Nickel 76 Report post Posted November 22, 2007 η Κ2 δε μετραει τα φτυάρια. over Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted November 22, 2007 Η Κ2 μετράει διαφορετικά τα πέδιλά της από τις άλλες εταιρείες. Ανάλογες απορίες έχω πετύχει και σε ξένα φόρα που γίνεται αρκετή κουβέντα για αυτό. Και φυσικά έχω διαβάσει ένα κάρο θεωρίες-εξηγήσεις. Πάντως είναι κανόνας ότι στην πραγματικότητα πάντα τα Κ2 είναι 2-3 πόντους μακρύτερα από πέδιλα άλλων εταιριών με ίδιο ονομαστικό μήκος,όπως στο παράδειγμά σου. Κι εγώ ακριβώς δεν ξέρω τι υποδηλώνει το μήκος που ανακοινώνεται από τις εταιρείες γενικά και τι από την Κ2 (και να φανταστείς έχω πέδιλα Κ2 ). Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
NIKOSXALKIDA 0 Report post Posted November 22, 2007 Εξαιρουμενων των Κ2 αφου ειναι ετσι, πιθανολογω πως το μηκος του πεδιλου μπορεις να το μετρησεις μετροντας το περιμετρικα με μια μεζουρα απο ακρη σε ακρη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted November 22, 2007 lol και εγω κ2 εχω και δεν το γνωριζα αυτο...μεζουρα λοιπον Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 22, 2007 άλλη μετράνε τον πάτο, άλλη μετράνε τη πάνω μεριά με τα γραφικά. άλλη μέτρηση μπορεί να είναι απο το πάτο χωρίς τα φτυαρια. γενικά τα κ2 είναι πιο ψηλά τα ονομαστικά απο τις πιο πολλές εταιρείες. (νομιζω με την ατομικ ειναι πολυ κοντά) Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 23, 2007 άλλη μετράνε τον πάτο, άλλη μετράνε τη πάνω μεριά με τα γραφικά. άλλη μέτρηση μπορεί να είναι απο το πάτο χωρίς τα φτυαρια. γενικά τα κ2 είναι πιο ψηλά τα ονομαστικά απο τις πιο πολλές εταιρείες. (νομιζω με την ατομικ ειναι πολυ κοντά) Και άλλοι μετράνε με γκλίτσες ..... Πάντως μανία αυτοί οι Αμερικάνοι να διαφέρουν σχεδόν στα πάντα......σε σχέση με τους ταπεινούς Ευρωπαίους Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 23, 2007 τι να πεις και για τους Αγγλους... Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 23, 2007 τι να πεις και για τους Αγγλους... Mα τα σκυλάκια στα αφεντικά μοιάζουνε.... σκέψου να βγάζανε και οι Αγγλοι σκί...... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites