεν θα εχω προβλημα πλευστοτητας :D )- παρεα με τα γεροντακια στην ‘ιαματική’ λιμνη της Βουλιαγμένης!

Τι άνθρωποι υπάρχουν θεέ μου... Πατάνε επί πτωμάτων και κάνουν και πλάκα από πάνω...Σε τι κόσμο θα φέρω το παιδί μου...

Ρε απατεώνα εδώ και δυο μήνες δεν το χω αποφασίσει. Δε είχαμε κανονίσει Βελίτσα με οδηγό το makalu, Λιάκουρα με οδηγό το makalu, Ολυμπο με οδηγό το makalu, δέκα μέτρα δεξιά από το λιφτ με οδηγό το ΖΕΤΟ και άλλα πολλά :?: Που να ξέρω ότι θα προτιμούσες την αγκαλιά ενός snowboarder αρχικά και μιας νοσοκόμας στη συνέχεια από τη παρέα μας. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ :?: :?:

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

Πάντως στη κορφή θα ζητήσω φωνάξουμε όλοι δυνατά.ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ MAKALU. Eγω θα μείνω σοβαρός δε φταίω αν τους πιάσουν τα γέλια....

Και μερικές διευκρινήσεις:Εάν δεν τον κλείσουμε στο σαλέ με κοριτσάκια, οι προτάσεις του ΖΕΤΟ περί θεμάτων ασφαλείας θα απποριφθούν.

Δε θα χαθούμε και δε θα σε πάρουμε τηλέφωνο

Για να κόψω το τσιγάρο τα κάνω Χριστίνα αλλά ο Χρήστος με το καινούργιο μπουφάν δε μπορεί να τα κουβαλάει

Προς Πάνιο: Τα χάπια μην ξεχάσεις

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πάντως το καλύτερο πρωταπριλιάτικο τους το κανά εγώ

ΔΕ ΠΗΓΑ :lol::P:P:P:P:P:P:P:P:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Η ώρα είναι 4:49 ακριβώς (τουλάχιστον με το ρολόι μου). Τώρα αναχωρώ εις ανεύρεσιν μεγάλου μπουφάν και συνάντησις με τυπόλοιπα μέλη του συλλόγου εις τοποθεσίαν πλατείας Λαινόπουλου. Ευελπιστώ ότι υπάρχει έλλειψη ύπνου και πως το μύνημα του φίλτατου συντρόφου χιονοδρόμου εννοεί κάτι το οποίο είναι πέρα από την αντίληψή μου. Για αυτό σαφέστατα δηλώνω:

Αγαπτητέ Μιχάλη Ζιώτη με πάσα σοβαρότητα και ειλικρίνεια εαν δεν καταφέρετε να προσέλθετε εις ραντεβού και δεν επρόκειτο να συμμετάσχετε στην καθαγιασμένη (από εμού) τοιαύτη εκδρομή...

Ε ΘΑ ΣΕ ΓΑ..ΣΩ

IPB Image

Άντε βρε, γράψτε πώς ήταν στον Παρνασσό!

Ο paniosbanios ο κάφρος και πολυγραφότατος γιατί σιωπά?

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ :D:lol::D:lol: :twisted: :twisted:

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΩ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ :!: :twisted: :twisted: :twisted:

ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ :D

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

RE PAIDIA TI EINAI AUTO TO ORIBATIKO POS TO LENE (KALA TO EIPA ?????)

FORIETE ??

H TO PAIRNEIS PARAMASXALA ??

SE TI XRISIMEYEI???

POY MPOREI NA TO BREI KANENAS ?!?!?!????

MAKALU TO XEREIS KALA ?!?!?!?!??????

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ