batucada 7 Report post Posted December 4, 2007 ο batucada να είναι επιεικής γιατί τόση γνώση πώς να τη χωρέσει το περιορισμένο μυαλό μου...; Eννοείτε οτι σε συγχωρώ. Δεν θα μπορουσα να κάνω τίποτα αλλο για ένα αδικημένο παιδί που εκεί που ζει εχει μονο δυο επιλογές, Καλαβρυτα ή ΠΑρνασσό Τα υποψήφια μέλη τα υποβάλλουμε σε διάφορες δοκιμασίες. Εσένα ετσι που σε κόβω θα σε βάλω στο κλουβί με τις τρελές καταυλακιώτησες, για μια μέρα. Αν αντέξεις πέρασες και γινεσαι δεκτή μετά απο καταβολη 3283 ευρώ (τοσα μας λείπουν για την αναβαθμιση του σαιτ). Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
vaso 0 Report post Posted December 4, 2007 looool καταυλακιώτισσα.....συγχωρώ τον όρο γιατί λίγο η καταγωγή, λίγο οι συναναστροφές, στο τέλος από πρωτεουσιάνα θα καταλήξω μουρλοπατρινιά όπως έλεγε κι ο κωνσταντάρας! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted December 4, 2007 Καλώς ήρθατε παιδιά καλά να περνάτε , επιτέλους και κανένας νέος σε ηλικία από τότε που έχει μπει ο Μακις έχουμε καταντήσει χειρότεροι από τον Ολυμπιακό . Το Παναχαϊκό έφαγε καμιά πασπάλα?Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted December 4, 2007 Καλώς μας ήρθες και καλό σου χειμώνα! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted December 4, 2007 ...καλως ήρθες Βάσω!! ...αντε καλέ που είναι οι γυναίκες του φόρουμ???? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 4, 2007 Καλώς ήρθατε παιδιά καλά να περνάτε , επιτέλους και κανένας νέος σε ηλικία από τότε που έχει μπει ο Μακις έχουμε καταντήσει χειρότεροι από τον Ολυμπιακό . ...Κι εδω που ειμαι θα'ρθεις... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaso 0 Report post Posted December 4, 2007 Jokey αύριο θα δούμε αν την έριξε την πασπάλα, τόση βροχή τζάμπα τη φάγαμε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted December 4, 2007 Να κανονισουμε καμια συναντηση ωστε να ανεβαινουμε και μαζι καμια φορα... Ε Pest? (αν εισαι ο γνωστος Pest) Ναι φίλε JiKL ο γνωστός είμαι Χιόνι να έχουμε και εννοείτε ότι είμαι μέσα για συναντήσεις και εκδρομούλες Quote Share this post Link to post Share on other sites