apoplanitarxis 59 Report post Posted March 17, 2008 Αν είστε εκεί μέχρι πολύ αργά , ίσως προλάβω να περάσω και εγώ. Εσυ ολο ετσι λες και τελικα τιποτα...και τα κοριτσια φευγουν στεναχωρημενα !!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 17, 2008 ... τόσο στενοχωρημένα που εγώ την τετάρτη δε θα έρθω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 17, 2008 πω πω πάει και το support... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
silver angel 0 Report post Posted March 17, 2008 κι εγώ δεν ξέρω κανέναν και κολλάω λίγο να έρθω.. αλλά θα προσπαθήσω να ξεκολλήσω, καθώς θα έχω [μάλλον] ανέβει παρνασσό το πρωί της τετάρτης, οπότε ίσως έρθεω να σας πω τα νέα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 17, 2008 μην κόλας καθόλου σε περιμένουμε Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 18, 2008 καθώς θα έχω [μάλλον] ανέβει παρνασσό το πρωί της τετάρτης, οπότε ίσως έρθεω να σας πω τα νέα.. ο Παρνασσός κλείνει στις 14,30 και η συνάντηση είναι μετα τις 20,00..χωρανε κ τα δυο..το΄χω κανει κάμποσες φορές Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 18, 2008 silver μην κολλάς καθόλου, θα δεις ότι είναι σαν να ερχόσουν πάντα απο τη πρωτη σου φορά Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 18, 2008 Αμα δεν έρθει ο Μαίναλο εγώ δεν έρχομαι.... Με ποιόν θα τσακωθω...? Μόνος μου....? Δεν γίνεται... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 18, 2008 Αμα δεν έρθει ο Μαίναλο εγώ δεν έρχομαι.... Με ποιόν θα τσακωθω...? Μόνος μου....? Δεν γίνεται... Εσυ ασε τον μαιναλο στην ησυχια του και κοιτα να φερεις πολλα γλυκα,εχω βλεπεις και ελευθερη μερα(διαιτα)για να ακουσεις τα χρονια πολλα και οχι τιποτα μπινελικια!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 18, 2008 Αμα δεν έρθει ο Μαίναλο εγώ δεν έρχομαι.... Με ποιόν θα τσακωθω...? Μόνος μου....? Δεν γίνεται... Αμα σε τρωει...να τσακωθεις...Παντρεψου! Satisfaction guaranteed! (No money back though...) Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 18, 2008 Εσυ ασε τον μαιναλο στην ησυχια του και κοιτα να φερεις πολλα γλυκα,εχω βλεπεις και ελευθερη μερα(διαιτα)για να ακουσεις τα χρονια πολλα και οχι τιποτα μπινελικια!!!!! Έχω ένα ραντεβού στο Κολωνάκι κατά τις 21:00 και δεν ξέρω τι ώρα θα καθαρίσω αλήθεια....!!! Αν τα καταφέρω θα έρθω εξοπλισμένος με διάφορα..."μπινελίκια" από τον Τερκενλή μιας και τον έχω δίπλα στο σπίτι μου.... Αμα σε τρωει...να τσακωθεις...Παντρεψου! Satisfaction guaranteed! (No money back though...) Φιλικα ΜακηςΜ Ρε συ άκουσαν το γέλιο μου μέχρι την Βηθλεέμ...!!! Satisfaction guaranteed!... Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο..... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted March 18, 2008 Αν τα καταφέρω θα έρθω εξοπλισμένος με διάφορα..."μπινελίκια" από τον Τερκενλή μιας και τον έχω δίπλα στο σπίτι μου.... Με Τεοχαλάνδρι και Μαίναλο στην ίδια αίθουσα τα μπινελίκια μην τα φέρεις. Θα έρθουν μόνα τους. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 18, 2008 Satisfaction guaranteed!... Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο..... Αχ... Απειρα παιδια... Αμα παντρευτεις... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...απλα πληρωνεις...και πληρωνεις...και πληρωνεις... Φιλικη συμβουλη: Παντρεψου μια γυναικα που βγαζει περισσοτερα απο σενα Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 18, 2008 Εσυ ολο ετσι λες και τελικα τιποτα...και τα κοριτσια φευγουν στεναχωρημενα !!! ...στεναχωρημένα, γιατί ακόμα περιμένουν κάτι dvd με φωτό από Καϊμάκ και με τραγούδια από ...Χαβάη, αλλά εσύ το χαβά σου Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 18, 2008 Αχ... Απειρα παιδια... Αμα παντρευτεις... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...απλα πληρωνεις...και πληρωνεις...και πληρωνεις... Φιλικη συμβουλη: Παντρεψου μια γυναικα που βγαζει περισσοτερα απο σενα Φιλικα ΜακηςΜ Κάτι τέτοιο Μάκη μου...? Πολύ απελπισμένο σε βλέπω.... Μήπως να κανονίσω καμιά χιονοπτωσούλα να στανιάρεις....? Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 18, 2008 Να ρωτήσω κάτι άσχετο, που λίγη σημασία έχει....................αλλά με τρώει η περιέργεια Πότε και για ποιο λόγο άλλαξε η μέρα της Συνάντησης της Αθήνας και περιχόρων από Πέμπτη σε Τετάρτη? Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted March 18, 2008 Κάτι τέτοιο Μάκη μου...? Πολύ απελπισμένο σε βλέπω.... Μήπως να κανονίσω καμιά χιονοπτωσούλα να στανιάρεις....? Μπορείς επίσης και κάτι σαν κι αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q&feature=related ή ετούτο: Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,372 Report post Posted March 18, 2008 Η συνάντηση της Αθήνας δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη όπως είχε προγραμματιστεί, λόγω κωλύματος των Flocafe. Ισχύει για την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008 στο Flocafe της Λεωφ. Συγγρού την ίδια ώρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 18, 2008 Κάτι τέτοιο Μάκη μου...? Πολύ απελπισμένο σε βλέπω.... Μήπως να κανονίσω καμιά χιονοπτωσούλα να στανιάρεις....? Φυσικα εχω το αρχικο βινυλιο... (Και ποιος χ..ζει την Rolls...εχουμε Forester! ) Τωρα αν εχεις τετοιο δοντι που να κανονιζεις χιονοπτωσεις...μπορεις να βγαλεις πολλα λεφτα! Πιθανον να μπορεις να ανταπεξελθεις οικονομικα και στο γαμο Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 18, 2008 Tι κωλυμα εχουν τα φλοκα? απεργουν? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 19, 2008 Tι κωλυμα εχουν τα φλοκα?Μία φορά το χρόνο κάνουν εκδήλωση/συνάντηση όλα τα Flocafe.Το πρόβλημα για μας ήταν οτι σήμερα (και μόνο) θα κλείσουν στις 22:00. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted March 19, 2008 Νομίζω ότι είναι καλύτερα την Πέμπτη σήμερα με την γενική απεργία δεν θα μπορούσαμε να κουνηθούμε! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 19, 2008 Στην Αγια τουλαχιστον, αδειοι ειναι οι δρομοι σημερα.. Μαλλον ολοι πηγαν για σκι... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 17, 2008 Δεν θα γίνει στην ΕΛΠΑ ,ειναι και λίγο καμίνι εδω που τα λέμε... Θα γίνει στην αυλή του Φλόκα στο Μαρούσι... η βραδυα θα είναι σούπερ ζεστή. Καλό μας καλοκαίρι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted June 17, 2008 ολο φωτογένεια η Νεφέλη (σορυ για το οφ) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites