nikos_frs 0 Report post Posted November 14, 2007 Καλώς ήρθα κι εγώ στην ηλ. παρέα σας! Είμαι ο Νίκος 25ετών από Θεσσαλόνικη και κάνω snowboard 3 χρόνια Αγαπημένο μου χιονοδρομικό....φυσικά η Βασιλίτσα Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 14, 2007 Kαλως ήρθες Νικο. Μαζευομαστε κάθε Πεμπτη στο φλοκαφε στην παραλία Αρετσούς. Οποτε σε κάνει κεφι περνα να τα πουμε κι απο κοντά... Καλα να περνας και καλο χειμώνα να 'χουμε. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted November 14, 2007 Καλως ηρθες Νικο.... Αντε ευχομαι πολλες κατεβασιες στην Βασιλω Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 14, 2007 Καλώς ήλθες Νικόλα! Καλό χειμώνα Quote Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted November 15, 2007 Καλώς ήρθες και από εμένα... Ελπίζω να βοηθήσεις και εσύ με θετική ενέργεια για ένα καλό χειμώνα με πολύ χιόνι :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikos_frs 0 Report post Posted November 15, 2007 θενξ για το καλοσόρισμα παίδες!! εύχομαι κι εγω ο φετινός χειμώνας να ειναι κάτασπρος! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Whimsical 0 Report post Posted November 15, 2007 Νικόλα καλώς ήρθες. Εύχομαι να τα πούμε κ από κοντά κ να τσουλήσουμε παρέα... Άντε γιατί, εκτός απ'τον Άρη, στις συναντήσεις της Θεσ/νίκης τα σανίδια είναι μετρημένα! Είχε κ ο Στάθης ένα κάποτε...λέει... Quote Κοίτα που πας, γιατί θα πας εκεί που κοιτάς... System Of Light Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 15, 2007 καλως ηρθες και απο μενα Νικ Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 15, 2007 Καλώς ήρες Νικο! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
georgepapas 0 Report post Posted November 15, 2007 γειαααα!!!!george papas from drama και χιονια και στο καμπαναριο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 15, 2007 καλως ήρθατε Νικο και Γιώργο, το ΣΚ θα είμαστε Σελι,χρυσό ελάφι. Ελάτε να τα πούμε και απο κοντά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted November 16, 2007 welcome! Το φριδι θα αναστεναξει φετος Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted November 17, 2007 Hello!!Οπως αρκετοι γνωριζετε δεν ειμαι νεο μελος αλλα η μεταναστευση μου με εκανε καπως διακριτικο!! ερχετε πλεον η στιγμη που συντομα θα ειμαι πισω, και το πρωτο πραγμα που μου εχει λειψει πιο πολυ ειναι το snowclub!! Γεια σας σε οσους με ξερουν ή οχι!! Ελπιζω να τα πουμε συντoμα! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted November 18, 2007 Α, Θάνο, κι εγώ έχω τόσο καιρό να μπω που ούτε που το καταλάβα πως έλειψες :-D Κι εγώ όπως κι εσύ είπα να ξεκινήσω από τα "νέα μέλη" και κοίτα σε ποιον έπεσα! Καλως σε ξαναβρίσκω λοιπόν και καλό χειμώνα σε όλους!!! Ελπίζω να σας βλέπω πολύύύ! Quote Share this post Link to post Share on other sites