Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑχχχ!!!!! ....τα βάσανά.. κακο μαντάτο για τα εδω χκ ....

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Χαζεύοντας το site του &lang=en'>σχετικά με τον δρόμο, διάβασα αυτό:

* Length : 13,5 km (technical road)

* Wide: 4, 6 meters

* Drive time: 15 minutes

* One way driving direction

* For going up-way from 8:00 to 13:30

* For returning from 14:00 to 24:00

* Obligatory is to use winter equipment (chains).

Ο δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης :D ????

Αυτο αναφερεται στον παλιο δρομο (technical road).

Construction of the new regional road R112 is in final stage to be completed and it will be open for public before the start of the coming winter season.

The new regional road will enable a safe and easier access with all kinds of motor vehicle year round.

Edited by kantoniou

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

Όχι Νίκο μου, καλό νέο είναι. Να πάνε όλοι εκεί και να μας αφήσουν το Πισοδέρι μας στην ησυχία του. Αυτό μας έλειπε να μας έρθουν όλοι οι κοσμικοί του Αγίου Αθανασίου!! :D:rolleyes::)

carpe diem

Απο διαμονη τι παιζει στο Κοζουφ?Εχει καποιος να προτεινει κατι ?

. . .mountains. . .where life is much more than life. . .

Απο διαμονη τι παιζει στο Κοζουφ?Εχει καποιος να προτεινει κατι ?

για σένα ειδικά .... έχω να προτείνω αυτό ...!!! :):P

sleepwinter.jpg

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

πιστα ειναι αυτο;;; πολυ πατημενο το κοβω το χιονι.

οχι τιποτα αλλο γιατι την αλλη μερα θα σκοτωθηκε κοσμος....

Snow is on my D.N.A.

για σένα ειδικά .... έχω να προτείνω αυτό ...!!! :P:o

sleepwinter.jpg

Δίκλινο,με πρωινό,ευρύχωρη τουαλέτα και σαλόνι,δυνατότητα φιλοξενίας έξτρα ατόμων,Full HD 3D TV,μέσα στις πίστες ... 8)

Θα το πάρω !! :blink:

Να απαντούσαν και στα 3 mail που τους εχω στείλει,καλά θα ήταν...ή έστω να σήκωναν κανα τηλέφωνο !!!

. . .mountains. . .where life is much more than life. . .

εντος πιστας λεει τιποτα ή τζαμπα δρομος;;;;

Snow is on my D.N.A.

μηπως γνωρίζει καποιος , η ακουσε τιποτα για καποιες φημες ,,οτι το κουζοφ προπαγανδίζει το χ κεντρο μεσα μερικών ελληνόφωνων χιονοδρομων κάνοντάς κατι σαν ,[να το πω] σπονσαρισμα ..~~ προς αυτους

επαναλαμβάνω κυκλοφόρησε σαν φήμη ..αρραγές κατα πόσο να ειναι αληθεια !!! κατι τετοιο 8)

κατα τα αλλα καλα θα ειναι να το κανουμε μια επισκεψη να το δουμε .....ελπιζω φιλε αερα στα εκει σαλε να μην καπνίζουν :Batting Eyelashes:

Edited by PRESIDENT

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

κατα τα αλλα καλα θα ειναι να το κανουμε μια επισκεψη να το δουμε .....ελπιζω φιλε αερα στα εκει σαλε να μην καπνίζουν :Batting Eyelashes:

Συγγνώμη, αλλά από τη μια μας βρίζουν από την άλλη θα πάμε να τους τα ακουμπήσουμε;

κι εμεις τους βριζουμε....αλλα κ εγω θελω να παω φετος εστω μια φορα...aera πετρο ο δρομος σε τι κατασταση ειναι???με χιουνται γκετζ τον βγαζω η θελει τζιπ??

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

ως και στα σκοπια που το βιοτικο τους επιπεδο ειναι κατα πολυ κατωτερο του δικου μας εχουν 6πλο αποσυμπλεκομενο που παει σφαιρα!!!!και πολλοι ελληνες θελουν να πανε!!!!!αν δεν υπηρχε το 6 πλο και υπηρχε ενα παλιο 2 θεσιο σαν τα δικα μας θα μπαινε κανεις στον πειρασμο να παει εστω και μια φορα οπως απο πολλους εχω ακουσει??????????αλλα 2 συρομεν α εχει μονο!!!!!!!!

ως και στα σκοπια που το βιοτικο τους επιπεδο ειναι κατα πολυ κατωτερο του δικου μας εχουν 6πλο αποσυμπλεκομενο που παει σφαιρα!!!!και πολλοι ελληνες θελουν να πανε!!!!!αν δεν υπηρχε το 6 πλο και υπηρχε ενα παλιο 2 θεσιο σαν τα δικα μας θα μπαινε κανεις στον πειρασμο να παει εστω και μια φορα οπως απο πολλους εχω ακουσει??????????αλλα 2 συρομεν α εχει μονο!!!!!!!!

Βασικα στο μυαλο μας ειναι μονο οτι καποιες χωρες ειναι κατω απο εμας...... Σκοπια Τουρκια κτλ σε ΠΟΛΛΑ πραγματα και τομεις ειναι Πολυυυυυυυυυυυυ μπροστα και ετσι θα παραμεινουν μιας και η Νοοτροπια του Ελληνα και αυτη εδω η ερμη χωρα δεν προκειται να αλλαξουν ΠΟΤΕ :Hug:

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

μηπως γνωρίζει καποιος , η ακουσε τιποτα για καποιες φημες ,,οτι το κουζοφ προπαγανδίζει το χ κεντρο μεσα μερικών ελληνόφωνων χιονοδρομων κάνοντάς κατι σαν ,[να το πω] σπονσαρισμα ..~~ προς αυτους

επαναλαμβάνω κυκλοφόρησε σαν φήμη ..αρραγές κατα πόσο να ειναι αληθεια !!! κατι τετοιο :P

κατα τα αλλα καλα θα ειναι να το κανουμε μια επισκεψη να το δουμε .....ελπιζω φιλε αερα στα εκει σαλε να μην καπνίζουν :Hug:

Ε καλα αυτο μαλλον ειναι σχεδον σιγουρο... Εδω στην Τουρκια (Κων/λη) που που εχω παει 2-3 φορες ΔΕΝ ειδα να καπνιζουν μεσα ΠΟΥΘΕΝΑ..... Κατα τα αλλα αυτοι ειναι τα ζωα και οι υπαναπτηκτοι....

Συγγνώμη, αλλά από τη μια μας βρίζουν από την άλλη θα πάμε να τους τα ακουμπήσουμε;

Ε και?? Και εμεις τους βριζουμε πισω...... Εγω ΣΚΙ θελω να κανω..... ημαρτον..... Αν εμενα Β. Ελλαδα σιγουρα θα το δοκιμαζα...

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Παντως πρεπει να ειναι και λιγο καφενεια απο οργανωση. Συμφωνα με το επισημο site τους, ακομα δεν εχουν ανοιξει τον δρομο και το χιονοδρομικο δεν λειτουργει. Ποσες μερες θα κανουν δηλαδη;

=================

Latest news

Article Title (Date)

Kozuf covered by heavy snow falls (Friday, 06 January 2012)

Ski center Kozuf continuously works on opening the road (Thursday, 12 January 2012)

All efforts to open the access road to Kozuf (Monday, 16 January 2012)

Continuous work to open the access road to Kozuf (Thursday, 19 January 2012)

=================

Banner που περναει στο site σημερα:

Latest news: Ski center Kozuf with hard rate is operating to open the road, 4 km of deep snow drifts remain to be opened.

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

επαναλαμβάνω κυκλοφόρησε σαν φήμη ..αρραγές κατα πόσο να ειναι αληθεια !!! κατι τετοιο :lol:

κατα τα αλλα καλα θα ειναι να το κανουμε μια επισκεψη να το δουμε .....ελπιζω φιλε αερα στα εκει σαλε να μην καπνίζουν :Applause:

Βασικά οι Ελληνες που πηγαίνουν εκεί είναι πολύ λίγοι, ειδικά σε σχέσει με τους Σκοπιανους που πηγαίνουν Πισοδερι, νομίζω ότι στην Βίγλα ένα 30% - 35% ίσως και περισσότερο είναι από τα Βιτολα αυτό είναι καλό και μου αρέσει γιατί η Βιγλα χωρίς τα Βιτολα δεν θα βγαίνε με τίποτα,

Φυσικά σε σχέσει με την Κατερίνη το Καλοκαίρι είναι ασύγκριτα τα νούμερα εκεί το 60+% είναι Σκοπιανοι, πολύ κόσμος ζει από αυτούς, αλλά άσχετα από αυτά καλό θα ήταν μερικοί να προσέχουν και λίγο τι λένε, ακόμα και υπό μορφή φημών, εκφράσεις όπως "Ελληνόφωνοι" και "προπαγάνδα" υπονοούν και παραπέμπουν σε άλλες καταστάσεις.

Στα δυο Σαλέ που έχει, ένα στην βάση και ένα στην κορυφή, απαγορεύετε το κάπνισμα και όλοι το σέβονται και το τηρούν, έτσι ήταν το μόνο χιονοδρομικό πέρυσι που μπόρεσα να πάω με τον μικρό μου για Σαββατοκύριακο και περάσαμε πολύ ωραία.

Παντως πρεπει να ειναι και λιγο καφενεια απο οργανωση. Συμφωνα με το επισημο site τους, ακομα δεν εχουν ανοιξει τον δρομο και το χιονοδρομικο δεν λειτουργει. Ποσες μερες θα κανουν δηλαδη;

=================

Latest news

Article Title (Date)

Kozuf covered by heavy snow falls (Friday, 06 January 2012)

Ski center Kozuf continuously works on opening the road (Thursday, 12 January 2012)

All efforts to open the access road to Kozuf (Monday, 16 January 2012)

Continuous work to open the access road to Kozuf (Thursday, 19 January 2012)

=================

Banner που περναει στο site σημερα:

Latest news: Ski center Kozuf with hard rate is operating to open the road, 4 km of deep snow drifts remain to be opened.

Τους έχει ρίξει πολύ χιόνι, τώρα λέμε για πραγματικά πολύ χιόνι!!! και επειδή δεν είναι "καφενείο", άνοιξαν τον δρόμο αλλά οι δυνατοί άνεμοι που είχε το ΣΚ προκαλούσαν πολλά ανεμοσουρια και έτσι δεν ρίσκαραν (και καλά έκαναν) να το ανοίξουν το κέντρο.

δες φώτο από τις 17-1-2012

post-111-1327430103_thumb.jpg

Edited by Aeras

powder_2009.gif

κι εμεις τους βριζουμε....αλλα κ εγω θελω να παω φετος εστω μια φορα...aera πετρο ο δρομος σε τι κατασταση ειναι???με χιουνται γκετζ τον βγαζω η θελει τζιπ??

ο καινούριος δρόμος είναι πάρα πολύ καλός, με ότι θες ανεβαίνεις

powder_2009.gif

εντος πιστας λεει τιποτα ή τζαμπα δρομος;;;;

βασικά δεν θα το προτιμούσα για πίστα, αλλά αν πατήσουν (δεν ξέρω αν το έκαναν) την κεντρική τους, είναι πολύ καλή,

powder_2009.gif