serJ 2 Report post Posted April 30, 2004 Διάβασα… Το ορειβατικό σκι είναι η πραγματική εξέλιξη της χιονοδρομίας από την αρχή της έως και σήμερα. Είναι η δραστηριότητα που συνδυάζει την θέληση του ανθρώπου για «κατάκτηση» της κορυφής και την πρόκληση της κατάβασης από «παρθένες» βουνοπλαγιές. Στο μουσείο χιονοδρομίας στο Όσλο βρίσκονται κάποιες ξύλινες κατασκευές που χρονολογούνται γύρω στο 2000 π.χ, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για μετακινήσεις στις χιονισμένες εκτάσεις της Σκανδιναβίας από τους Βίκινγκς. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο η Ορειβατική Χιονοδρομία θα είναι στη Χειμερινή Ολυμπιάδα του Τορίνο το 2006 ως άθλημα επίδειξης με σκοπό το 2010 να γίνει η επίσημη ένταξή του. Θα ήθελα…… Όλοι εσείς που γνωρίζετε περισσότερα να μας κάνετε μια ενημέρωση για τα Ελληνικά δεδομένα και τεκταινόμενα. Ευχαριστώ Γιάννης Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 1, 2004 Τα τεκτενόμενα είναι ότι εδώ και τρεις βδομάδες προσπαθούμε με τον ΤΙLT να κανονίσουμε Όλυμπο ορειβατικό σκι αλλά με προτιμάει τη κηπουρική ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Και βεβαίως περιμένω άρθρο από τον ειδικό με το ένα χέρι Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 3, 2004 Ετσι ακριβώς ειναι Γιάννη. Μαζι με καποια ακομα ‘περιθωριακα’ (μεχρι χθες) χιονοαθλήματα, το ορειβατικό σκι σχεδιαζεται να ενταχθει στα Ολυμπιακά αθληματα! Θεωρώ οτι οποιος διαθετει τη ψυχη να κινηθει ανηφορικα με τα πεδιλα στα πόδια για τουλαχιστον 4-6 ωρες και να απολαυσει μια καταβαση σκι 30-45’, θα βιωσει το ορειβατικό σκι---ειναι ενας συνδυασμος πολυ καλης καυσης-γυμναστικής (με λιγοτερο σκι) και απομονωμενης (κατα βουληση βεβαια!) περιπλανησης στο παρθενο βουνό. Οποιος παλι βρισκει ως μοναδικο κινητρο για το ορειβατικό σκι, την τελικη καταβαση (απουσιας χιονοδρομικων πιστών), καλυτερα να αναθεωρησει τις αποψεις του…διοτι χωρίς τις στοιχειωδεις γνωσεις ασφαλους κινησης στο βουνό πιθανως να φερει σε δυσκολη θεση τον εαυτό του αλλά και αυτους που θα σπευσουν για βοήθεια, αν χρειαστεί. :? Κωστής Υ.Γ. Να τονίσω για ακομα μια φορά, οτι ο Ολυμπος, σε καμια περιπτωση δεν ειναι υποκαταστατο των Κελαριών (αντιθετα είναι καθολα επικινδυνο βουνο -υπο ορισμενες συνθηκες- εφαμιλλο με σοβαρα βουνα των Αλπεων), ειδικα αν ειναι η πρωτη φορα για καποιον που κολλαει φωκιες κατω απ’τα σκι του :!: Αυτο ξανα-διαπιστωσα το σκ που βρεθηκα με Κ2 για κοινωνικο-οικογενειακες υποχρεωσεις σε Μακεδόνα-συγγενη (ορειβατη, χιονοδρομο κτλ.) και τραβηξαμε με ορειβατικό σκι ενα vertical 500m μεσα σε ‘Ολύμπια’ ομιχλη. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted May 3, 2004 Οποιος παλι βρισκει ως μοναδικο κινητρο για το ορειβατικό σκι, την τελικη καταβαση (απουσιας χιονοδρομικων πιστών), καλυτερα να αναθεωρησει τις αποψεις του…διοτι χωρίς τις στοιχειωδεις γνωσεις ασφαλους κινησης στο βουνό πιθανως να φερει σε δυσκολη θεση τον εαυτό του αλλά και αυτους που θα σπευσουν για βοήθεια, αν χρειαστεί. + Υ.Γ. Να τονίσω για ακομα μια φορά, οτι ο Ολυμπος, σε καμια περιπτωση δεν ειναι υποκαταστατο των Κελαριών (αντιθετα είναι καθολα επικινδυνο βουνο -υπο ορισμενες συνθηκες- εφαμιλλο με σοβαρα βουνα των Αλπεων), ειδικα αν ειναι η πρωτη φορα για καποιον που κολλαει φωκιες κατω απ’τα σκι του Αυτο ξανα-διαπιστωσα το σκ που βρεθηκα με Κ2 για κοινωνικο-οικογενειακες υποχρεωσεις σε Μακεδόνα-συγγενη (ορειβατη, χιονοδρομο κτλ.) και τραβηξαμε με ορειβατικό σκι ενα vertical 500m μεσα σε ‘Ολύμπια’ ομιχλη. Συνειδητοποείς Κωστή πόσο αντιφατικά είναι τα γραφόμενα σου όταν κάνεις ορειβατικό σκι με δεμένο ώμο? Είναι τρελοί αυτοί οι ορειβάτες... Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Cho Oyu 0 Report post Posted May 3, 2004 QUOTE("PaniosBanios Είναι τρελοί αυτοί οι ορειβάτες... [img) http://www.deephousepage.com/smilies/smoker5.gif[/img] Πάνο μου (είμαι το alter ego οπότε μου επιτρέπεται η οικειότητα) επέτρεψε μου να καταθέσω ορισμένες σκέψεις σχετικά με τα παραπάνω posts. Θεωρωντας οτι το να επιβαρύνεις ενα ήδη τραυματισμένο ώμο δεν είναι συνετή κίνηση αλλα στο κάτω κάτω αποτελεί επιλογή ενός ενηλίκου ατόμου (εφόσον βέβαια έχει πληρώσει τα ετησια ασφάλιστρα του) θεωρώ οτι : α) Οι ορειβάτες δεν είναι τρελοί (σε αντίθετη περίπτωση ο ψυχαναλυτής μου πρέπει να μου επιστρέψει τουλάχιστον 10.500 Ε ) :roll: :roll: β) Δεν υπάρχει ιχνος αντιφασης στα λεγόμενα του makalu :!: Γίνομαι αναλυτικότερος . Ανεξάρτητα απο τον τρόπο κίνησης (ορειβατικό σκί , ορειβασία κλπ) σε ενα χειμερινό μεγάλο βουνό όπως ο ο Ολυμπος, η Γκιώνα, τα Βαρδούσια, ο Παρνασσός απο τη πλευρά της Βελίτσας κλπ πρωταρχικό ρόλο παίζει η γνώση των αντικειμενικών κινδύνων που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτός που κινείται στο πεδίο . Οι αντικειμενικοί κίνδυνοι αυτοί είναι οι εξής: 1. Γνώση του τρόπου κίνησης . Δεν πας στον χειμερινό όλυμπο για ορειβατικό σκί αν δεν ξέρεις πολύ καλό ορειβατικό σκί . Οπως πολύ σωστά λέει ενας φίλος go fast or go home. Δεν είναι ο ολυμπος για πειράματα ούτε για εκμάθηση. 2. Πολύ καλή γνώση του πεδίου. Σε ενα χιονισμένο και συνήθως ομιχλώδες τοπίο χωρίς καθόλου σταθερά σημεία προσανατολισμού πρέπει να έχεις ιδίαιτερη επαφή με το πεδίο και τα μικρά μυστικά του για να μπορέσεις να μη χαθείς με ότι αυτό συνεπάγεται. 3. Επιλογή ομοιογενούς και κατάλληλης ομάδας για αυτό που πας να κάνεις. Μια ομάδα είναι τόσο δυνατή όσο ο πιο αδύναμος κρίκος της ανεξάρτητα απο το αν κάνεις ορειβασία ,σκι , παίζεις ποδοσφαιρό κλπ 4. Γνώση των καιρικών ιδιομορφιών της περιοχής στην οποία αποτολμάται το σχεδιο (οι πρωινές ομίχλες στον Ολυμπο είναι σήμα κατατεθέν του βουνού αυτού). 5. Υπαρξη και προετοιμασία σχεδίου διαφυγής στην περίπτωση στην οποία τα πράγματα δεν πάνε καλά. 6. Καταλληλη προετοιμασία ψυχική για την εκπλήρωση του σχεδίου. Πάνω απο όλα ψυχική ανεση με τον τιθέμενο στόχο. Θεωρώντας λοιπόν οτι όλα αυτά ο makalu (ENSA & ΕΟΟΑ το πιστοποιούν) είχε και εχει κατα νού όλα τα αναγραφόμενα πιστεύω οτι κύριος στόχος του post του δεν ήταν να προβάλει ευατόν αλλά ούτε και η αντίφαση , αλλά να δώσει κομμάτι απο την πείρα του ουτώς ωστε αγαπημένα μέλη της παρέας του να μην κινδυνεύσουν έρμαια ενθουσιασμού ή στερητικών συνδρόμων. Χωρίς ίχνος παρεξήγησης , προσπάθειας συνηγορίας ή αυτοπροβολής αλλα με απεριόριστη φιλική διάθεση και συνεισφέροντας στην συνολική προσπάθεια να γίνουμε όλοι πολύ καλύτεροι σε ότι επιλέγουμε να κάνουμε. Φιλικά Σπύρος Quote Υποψήφιος εκπαιδευτής "κάλτσας" Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted May 3, 2004 Συμφωνώ απόλυτα ότι ο makalu καλύπτει τα έξι σημεία που αναφέρεις Σπύρο. Καλύπτει όμως το 7ο που θα έπρεπε να είναι "σε καλή φυσική/σωματική κατάσταση?" Εννοείται φυσικά πως ο Κωστής δεν ήθελε να αυτοπροβληθεί (εγώ το ήξερα πριν τη δημοσίευση ότι είχε πάει για ορειβατικό στον Όλυμπο). Αυτά, τα λέμε στη λίμνη. Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 3, 2004 Μη δινεις σημασια Σπυρο μου, διοτι εχω την εντυπωση ότι ο Πάνος εχει συνωμοτησει με την Χριστίνα για να με βγαλουν απ’ τη μεση… Ιδου και τα προχθεσινα πειστηρια! Δεν εχει αδικο παντως ο Πανος που αναφερεται στο γεγονός, αλλά οφειλω να πω (όπως σωστα αναφερει –εκτος των αλλων- κ ο Σπύρος) ότι σαν παιδι και ‘γω που μου ειχε λειψει το ανοιξιατικο χιονι για δευτερη χρονιά (θυμίζω ότι και περυσι ειχα χασει τα ανοιξιατικα χιόνια λογω καταγματος στον άλλο ωμο! :oops: :roll: :oops: ) ειπα να παρω το ρισκο –με ότι συνεπαγεται- και να κανω το σπορ που παθολογικά αγαπαω, ασχέτως αν: 1. ανεβαίνω τον Ολυμπο πανω από 15 χρόνια (χωρις βεβαια να σημαινει ότι δεν κινδυνευω ανα πασα στιγμή!), 2. η αναβαση εγινε απιστευτα συντηρητικά (κοινως μου κόρναραν και τα Τρόλλεϋ :? !) που μεσα σε 4 ωρες ανεβηκα μονο 3 χλμ αναπτυγματος πλαγιας :oops: (χωρις βεβαια να σημαινει ότι δεν κινδυνευω ανα πασα στιγμή!)! 3. η Χριστίνα προσπαθουσε να με πνιξει για τον ιδιο λογο που θες και εσυ.. Παλιοπαιδάκια, εχετε οργωσει ολη την Ελλάδα όταν εγω και ο Σπύρος κανουμε ανα δυο μερες από μια virtual αναβαση-καταβαση (εννιοτε και με telemark :wink: !) βουνου. Για καντε μου τη χαρη! Κ. ..ποσο περισσοτερο αντιφατικο είναι αυτό που εκανα σε σχεση με τον ναρθηκα σε ένα σπασμενο (ραγισμενο whatever) αστραγαλο που από τη day 1, οδηγει (νομιζω είναι και το αριστερο που παταει το συμπλεκτη! Αουτσσς..), ταξιδευει, κανει rafting, υπαιθριες κατασκηνωσεις σε ανωμαλα εδαφη κτλ.. Νομίζω περισσοτερο ‘μουρλοκούκου’ κουβαλανε οι ιστιοπλόοι…(θαλασσοταραγμενα μυαλα) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted May 3, 2004 Μπορεί όχι τόσο όσο η Χριστίνα αλλά ενδιαφέρομαι για το well being σου που λένε και οι Άγγλοι. Παλιοπαιδάκι μπορούσες να έρθεις και εσύ για camping και βόλτα στη Βασιλίτσα (αλλά μου έτρεχες για καλαμαράκια και ορειβατικό). Υποσημείωση: δεν οδηγώ από Day 1 αλλά από Day 6 (καλά όχι ότι έχει μεγάλη σημασία) :? ο συμπλέκτης είναι εύκολος το φρένο είναι δύσκολο! Πέταξα το γύψο σε 10 μέρες, το νάρθηκα 5 μέρες μετά Πήγα για rafting, πάω για μπάνιο, παραπέντε και συνεχίζω με ελεύθερη (πτώση και όχι σχέση) Κάνω και άλλα πράγματα αλλά δεν σας αφορούν :twisted: Οι ιστιοπλόοι είναι εξίσου κουκουρούκου με τους ορειβάτες και έχουν και πολλές άλλες ομοιότητες ως group αλλά δεν τις αναφέρω εδώ γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες... Φιλικά Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 3, 2004 Γενικώς θα ανέβετε όλοι στον Όλυμπο δυο δυο χωρίς να πάιρνετε εμένα μαζί. Άμα είναι να πληρώσω κανέναν να με ανεβάσει γαιτί άμα περιμένεις από τους φίλους....2014 θα ανέβω Και έχω επίγνωση νεαρέ μονοχέρι ότι είμαι άσχετος και για αυτό και πήγα 167 ολόκληρα μέτρα μακριά από το λιφτ στον Παρνασσό και κοίταγα συνέχεια και το κινητό αν πιάνει Πεταγμένος Το πετούμενο του φόρουμ ΝΑΙ ΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΑΞΑ ΕΝΤΕΛΩΣ THE FLYING MIK Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Cho Oyu 0 Report post Posted May 3, 2004 Γενικώς θα ανέβετε όλοι στον Όλυμπο δυο δυο χωρίς να πάιρνετε εμένα μαζί. Άμα είναι να πληρώσω κανέναν να με ανεβάσει γαιτί άμα περιμένεις από τους φίλους....2014 θα ανέβω THE FLYING MIK ΜΙΚ μου ανεβαίνουμε Ολυμπο όποτε θές (αφού πρώτα πάμε Βόλο) δωρεαν. Απλά θα πρέπει να περιμένεις μεχρι τέλη Ιουνίου να μπορώ να περπατήσω αλλιώς μας βλέπω να πηγαίνουμε με ορειβατικό - χιονοδρομικό parapente (δεν με χαλάει απλά θα πρέπει να με μάθεις..και χρειαζόμαστε καινούριο εξοπλισμό γιατί είμαι και λίγο βαρύς :oops: :oops: ) . Φιλικά Σπύρος Quote Υποψήφιος εκπαιδευτής "κάλτσας" Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 4, 2004 Ενταξει ενταξει μη γκρινιαζεις !---θα παμε παρεα την επομενη φορά----δεν εχω παει αλλωστε καπου φετος χωρις εσενα-κιολας το ξεχασες? :?: -(παπαπα…στενος κορσες! )… Κ. Σημ. Σε συγγενεις μου εμεινα ΤΡΟΜΠΑΚΑ! (κοιτα ρε που εφτασα να απολογούμαι κιολας!—δε παμε καλαααααάα.. ) α..ναι πιθανώς να ανεβω το 3-4 σ/κ του Μάη για να ανοιξουμε το καταφυγιο του Κακκαλου (2650μ)…αν θελεις παλιοπαιδακι ελα! :? Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 4, 2004 α..ναι πιθανώς να ανεβω το 3-4 σ/κ του Μάη για να ανοιξουμε το καταφυγιο του Κακκαλου (2650μ)…αν θελεις παλιοπαιδακι ελα! :? 3-4 Μάη 2019 ή 2025 :?: :?: Δεν έχει άλλο λίγο πιο κοντά :?: :?: :?: Αλήθεια έιχε πουδρίτσα skiable ή ήταν απλά για βόλτα αυτό το φρέσκο που νομίζω ότι είδα στη φοτο :?: :?: :?: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 4, 2004 Ναι όντως χιονι 24ωρου αλλά πολυ-πολύ μαλακο... (check photo που τα σκι του φωτογραφου εχουν βουλιαξει στο χιονι και είναι μονο 11.00πμ!) Οι φωκιες σταζανε νερά! :? Πληρης απνοια/κουφοβραση με γυρω στους 15C μεχρι και στη βορινη κοψη του Χότζα-2589μ (πανω από το χαώδες εγκαρσιο σχίσμα του Ξερολακίου που κινηθηκαμε)…ουτε τα Sanitas απο τα σαντουιτσάκια της Χριστίνας δεν ανεμιζανε… :roll: Ομιχλη (ανοιξιατικο καπελο-λογω της προσφατης χιονοπτωσης) με ορατότητα 50-300 μετρα (ανοιγοκλεινε ο καιρός) και επιστρατευμενοι 5-7 δορυφοροι για να μας καθοδηγουνε στα προκαθορισμενα waypoints της διαδρομής. Η καταβαση…(εδω γελάμε! )…ειχα χρονια να κατεβω 3-4χλμ με snowplough και να με περιμενουν ολοι κατω γελώντας :oops: (..και το σκ@το στη κάλτσα, από το φοβο μη κανω αποτομη κινηση και με :twisted: κραζει :twisted: ο ανικητος του forum). Κ. Δεν εχασες κ τιποτα! Ξανασκεψου το σεναριο ‘ελικόπτερο’ διοτι μονο ετσι ή αντε με ένα snow-cat μπορει να γινει παιχνίδι εκειπανω! Υπαρχει και ΝΕΟ-ΔΩΡΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ για το βουνό, που όμως πρεπει να επιβεβαιωθει για να μην κατηγορηθω και για διασπορα Ραδιο-Αρβύλας :!: Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted May 4, 2004 Δεν παίζεις τίμια, είναι σαν να μας λές ότι βρήκα γκόμενα μου..ρα αλλά δε σας λέω ποιά (και όλοι τρώμε τα ρούχα μας να μάθουμε πως, τι, πότε, γιατί και για ποιό λόγο να είναι μαζί σου...) Κάφρικα Ο invincible (γλαρόσουπα με το καζάνι) κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 4, 2004 Δεν παίζεις τίμια, είναι σαν να μας λές ότι βρήκα γκόμενα μου..ρα αλλά δε σας λέω ποιά (και όλοι τρώμε τα ρούχα μας να μάθουμε πως, τι, πότε... Ετσι! Να :twisted: ψηθεις :twisted: μεσα στο γλαροκάζανο σου παλιοφοιτητη που κακοποιησες/προσηλυτισες ενα απο τα πιο εκλεκτα μελη του club μας!!! ….αυτό που ζητας λοιπον, μεταφραζεται στα νεοελληνικά και ως ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ (θυμασαι όμως τι επαθε εκεινη η περιεργη γάτα! :wink: ) (ισως και εγω κανω λιγο καψώνι :!: ---αλλά το κανω για οσους δεν εχουν υπηρετησει ακομα, για να συνηθιζουν :wink: )…Σπύρο τι άλλο λες να τους κανουμε?---καμια ‘ελικοπτερια’ στις σκηνες στο ποτάμι κτλ…? Η γυναικα σου ξερει ότι όλα τα προσομοιαζεις με μου..ρες γκομενες!!!??? (τι στερητικά συνδρομα είναι αυτά! τστστ…) ΕΙΠΑ: Αν δεν επιβεβαιωσω (από την ΕΟΧ…αντε, το παιρνει σιγα σιγα το ποτάμι! :oops: ) δεν σας λεω τιποτα για να μη βγει η ανακοινωση μου σαν τις καιρικες προβλεψεις των ψηλωνκαιομορφων του φορουμ και με παρετε με τις πετρες… Θες να ρωτησεις κατι άλλο για το ορειβατικό σκι :? (και όχι για μου..ρες!)... :?: Κ. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted May 4, 2004 Άρθρο 1ο: Η συναναστρoφή με το είδος PaniosBanios βλάπτει σοβαρά την υγεία. Τόσο καιρό το φωνάζω κανέις δεν μ΄ακούει. Άρθρο 2ο: Δεν προσηλυτίζω, προσελκύω...(εκπέμπω φερομόνες και τεστοστερόνη) Άρθρο 3ο: Δεν είμαι περίεργος, είμαι κουτσομπόλης (για αυτό και ο γάτος μου κοιμάται μια χαρά τώρα δίπλα μου και δεν έχει πεθάνει) Άρθρο 4ο: Η γυναίκα μου δουλεύει, δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τις ενασχολήσεις μου (είτε είναι για μου..ρες γκόμενες είτε για άλλα πράγματα) Άρθρο 5ο: Μιλάς εσύ Άγγλε? Άρθρο 6ο: Για το ορειβατικό θα σε ρωτήσω το 2006 (κάτσε να μάθουμε καλό σκι και βλέπουμε). Άρθρο 7ο: It's a free country mate (sorry dude ήθελα να πω, να εξοικιώνομαι με τη Βοστώνη) Μόλις έπαθες εξάρθρωση... Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 4, 2004 Μόλις έπαθες εξάρθρωση... (..ρε που τον βρηκαμε αυτόν εδω! :!: ) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted May 4, 2004 Τα μπινελίκια και οι μηνύσεις σε odyssea & Alcatraz που ένα βράδυ στο snowreport chat είχαν τη φαεινή ιδέα να πουν: odysseas: Panio bes sto www.snowclub.gr einai o sillogos mas Alcatraz: nai pername gamata, kanoume ekdromes klp klp The rest is history... Τα παράπονά σας στους άνωθι κυρίους... Ο Αρτέμης Μάτσας του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted May 4, 2004 :oops: :oops: :oops: Ένοχος κύριε δικαστά :oops: :oops: Δεν θα το ξανακάνω.... :wink: Χρεώστε μου τα 280 και πλέον posts του PaniosBanios... :roll: :roll: Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 4, 2004 Η διαγραφή σας από το σύλλογο έχει ολοκληρωθεί Θα μπορούσατε απλά να μας το ζητήσετε κύριοι Δεν ήταν ανάγκη να μας φέρετε αυτό το πράμα που μου θέλει και parapente Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted May 5, 2004 Κυριε Οδυσσεα μπορειτε το βραδυ να περασετε απο την συναντηση του συλλογου ωστε να σας επιστραφουν τα χρηματα σας. Για σας κυριε Alcatraz μπορειτε να απευθυνθειτε στην κα.Λιανα. Ευχαριστουμε για την (εστω συντομη) συμμετοχη σας..Λυπουμαστε για το ατοπημα σας. Υ.Σ. Τι καταλαβες ρε Πανο? Για να βγεις εσυ καθαρος,πηρες στο λαιμο σου 2 νεα παιδια..Φτου σου.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted May 5, 2004 Είμαι ειλικρινής τι να κάνω? να μην σας πω ότι Odysseas & Alcatraz με βάλανε στο σύλλογο? Ψέμματα να πω? Μα γιατί να τους διώξετε, αφού είναι καλά παιδιά, με όρεξη για δουλειά και θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στο σύλλογο! Φτου μου.... Να οργανώσουμε λαϊκό δικαστήριο ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει. Προτείνω αυτό να γίνει στο rafting στον Αγγίτη... Ο δικηγόρος υπεράσπισης και κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Οδυσσέα σου έστειλα mail με διεύθυνση και Τ.Κ. να μου στείλεις τα λεφτά, Γιώργο από εσένα θα τα πάρω το βράδυ (λέγοντας μ@λ@κΙ#ς έβγαλα ένα καινούριο ζευγάρι πέδηλα, καλό το καφριλίκι, αποδίδει) Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites