Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
heartSp

νέο μέλος

Recommended Posts

Καλή Σαρακοστή σε όλους και όλες σας!!! Αυτό το χειμώνα κατάφερα να υπερβώ (το εννοώ πραγματικά) τις φοβίες μίας ολόκληρης ζωής και έκανα τα πρώτα μου βήματα στον Παρνασσό και στα Καλάβρυτα. :lol:

Στο γυμνάσιο πήγαμε μία πενθήμερη εκδρομή με το σχολείο στον Παρνασσό για να μάθουμε σκι και γύρισα στη μάνα μου χιλιοχτυπημένος και γεμάτος μελανιές. Στα φοιτητικά μου χρόνια στη Γερμανία και μετά από παρενέσεις Γερμανών φίλων μου αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω να μάθω σκι και πηγαίνοντας σε χιονοδρομικό πέσαμε με το αυτοκίνητο σε ένα μικρό γκρεμό (είχε πάγο). Φέτος και μετά από την δωδέκατη επίσκεψή μου σε χιονοδρομικό πιστεύω ότι τα κατάφερα 80))) αυτά τα λίγα για την ώρα για εμένα. Το snowclub.gr το ανακάλυψα προσπαθώντας να πείσω το google να μου πει ποιος εξοπλισμός σκι μου ταιριάζει... υπάρχουν αρκετά topics που μου έδωσαν τις πρώτες μου γνώσεις, θα σας κουράσω όμως ενδεχομένως εν καιρώ. ελπίζω να γνωριστούμε καλύτερα. Γρηγόρης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!! ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ, ΟΠΟΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!

Καλώς ήρθες! 80

Εύχομαι από εδώ και πέρα να μην έχεις καμμία απολύτως κακοτυχία.

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ, ΟΠΟΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!

Όντως!

Καλως ήρθες στο forum του snowclub, Γρηγόρη. 80

Make Parnassos Great Again!

Καλως ηρθες Γρηγορη! Στην επομενη συναντηση...θα μας γνωρισεις και θα ακουσεις περισσοτερα απο οσα θα ηθελες να ξερεις 80 για χιονοδρομια, εξοπλισμο κλπ. :lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ