makalu 10 Report post Posted April 8, 2004 Καρα-ασχετο : …για πολλους από εσας…(εμενα παλι με συνεπήρε ) Στο ετησιο newsletter του Εργαστηριου Θαλασσιας Βιολογιας (ΜΒL Massachusetts) του Woods Hole (το ινστιτουτο που ακομα περιμενει το final proposal του PhD μου…θα περιμενουν πολύ ακομα…) αναφερει ότι: Ερευνητικο τους προσωπικό (αχ..ποσο τους ζηλευω! ) εχει βασιμα στοιχεια που αποδεικνυουν την υπαρξη και συνεχή αναπαραγωγη –αρχεγονων- πολυκύτταρων ασπονδυλων μικροοργανισμων που πολλαπλασιαζονται χωρις να εχουν σεξουαλικες επαφες μεταξυ τους (το γνωστό απο τη βιολογια του σχολειου μας, φαινόμενο της μιτωσης). Αυτό ερχεται σε αντιθεση με τη θεωρια ότι τετοιες ‘φυλες’ οργανισμων εχουν συνηθως μικρο κυκλο ζωης/παρουσιας στη βιοποικιλοτητα μας. ..μη ρωτατε πως μου ήρθε αυτο. Η Χρυσα φταιει που μας πηγε σινεμα στο Deep Blue και με ενθουσίασε=αναγκασε να ξεθαψω την αλληλογραφια μου εχθες στις 01.30πμ. :roll: (μετα τη συναντηση του Σπύρου). Τωρα βεβαια ειμαι με το ματι μέχρι τον αστραγαλο! :mrgreen: K. Σημ. μην απαντησετε—δε χρειαζεται…απλα ξενυχτησα (για τα δεδομενα μου! ) κ ηθελα να το μοιραστω με τη παρεα μου. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 8, 2004 ... το 1:30 είναι το ξενύχτι σου? (θα σου κάνω δώρο κότες) και τα κύτταρα αναπαράγονται με το φαινόμενο της μίτωσης γιατί δεν έχουν ανακαλύψει την απόλαυση του sex (θα τους στείλω το Λάππα να τα μάθει τι θα πει κοκό) Τεμπελιάζοντας Ο πληγωμένος κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites