Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
maiev

Σχολή για Snowboard?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι καινούργιος στο forum σας, το βρήκα αναζητώντας στο google για σχολές snowboard.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποια σχολή για snowboard.

Είμαι 18 ετών δεν έχω ιδέα από το άθλημα απλά και μόνο που το βλέπω τρελαίνομαι. Μένω στην Αθήνα, συγκεκριμένα στον Πειραιά και αφού φέτος τελείωσα το σχολείο και μου δοθηκε η ευκαιρία, θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ.

Αν ξέρει κανείς κάποια σχολή, ή οτιδήποτε χρήσιμο που θα μπορούσε να με προσανατολίσει λίγο στο θέμα, θα ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Η μετατροπή στα Ελληνικά έγινε από την συντονιστική ομάδα.

Edited by Χρήστος Λάππας

Life is adventurous

be aware its dangerous

who's gonna be one of us

and a trip goes on because

we da pirate of the "MASS"

to the weast to the east

gotta find my way,sail away

all the way to " ONE PIECE "

Καλως ηρθες φιλε maiev στο forum του Ελληνικου Συλλογου Τουριστικης Χιονοδρομιας.

Σχολες υπαρχουν αρκετες στα κατα τοπους χ/κ.Αλλοι με πιστοποιημενους δασκαλους,αλλοι οχι.(μεγαλο θεμα ας το αφησουμε καλυτερα).

Οι snowboardαδες του forum θα σε κατατοπισουν και γιατι οχι αν βρεθειτε σε καποιο βουνο θα σου δειξουν οτι μπορουν.

Σιγουρα ειναι καλυτερο να αρχισει με καποιον δασκαλο για να μαθεις απο την αρχη τα βασικα και να τα μαθεις σωστα.(αν εισαι τυχερος και πεσεις σε καλο δασκαλο).

Αν εχεις χρονο και διαθεση "περασε" και απο την ενοτητα "Νεα Μελη" να μας συστηθεις.

Επισης βαση των κανονισμων του forum αλλα και για την υγεια των ματιων μας :) ,μην χρησιμοποιεις greeklish.

Το θεμα σου μεταφερθηκε στην αναλογη ενοτητα " Snowboard:Το αθλημα".

Μην διστασεις να ρωτησεις οτιδηποτε σε απασχολει απο το πιο απλο ως το πιο πολυπλοκο.

Κανοντας μια αναζητηση στο forum θα βρεις πολλες πληροφοριες.

Καλως ηρθες ακομη μια φορα. :P

ευχαριστω πολυ για το 8ερμο καλωσορισμα ! εμμ.. το συγκεκριμενο forum αντιπροσοπευει καποια σχολη ? εδω και τρεις ωρες περιπου κοιταω το forum και ολα σχεδον τα post και καπου εχω μπερδευτει ! αν μπορεις εσυ η καποιος αλλος να μου εξιγησει λιγο πολυ εδω μεσα τι παιζει αν και μεχρι στιγμης τα πραγματα ειναι πολυ ενδιαφερον ! ειδα μαλιστα για αυτο το ρωταω οτι δινω 30ευρ. περιπου και γραφομε.. σε εσας ? στην σχολη ? εμμ δν εχω πολυ καταλαβει ακομα γιατι ειμαι νεος . παντως αν ειναι δυνατον να μιλησω με καποιον εδω με καποιο reply η αν υπαρχει καποιο msn ανθρωπου που 8α ειχε την δια8εση να με κατατοπησει λιγο 8α το εκτιμουσα :)

Edited by maiev

Life is adventurous

be aware its dangerous

who's gonna be one of us

and a trip goes on because

we da pirate of the "MASS"

to the weast to the east

gotta find my way,sail away

all the way to " ONE PIECE "

Όχι, το snowclub δεν ανήκει, εκπροσωπεί, ή συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με συγκεκριμένες σχολές. Δημιουργήθηκε και στηρίζεται από ανθρώπους που λατρεύουν το βουνό και το χιόνι, ενώ παράλληλα αποτελεί μοχλό πίεσης και αρωγής προς τους αρμόδιους ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες για το σπορ που αγαπάμε στην χώρα μας.

Παράλληλα αποτελεί μια τεράστια πανελλαδική παρέα με μέλη του σε κάθε χιονοδρομικό που έχουν συνειδητοποιήσει ότι το σπορ είναι απείρως απολαυστικότερο και η βελτίωση του επιπέδου πολύ ταχύτερη και ευκολότερη όταν είσαι μαζί με φίλους στο βουνό. :)

Make Parnassos Great Again!

Καλώς ήρθες maiev!

Ο Χρήστος είναι όσο λακωνικός και περιεκτικός απαιτείται. :)

Θέλεις να μου πεις πώς ακριβώς σκέφτεσαι το snowboarding; Σε ρωτάω γιατί έχεις απορίες περισσότερο διαδικαστικές...και λίγο άγχος ίσως! :lol:

Θα διαπιστώσεις στην πορεία πως ο σύλλογος και τα μέλη του είναι δεινοί στο να παρέχουν αυτό που ακριβώς χρειάζεσαι: Πληροφόρηση!

Μας αρέσει το μασάλι...

Και όλο το πακέτο έρχεται με καλή διάθεση και σε μεγάλη ποικιλία!

Δασκάλους θα βρεις σε κάθε χιονοδρομικό κέντρο, οπότε αυτό μην σε ανησυχεί. Από εκεί και πέρα θέλει θέληση, υπομονή και παρατήρηση. Η εμπειρία έρχεται μέσα από την προσπάθεια. Και μην ντρέπεσαι ποτέ να ρωτάς. Όλοι μας ψώνια είμαστε, οπότε θα χαρούμε να κάνουμε μια επίδειξη των γνώσεών μας!

Η διασκέδαση πάει πακέτο. Και εδώ ο σύλλογος έχει δυναμική παρουσία!

Παρόλα αυτά, αν θέλεις να δοκιμάσεις μόνος, είμαστε εδώ για να μοιραστείς οποιαδήποτε εμπειρία ή απορία σου.

Κοίτα που πας, γιατί θα πας εκεί που κοιτάς...

γεια σου maiev

τρελα να χεις μονο και αγαπη για το αθλημα και θα γινεις σουπερ!

σιγουρα θα απευθυνθεις σε δασκαλο για τα πρωτα μαθηματα για να μαθεις τα βασικα αλλα οπως λενε και το πιστευω κι εγω... ειναι εμφυτο, ειτε το χεις ειτε δεν το χεις!

τωρα που τελειωσες και το σχολειο... ειναι η καλυτερη εποχη! εκματελευσου το φετινο χειμωνα και να ανεβαινεις τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα πανω!

αν το χεις... εμφυτα, μπορεις να προχωρησεις επιπεδο πολυ γρηγορα [πιστεψε με, δεν ειναι μονο σλαλομ, ειναι και τεχνικη, οπως και στο σκι], αν παλι το χεις και... ατοφιο, μπορεις να καταληξεις να χωνεις τρικς! [προσεχε ομως, ειναι κανονας πρωτα να ξερεις να τσουλας πολυ καλα]

αυτα απο μενα!

ΥΓ: εχω την εντυπωση οτι εχουμε ξαναμιλισει στο myspace

JAPOW!!!