KonstantinosV 0 Report post Posted November 20, 2007 Λοιπόν παλικάρια έφτασε η ώρα για το πρώτο τσούλημα στην πατρίδα. Σάββατο ή Κυριακή πάμε Καϊμάκι να τσουλήσουμε είτε στην πίστα είτε εκτός κανένα ορειβατικό? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted November 20, 2007 Εννοειται.Θα οργανωθουμε την Πεμπτη στην συναντηση Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 20, 2007 ....φαρδοι!!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 21, 2007 καλη αρχη παιδες Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted November 21, 2007 ................α έτσι θα κάνετε ? για να ζηλέψουμε εμείς από τα νότια ? Σας εύχομαι καλή αρχή στη χειμερινή σεζόν και να καρβάρετε επιτυχώς στο υπέροχο Καιμμάκτσαλαν !! Ε.... κάντε λίγο και για μας ! Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 21, 2007 Λοιπόν παλικάρια έφτασε η ώρα για το πρώτο τσούλημα στην πατρίδα. Σάββατο ή Κυριακή πάμε Καϊμάκι να τσουλήσουμε είτε στην πίστα είτε εκτός κανένα ορειβατικό?κι εγώ κι εγώ αφεντικό.. μην με ξεχάσετε εδώ πέρα.. Εννοειται. Θα οργανωθουμε την Πεμπτη στην συναντησησας προειδοποιώ, θα σκάσω κι εγώ μύτη..όσο ησυχάσατε, ησυχάσατε..τέρμα η περίοδος χάριτος.. Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 21, 2007 Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 22, 2007 Παλι με Καιμακ θα ξεκινήσει??? Ελπιζω να μην ειναι οπως πέρσι την πρώτη μέρα... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted November 22, 2007 Ναι λίγο σου πέφτει. Κοίτα ρε κάτι άτομα... χιόνι τους δίνουμε και αυτοί το κοιτούν στα δόντια! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted November 22, 2007 χιόνι τους δίνουμε και αυτοί το κοιτούν στα δόντια! Φυσικα...Θα το ξεδοντιάσουμε!! Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 22, 2007 Παλι με Καιμακ θα ξεκινήσει??? Ελπιζω να μην ειναι οπως πέρσι την πρώτη μέρα... Εσύ πάνε Βασίλω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted November 22, 2007 εεεεεεεεεεε περιμενετε και τον παλιο ερχετε την κυριακη...........αυτο το σ/κ δεν προλαβαινω αλλα το επομενο δεν το συζηταω καν..... Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 22, 2007 ε θα σου βαλουμε λιγο στο ψυγειο να στο κρατησουμε , που θελεις απο Νοεμβριο να κανεις σκι οποτε γουσταρεις. Τωρα το εριξε εαν εισουν παλιος θα εβγαινες να πας, την αλλη εβδομαδα θα εχει λιωσει ψαρι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 23, 2007 Εσύ πάνε Βασίλω sorry pal ειμαι εκτος της πατριδας, θα παω στα τοπικά μικρά ταπεινά χιονοδρομικουλια που εχουν εδώ... 80 Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Whimsical 0 Report post Posted November 23, 2007 Λοιπόν!!! Τελειώνω δουλειά στις 6 το πρωί του Σαββάτου... Με ποιόν θα ανέβω παρέα? Ας προσφερθεί να οδηγήσει κάποιος, να κοιμηθώ λίγο στον δρόμο! Αλλιώς θα έχω υπερένταση στο βουνό και θα σας προσπερνάω όλους λέμε!!!!! Quote Κοίτα που πας, γιατί θα πας εκεί που κοιτάς... System Of Light Share this post Link to post Share on other sites
GiannisV 5 Report post Posted November 23, 2007 εεεπ .... και 'γω μέσα το Σάββατο. (Τώρα αν θα κάνουμε και σκι , δεν ξέρω. Κοψιδινγκ όμως .... σίγουρα) Quote Ποτέ δεν ξέρεις, μέχρι...να μάθεις.! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 23, 2007 Φοβερή συνθεσή προβλέπω.... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
austriakos 0 Report post Posted November 23, 2007 Τη κυριακη λεω και εγω να ανεβω.για το 1ο σκι της σεζον. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Whimsical 0 Report post Posted November 23, 2007 Που΄σαι ρε Στάθη???! Οι πιο πολλοί έκαναν πίσω για το Σάββατο... Κανονίζουν για Κυριακή, με τον χαμό. Άντε, αυτούς που έχουν δουλειές τους καταλαβαίνω. Οι υπόλοιποι όμως...? Κανείς για Σάββατο από Θεσ/νίκη?? Ένα τηλέφωνο...κάτι?? Quote Κοίτα που πας, γιατί θα πας εκεί που κοιτάς... System Of Light Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 23, 2007 Κυριακή θα πάμε λέμε Υ.Γ. Γιάννη , Ανδρέα Κυριακή επάνω, να έχετε και προμήθειες στο τσαντάκι..τσίπουρο, λακέρδα κλπ. Στην κορυφή θα τα χρειαστούμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 23, 2007 κυριακή θα είμαι και εγώ επάνω!!Κωνσταντίνε εγώ να μην φέρω τίποτε??στην κορυφή βέβαια δεν πρόκειται να φτασω αλλά λέμε τώρα!!λες να φέρω εκείνο το τηγάνι που μου έφερες στο κεφάλι? να τηγανίσουμε τίποτε?? Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 23, 2007 Χμμμ φέρε κανένα παστελάκι για μετά . Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 23, 2007 Χμμμ φέρε κανένα παστελάκι για μετά . οκεικ!!μήνυμα ελήφθη!!χι, χι, χι! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
gargalatas 0 Report post Posted November 24, 2007 Ερχομαι κι εγω!!! Αύριο το πρωι κατα τις 5 θα ξεκινήσουμε απο Ξάνθη για να κάνουμε σκι τον Νοέμβρη χεχεχε :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiannisV 5 Report post Posted November 24, 2007 άκυρο το πάω στα χονοδρομικά Quote Ποτέ δεν ξέρεις, μέχρι...να μάθεις.! Share this post Link to post Share on other sites