Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
manos

Βοήθεια σε νέο....

Recommended Posts

Mάνο παιδί μου, οταν χιονίσει θα πάμε να κάνουμε testdrive και τα rx6 και τα rx8 και τα metron9-10 και το Κ2 commanche 3com-4com και K2 apache raider και αλλα...

Ευχαριστώ και πάλι για την πρόσκληση αλλά θα προτιμούσα να είχα δικά μου σκι όταν θα ανέβω για 1η φορά. Όχι τίποτα άλλο αλλα όταν θα "σκάσει" το δώρο των χριστουγεννων θα μου είναι λίγο δύσκολο να μην αντισταθώ στον πειρασμό να πάω να πάρω τα δικά μου σκι. Έπισης εκτός απο τα σκι πρέπει να πάρω μπότες ρούχα κτλ γι' αυτό και θέλω πρώτα να τελειώσω με τα σκι, για να ασχοληθώ και με τα υπόλοιπα.

Mάνο, καλώς ήρθες και καλώς ρωτάς.

Άκουσέ με !

"Μή μαγεύεσαι απ'τους μνηστήρες" !!!

Κατά την άποψή μου, να νοικιάσεις ένα σετάκι για τη όλη τη σαιζόν, για να το δοκιμάσεις.

Με αυτή την επιλογή, μπορείς να το αλλάζεις όσες φορές θέλεις μέχρι να αποφασίσεις από την εμπειρία που θα αποκτήσεις, ποιο είναι το καλύτερο για'σένα.

Αν θέλεις, ντε και καλά να αγοράσεις κάτι, αγόρασε μπότες σκι, ρουχισμό, μάσκα και κράνος.

Δούλεψε έτσι στο βουνό, για να δεις και μόνος σου τί κέφι κάνεις και σε ποιο τεραίν, κι εδώ είμαστε.

Ελπίζω να βοήθησα, προτείνοντας κάτι που έκανα πριν πολύ καιρό όταν βρέθηκα σ'αυτήν ακριβώς τη θέση.

Φιλικά και αδελφικά (έχεις το όνομα του αδελφού μου)

Κωνσταντίνος

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?

Apoplanitarxi πηρες τα metron9 , θεωρείς το σωματοτυπο σου αθλητικό ή είσαι κάτω απο 30φευγααρκετα... :mellow:

.... :rolleyes::huh: φετες το παλικάρι φέτες

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Mάνο, καλώς ήρθες και καλώς ρωτάς.

Άκουσέ με !

"Μή μαγεύεσαι απ'τους μνηστήρες" !!!

Κατά την άποψή μου, να νοικιάσεις ένα σετάκι για τη όλη τη σαιζόν, για να το δοκιμάσεις.

Με αυτή την επιλογή, μπορείς να το αλλάζεις όσες φορές θέλεις μέχρι να αποφασίσεις από την εμπειρία που θα αποκτήσεις, ποιο είναι το καλύτερο για'σένα.

Αν θέλεις, ντε και καλά να αγοράσεις κάτι, αγόρασε μπότες σκι, ρουχισμό, μάσκα και κράνος.

Δούλεψε έτσι στο βουνό, για να δεις και μόνος σου τί κέφι κάνεις και σε ποιο τεραίν, κι εδώ είμαστε.

Ελπίζω να βοήθησα, προτείνοντας κάτι που έκανα πριν πολύ καιρό όταν βρέθηκα σ'αυτήν ακριβώς τη θέση.

Φιλικά και αδελφικά (έχεις το όνομα του αδελφού μου)

Κωνσταντίνος

:P Δυστυχώς δεν έχω τόσο μεγάλη υπομονή να μπαίνω στην διδικασία να πρέπει να νοικιάζω κάθε φορά που θα θέλω να πηγαίνω. Άσε που μετά θα έχω προβλήματα γιατί κατά πάσα πιθανότητα ποτέ δεν θα φορέσω το ίδιο σκι 2η φορά. Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή.

Όσο για τα υπόλοιπα μπότες ρούχα κτλ.

Μπότες πρέπει να πάρω γιατί φοράω 48,5 νούμερο :D και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να νοικιάζω, ε και ρούχα πρέπει να έχω !

Γι' αυτό ΒΟΗΘΕΙΑ παιδιά !!!

Χαιρετίσματα στον συνονόματο δώσε :lol:

Snowflake, αν και γυναίκα,

ξέχασες να προσθέσεις "τη ζώνη του Απόλλωνα" (ξέρεις Τίμο εμπρός και χαμηλά).

Παιδαράς το λεβεντόπαιδο !!

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?

...κρύβε λόγια, δεν τα λέμε ολα να μην πέσουν με τα μούτρα οι λυσσάρεςςςς

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Γιά ρίξε μία ματιά εδώ. Ισως σε βοηθήσει. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αμερόληπτο το άρθρο

http://www.skifun.gr/content/view/147/90/

Ομως μπορείς να δείς και παρόμοιες κριτικές αλλού.

http://www.skifun.gr/forum/index.php?topic=427.0

Ξέρει κανείςγια το Βlizzard IQON 7200 (122-72-105 radius 13m)? Το βρήκα 310Ευρώ (περυσινό μοντέλο) 370Ευρώ (φετεινό μοντέλο). Αξίζει τον κόπο;

Θα με ενδιέφερε η απόφασή σου γιατί και γώ κοιτάζω για κάτι παρόμοιο.

Κώστας

Sorry

Στο περασμένο μήνυμα οι τιμές που βρήκα είναι γιά το Dynastar D-Stinct Plus πέδιλο δηλαδή η ερώτηση είναι:

Ξέρει κανείςγια το Dynastar D-Stinct Plus (122-72-105 radius 13m)? Το βρήκα 310 Ευρώ (περυσινό μοντέλο) 370Ευρώ (φετεινό μοντέλο). Αξίζει τον κόπο;

Κώστας

Γιά ρίξε μία ματιά εδώ. Ισως σε βοηθήσει. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αμερόληπτο το άρθρο

http://www.skifun.gr/content/view/147/90/

Ομως μπορείς να δείς και παρόμοιες κριτικές αλλού.

http://www.skifun.gr/forum/index.php?topic=427.0

Και στα 2 site γράφουν πράγματα που τα γράφουν και τα site των εταιρειων, και κάποια σχόλια καταναλωτών... Thanks πάντως.

Εγω πάντως κατέληξα σε 3: atomic metron 10, fischer rx6, rissignol zenith z3 oversizing.

+1 outsider:

NORDICA - SPEEDMACHINE 12.3 XBS, ας μου πει την γνώμη του όποιος ξέρει κάτι γι' αυτό ή για την NORDICA σαν εταιρεία. Υπάρχει ένα ψιλοσκάλωμα με την NORDICA, λεπτομέριες απο κοντά. :o

Αυτό εδώ είναι:

sgpi8xjav8rrg7jieonb.jpg

Target:

For any good skiers who want a stable and powerful ski with performance and maximum character

Sizes:

154 (R12.3), 162 (R13.:blink:, 170 (R15,4), 178 (R17.4)

Sidecut:

116-70-102

Υ.Γ. Ηθελα πολύ να έρθω σήμερα στην συνάντηση αλλα δεν μπόρεσα λόγω ιταλικών που τελείωνα στις 22:00 :)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους ! ! !

Κατέληξα μετά απο πολύ χρόνο και ψάξιμο στο internet στα Atomic Metron 10. Τα Fischer Rx6 δεν τα "βλέπω" κυρίως λόγω τιμής, αφού είδα κάτι τιμές κοντά στα 700 ευρω. Τα Rossignol Z3 πιστεύω πως είναι πιο κάτω απο τα Metron, γι' αυτό και κατέληξα στα 2α.

Την καλύτερη τιμή μέχρι τώρα την έχω βρει στο snow+rock 349 ευρώ με τις δέστρες που προτείνει η atomic. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, όπως μερικοί απο εδώ μου πρότειναν το metron 9 αντι του 10, έτσι και το snow+rock γράφει πως τα 10 είναι για advace προς expert ενω το 9 έχει αρκετά στοιχεία του 10 αλλά είναι πιο μαλακό και πιο forgiving. Θυμίζω πως είμαι 1.87 / 84-85 kg, και επίπεδο 4-5 με στόχο να φτάσω (φέτος ελπίζω) στο 5-6.

Λοιπόν στο τελικό αυτό στάδιο της αγοράς μου τι έχετε να μου προτείνετε, και ποιο κατάστημα απο τα συνεργαζόμενα με το club φέρνει atomic ? Σε ένα κατάστημα που κοίταξα τα βρήκα στα 560 ευρω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και πάλι χρόνια πολλά !!!

Τα Fischer Rx6 δεν τα "βλέπω" κυρίως λόγω τιμής, αφού είδα κάτι τιμές κοντά στα 700 ευρω.

Για 2 ζευγαρια ισως. :)

Αν και παλι πολλα ειναι.Γυρω στα 300-330 υπολογιζε με τα μεταφορικα.

Λοιπόν στο τελικό αυτό στάδιο της αγοράς μου τι έχετε να μου προτείνετε, και ποιο κατάστημα απο τα συνεργαζόμενα με το club φέρνει atomic ? Σε ένα κατάστημα που κοίταξα τα βρήκα στα 560 ευρω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και πάλι χρόνια πολλά !!!

560 ειναι πολλα λεφτα για πεδιλο.Με τοσα παιρνεις τα κορυφαια πεδιλα καθε εταιριας.

Δικο σου θεμα βεβαια ποσα θα ξοδεψεις.

Αφου δεν θες να παρεις απο Γερμανια,κανε μια ερευνα αγορας στα μαγαζια που συνεργαζεται ο συλλογος,δες τι εκπτωσεις δινουν και ..ορμα!!

Καλες αγορες

edit:Τωρα προσεξα οτι δεν εισαι μελος του συλλογου,οποτε ακυρες οι εκπτωσεις.(μονο με καρτα μελους)-ευκαιρια να εγγραφεις στο συλλογο :)

Δεν έχω πρόβλημα το να τα πάρω απο γερμανία η απ' οπουδηποτε αλλού μέσω internet απλά προτιμώ να πάρω κάτι απο ελλάδα και ας το πληρώσω και 50-60 ευρώ παραπάνω, αλλά οχι να πληρώσω και 2ο ζευγάρι. Μέλος του συλλόγου θα γίνω ούτως η αλλώς, τα μαγαζιά που συνεργάζεται όμως δεν τα ξέρω, εκτος απο το best-o.

Θα ξανακοιτάξω για τα fischer !

Καμία πρόταση ανάμεσα στα 2 metron, πoιο μου ταιριάζει καλύτερα ?

Τα πέδιλα που έχει ο anemar στην υπογραρφή του είναι πολύ καλά και τζάμπα πράμα. Βέβαια είναι απαιτητικό πέδιλο και χρειάζεται να είσαι αρκετά προχωρημένος αλλιώς σε δέρνει αλύπητα. Έτσι όπως το πάει ο Ανέστης θα εξελιχθεί στο καλύτερο συνεργαζόμενο με το σύλλογο μαγαζί. :)

Τα πέδιλα που έχει ο anemar στην υπογραρφή του είναι πολύ καλά και τζάμπα πράμα. Βέβαια είναι απαιτητικό πέδιλο και χρειάζεται να είσαι αρκετά προχωρημένος αλλιώς σε δέρνει αλύπητα. Έτσι όπως το πάει ο Ανέστης θα εξελιχθεί στο καλύτερο συνεργαζόμενο με το σύλλογο μαγαζί. :)

1.60 :) δεν είναι λίγο κοντό για μένα ???? :) όντως πολύ καλή τιμή, αν μου έκαναν θα τα έβλεπα.

Καμία πρόταση ανάμεσα στα 2 metron, πoιο μου ταιριάζει καλύτερα ?

9αρι

μεχρι προτινος 259 :) απο conrad

Δυστυχώς αν και το conrad εχει τις καλύτερες τιμές που βρήκα σε κανένα απο τα 2 metron δεν εχει το ύψος που θελω :rolleyes: , επίσης δεν έχει καν τα rx6 , z3 (τουλάχιστον δεν τα βρίσκω εγώ).

Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρετε κάποιο τρόπο να τα παραγγείλω στο ύψος που θέλω απο το conrad και αν γίνεται τι επιβαρυνση θα έχω.

Δυστυχώς αν και το conrad εχει τις καλύτερες τιμές που βρήκα σε κανένα απο τα 2 metron δεν εχει το ύψος που θελω B) , επίσης δεν έχει καν τα rx6 , z3 (τουλάχιστον δεν τα βρίσκω εγώ).

Δες και εδω

http://www.skieris.gr/index.php?act=viewProd&productId=117

Ρωτα και για τα αλλα μοντελα τιμες και διαθεσιμοτητα.

Τα είδα πολυ καλή τιμή, περιμένω να μου πούν για τα metron & rx6, αν υπάρχουν και τιμή.

Thanks !

Μάνο, δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει τα υπόλοιπα πέδιλα που αναφέρεις. Μπορώ όμως να σου πώ για τα RX6 τα οποία με συντροφεύουν στις καταβάσεις μου τα τελευταία 2 χρόνια (Fischer RX6, 1,65, μοντέλο '05-06). Έχω μείνει υπερβολικά ευχαριστημένος, αφού η απόδοση τους "έχει δέσει" απίστευτα με το επίπεδο μου (μετάβαση από παράλληλο σε carve) & με βοηθούν πολύ στο να βελτιώνω συνεχώς την τεχνική μου, συγχωρούν εύκολα τα λάθη και στα λίγα και εύκολα απάτητα που έχω κάνει δεν έχει πεί όχι. Τώρα αν έχεις βλέψεις να κατεβαίνεις "μπούνια" θα σου φανούν σχετικά μαλακά.

"μετάβαση απο παράλληλο σε carve" ο ορισμός είναι λάθος.

Αγορασα φέτος τα Μ9 απο το conrad και εχω δοκιμασει και τα RX6.

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι και τα 2 πεδιλα ειναι φοβερα (τουλαχιστον σε σχεση με κατι dynastar που ειχα)

Το Μ9 πραγματικα οδοστρωτηρας, βρεθηκα να πηγαινω με πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες απο οτι πριν. Στα μεσημεριανα "χωραφια" τα νιωθεις πολυ σταθερα και δεν φοβασαι να ανεβασεις ταχυτητα.

Τα RX6 τα ειχα νοικιασει μια φορα στον Παρνασσο με πολυ καλες συνθηκες χιονιου. Μου φανηκαν καλυτερα στην πιστα απο τα Μ9 αλλα οχι μεγαλες διαφορες.

Το επιπεδο μου ειναι 5+ (τουλαχιστον τις μερες με καλη ορατοτητα γιατι με την ομιχλη κατι παθαινω....)

Πραγματικα οποιο και απο τα 2 να διαλεξεις θα το ευχαριστηθεις