Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΜΙΚ

MHN ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΕΔΙΛΑ

Recommended Posts

Εγώ, πάλι, που τυα θέλω ΟΛΑ τα καινούρια πέδιλα?

Τι λέτε γιαυτό γιατρέ μου?

ANTE BΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Παιδιά καλά όλα αυτά τα περί νέων μοντέλων και εξειδικευμένων πέδιλων σανιδιών, αλλά τουλάχιστον το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ (κι' ας «προσπαθώ» να κάνω snowboard) είναι αυτό της φυσικής κατάστασης... :shock:

Συμφωνώ ότι ένα ΚΑΛΟ εργαλείο, μπορεί να «φρενάρει» έναν ΠΟΛΥ καλό σκιέρ - snowboarder, αλλά αυτό που πιστεύω ότι ΑΠΟΛΥΤΩΣ μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξή μας είναι ...στην ουσία 2 πράγματα: 1. Τεχνική, 2. φυσική κατάσταση.

Βάζω πρώτη την τεχνική, γιατί η πραγματικά ΚΑΚΗ τεχνική μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξη και του πιό γυμνασμένου ανθρώπου.

Βεβαίως, η κακή φυσική κατάσταση μπορεί να «χαλάσει» τη σωστή τεχνική εφόσον πλέον τα πόδια «δεν μπορούν να πάνε»...

Καλά τώρα όλα αυτά είναι γκρίνια βεβαίως, καθότι το γυμναστήριό μου έχει να με «δει» 2μιση μήνες... και το νιώθω και το βλέπω 8) σαν αποτέλεσμα... :)

Σχετικά με το σωστό μέγεθος: νόμιζα ότι όπως και στο snowboard, το μήκος καθορίζεται από το ΒΑΡΟΣ του αναβάτη σε συνδυασμό με την κατάσταση του χιονιού, δηλαδή όντας 1,87, άλλα πέδιλα θα χρειαζόμουν ιδανικά όταν ήμουν 87 κιλά (πολλά δυστυχώς χρόνια πριν) και άλλα τώρα που κάνω «κόρτε» στα 100... (97 με γυμναστήριο, άστα να πάνε χωρίς :? )

Αυτά...

Στέλιος Γρηγορίου

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

Με πάσα ειλικρείνια κάνω σκι 15 άρα άντε να πάρω maximum σκι 25. Έστω ότι τα metron (μιά και το έφερε η κουβέντα το πέδιλο χωρίζονται ως εξής: από 0-20 m:8

από 20-40 m:9

από 40-60 m:10

από 60-:P m:11

από :P-100 m:b5

το m:ex είναι άλλη φάση πέδιλο...

Άρα κύριε Μιχαλάκη my aspiration to buy and hopefully carve an m:9 is probably not in the sphere of my imagination...

επιπλέον με σένα και όλους τους άλλους παλαβούς κατά 30% είμαστε σε απάτητα Βάκχου, Σαχάρες, απάτητα Βασιλίτσας, κάτω από Ηρακλήδες και πάει λέγοντας... Έχοντας δοκιμάσει πέδιλα και απλά, και καλύτερα, και γαμάτα υποτίθεται (Fischer Sceneo 100, Crossmax 7, Crossmax 10 Pilot και πάει λέγοντας) τα καλύτερα από όλα ήταν τα Atomic C9. Ένα πέδιλο που θα συμπεριφερόταν όπως αυτά θα ήταν μια πολύ καλή αγορά δεν συμφωνείς? (ειδικά εάν είχε και τη γεωμετρία να συμπεριφέρεται εκτός πίστας εξίσου καλά με εντός, υπάρχει η υποψία πως όλα αυτά θα τα βρούμε ίσως και λέω ΙΣΩΣ στο metron 9).

Ντάξει Μιχαλάκη ή να γράψω κιάλλα!!!!???

Εξακολουθώ να ονειροπολώ και να ελπίζω

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

smoker5.gif

τι είναι το m7 μ8 m9?

ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΙΡΑ METRON THΣ ΑΤΟΜΙC :!:

ΤΟ Μ8, Μ9, Μ10 ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΛΟΥ :!:

ΦΙΛΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ :P

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

ΣΑΣ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ :lol:

Οπότε Μιχάλη μη το σκέφτεσαι fire away (or at will)...

Άλλωστε ποιός ο λόγος να υπάρχει αυτό το forum αν μη τι άλλο προκειμένου να λύνουμε ΚΑΙ τις απορίες μας (όλοι μας εννοείται)...

Θα χαρούμε να σε δούμε από κοντά τη Δευτέρα στο Bon Pate (αν μπορείς φυσικά)

Φιλικά

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Οπότε Μιχάλη μη το σκέφτεσαι fire away (or at will)...

Άλλωστε ποιός ο λόγος να υπάρχει αυτό το forum αν μη τι άλλο προκειμένου να λύνουμε ΚΑΙ τις απορίες μας (όλοι μας εννοείται)...

Θα χαρούμε να σε δούμε από κοντά τη Δευτέρα στο Bon Pate (αν μπορείς φυσικά)

Φιλικά

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

θα προσπαθήσω