mpampis81 0 Report post Posted June 30, 2008 Καλησπέρα καλώς σας βρήκα . Γράφτηκα στο forum γιατί μου αρέσει πολύ το σκι αν και δεν ξέρω , λίγα πράγματα. Είχα ένα ατυχημα στο γόνατο και θα ήθελα λιγάκι βοήθεια,θα αναφερθώ στο ανάλογο topic... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted June 30, 2008 Καλησπέρα καλώς σας βρήκα . Γράφτηκα στο forum γιατί μου αρέσει πολύ το σκι αν και δεν ξέρω , λίγα πράγματα. Είχα ένα ατυχημα στο γόνατο και θα ήθελα λιγάκι βοήθεια,θα αναφερθώ στο ανάλογο topic... Κάτι μου θυμίζει αυτό. Και εγώ έτσι ήμουν όταν γράφτηκα αρχικά στο φόρουμ και στην συνέχεια στον σύλλογο. Με λίγες γνώσεις στο σκι και πολύ διάθεση να μάθω περισσότερα. Απο εμπειρία λοιπόν θα σου πω οτι έκανες πολύ καλα που ήρθες στην παρέα μας. Θα μάθεις πολλά! Θα χαρούμε να σε δούμε σε κάποια απο τις συναντήσεις μας. Αλήθεια απο που είσαι? Καλώς μας ήρθες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 30, 2008 Καλωσήλθες στο forum του snowclub. Ευκαιρία τα λίγα πράγματα που ξέρεις από σκι να γίνουν πολλά. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowbill 0 Report post Posted June 30, 2008 καλως ηρθες Μπαμπη...!!!καλη διανομη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 30, 2008 καλως ηρθες Μπαμπη...!!!καλη διανομη... Καλά καλά δεν ήρθε το παιδί, θα τον βάλουμε να μας κάνει διανομές; Κάτσε να γίνει μέλος του συλλόγου πρώτα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 30, 2008 άσε που δε μπορεί καλά καλά με τον χιαστό του σε ανάρρωση τις πολλές διανομές καλως ήλθες μπάμπη... Ηρθε η ωρα να κόψεις το μπασκετ και να αρχίσεις το σκι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 30, 2008 καλως ήλθες στο κλαμπ Μπαμπινο Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted June 30, 2008 Καλώς μας βρήκες Μπάμπη και περαστικά σου!! Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
snowbill 0 Report post Posted June 30, 2008 Καλά καλά δεν ήρθε το παιδί, θα τον βάλουμε να μας κάνει διανομές; Κάτσε να γίνει μέλος του συλλόγου πρώτα! Μην αφησετε κ.Λαππα τιποτα να πεσει κατω... :P καλη ΔΙΑΜΟΝΗ Μπαμπη...!!! τα μυαλα πανω απο το κεφαλι μου αυτην την περιοδο λογω διακοπων... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 30, 2008 Μην αφησετε κ.Λαππα τιποτα να πεσει κατω... :P Φοβήθηκα μην σπάσει, γιαυτό! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted June 30, 2008 Καλως ηρθες συνονοματε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 1, 2008 Καλωσήλθες και απο μενα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted July 2, 2008 Καλώς ήρθες και απο μένα!!!! Μην σε απασχολεί πάντως...εγω δεν ήξερα τίποτα και ξέρω ελάχιστα απο σκι.....αλλά διάθεση να υπάρχει και καλή παρέα (που σίγουρα υπάρχουν στον σύλλογο) και όλα θα πάνε μια χαρά!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted July 2, 2008 Καλώς ήρθες Μπάμπη. Μην ανησυχείς καθόλου. Όλα θα "έρθουν" και σε μερικούς μήνες θα δεις πόσο καλή είναι η παρέα και η βοήθεια όλων των μελών στο βουνό. Quote Share this post Link to post Share on other sites