Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted August 21, 2008 Κάντε σύγκριση με την Βρετανική O2 (όλες οι τιμές σε ευρώ με την αποψινή ισοτιμία) : Πραγματικά ψάχνουν για ηλίθιους... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted August 22, 2008 Και προφανως πιστευουν οτι υπαρχουν πολλοι ηλιθιοι...μακαρι να τους αποδειξουμε οτι κανουν λαθος!.....Αν και δεν το βλεπω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted August 22, 2008 μην λετε μεγαλες κουβεντες.. Παντα υπαρχουν θυματα. Λαππα κανονισε να σε δω με κανα τετοιο και εχεις να φας κραξιμο... ΥΓ τελικα τυχεροι αυτοι που εχουν το "παλιο" Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted August 22, 2008 Αυτή η συσκευή σχεδιάστηκε για να έχει απεριόριστη πρόσβαση στο internet, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης της. Για αυτό και όλα τα πάγια σε Αμερική και Αγγλία έχουν unlimited data. Απ' την στιγμή που κανένα δίκτυο κινητής δεν σου προσφέρει αυτή την δυνατότητα στην Ελλάδα, το iPhone (είτε μιλάμε για το δικό σου, είτε για το 3G) χάνει το νόημα για το οποίο το αγόρασες. Δεν είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' όσους θα τα σκάσουν για να πάρουν το καινούργιο λοιπόν. Ήθελα να 'ξερα ποιος φωστήρας εκεί στην Vodafone σκέφτηκε αυτά τα πακέτα σε σχέση με τις άλλες χώρες. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
akis1967 32 Report post Posted August 22, 2008 ωραιο θεμα ανοιξες ! γιατι πιστευεις οτι αυτο ισχυει μονο για το iphone ??? το ιδιο ισχυει για σχεδον ολα τα τηλεφωνα της αγορας. Το δικο μου το πηρα 20% πιο φτηνα απ'εξω (σκετο χωρις συμβολαιο) απο την τιμη που μου εδινε ο εδω παροχος με επιδοτηση και συμβολαιο δυο χρονων. οσο για τις χρεωσεις της τηλεφωνιας - αστα να πανε ! ενδεικτικα να σου αναφερω οτι στο εξωτερικο η κινητη τηλεφωνια ειναι πιο φτηνη απο την σταθερη του ΠΟΤΕ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted August 22, 2008 Γιατί ειδικά το iPhone θέλει απεριόριστο data για να το "χαρείς", έτσι το σχεδίασε η apple. Σε windows mobile δεν είναι και πολλοί αυτοί που θα κάτσουν (και θα καταφέρουν) να διαβάζουν ιστοσελίδες, το safari του iPhone όμως είναι τόσο καλό που σου δίνει ουσιαστική πρόσβαση στο internet από μια συσκευή χειρός. Έτσι πρέπει να είναι, έτσι το οραματίστηκε η εταιρία που το φτιάχνει. Η Vodafone είναι τουλάχιστον τραγική. Αν είχε unlimited data, ίιιιιιισως το αγόραζα παρόλη την εξωφρενική τιμή αγοράς (Steve Jobs ακούς; Double the speed, half the price my foot! ) . Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα όμως, δεν μπορώ να τους επιτρέψω να με θεωρούν κορόιδο. Ίσως σε κάποια στιγμή να το χτυπήσω από κανένα e-bay, παραμένοντας στο πάγιο των 15 ευρώ που έχω τώρα με 100 λεπτά ομιλίας, μόνο και μόνο για να έχω την ικανοποίηση ότι και την συσκευή έχω και οι λήσταρχοι δεν πήραν λεπτό από εμένα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted August 22, 2008 που θα πάει θα την βρούμε την άκρη μην σου πω ότι την έχω βρει ήδη άλλα γιατί το κόβω οτι θα πας να το αγοράσεις από την Vodafone αφου το έχεις παραγγείλει ρε εεεε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted August 22, 2008 Όλη μέρα μπροστά στον υπολογιστή, στο ίντερνετ, δεν σας φτάνει πρέπει να το έχετε και στο κινητό! θα αποβλακωθούμε στο τέλος και συμπεριλαμβάνω και εμένα! Τόσα χρόνια πως ζούσαμε; Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted August 22, 2008 Όλη μέρα μπροστά στον υπολογιστή, στο ίντερνετ, δεν σας φτάνει πρέπει να το έχετε και στο κινητό! θα αποβλακωθούμε στο τέλος και συμπεριλαμβάνω και εμένα! Τόσα χρόνια πως ζούσαμε; μεγαλη κουβεντα αυτη Βουλααυτο σκεφτομαι και γω καμια φορα.και πιστευω οτι ζουσαμε καλυτερα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted August 22, 2008 μόλις είδα και την διαφήμιση Λαππα ήρθε τρέχα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted August 22, 2008 (edited) @vouli για τα περί τεχνολογίας Σας διαβάζω και σας γράφω τώρα απ' τη σκοπιά στο ακριτικό Διδυμότειχο χάρη σε ένα iPhone πρώτης γενιάς με σύνδεση στο net. Για την κατάσταση μου, η δυνατότητα αυτή είναι θείο δώρο. Συγνώμη για τα greeklish, αλλά ακόμη δεν υπάρχει Ελληνικό πληκτρολόγιο για το 2.0 firmware του iphone Fear not! Υπάρχουν συντονιστές που φροντίζουν για εσάς! Edited August 22, 2008 by Χρήστος Λάππας Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted August 22, 2008 Χαιρετισμους στο Διδυμοτειχο Νικολα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted August 23, 2008 @vouli για τα περί τεχνολογίας Σας διαβάζω και σας γράφω τώρα απ' τη σκοπιά στο ακριτικό Διδυμότειχο χάρη σε ένα iPhone πρώτης γενιάς με σύνδεση στο net. Για την κατάσταση μου, η δυνατότητα αυτή είναι θείο δώρο. Συγνώμη για τα greeklish, αλλά ακόμη δεν υπάρχει Ελληνικό πληκτρολόγιο για το 2.0 firmware του iphone Fear not! Υπάρχουν συντονιστές που φροντίζουν για εσάς! ++++++1000000000000000000 να το ειχα και εγω σε καμια σκοπια.... ενα walkman με κασετα ... τον οκτωμβριο που ξαναπαω φανταρος για μια εβδομαδα θα βγαλω το αχτι μου..... Καλος Πολιτης Νικο!!!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted August 24, 2008 καλα τι βομβαρδισμος απο σιτε που πουλανε και apple i phones http://www.pousea.com/ ξεκλειδωτα με 280 ευρω τι ειναι μαιμουδες?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted August 28, 2008 Λαππα ελα να το δεις Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted August 28, 2008 Εμένα λέτε gadgetάκια, αλλά εσείς τρέχετε να προλάβετε ποιος θα το αγοράσει πρώτος. Αιδώς Αργείοι! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted August 28, 2008 πάρτε από εδώ ένα καλό missing manual ..... (συμπιεσμένο με rar .... αποσυμπιέστε το σε pdf ....) Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted August 29, 2008 το σκεφτομουνα και εγω ετσι για να κανω μια αλλαγη αλλα λιγο η τιμες λιγο οι αρκετες ελλειψεις και μαλλον καταληγω να μεινω πιστος στα windows mobiles με επομενο καποιο εκ των htc touch pro, sony ericsson xperia, samsung i900 omnia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted August 29, 2008 πάρτε από εδώ ένα καλό missing manual ..... (συμπιεσμένο με rar .... αποσυμπιέστε το σε pdf ....) Ευχαριστουμε :) Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted August 31, 2008 καλα τι βομβαρδισμος απο σιτε που πουλανε και apple i phones http://www.pousea.com/ ξεκλειδωτα με 280 ευρω τι ειναι μαιμουδες?? Το site που παραθέτεις είναι ...μαϊμού.Δεν δέχεται πιστωτική κάρτα αλλά μόνο ...μεταφορά χρημάτων κλπ.κλπ..Ψάξε βρες δηλαδή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 21, 2008 Βγήκε το OS 2.2 με το οποίο η Vodafone είχε υποσχεθεί ότι θα υπάρξει Ελληνικό πληκτρολόγιο και όπως μαντεύετε, Ελληνικά γιοκ. Απαράδεκτη και η apple και η Vodafone που εισάγει ένα προϊόν που δεν υποστηρίζει την γλώσσα μας. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, δεν πειράζει, μας το δίνει σε χαμηλότερη τιμή από το εξωτερικό και με καλύτερα πακέτα ομιλίας. Βρίσκει όμως και τα κάνει, έτσι δεν είναι Κορνήλιε; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 22, 2008 ετσι κ.Λαππα χαλια χαλια χαλια Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 23, 2008 τι σε κοφτει κε Λαππα αφου εσυ δεν εχεις iphone... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
DiTz 0 Report post Posted November 23, 2008 τι σε κοφτει κε Λαππα αφου εσυ δεν εχεις iphone... Μάλλον θέλει να αποκτήσει όμως, σαν γνήσιος οπαδός της Apple που είναι!! Quote Διαμαντής. Once you go Mac, you never go back! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 23, 2008 τρίβεται στην γκλίτσα.... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites