bolle 0 Report post Posted January 24, 2008 Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη μπότα; Την έχει κανείς; Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 24, 2008 πεσε και ενα γεια ρε αδερφε αμεσως στο ψητο καλως ηρθες Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
bolle 0 Report post Posted January 25, 2008 Σωστά! Καλως σας βρήκα! Το όνομά μου είναι Σίμος, κάνω σκι γύρω στα πέντε χρόνια με νοικιάρικο εξοπλισμό, και φέτος αποφάσισα να αγοράσω μπότες. Πήρα, λοιπόν, τις rossignol e12. Ρωτάω να μου πείτε αν ξέρετε κάτι για τις μπότες γιατί στο νετ δε βρήκα και πολύ πράμα! Εμένα μου κάθεται πολύ καλά, αν και με προβληματίζει το οτι τις κλείνω σχεδόν στο τέρμα για να πιάσουν σφιχτά το πόδι μου. Ευχαριστώ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 25, 2008 Τωρα..τις πηρες! Θελεις να σου χαλασει η διαθεση με ο,τι θα σου πει ο καθενας; Καλοφορετες, καλοταξιδες και καλες κατεβασιες! Στις περισσοτερες μποτες, μπορεις να μεταθεσεις τη λαμα με τα αγκιστρα μια θεση (1-1,5 εκ) μεσα χρησιμοποιωντας ενα αλλενακι. Αν σου καθονται καλα οπως ειναι, γιατι να μπαινεις σε μπελαδες; Κι εγω τις εχω στο 1-1-2-1 (αγκιστρα ελευθερα) ενα κλικ δηλαδη. Φιλικα ΜακηςΜ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 25, 2008 Σωστά! Καλως σας βρήκα! Το όνομά μου είναι Σίμος, κάνω σκι γύρω στα πέντε χρόνια με νοικιάρικο εξοπλισμό, και φέτος αποφάσισα να αγοράσω μπότες. Πήρα, λοιπόν, τις rossignol e12. Ρωτάω να μου πείτε αν ξέρετε κάτι για τις μπότες γιατί στο νετ δε βρήκα και πολύ πράμα! Εμένα μου κάθεται πολύ καλά, αν και με προβληματίζει το οτι τις κλείνω σχεδόν στο τέρμα για να πιάσουν σφιχτά το πόδι μου. Ευχαριστώ! Δυστυχώς τις πήρες μεγάλες και σε λίγο καιρό θα είναι βάρκες... Όταν αναγκάζεσαι να σφίξεις τόσο τα κλιπ επηρεάζεται και το φλεξ σημαντικά, προς το σκληρό... Quote Share this post Link to post Share on other sites