spider 2,124 Report post Posted April 18, 2008 Κοιταξτε τι βρηκα,και παω να το χτυπησω αλυπητα!!! http://www.streetski.com/ Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted April 18, 2008 Ωραίο, μόνο που το ''τερέν'' του είναι πάντα ''σούπα'' στην Ελλάδα Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted April 18, 2008 ...με κακοστρωμένες πίστες (γεμάτες λακούβες)... Share this post Link to post Share on other sites
talarian 175 Report post Posted April 18, 2008 Κοιταξτε τι βρηκα,και παω να το χτυπησω αλυπητα!!! http://www.streetski.com/ Βλέπω ότι άρχισαν ήδη να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα από το σύνδρομο στέρησης. Κουράγιο φίλε, ο χειμώνας είναι κοντά. Share this post Link to post Share on other sites
batsav 0 Report post Posted April 18, 2008 Να δω το εν λόγω μοντελάκι να κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης... και τι στον κόσμο!!!! Spyder, κάνε μια βόλτα κι απ'τα μέρη μας. Φιλικά, Ρένα Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted April 18, 2008 ....και πως σταματάει αυτό ρε φίλε????? ..πέραν αυτόν που έγραψαν παραπάνω!! The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted April 18, 2008 Μόνο μη σε δω να μπείς στην αίθουσα που θα γίνει η Γ.Σ. μ' αυτά Οι skier είναι βουνήσιοι τύποι και δε συμβιβάζονται με υποκατάστατα...κάνε υπομονή και θα το απολαύσεις περισσότερο και ακέραιος (αφού δε θα 'χεις φάει καμοιά τρικλοποδιά από αυτά) "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted April 18, 2008 χμμμμμμμμμμμμμμμ σαν inlines μου φαίνεται ότι λειτουργούν , με περισσότερη ισορροπία (εμπρός - πίσω). Δεν μπορείς να "γωνιάσεις" ιδιαίτερα πιστεύω ούτε να κινήσεις παράλληλα τα πόδια (αλλά εναλλάξ). Καλή φάση πάντως Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 18, 2008 Να δω το εν λόγω μοντελάκι να κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης... και τι στον κόσμο!!!! Spyder, κάνε μια βόλτα κι απ'τα μέρη μας. Φιλικά, Ρένα Tωρα αμα σου πω οτι πριν κανα-δυο χρονια ειχε γινει διεθνης αγωνας με roller-ski στην παραλια τι θα μου πεις? Ειχα διαβασει σχετικο αρθρο στο 3S, οπου συχνα πυκνα αναφερει για roller-ski. Πολυ θα ΄θελα να ακουσω την γνωμη καποιου που να εχει δοκιμασει. Απο την αλλη σκεφτομαι πολυ να αγορασω inlines. Μαζι με ποδηλατακι ισως να ειναι καλη γυμναστικη για την νεκρα περιοδο χωρις σκι... «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
snowbill 0 Report post Posted April 20, 2008 Δυστυχως για ολους μας τιποτα δεν αντικαθιστα το σκι του βουνου...οποτε κ.Σταθη (SPYDER) συνεχιστε να μετρατε αντιστροφα και θα περασουν οι ατιμες μερες χωρισ σκι...που θα παει??? λιγο εμεινε αλλωστε... 243 και σημερα...ή κανω λαθος???ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 20, 2008 Αντιστοιχα 'πατινια' υπαρχουν εδω και πολλα χρονια για cross country training. Στη Νορβηγια εχω παρακολουθησει αγωνες παιδιων στο 'κατακαλοκαιρο' μεσα στο κεντρο της πολης. Φυσικα για cross country δεν χρειαζεσαι κατηφορες, γιατι παει και στις ανηφορες . Σου βγαζει βεβαια τη γλωσσα γραββατα... Λεγονται rollerskis Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted April 20, 2008 Προσοχή στις κατηφόρες μόνο για αυτο το πράγμα ΔΕΝ φρενάρει! Κατα τα άλλα για βολτες σε flat terrain it's ok αλλα θέλει ..καλά πνευμόνια! οπωσδήποτε κράνος και προστατευτικά για αγκώνες , γόνατα, καρπους κτλ Και επισης δεν ξέρω αν το είπαμε αυτο, αλλα τύπου in line σπορ δεν έχει και πολύ σχέση με το σκι , για να μην πω οτι ειναι η μέρα με την νύχτα δηλαδή.... οριστε η πιο κοντινή λύση για το καλοκαίρι : Αλλά όπως επισης πολλές φορές έχουμε πει , στου κουφου την πορτα όσο θέλεις βρόντα ή παρτην και φύγε.... People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
batsav 0 Report post Posted April 21, 2008 Tωρα αμα σου πω οτι πριν κανα-δυο χρονια ειχε γινει διεθνης αγωνας με roller-ski στην παραλια τι θα μου πεις? Θα σου πω ότι πριν από τον περασμένο Σεπτέμβρη και για 3,5 χρόνια ζούσα στην Αθήνα. Οπότε μάλλον ατύχησα! Τι είναι in line σπορ; Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 30, 2008 Λοιπον παιδια η παραγγελια δωθηκε και το εργαλειο θα το εχω σε 3 βδομαδες απο οτι μου ειπανε!! Κριμα που δεν θα το εχω στην ΓΣ. Οταν με το καλο μου ερθει θα το δειτε σε καποια απο τις συναντησεις του συλλογου. Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 30, 2008 Να κανονισουμε να μας κανεις επιδειξη! Στο ΣΕΦ να 'ουμ'... Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 30, 2008 Στο ΣΕΦ να 'ουμ'... poio SEF? ston Parnasso (ante Ymmito)... na'xei kai mia klisi tosi da, sto isioma de leei "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted April 30, 2008 Λοιπον παιδια η παραγγελια δωθηκε και το εργαλειο θα το εχω σε 3 βδομαδες απο οτι μου ειπανε!! Κριμα που δεν θα το εχω στην ΓΣ. Οταν με το καλο μου ερθει θα το δειτε σε καποια απο τις συναντησεις του συλλογου. Το 'πε και το 'κανε το ανωμαλο αγορι Να μας το δανεισεις και εμας που δεν μας αρεσε ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και προσοχη η ασφαλτος ποναει δεν ειναι χιονακι..... ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 30, 2008 Ας κανει skating στα flats να δει πως παει το πραγμα και μετα, αμα μαθει να στριβει και να φρεναρει... εχει και κατι ραμπες για να κανουμε χαζι... extreme kolotoumping... . Αν παει κατ'ευθειαν στον Υμμητο...μπορει να τον βρουμε στο Βυρωνα Οταν γινει καλος, μπορει να κατεβαινει Κελλαρια-Πολυδροσο και εμεις θα βαραμε αγελαδοκουδουνα! Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
billy_k 0 Report post Posted May 12, 2008 Ρε συ Σταθη γιατι δεν μου ελεγες να σου βιδωσω κατι ροδακια απο καροτσι super market πανω στις μποτες που εχω στο σπιτι?Θα σε αμολαμε απο τον υμητο και θα σε περιμενουμε να σε πιασουμε στην καισαριανη και στην διαδρομη θα βαθμολογουμε το καλυτερο πεσιμο... (νομιζες οτι θα γλυτωνες το κραξιμο? Λυπαμαι ΕΧΑΣΕΣ!!! Να εχεις υποψιν οτι κυκλοφορω με κρυμενες καμερες...) Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted May 12, 2008 Ρε ζηλιαρηδες ,ζηλευετε ολοι σας γιατι μονο εγω και ο Ιπποκρατης(Hippo)θα κανουμε σκι μεσα στο κατακαλοκαιρο στο κεντρο της Αθηνας!!!!Ετσι με την ζηλια σας θα μεινετε ρε!!!!!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted August 6, 2012 Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στην Τρίπολη!!! Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Eλληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τριπόλεως διοργανώνουν τον αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου ROLLERSKI 2012, 24 – 26 Αυγούστου. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Παρασκευή 24 Αυγούστου Ανάβαση από το Σιδηροδρομικό Σταθμό στον ‘Άγιο Θεόδωρο Σάββατο 25 Αυγούστου Sprint: oδός Αγίου Κωνσταντίνου – Πλατεία Άρεως Κυριακή 26 Αυγούστου Αγώνας 15χλμ μέσα στην πόλη σε κυκλική διαδρομή: Πλατεία Άρεως/ ΔΑΚ Τρίπολης , οδός Καλαβρύτων/ Πλατεία Άρεως Για όσους θέλουν να γνωρίσουν ή να μάθουν περισσότερα για το ROLLERSKI παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία: Τα πρώτα rollerskis κατασκευάστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’30 στην Ιταλία και τη Βόρεια Ευρώπη. Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, όταν το σκι αντοχής άρχισε να εξελίσσεται η ανάγκη για καλή προετοιμασία τους θερινούς μήνες μεγάλωσε. Σε όλο τον κόσμο από το 1950 έως 1970 άτομα πειραματίστηκαν με τα σκι πάνω σε τροχούς. Στη δεκαετία του 1970 άρχισαν να πραγματοποιούνται και οι πρώτοι αγώνες. Στην αρχή τα ρολλερσκι κατασκευάστηκαν με ένα τροχό μπροστά και δύο τροχούς πίσω. Σιγά – σιγά εξελίχτηκαν στη σημερινή μορφή - με δύο ρόδες – με τον Ιταλό Paolo Miorin και το περίφημο Skirollo του, να θεωρείτε ως ο εφευρέτης αυτής της καινοτομίας. Οι αγώνες άρχισαν να γίνονται διεθνείς και η ανάγκη για σοβαρή εποπτεία μεγάλωσε. Γύρω στο 1985 η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Rollerski ιδρύθηκε και το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οργανώθηκε στην Ολλανδία το 1988. Η ανάπτυξη του προκάλεσε την FIS (Federation Internationale de Ski) το 1992, να ενσωματώσει τον νέο αυτό άθλημα στην οικογένεια της. Οι πρώτοι Παγκόσμιοι Αγώνες έγιναν στη Χάγη, το 1993 από τη FIS, ενώ τo πρώτο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 30 Αυγ. – 3 Σεπ. 2000, στην Ολλανδία. Η μεγαλύτερη διεθνής διοργάνωση – το παγκόσμιο πρωτάθλημα- διοργανώνεται πλέον κάθε δύο έτη, ενώ επίσης διοργανώνονται κάθε χρόνο – από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο 5-10 περίπου παγκόσμια κύπελλα στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. Στη χώρα μας αποτελεί ένα από τα επίσημα αθλήματα Ε.Ο. Χιονοδρομίας, η οποία διοργανώνει κάθε έτος αγώνες τόσο του εθνικού πρωταθλήματος (4-6 αγωνίσματα) σε πόλεις όπως ο Βόλος, το Μέτσοβο, η Νάουσα, τα Τρίκαλα, ο Ροδολίβους και η Θεσ/κη, όσο και σε διεθνή επιπέδο (παγκόσμιο κύπελλα) με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο πρώτος εθνικός αγώνας ρολλερσκι πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον τοπικό σύλλογο (ΕΟΣ Θεσ/κης) το 1990 πηγη arcadialive 1 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites