Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted December 9, 2007 Λοιπόν ύστερα από αναμονή σήμερα έφτασαν τα καινούργια μου πεδιλακια κατόπιν ώριμης σκέψης και αφού ο Λαππας δεν μου πούλαγε τα δικά του 100 ευρώ αγόρασα τα παρακάτω πέδιλα Μοντελάκια για όλα τα γούστα αυτά τα Seth μούρλια (είπα να του πω βάλε μια δέστρα επάνω να τα πάρω...) Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted December 9, 2007 Καλοταξιδα . Οπως το παει ο καιρος μου φαινεται θα τα δοκιμασεις πολυ πολυ συντομα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 9, 2007 Τα seth γραφουν αλλο ονομα απο πϊσω τα θέλω όλα όλα... ακομα και τα 2 daddy δεξια δεξιά... καλοριζικα φίλε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 10, 2007 Μεγιές, μεγιές. Πρέπει να κεράσεις τώρα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 10, 2007 καλοριζικα και να προσεχεις μην πεσεις Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 10, 2007 Ρε σε κοροιδέψανε..... Αυτά είναι ανδρικά πέδιλα .... Πήγαινέ τα αμέσως πίσω, βγάζει η Atomic κάτι γυναικεία μούρλια ..... Μου θές και Seth τρομάρα σου ..... Αντε εύχομαι να τα λιώσεις στο σκί...... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
tax 3 Report post Posted December 10, 2007 Τα SETH & DADDY θα τα εχουμε και με DUKE Bindings Οποιος πιστος προσελθει για κοινη χρηση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 10, 2007 Εσύ κανόνισε την πορεία σου, μου έχεις υποσχεθεί ski test με τα B11 σε 1.58 φέτος. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 10, 2007 Τα SETH & DADDY θα τα εχουμε και με DUKE Bindings Οποιος πιστος προσελθει για κοινη χρηση. kinky Tωρα που έγινα μπαμπάς νομίζω οτι τα sweeτ Daddy θα μου ταιριαζουν Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted December 10, 2007 Kαλοτάξιδα Pefto και καλές τούμπες Άντε και αν βρεθούμε επάνω μου τα δίνεις για ένα test drive να δω να αλλάζει κάτι από το περσυνό χρώμα. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 10, 2007 kinky Tωρα που έγινα μπαμπάς νομίζω οτι τα sweeτ Daddy θα μου ταιριαζουν σε ροζ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
carve 0 Report post Posted December 16, 2007 Λοιπόν ύστερα από αναμονή σήμερα έφτασαν τα καινούργια μου πεδιλακια κατόπιν ώριμης σκέψης και αφού ο Λαππας δεν μου πούλαγε τα δικά του 100 ευρώ αγόρασα τα παρακάτω πέδιλα Μολις γυρισα απο το Kaprun ... ειχα για 6 μερες τα συγκεκριμενα πεδιλα ... - εντος πιστας φοβερα! - εκτος πιστας πολυ καλα που καλη επιλογη!!! ποσο τα πηρες? Καλοταξιδα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites