Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Aris

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας στο Φαλακροτσαλάν

Recommended Posts

Λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη.Πολλα μελη του ΣΤΧ βρεθηκαμε χθες και σημερα στο βουνο.

Και χθες ηταν ωραια αλλα το σημαντικο ηταν οτι μετα τις 3 το μεσημερι ξεκινησε η πολυαναμενομενη κακοκαιρια που δυστυχως κρατησε γυρω στις 2-3 ωρες λιγοτερο απ οτι περιμεναμε. Στην καταβαση, ενω η βροχη αντικαθιστουσε το χιονι, κατεβαινοντας ακομη πιο χαμηλα συναντουσαμε δυνατους ομβρους χιονιου που εστρωναν τον δρομο με χιονι μεσα σε ελαχιστα μετρα. Εντυπωσιακη η βιαιοτητα του φαινομενου. Μαλιστα λιγο αργοτερα χιονισε και μεσα στον Αγ.Αθανασιο χωρις να το στρωσει. Ετσι το βουνο εβαλε απο 25cm στην βαση εως 40cm στο εκκλησακι που ειχαμε την τυχη να επισκεφτουμε για ακομη μια φορα.

Σημερα ηταν θεωρω μια απο τις καλυτερες μερες για ski-snowboard. Προσωπικα ξεκινησα με σκι αλλα το χιονι πολυ βαρυ. Ετσι αμεσως πηρα το σανιδι.Και μετα εγινε το ελα να δεις. Απο τις 10 μεχρι τις 14.30 ασταματητος βιασμος καθε περιοχης απατητου μαζι με τους υπολοιπους αφιονισμενους snowclubites (αν και καποιες φορες βαριομουν να τους περιμενω αφου με σκι στο απατητο χρειαζονται λιγο χρονο παραπανω :o:lol::lol: ). Θεωρω βεβαια οτι το βουνο φωναζε οτι θελει σανιδι αλλα ολως περιεργως ημουν απο τους ελαχιστους με σανιδι μετρημενους στα δαχτυλα του ενος χεριου. Νικο (whimsical) πολυ κριμα που δεν ηρθες). Ηταν μια μερα απολυτης χιονοδρομικης ηδονης με τις τελειες συνθηκες και την τελεια παρεα. Περασαμε απιστευτα πραγματικα, ακομη και οταν ειμασταν μεσα στο σαλε..

Να πω οτι το χιονι στην πιστα βελτιωθηκε μετα τις 2.30 το μεσημερι οποτε μπηκαν και παλι τα σκι και το σκηνικο του snowclub μεταφερθηκε στις πιστες οπου καναμε carving για μια ωρα ακομη.

Να σημειωσω και παλι το ποσο εχει ανεβει το επιπεδο των περισσοτερων στο σκι. Εντυπωσιακο πραγματικα τοσο εντος πιστας (θεωρω την πιο βελτιωμενη σκιερ μας την Ρουλα :) ) οσο και εκτος οπου ειδα παιδια οπως ο Τιμος, ο Χρηστος κι αλλοι να δινουν ρεστα. Ειναι πραγματικα εντυπωσιακο το ποσο συμπαρασυρουν οι πιο εμπειροι τους υπολοιπους και το επιπεδο ανεβαινει συνεχως.

Εμείς κινήσαμε γι' αλλού, κι' αλλού η ζωή μας πάει...

Το τριήμερο ξεκίνησε επεισοδιακά για την παρέα με την Ρούλα να προλαβαίνει οριακά την κλινάμαξα ;) και συνεχίστηκε ακόμα πιο επεισοδιακά όταν μας ξύπνησαν μέσα στον ύπνο τον βαθύ στις 3:00 για να μας ενημερώσουν ότι υπήρχε εκτροχιασμός μπροστά και είχε κλείσει η γραμμή. Αναμονή μιας ώρας στον Σ.Σ. Παλαιοφαρσάλλων και μετά μεταφορά με ΚΤΕΛ στην Θεσσαλονίκη. Άφιξη περίπου στις 7:30 (σχεδόν 2 ώρες μετά την προγραμματισμένη) χωρίς το αυτοκίνητο όμως. Octavia και σκι ήρθαν μετά από εντεκάμιση ώρες. Η μέρα είχε χαθεί :o

Ευτυχώς είχαμε καλή παρέα. Μέμνονας, Batucata και Άρης εξασφάλισαν ότι οι ώρες μας πέρασαν ευχάριστα με περατζάδα στην Νίκης και τα cafe. Στο μεταξύ, μαθαίνουμε ότι το Φαλακρό έχει λίγο χιόνι και μάλλον δεν θα λειτουργήσει, οπότε και παίρνουμε την απόφαση να μεταφέρουμε την εκδρομή στο Καϊμακτσαλάν. Οι Porfirio και Πάτσιος που είχαν κάνει το σκι τους εκεί μας εξηγούν ότι το χιόνι είναι καλό και μας βρίσκουν διαμονή. Αργά το απόγευμα με το αυτοκίνητο που τελικά εδέησε να έρθει φτάνουμε στον Άγιο Αθανάσιο.

Ακολουθεί λιτό γεύμα.

Την Κυριακή στις πίστες η κατάσταση είναι καλή. Η ορατότητα όμως είναι κατά περιόδους περιορισμένη και γενικά δεν διαβάζεις το χιόνι που είναι αρκετό και καλής ποιότητας με ελάχιστα παγωμένα κομμάτια. Το εκτός είναι βαρύ, πράγμα που εξηγεί γιατί δεν το τιμά κανείς σχεδόν. Έχει ψύχρα, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Αργά κοντά στο κλείσιμο του κέντρου αρχίζει σημαντική χιονόπτωση που εντείνεται όταν μπαίνουμε στα αυτοκίνητα για την επιστροφή στον Άγιο Αθανάσιο. Στον δρόμο μας συναντούμε χιονοθύελλα με νιφάδες σαν αφρολέξ που πέφτουν με απίστευτη ένταση σαν χαλάζι.

Ακολουθεί λιτό γεύμα.

Η Δευτέρα ξημερώνει με blue sky. Το χιονοδρομικό έχει βάλει 30-40 εκατοστά αέρινης πανάλαφρης πούδρας που μας περιμένει να την πατήσουμε. Απίστευτες στιγμές απόλαυσης από όλη την παρέα στην Κρέμαση που είχε απίστευτα λίγο κόσμο. Τόσο καλή ποιότητα έχει το χιόνι που ότι και να κάνεις βγαίνει σωστό. Το υπόστρωμα είναι σκληρός πάγος που στην αρχή σε τρομάζει, αλλά σιγά σιγά το συνηθίζεις και ορμάς. Επικές καταβάσεις, σίγουρα από τις καλύτερες φετινές. :rolleyes:

Το μεσημεράκι, καμένος πια, κάνω σύντομη στάση στο snowbar για νερό και κουλουράκι (κερνούσαν και χαλβά :lol: ) και μετά ανεβαίνουμε με Άρη, Γιώτα και Τάσο μέχρι το εκκλησάκι στο Σκοπιανό έδαφος. Στο βιβλίο επισκεπτών βρίσκουμε και το περσινό entry του snowclub, ωραίο αίσθημα να βλέπεις τα χνάρια σου σε τέτοια μέρη. Για άλλη μια φορά λιγουρεύομαι την πλαγιά προς τα Σκόπια. Υπέροχη κλήση, ένα κλικ ευκολότερη από την Στύγα 1 και τεράστιο μήκος. Κρίμα να μην μπορούμε να την κατεβούμε.

Επιστρέφοντας στο Ελληνικό έδαφος συνειδητοποιώ ότι τα πόδια μου δεν αντέχουν πια για εκτός και αποφασίζω να μείνω στην πίστα. Το χιόνι είναι πάρα πολύ καλό και συμφωνούμε με τον Άρη να βρεθούμε στην καρέκλα μόλις φορέσει κάτι σοβαρό στα πόδια του. :P

Ο καιρός όμως έχει άλλα σχέδια. Ο καθαρός ουρανός έχει αρχίσει να εναλλάσσεται με διαστήματα ομίχλης και έχει αρχίσει ένα ελαφρύ, αλλά επίμονο αεράκι που κάνει το κρύο ιδιαίτερα αντιληπτό. Μετά το δεύτερο ανέβασμα, και αφού έχουμε δαγκώσει ότι προεξέχει, στις 3:30 περίπου αποφασίζουμε to call it a day και πάμε στο snowbar που έχει ωραία μουσικούλα και ωραίες παρουσίες. Σιγά σιγά μαζεύονται εκεί όλοι οι snowclubίτες και το κέφι και τα bits ανεβαίνουν.

Έχει φτάσει όμως η ώρα της επιστροφής. Πρέπει να ξεκινήσουμε για να προλάβουμε το τραίνο. Στο δρόμο βρίσκουμε αρκετή κίνηση 40 χλμ πριν την Θεσσαλονίκη που μας καθυστερεί κανένα μισάωρο, αλλά για Καθαρά Δευτέρα αυτό είναι πταίσμα. Επιβιβαζόμαστε στην κλινάμαξα και -χωρίς απρόοπτα αυτή τη φορά- μετά από ένα ευχάριστο και ξεκούραστο ταξίδι φτάνουμε στην Αθήνα.

Περάσαμε τέλεια. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ παρέα, φανταστικές πούδρες με καταγάλανους ουρανούς, ελάχιστες ουρές στους αναβατήρες, πανέμορφα τοπία. Ξέρω ότι το έχω γράψει πολλές φορές, αλλά .... δεν μπορώ να πιστέψω το πόσο ωραία περνάμε με το snowclub. Από τις καλύτερες εκδρομές μας φέτος. :(

Make Parnassos Great Again!

Με ...απιστευτα...λιτα γευματα! :(:o:lol:

Κακοπερασατε πουλακια μου.... :rolleyes:

Φιλικα

ΜακηςΜ

εκτροχιασμούς τρένων και άλλες αναποδιές..φέρτε ξεματιάστρα

όταν το σύμπαν συνωμοτεί, εμεις απλά….. το ευχαριστιόμαστε

δεν ειμαι η/ο φιλόλογος της παρέας αλλα θα προσπαθήσω να διηγηθώ τα γεγονότα με δικα μου λογια :rolleyes:

η εκδρομή αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από μια λέξη και μόνο:απρόβλεπτη.

η αλλαγές στο καθορισμένο πρόγραμμα φανήκανε με το καλημέρα (καλησπέρα μάλλον). 4 μέλη του snowclub ξεκίνησαν για Φαλακρό via Θεσσαλονίκης με κλινάμαξα την Πα το βράδυ. προνοήσανε και φορτώσανε σκι και μπότες στο αυτ. του Τίμου την Πε στη συνάντηση στο flo, οπότε θα ταξιδεύανε άνετοι και ωραίοι :P μονο με έναν σάκο με προμήθειες μαζί. Η αφεντιά μου θα συναντούσε τη Ρουλα στο Σταθμό Λαρίσης απ’όπου γνωρίζαμε ότι θα αναχωρούσε η κλινάμαξα στις 22,55.ο Τιμος με τον Χρήστο ειχαν φορτώσει το αμάξι στο τρένο στο Ρουφ απ'όπου και θα ξεκινούσαν στις 22,50. παιρνω και εγώ τον προαστιακό από το δαχτυλίδι της Κηφ. και αντί να κατεβώ Σταθμο Λαρίσης, με μια χαριτωμένη πρωτοβουλία :lol: αποφασίζω να κατεβώ Ρουφ να κάνω παρέα στα παιδιά. η ωρα ειχε παει ηδη 22,20. φτάνοντας στην πλατφόρμα στο Ρουφ βρίσκω τους 2 συνταξιδιώτες μου σε ένα γυάλινο κουβούκλιο μαζι με αλλους επιβάτες να κάθονται αναπαυτικά και να περιμένουν. Ο Τίμος αποφασίζει να τηλ. στη Ρουλα (την οποία θα έφερνε ο πατερας της οδικός στο Στ. Λαρίσης) και να την καθοδηγήσει να ερθει και η ιδια στο Ρουφ. Η ωρα 22,22.Εκει που της εξηγούσε ακομα σε ποια γέφυρα θα ερχόταν παίρνει το ματι μου έναν σταθμάρχη εξω από το κουβούκλιο να μου κουνάει απεγνωσμένα το χερι και να φωνάζει:τι περιμένετε ελάτε να επιβιβαστείτε, το τρενο φεύγει στις 22,30 :o (από Ρουφ).Άρχισε να μας λούζει κρύος ιδρώτας. Εγω και ο Λαππας να προσπαθούμε να πείσουμε τον Τίμο ότι η Ρουλα δεν θα προλαβει το Ρουφ οδικός και να γυρίσει γρήγορα στο Στ. Λαρίσης απ'οπου ειχε ένα τέταρτο περιθώριο ακομα.Ο Τιμος σίγουρος για τον εαυτό του (λόγω επαγγέλματος :P) να επιμένει ότι θα προλάβει ..εγω αρχίζω και εχω ταχυπαλμίες ενώ χαζοχαμογελάω στον σταθμάρχη και του εξηγώ την κατάσταση.Η Ρουλα μας ειδοποιεί ότι εχει φτάσει, ο Τιμος τρέχει να την βρει αλλα ΔΕΝ…ηταν σε λαθος γέφυρα :o …με τον Χρήστο αρχίζουμε και βλέπουμε εφιάλτες ...φωνάζω στον Τίμο να μας πετάξει τα εισιτήρια και το κλειδί του αυτ. (αν ξεκίναγε το τρένο τουλάχιστον να βγάζαμε το αμάξι από το τρενο στη Θες. με τον Χρηστο).H ωρα 22,31.Η Ρουλα ειδοποιεί ότι εχει φτασει (στη σωστή γεφυρα),ο Τιμος αρχίζει και τρέχει πάνω από τις γραμμες (καμια 100 μετρα) να τη βοηθήσει. Ο σταθμάρχης φωνάζει σε μένα (που ειμαι έτοιμη να πεσω μπροστά στις γραμμες μπας και το καθυστερήσω) και τον Χρηστο να ανέβουμε εμεις..''οι φίλοι σας δεν θα το προλάβουν παιδιά..το τρενο δεν είναι ταξι κλπ κλπ'' ο Χρηστος να του φωνάζει να’τοι να΄τοι φαίνονται..τα παιδιά να είναι σε απόσταση 100 μετρών αλλα να μην μπορούν να περάσουν έναν δρόμο (λογω συνεχόμενης κίνησης αυτ/των)..εγω να το εχω παρει απόφαση ότι το Φαλακρό θα το δω κάποια άλλη στιγμή (αληθινή βρήκα τελικά B) ), να ψάχνω για κανα υπογλώσσιο να δώσω του σταθμάρχη..ουφ, με τα πολλα ανεβαίνουν και τα παιδιά. Για 10' δεν μιλάγαμε καθόλου..για να ξεσπάσουμε σε νευρικά γέλια μετά...τεσπα, η ιστορία δεν σταμάτησε εδώ…εκει που προσπαθούμε να στριμωχτούμε στην ααααανετη και ευρύχωρη κουκέτα μας :P

2326436166_e7b019344b.jpg

2326435806_5a442fa390.jpg

βλέπουμε ένα (όχι πολύ αδύνατο) ζευγάρι να μπαίνει μεσα και ψαχνοντας τα εισιτήρια να δουμε ότι ήμαστε σε λάθος βαγόνι.αντε πάλι κουβάλημα 3 βαγόνια πίσω :lol:

Με τα πολλά πέφτουμε για υπνο.

2325765229_acfc59b4a8.jpg

2325766475_7bbfc2e23e.jpg

2325769455_599942df6b.jpg

Μετα τις 00,30 τα κινητά αρχίζουν και χτυπάνε τρια τρια με συχνότητα δευτερολέπτων. Ο Τίμος δεν ταράζεται καθόλου απλα το κλείνει ;) …χωρίς να ξέρουμε τι εχει συμβεί συνεχίζουμε τον ύπνο του δικαίου..κατα τις 2 τα ξημερώματα κάποιος περνάει εξω στο διάδρομο και χτυπάει σε κάθε κουκέτα με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο τζάμι..εμεις και παλι δεν δίνουμε σημασία. Αυτος επιμένει με μεγάλη φούρια.. αγανακτισμένη και έτοιμη να τον βρίσω ανοίγω λιγο την πορτα και τι ακουνε τα αυτάκια μας: ''εκκενώστε γρήγορα το τρενο εχει γίνει εκτροχιασμός θα σας παραλάβει λεωφορείο από εδώ για Θεσσαλονίκη και το αυτ. θα ερθει όταν ελευθερωθεί η γραμμή''..

Με το που ξεπερνάμε την πιθανότητα καρδιακών επεισοδίων (αντιλαμβανόμενοι ότι μόλις χάσαμε μια μερα σκι από τις 3 προγραμματισμένες :( ) παίρνουμε τα πράγματα (μεσα στην αναμπουμπούλα να προσπαθούμε να περάσουμε πάνω από βαλίτσες άλλων να φτάσουμε τουαλέτα/ αδύνατον :D ) και κατεβαίνουμε στον υπέροχο σταθμό Παλαιοφαρσάλλων

2326436450_5bccb36144.jpg

(σε μετάφραση στη μέση του πουθενά :o ..ας με συγχωρέσουν οι κατάγοντες από εκεί).

2326436798_4f7279d767.jpg

Η καλή νοικοκυρά εχει φτιάξει μια μπουγάτσα (του κιλού) την οποία καταβροχθίζουμε και παίρνουμε συγγενείς και φίλους να τους καθησυχάσουμε εξηγώντας τους ότι το προηγούμενο τρένο εκτροχιάστηκε και ότι εμεις είμαστε μια χαρά (τρόπος του λέγειν ;) ). Μετά από τρια τέταρτα επιβιβαζόμαστε σε 4 λεωφορεία και 7,30 φτάνουμε Θες/νικη

Το Φαλακρό αρχίζει και απομακρύνεται σιγά-σιγά στο μυαλό μας ;)

to be continued

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Ποιός σας ευχήθηκε ''Καλό ταξείδι και καλά να περάσετε ;''

Η μαυρόγατα από την Καλαμάτα ή ο γκαντέμης από την Τρίπολη ;

Πάντως και από τις δύο πόλεις περνάει τραίνο...

εγω άλλον θυμάμαι να ρωτάει στη συνάντηση αν θα παμε Φαλακρό :lol: ...

και να αναρωτιέται γιατι κοιτάμε τον ιδιο όταν αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο χιονοδρομικό :rolleyes:

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

Θα σας έλεγα τίποτα που δεν σηκώνατε κινητά ..................αλλά χαλάλι σας, αφού είσαστε καλά γυρίσατε σόοι και περάσατε (μάλλον) τέλεια.

Να ξέρατε μόνο τι χουνέρι περάσαμε μερικοί μέχρι να μάθουμε ότι ήσασταν καλά πριν πάμε Σάββατο πρωί στον Παρνασσό :rolleyes:

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

να’στε καλα, σας ευχαριστούμε ολους για τη σκέψη σας, την ανησυχία και τα χιλιάδες τηλ. που δεν μας άφησαν να κοιμηθούμε καθόλου :rolleyes:

(την επόμενη φορά να φροντίσετε να έρθετε παρεα..ετσι ώστε να μοιραζόμαστε και τις ανησυχίες αλλα και αυτές τις αναποδιές=απίστευτες στιγμές που τελικά μας μένουν αξέχαστες και δένουν ακομα περισσότερο τη φιλία μας)

Εμείς κινήσαμε γι' αλλού, κι' αλλού η ζωή μας πάει...

Περάσαμε τέλεια. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ παρέα, φανταστικές πούδρες με καταγάλανους ουρανούς, ελάχιστες ουρές στους αναβατήρες, πανέμορφα τοπία. Ξέρω ότι το έχω γράψει πολλές φορές, αλλά .... δεν μπορώ να πιστέψω το πόσο ωραία περνάμε με το snowclub. Από τις καλύτερες εκδρομές μας φέτος. :P

Θα άνοιγα ένα tread με τίτλο..."και η εκδρομή του snowclub στο Φαλακρό μετακόμισε στο Καϊμάκ"(!!!!!) καθώς όλοι οι μετέχοντες ήταν η παρέα Τίμου - Λάππα & Πάτσιου - Porfirio, δηλαδή εμείς!!!! B)

Με πρόλαβε όμως ο προλαλήσαντας κ. Λάππας καθώς και η Όλγα σε αντίστοιχο τόπικ...Τα καλύτερα:

- Η παρέα μας και το απίστευτο γέλιο γενικώς!!!

- Η απόφαση Σάββατο ξημερώματα 4:00 πμ να πάμε τελικά Καϊμάκ αντί Φαλακρό!

- Η Σαραντόβρυση που την κατεβήκαμε περί τις 7.000 φορές συνολικά όλη η παρέα μας τις 2 μέρες Σάββατο - Κυριακή, μιά χαρά, αξιοπρεπές χιονάκι που το κράταγε σε καλή ποιότητα μέχρι αργά το μεσημέρι η χαμηλή θερμοκρασία (έως τσουχτερό κρυάκι)

- Το αγριογούρουνο με δαμάσκηνο και τα πρώτα πιάτα στην "Καλύβα" στον Π. Αγ. αθανάσιο! (Μας είχαν φιλοξενήσει και πέρυσι οι άνθρωποι στην εκδρομή του Συλλόγου για το σκι τεστ)

- Οι Τίμος & porfirio να κατεβαίνουν τη Σαραντόβρυση με ιδιαίτερα sexy αμφιέσεις (βλ. περούκες) την Κυριακή τελευταία αποκριά!!! (Μόνο μελανό σημείο η σκούπα του Σπύρου που όπως παρατήρησε ο Πάτς έπρεπε να είναι ψάθινη!!!! :rolleyes: )

- Η χιοκαταιγίδα στην επιστροφή από το βουνό την Κυριακή

- Οι απίστευτες φυτείες colgate :(:o την Καθαρή Δευτέρα σε πλήρη θέα καθώς ανεβαίναμε το διθέσιο καρέκλι!!!

- Οι σχεδόν παντελώς άδειες πίστες - όλες για την πάρτη μας την Κ.Δ.!

- ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ στρώσιμο χαλί της Σαραντόβρυσης την Καθαρή Δευτέρα προκειμένου να καθίσει το χιόνι και να μείνει στη θέση του μέχρι το Πάσχα!!!

- Οι τρελές πούδρες της Κρέμασης την Κ. Δ. πάντα

- Η βόλτα στο εκκλησάκι ακόμη μία φορά

- Το apres ski party στο snowbar μετά από 8 ώρες ασταμάτητου σκι υπό τις πιό καταπληκτικές συνθήκες που μπορεί να φανταστεί κανείς!

- Το γεγονός ότι είδαμε πολλούς φίλους από το βορρά που τους βλέπουμε σπανίως (βλ. Aeras, Νικολίνο, κλπ)

- Οι ψητές πέστροφες στο χωριό "Νησί" κατά την επιστροφή :lol:

- Κάποια πέδιλα της Blizzard τα οποία εγώ δεν δοκίμασα γιατί τα δικά μου σε αυτές τις συνθήκες ήταν εξίσου καταπληκτικά!!! ;):P

- Το ευγενέστατο και χαρούμενο προσωπικό του ΧΚΚ

Τί άλλο να πώ; Χαλάλι η ταλαιπωρία του πήγαινε - έλα. Παρόλι την κούρασή μου σήμερα ( επιστρέψαμε 5 το πρωϊ!!) δεν τησκέφτομαι καν! Μία καταπληκτική εκδρομή από όλες τις απόψεις!

Υ.Γ. Ήταν και οι κκ Μιχάλης Μοτσενίγος & madskier που ξόφαλτσα βρεθήκαν να συμμετέχουν κι εκείνοι στην εκδρομή του Συλλόγου στο Φαλακρό - Καϊμάκ :lol:

Προτροπή για όλους: Μπράβο παιδιά, έτσι δυναμικά ο Σύλλογος να οργανώνει εκδρομές που να συγκεντρώνουν μαζικές συμμετοχές!!!

Off the record αλλά: Καλά, στην εκδρομή στο Φαλακρό ούτε αυτός που την εμνεύστηκε δεν ήρθε;;;;;;; Sorry παιδιά αλλά....χτυπάει πολύ άσχημα όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κανείς κι ακριβώς επειδή έχω κάνει και ΔΣ, θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην εμφανίζεται ΚΑΝΕΙΣ από το ΔΣ σε εκδρομές που οργανώνει ο Σύλλογος!!! Και τελικά μήπως να τον κάνουμε τον Σύλλογο - snowclub Παρνασσού να τελειώνουμε ;;;

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Off the record αλλά: Καλά, στην εκδρομή στο Φαλακρό ούτε αυτός που την εμνεύστηκε δεν ήρθε;;;;;;; Sorry παιδιά αλλά....χτυπάει πολύ άσχημα όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κανείς κι ακριβώς επειδή έχω κάνει και ΔΣ, θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην εμφανίζεται ΚΑΝΕΙΣ από το ΔΣ σε εκδρομές που οργανώνει ο Σύλλογος!!! Και τελικά μήπως να τον κάνουμε τον Σύλλογο - snowclub Παρνασσού να τελειώνουμε ;;;

On record: Ασ' την γκρινια και βαλε υποψηφιοτητα για το επερχομενο ΔΣ :rolleyes::(:o

Να μας ξαναβαλεις στον ισιο δρομο!! :lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ

On record: Ασ' την γκρινια και βαλε υποψηφιοτητα για το επερχομενο ΔΣ :rolleyes::(:o

Να μας ξαναβαλεις στον ισιο δρομο!! :lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Μάκη μου σ' ευχαριστώ πραγματικά..δεν είναι γκρίνια, είναι "χώσιμο" στα ίσια και σε καμμία περίπτωση για να κάνω την όποια σύγκριση κλπ, γιατί δεν έχει καμμία σημασία. Επίσης, δεν έχω καμμία πρόθεση να κατέβω ως υποψήφια για το νέο ΔΣ για πολλούς λόγους που αφορούν στο χρόνο μου και τη διάθεσή μου..τόπος σε νέο αίμα!!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

μερος 2ο – ''στον λευκό τον πύργο…''

πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη, πιο προσιτή και με ωραίους ανθρώπους που ξέρουν να χαλλλλλλαρώσουν και να διασκεδάσουν (χωρίς το καλάμι που δεν αποχωρίζονται με τίποτα οι Αθηναίοι).

Μια ηλιόλουστη μερα στη Λεωφ. Νίκης μας έπεισε για όλα αυτα

2326437922_464520346e.jpg

2325618299_4215dbb15a.jpg

έτοιμη να ζητήσω πολιτικό άσυλο (έστω τους χειμερινούς μήνες)

2326438216_9f3cd671c4.jpg

φτάνοντας στη Θες/νικη κατά τις 7,30 μαζευόμαστε στο γραφείο κίνησης του ΟΣΕ ολοι οι παθόντες (οσοι είχαμε αφήσει τα αυτ. στην κλινάμαξα στο Σ.Σ. Παλιαοφαρσάλλων) για να δώσουμε τα στοιχεία μας (βλ. κινητά) και να μάθουμε λεπτομέρειες για το τι εχει συμβεί. Όταν ακούμε για τους τραυματίες της εκτροχιασμένης άμαξας συνειδητοποιούμε ποσο τυχεροί είμαστε (εκει που βρίζαμε την ατυχία μας και ψάχναμε τον γκαντέμη – όχι απαραίτητα ανάμεσα μας :o ) και ότι η εκδρομή είναι μπροστά μας και θα μας μείνει αξέχαστη (παλι αληθινή βγήκα :D ) …αλλάζουμε την μπουγάτσα με σπανακόπιτα και μετα από έναν γρήγορο καφέ αρχίζουμε να ξυπνάμε τον κοσμο με τα τηλ.

Ο Κων/νος (memnonas) αφήνει την παρεα του porfirio και έρχεται να μας βρει στο σταθμό. Μαθαίνουμε ότι οι υπόλοιποι (Γ. Πατσιος, porfirio κλπ) μάλλον βάζουν πλώρη για Καϊμακ αντι του Φαλακρού και συμφωνούμε και εμείς μετα από μια γρήγορη ενημέρωση που είχαμε από τον Γρηγόρη Κωνσταντίνου ότι, μεσα σ’όλα, το Φαλακρό εχει και διακοπές ρεύματος.

Ο memnonas μας φορτώνει ολους στο αμάξι του (ήδη αρκετα γεμάτο από πράγματα και δικά του σκι) και παμε στο ωραιότερο και πιο ζωντανό μέρος της συμπρωτεύουσας για καφε (όπως αντιλαμβάνεστε η ποσότητα καφεΐνης στο αίμα μας χτύπησε κόκκινο εκείνη την ημέρα :lol: )

Στριμωγμένοι και με ένα ζευγάρι σκι να μας πνίγει :P οδεύουμε για την παραλιακή

2326437164_283a715892.jpg

καταλήγουμε σε ένα όμορφο καφε με θεα τι άλλο

2325823295_e61aed294f.jpg

χιονισμένες κορφούλες :P

εκει που πίνουμε τον καφε και χαζολογάμε τραυματίζομαι απίστευτα στον ώμο σε μια γυάλινη πόρτα :rolleyes: ..σε συνδυασμό με πονεμένο γόνατο η δεξιά μου πλευρά βγαίνει off.

2325619305_882b88b97b.jpg

αφου εμεις είμαστε στο ποδι από τις 2 τα ξημερώματα τι πιο φυσικό να ξυπνήσουμε και τους φιλους μας του θεσσαλονικείς :o ..πρώτος ανταποκρίνεται ο Στάθης (batucada) που αφήνει ακομα και τον μικρο του γιο ψιλοάρρωστο στο σπιτι και μας κανει παρεα για καφε. ακολουθεί ο Αρης... ο KonstantιnosV λόγω κατάστασης δεν μπορεί να έρθει χωρίς βοήθεια. Περνάμε όμορφα συζητώντας για, τι άλλο, το σκι

2325619637_819963bd59.jpg

ακολουθεί ένα γρήγορο γεύμα στα Goodys και ξανα καφε

2325619985_148395977f.jpg

δεχόμαστε και κάνουμε άπειρα τηλεφωνήματα (καθησυχάζουμε φίλους και συγγενείς, αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε και εμεις τα υπόλοιπα παιδιά στο Καϊμακ και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον ΟΣΕ να μάθουμε τι ωρα θα ξεκινήσει το τρένο από τα Φάρσαλα για να παραλάβουμε το αυτ.) το πρόβλημα απ’ότι καταλάβαμε δεν ήταν το εκτροχιασμένο βαγόνι (αυτό απομακρύνθηκε άμεσος μετα το ατύχημα) αλλα 2 κολώνες που ειχαν πέσει πανω στις γραμμές και χρειαζόταν ειδικό μηχάνημα για την ανύψωση και την μεταφορά τους. Με τα πολλά μας λένε ότι το τρένο έφυγε στις 12 απο τα Φ. άρα γύρω στις 15,00 να είμαστε στο σταθμό να παραλάβουμε επιτέλους το αυτοκίνητο μας, αμ δε ;)

αποχαιρετάμε τους φίλους μας από Θες. δίνοντας ραντεβού την επομένη στο Καϊμακ και αγγαρεύουμε και παλι τον memnona (να’ναι καλα το παιδί το έκανε μετα χαρας :lol: ) να μας παει στο σταθμο του ΟΣΕ. Η ''καλή'' μας τύχη :P φρόντισε στην Αθήνα να φορτώσουμε τελευταίοι το αμαξι στο βαγόνι άρα , για να βγούμε είμαστε και παλι τελευταίοι. Συναντάμε εκει κάποια γκρουπ που θα πηγαίνανε Bansko και ηταν το ιδιο ''χαρούμενοι'' με μας (αφου ειχαν χασει τη 1 μερα από τις 3 του σκι B) ).

Ολοι οι οδηγοί παρόντες, ξεφορτώνουν στο άψε σβήσε…εκτος από??? τον οδηγό του μπροστινού αυτ. από το δικο μας…η γκαντεμιά συνεχίζεται ;) ..εμεις να ειμαστε στο πόδι με 1 ωρα υπνο, με τα ιδια ρούχα, χωρις μπανιο και με τα νεύρα τσατάλια αρχίζουμε τα τηλ. στο γραφείο κίνησης και παλι. Ο Χρήστος προτείνει να ζητήσουμε αποζημίωση, έστω ξενοδοχείο στη Θες. (μας καλοάρεσε η ιδεα της διανυκτέρευσης εκει..να σουλατσάρουμε στην παραλία και το βράδυ στα λαδάδικα). Με τα πολλά μια υπεύθυνη (την οποία ειχα τρελάνει στα τηλ). βρίσκει τα στοιχεία του οδηγού που δεν ειχε παραλάβει το αυτ. (δεν ειχε φροντίσει ουτε καν να αφήσει το κινητό του στο γραφειο κίνησης, ενώ το ειχαν ανακοινώσει σε όλα τα μεγάφωνα). Ο οδηγός εμφανήζεται αμέριμνος μετα από 1,5 ωρα (ειχε παει 16,30 το απόγευμα του Σα) και μας λεει ότι ειχε πεταχτεί μεχρι την Χαλκιδική να αφήσει τη γυναικα του, μετα ότι την έβαλε σε ταξι, εν πασει περιπτώσει μας τα μάσαγε λίγο. Τα παίρνω στο κρανίο (δεν μου συμβαίνει συχνά ;) , αλλα ειχα απηυδήσει με την αναισθησία του) και τον στολίζω κανονικά. Αφού γλιτώνουμε στο παρατσακ το ξύλο, ξεκινάμε προς τα Ξανθόγεια, οπου και μας ειχαν βρει τα παιδιά δωμάτια (άλλος γολγοθάς, και ο κλήρος πέφτει στη Ρουλα να ακυρώσει τα δωμάτια στον Βωλακα, μιας και ειχε κανει η ιδια τη συνεννόηση).

btw , ευχαριστούμε Γ. Πάτσιε για τα διαμερισματάκια (το να βρεις δωμάτιο στον Αγ. Αθανάσιο η στην γύρω περιοχή το 3μερο της Καθαράς Δευτέρας δεν είναι ότι πιο εύκολο και ήμασταν και 15 ατομα)

εκει που ονειρευόμασταν ένα ζεστό μπάνιο και ξεκούραση, πέφτει τηλ. από τα παιδιά να μην σταματήσουμε στα δωμάτια αλλα να παμε απευθείας στον Αγ. Αθανάσιο να φαμε ολοι μαζί. Ευτυχώς πεινάγαμε και συμφωνήσαμε αμέσως..

ο Τιμος (αφού δεν με κατέβασε στην ερημιά επειδή αναγκάστηκε να ακούσει καμια 20 φορες το ''παμε Χαβάη'') βαζει τον πλοηγό και σε χρονο dt είμαστε στο γραφικό Αγ. Αθανάσιο και τρώμε το πιο καλομαγειρεμένο αγριογούρουνο με δαμάσκηνα εβερ :( .

2325620263_7414618103.jpg

λιτά και απέριττα ..πάντα τέτοια

κανουμε και μια ωραια βολτα με τα ποδια στο χωριό..περνάμε και από το μαγαζί του Λαζαρου και χαζεύουμε τα καινούργια rossi

φτάνοντας στα δωμάτια, άλλη μια μικρή ταχυπαλμία: η κυρια δεν βρίσκει το κλειδί από το δωμάτιό μου και της Ρουλας :o ..περναει ένα τεταρτο με προσευχές από μεσα μας..και επιτέλους..μπαίνουμε στα δωματια κατά τις 23,00… κανουμε μπανιο και πέφτουμε τέζα.

μόνο αυτό σας λέω.. χαλάλι ολη η ταλαιπωρία ..

οι επόμενες 2 μέρες μας αποζημίωσαν για οσα περασαμε την 1η, ηταν απλά τέλεις..θα σας τα πω αργότερα

άσχετο, ήρθα στο γραφειο με τις φόρμες καθότι δεν πρόλαβα να περάσω από το σπίτι..ειχε καθυστέρηση το τρένο της επιστροφής (μπα, λες να μας μάτιασε κανείς?)

to be continued

• Like 2

Ουτε εγω ούτε και ο φίλος μου απο την Καλαμάτα γράψαμε κάτι για την εκδρομή.Κάποιος άλλος εγραφε και την γκαντέμιασε τελείως :lol: . Και αυτός ο συγκεκριμένος κύριος με το που εγινε π......ς του συλλόγου σταμάτησε να χιονίζει καιστη Νότια Ελλάδα :rolleyes:

9-2-05020.jpg

Αντε ρε Ολγα γραψε και την συνεχεια και εχουμε τρομερη αγωνια να δουμε τι εγινε..? :rolleyes:

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

πρέπει να ζητήσω αδεια για να ανεβάσω κανα 2 φωτογραφίες :rolleyes: ..μόλις πάρω τo ΟΚ έχουμε το 3ο και τελευταίο μέρος της τριλογίας :lol:

πρέπει να ζητήσω αδεια για να ανεβάσω κανα 2 φωτογραφίες :rolleyes: ..μόλις πάρω τo ΟΚ έχουμε το 3ο και τελευταίο μέρος της τριλογίας ;)

Εμπεριεχουν γυμ... ευαισθητο περιεχομενο; :lol::(:o

Αντε γιατι ρεψαμε στο περιμενε... :P

Φιλικα

ΜακηςΜ

Εμπεριεχουν γυμ...

ακριβώς

Ετσι για να βλέπετε εσεις όλοι οι παντρεμένοι τι ωραία που περνάνε οι .... άλλοι

Όλγα χτύπα και άλλο .............

Ετσι για να βλέπετε εσεις όλοι οι παντρεμένοι τι ωραία που περνάνε οι .... άλλοι
Πέστα παλικάρι μου...πέστα...

Καλά κάνω και δεν το παίρνω απόφαση...

Ξεμωραθήκαμε μου φαίνεται :lol::lol:;)

Οσοι εχουν τα... μωρα... :P Ξεμωραινονται ;) Εσυ με ποιους εισαι; :lol: Με μας...η με τους αλλους :lol:

worth.gif

Φιλικα

ΜακηςΜ

να’μαστε και πααααλι εδώ….

καλή σαρακοστή 80 (νομίζω ότι ξέχασα να σας ευχηθώ χθες)

πριν περάσω στην επόμενη μερα…άλλες 2 φωτο από την βραδινή μας βόλτα στον Αγ. Αθανάσιο το βράδυ του Σα

Όλγα & Κωνσταντίνος (memnonas)

2327909457_8ae8a391bc.jpg

προσεγμένα και όμορφα όλα τα μαγαζιά στον παλιό Αγ.Αθ.

2328729024_be8165ec5c.jpg

ολγα

βρε καμαρι εχω χαϊμαλι ειδικο για το ματι

πες μου να σου ετοιμασω ενα γιατι αυτο που εγινε ειναι τρελλο

μετά την ταλαιπωρία της 1ης μέρας αποφασίζουμε ολοι μαζί να μην βάλουμε ξυπνητήρι πριν από τις 8,00 (το δικαιούμαστε εξάλλου :D ).

εκείνη την ώρα που ταλαντεύομαι ακόμα για το αν θα σηκωθώ αμέσως η θα συνεχίσω κανα 4ωρο ακόμα (για να μπω σε τέτοιο δίλημμα καταλαβαίνετε τι κούραση είχαμε τραβήξει και όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν τι εννοώ ;) ) ακούω βροντοχτυπήματα στην πόρτα και δυσανάλογα με τον θόρυβο μια γυναικεία τσιριχτή φωνή:’’καλέ Όλγα άνοιξε…κοιμάσαι ακόμα?’’

αγουροξυπνημένη και μες’στην απορία ανοίγω την εξώπορτα (ο κατασκευαστής των διαμερισμάτων είχε μια εντελώς δική του φιλοσοφία περί λειτουργικότητας και η διαρρύθμιση ήταν λίγο περίεργη αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τώρα) και τη να δω :o :

quiz : who is this? όποιος βρει σε ποιον ανήκουν τα καλλίγραμμα πόδια και..χμμ όλα τα υπόλοιπα όπως και το τι θα κερδίσει ο νικητής θα σας το ανακοινώσω αργότερα…

2325620539_dc56135246.jpg

2328004621_4c1d81c2a0.jpg

έχω και μια en face φωτογραφία και πολύ με τρώνε τα δάχτυλα να την ανεβάσω :P αλλα λέω να κρατήσω το θρεντ σε κόσμια επίπεδα

(διατίθεται βέβαια προς 500 € με πμ)

δεν είχαμε συνεννοηθεί για πρωινό όταν κλείσαμε τα δωμάτια και εκει που οι μισοί ετοιμάζονται για το χιονοδρομικό ανακοινώνουμε οτι ολο και κατι μας βρίσκεται και αποφασίζουμε να πάρουμε πρωϊνό σε μορφή picnic στον πανέμορφο κατά τα αλλα κήπο μας

2326440932_15c566ae24.jpg

εγώ η δόλια ειχα φέρει ένα ταψί σπανακόπιτα, ένα άλλο μπουγάτσα, χυμό και κατι σαντουιτσάκια με σαλάμι αέρος και νόμιζα ότι κατι εκανα..μεχρι να ανοίξει η Ρούλα το μαγικό σάκο με τα δώρα :P : και τη δεν ειχε φερει..ακομα και εγω που ήμουν ενήμερη με το θέμα έμεινα έκπληκτη: βραστήρα, 3 ειδη τσάϊ, freddo σε φακελάκια, ζάχαρη, γάλατα,3 σούπερ κεϊκ μα μαύρη ζάχαρη, άπειρες μπάρες δημητριακών, μπισκότα όλων των ειδών, χαλβά και πολλά αλλα. ακόμα και η πιο φαγανή του γκρουπ (δεν θέλω απορίες, ολοι ξέρουμε ότι μιλάω για την Γιώτα :P ) δήλωσε ότι ηταν πανω από τις προσδοκίες το πρωϊνό

εγω θα την προτιμήσω πάντως για συγκάτοικο (το πολύ πολύ Ρουλα να σου ζητήσω να συνεισφέρεις στην ετήσια συνδρομή μου στο γυμναστήριο.. χεχε)

2326440624_01fe228c8b.jpg

2328827500_1cceec11fc.jpg

ενώ οι περισσότεροι τρώγαμε μερικοί….

2325621249_4a19ae5328.jpg

(ακομα δεν εχω καταλάβει τι κανανε ακριβώς..με το συγκεκριμένο δίδυμο αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη να οργιάζει και πάλι λιγα θα΄ναι :D )

αλλοι φωτογραφίζονταν (Τάσσος,Όλγα,Τίμος)

2328742554_a8991b523b.jpg

αλλοι το’χαν ρίξει στις εργασίες αποτρίχωσης (όχι καλλίγραμμων γαμπων αλλα μπουφάν του σκι από τρίχωμα γατας)

2327925703_2892ca1cb7.jpg

αφού μου διέφυγε και αποκάλυψα τoν κάτοχο της (έτοιμης για αποτρίχωση) γαμπίτσας σας παραθέτω και τo συνοδό που ειχε μαζί του στο πρωϊνό ντού στο δωματιο μας

2327924037_d8d1f3d996.jpg

δεν είναι πολύ καθαρή αλλα οι υπόλοιπες που εχω είναι…κάπως (είπαμε να τις κρατήσουμε στο ιδιωτικό μας άλμπουμ B) )

δεχόμαστε συνεχόμενα τηλ. από τους θεσσαλονικείς (Αρης, stubaigeorge κλπ): αντε ακομα/ βαρεθήκαμε να κανουμε σκι, βιαστείτε θα αρχίσει να χιονίζει…με τα πολλά παίρνουμε τον ανήφορο προς τον Βορρα. επικοινωνούμε στο δρόμο με τα pmr και συναντάμε την παρεα του Γ. Πάτσιου και ετσι φτάνουμε ολοι μαζί στο χιονοδρομικό. Η έμφυτη ευγένεια των βορείων είναι εμφανής από το parking..εξηγούμε του υπαλλήλου ότι ήμαστε 4 αυτ. και μας αφήνει αμέσως να παρκάρουμε οπου θέλουμε και όλοι μαζί.

ενώ το φυσιολογικό είναι να φορέσεις το κρανάκι σου μερικοί σιγοτραγουδάνε ''ασε τα μαλάκια σου ανακατεμένα’’ (βλ. την πλατινέ μακρυμαλλούσα porfirio) και αλλοι ρωτάνε μήπως μας βρίσκετε πρόχειρo κανα μπουκαλάκι λακ για τα μαλλιά να στερεώσουν ατίθασες τούφες της φράντζας οι οποίες εμποδίζουν, η αλήθεια να λέγεται, την ορατότητα στην πίστα(Τιμος)

από το αμάξι μας τα δεσιμπέλ πολλά – χωρίς να αυθαδιάσω υποχρέωσα απλός ολο το parking να λικνίζεται σε ρυθμούς reggae (δεν χρειάζεται να αναφερω το τραγουδάκι, εεε?)

η 2η ευχάριστη έκπληξη: το ανακαινισμένο σαλέ με το πάντα ευγενικό προσωπικό (που παρεμπιπτόντως φοράει καταπληκτικά διαφημιστικά μπλουζάκια του χιονοδρομικού) και η τιμή της κάρτας: 13 ευρώπουλα μονο, με την έκπτωση που εχουμε σαν sc.

2326460494_fa55cfe418.jpg

η φωτο του σαλε είναι από την 3η μερα (Κυ) αλλα δεν ειχα προλάβει πολλές το Σα (ειχε και λιγότερη ορατότητα μετα το μεσημέρι, ημουν και απασχολημένη να δοκιμάζω τα Blizzard – λύσσαξα, δοκίμασα τα περι 6 ζευγάρια σε 2 μέρες και εκει που ελεγα ότι τα fischer-ακια μου θα μου κανουν παρεα και την επόμενη σεζόν…βλέπω σύντομα η αποθήκη μου να χρειάζεται επειγόντως χώρο και για κανα καινούργιο ζευγάρι…εν τω μεταξύ τα λιμπίστηκα όλα και θέλω τη βοήθεια σας για να καταλήξω – αλλά αυτά σε άλλο θρεντ γιατι θα μας κυνηγήσουν οι mods και ο άλλος μου εαυτός επειδή μου ξέσκισα το θρεντ με οφτοπικ σηζητήσεις)..ουφ μεγάλη μας βγήκε η παρενθεσουλα

το χαρούμενο γκρουπάκι

2326457874_26101a72c1.jpg

Λάππας, κατω στο κεντρο ο Πάτσιος, ανάμεσα σε μενα και την Γιώτα ο Νίκος Σιδηρόπουλος (καλοί οι αθλητές φίλοι σου Σταθη-batucada..αλλα καναμε μερικές κατεβασιές μαζί και πήραν φωτιά οι πατούσες μου, μου θύμισε την θρυλική κατάβαση της La Plagne με την αφεντιά σου και τον αντιπρόεδρο),

ο Λεωνίδας, ο Γιάννος και η Ρούλα

μπροστά στο πανω σαλε (το θρυλικό snowbar) θα καταλάβετε τι εννοώ όταν δείτε τις φωτο από τα 2 μεσημεριανά πάρτι που φιλοξένησε..

2328038853_7acc5846d9.jpg

μερικοί κανουν διάλυμα για καφέ (βγάζουν και τα μαλλιά μην πέσει η φράντζα στην κούπα)

2328860718_5824f7e067.jpg

και αλλοι προτιμούν κατι πιο δυνατό..και σε king size μέγεθος

2326458652_806cced248.jpg

το 3μερο η Jaegermeister εκανε διαφήμιση με πολλα και ομορφα δωράκια και κέρναγε μονίμως σφηνακια στο εμπα / έβγα απ΄το σαλε (οι φήμες που λενε ότι σκιαραμε ντιρλα δεν εχουν επιβεβαιωθεί από κανέναν)

το μεσημεράκι ξεκινάει η χιονόπτωση..και ολοι ειμαστε μες’στην καλή χαρά

ο Αρης επιβεβαιώνεται στις προβλέψεις του ενώ ο Λάππας χαίρεται σαν μικρό παιδί με τις πατσαβούρες που ρίχνει ολο και με μεγαλύτερη ένταση ο ουρανός

2328867764_189e927090.jpg

βαδίζουμε ολοταχώς και για 4ο μερος της ιστορίας (λόγω των πολλών φωτογραφιων)..αλλα ακολουθεί το ευχάριστο μερος με πάρτι, χορό, περούκες, σφινάκια…so, keep tuned

to be continued ;)