ntzane 77 Report post Posted December 12, 2007 Αγαπητοί φίλοι, βλέπω ότι ο καιρός φέτος είναι σύμμαχός μας και πιθανότατα θα τσουλίσουμε τα χριστούγεννα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν ξέρετε που μπορώ να νοικιάσω στην Αράχοβα (ή να αγοράσω στην ακραία των περιπτώσεων) πέδιλα και μπότες σκι για παιδάκι περίπου 2,5 ετών. Βλέπετε θέλω να φέρω το γιο μου σε επαφή με το άθλημα αλλά δεν ξέρω αν θα βρω εξοπλισμό για τόσο μικρή ηλικία. Γνώμες και εμπειρίες από ανάλογες δικές σας περιπτώσεις ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted December 12, 2007 Ski Boubas Δίπλα στο ξενοδοχείο "Arahova Inn" με το που μπαίνεις στο χωριό δεξιά. Εχει παιδικά σε καλή κατάσταση, αλλά δεν νομίζω να κάνουν σε τόσο μικρό παιδί. Μπορείς να αγοράσεις πλαστικά πεδιλάκια που έχουν λουριά και δένεται το παπουτσάκι του παιδιού. Είναι φτηνά , δεν είναι για σοβαρό σκι, αλλά γιά να παίξει λίγο το παιδί στο χιόνι είναι ότι πρέπει. Ετσι κι αλλιώς σε αυτή την ηλικία δεν αντέχουν πολύ ώρα, ούτε μπορεί να μάθει να τσουλάει πραγματικά μόνο του. Υπάρχουν κάποια άλλα που είναι το μποτάκι, μόνιμα καλλημένο στο σκί. Δεν ξέρω αν υπάρχουν εδώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skipertouli 0 Report post Posted December 19, 2007 ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!! ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ!! http://skipertouli.blogspot.com Quote Share this post Link to post Share on other sites