Nickel 76 Report post Posted December 1, 2007 κανονίστε μην αρχίζω να ανεβάζω τιποτα φώτος σας πρώτον έχω κράνος με ανεμοθώρακα και ειναι εξυπηρετικότατο. και δευτερον η λευκή παραλλαγή μου "τα σπάει" καλύτερη απο την πράσινη παραλλαγή Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 1, 2007 πρώτον έχω κράνος με ανεμοθώρακα και ειναι εξυπηρετικότατο. Ιδιως οταν το φορουμεν σε mode καμπριολεν... Κανομεν και οξυγονολλησιν αμα λαχει να πουμ'.. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
DiTz 0 Report post Posted November 21, 2008 Εγώ πάλι έχω βάλει στο μάτι το παρακάτω: SCOTT FISSION.....είναι και τίγκα στους αεραγωγούς.... Αν και έχει χρόνο που έγραψες, το πήρες τελικά το Fisison;;; Το έχω βάλει εγώ στο μάτι... Μπορώ να το βρώ κάπου Ελλάδα;; Quote Διαμαντής. Once you go Mac, you never go back! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 22, 2008 Ακόμα με μια κουρούπα από το skydiving κάνει ο porfirio. Όταν γίνει άνθρωπος, θα πάρει και scott. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 22, 2008 Για κρανη οσοι ειστε μελη του συλλογου,σε συντομο χρονικο διαστημα(πιθ. απο εβδομαδα),θα εχουμε της Marker σε τιμες πολυ χαμηλες.Το ιδιο ισχυει και για goggles της Marker. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted November 22, 2008 Τι λέτε γι αυτό; uvex ultrasonic pro washable inner lining according to ÖKO-TEX standard optional cross-shield inmould technology IAS adjustment system removable ear protection lockable venting system uvex monomatic closure integrated goggle head band holder meets EN 1078, pr EN 1077b and ASTM F 2040 Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 22, 2008 α) Δοκιμασε το στο κεφαλι σου να δεις πως σου καθεται! β) Διαβασε το προηγουμενο ποστ πριν το δικο σου... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted November 22, 2008 β) Διαβασε το προηγουμενο ποστ πριν το δικό σου... To διάβασα άλλα στο site της Marker δεν είδα κάποιο κράνος που να μου αρέσει. Και δυστυχώς δεν είδα και μάσκα "Over The Glasses" Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted November 22, 2008 Το ιδιο ισχυει και για goggles της Marker. αναμένουμε! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
DiTz 0 Report post Posted November 23, 2008 Υπάρχουν κάπου αλλού εκτός απο το Best O κράνη της Scott; Δυστυχώς δεν έχουν αυτό που θέλω... Quote Διαμαντής. Once you go Mac, you never go back! Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted November 24, 2008 καλημέρα σε όλους και με το καλό να τσουλήσουμε!! Εγώ αγόρασα πρόσφατα αυτό το κράνος και νομίζω ότι ήταν μια καλή επιλογή για μένα καθώς είχα δοκιμάσει αρκετά κράνη και δεν μπορούσα να βρώ κάτι που να με καλύπτει πλήρως!! Συνιστώ οπωσδήποτε σε όποιον πάει να αγοράσει να έχει τη μάσκα του μαζί, για να δοκιμάσει μήπως μπάζει κρύο από πουθενά!! http://www.salomonsports.com/us/#/ski/helmets/helmets/ranger Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted November 24, 2008 Αν και έχει χρόνο που έγραψες, το πήρες τελικά το Fisison;;;Το έχω βάλει εγώ στο μάτι... Μπορώ να το βρώ κάπου Ελλάδα;; Το έχω εγώ και ειναι εξαιρετικό. Απο πλευράς προστασίας δεν μπορώ να εκτιμήσω καθως μέχρι τώρα ειναι διακοσμητικό στην κεφάλα μου. Απο πλευρας πρακτικότητας ειναι τέλειο. Το χειμώνα λειτουργει καλύτερα απο σκουφο. Την ανοιξη με ζέστη έχεις ενα θεματάκι λιγο. Μιλάς και στο κινητό χωρίς να το βγάλεις αφου στα αυτιά ειναι διάτρητο και ακους τέλεια. ΤΟ ειχα πάρει πέρυσι απο BestO αργυρούπολη 100 ευρώ η καπου εκει Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
DiTz 0 Report post Posted November 24, 2008 Και εγώ που το δοκίμασα στο Best O μου φάνηκε πολύ καλό, αλλα δεν το έχει στο χρώμα που θέλω... Υπάρχει κανενα άλλο κατάστημα Ελλάδα ή εξωτερικό που να έχει Scott?? Quote Διαμαντής. Once you go Mac, you never go back! Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted November 24, 2008 Και εγώ που το δοκίμασα στο Best O μου φάνηκε πολύ καλό, αλλα δεν το έχει στο χρώμα που θέλω...Υπάρχει κανενα άλλο κατάστημα Ελλάδα ή εξωτερικό που να έχει Scott?? οnline μετα ψάξε (δεν γνωρίζω απο που). Αλλα άμα σου αρέσει μωρε μη κολλήσεις στο χρώμα. Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted November 24, 2008 Για δείτε κι αυτό. Τεστ σε 16 κράνη σκι. Στα Νορβηγικά αλλά τα αποτελέσματα είναι στη γλώσσα των αριθμών. Αν μπορούσε να το μεταφράσει κάποιος... (ΜακηςΜ; ) Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 25, 2008 Uvex πήρα κι εγώ φέτος και οι πρώτες εντυπώσεις ειναι παρα πολυ καλές. Μεχρι πέρσι φορουσα marker το οποιο ήταν ελαφρύτερο αλλά με λιγότερες ρυθμίσεις. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted November 25, 2008 Ποιο uvex πήρες Στάθη(και πόσο αν επιτρέπεται); Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 25, 2008 UVEX x-ride motion σε λευκό, το πήρα απο το γερμανικό ebay με μεταφορικά 89. Στην ιδια τιμή το αγόρασε σε μαυρο ο Αρης απο το Insbruck πριν καμια βδομάδα... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted November 27, 2008 Για κρανη οσοι ειστε μελη του συλλογου,σε συντομο χρονικο διαστημα(πιθ. απο εβδομαδα),θα εχουμε της Marker σε τιμες πολυ χαμηλες.Το ιδιο ισχυει και για goggles της Marker. αναμένουμε! έχουμε κάποιο νέο πρόεδρε?? Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 27, 2008 Δεν ξερω αν μαθατε κατι χθες στη συναντηση,δεν εχω ενημερωση αν εχει γινει η παραλαβη.Απο μερα σε μερα αναμενονται οπως και οι μποτες. Quote Share this post Link to post Share on other sites