evaki11 0 Report post Posted January 8, 2008 Τι θα κανουμε το ΣΚ?Παντου εχει πετρες και απ οτι καταλαβα δεν υπαρχει χκ που δεν θα φαμε τα πεδιλα. Καμια ιδεα κανεις για το περισσοτερο χιονι και τη καλυτερη ποιοτητα χιονιου? Μηπως να μαζευτουμε για κανενα καφε σε χκ ολοι μαζι???? Αγενεστατη ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 8, 2008 Θα κάνουμε Καϊμάκτσαλαν, κατά πως φαίνεται. Στην συνάντηση της Πέμπτης θα κανονιστούν οι τεχνικές λεπτομέρειες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 8, 2008 Θα κάνουμε Καϊμάκτσαλαν, κατά πως φαίνεται. Στην συνάντηση της Πέμπτης θα κανονιστούν οι τεχνικές λεπτομέρειες. Ουπς,δεν πηγες στο la plagne πουλέ μου εσυ???? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted January 8, 2008 Ουπς,δεν πηγες στο la plagne πουλέ μου εσυ???? Τι να πάει στη Γαλλία, χάλια είναι εκεί. Θα ανέβει στο ωραίο καρεκλάκι του Καϊμακτσαλάν να ευχαριστηθεί. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 8, 2008 Στάθη δεν πήγα, προέκυψε κάτι και είπα να το ευχαριστηθώ στο καρεκλάκι του Καϊμάκ, που λέει και ο Λεωνίδας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 8, 2008 Στάθη δεν πήγα, προέκυψε κάτι και είπα να το ευχαριστηθώ στο καρεκλάκι του Καϊμάκ, που λέει και ο Λεωνίδας. Φτου και γω σας ειχα προταση για Bansko το σκ που ερχετε!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 8, 2008 Αν το ήξερα πιο πριν. Έδωσα το λόγο μου σε κάτι παιδιά ότι θα πάμε Καϊμάκ. Στάθη θα ανέβεις 100% bansko? Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 8, 2008 1000000/1000.Παρε και τον Λεωνιδα και τους υπολοιπους και ελατε ρε.Εγω θα ανεβω Λαρισα και απο κει με τον Δημητρη(ISEMAN) τον Χρηστο(solden) απο Βολο και κατι αλλους φιλους του Δημητρη θα φυγουμε για πανω!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 8, 2008 Στάθη δεν το αποκλείω. Θα σου τηλ φίλε Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefoxe1975 1 Report post Posted January 11, 2008 Κατά 90% Καιμάκ θα είμαι και εγώ πάνω το σαββάτο εκτός και να μου τη βαρέσει και την κάνω στο αγαπημένο μου Φαλακρό. Κωνσταντίνε πρέπει να χαλάστηκες φίλε.ΓΜτ δεν πειράζει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted January 11, 2008 Αν δεν εχει χιονι πισοδερι μαλλον θα ανεβω κ εγω,να φορατε διακριτικα να σας γνωρισω ε? Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 11, 2008 8:30 να είμαστε επάνω. Σκι θα κάνουμε μέχρι τις 11:30 - 12:00 πρώτα ο Θεός. Μετά λόγω πολυκοσμίας θα πάμε για τυρόπιττες κλπ. Στέφανε υγεία να έχουμε φίλε! Αργεντίνε θα φοράω γκρι στολή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted January 11, 2008 Μετά λόγω πολυκοσμίας θα πάμε για τυρόπιττες κλπΒγάζουν τυρόπιτες τώρα που λείπει ο Άρης ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 11, 2008 Αμέ, τώρα βγαίνουν οι καλές όταν έρθει ο τέως βγάζουν της σειράς... Quote Share this post Link to post Share on other sites
psychout 0 Report post Posted January 11, 2008 Κυριακή 13/01 Αγριόλευκες. Ο καιρός προβλέπεται πολύ καλός, το χιόνι αρκετό... Όποιος θέλει γνωριμία και παρέα, το τηλ. είναι 6932913526 Σωτήρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted January 11, 2008 8:30 να είμαστε επάνω. Σκι θα κάνουμε μέχρι τις 11:30 - 12:00 πρώτα ο Θεός...... Eμείς οι νότιοι που να πάμε να τσουλίσουμε λίγο,...την τύχη μας μέσα; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites