beachracket-woman 0 Report post Posted August 29, 2008 Ονομάζομαι Ελένη ,είμαι 43 χρονών μου αρέσει πολύ να παίζω ρακέτες και ενδιαφέρομαι για συλλόγους beachracket καθώς είσης για μεμοωμένα άτομα.Μoυ ήταν πολύ δύσκολο να βρώ άτομα να παίξω ..παρ'όλα αυτα είμαι σε ένα καλό επίπεδο Επειδή ενδιαφέρομαι και για να παίζω χειμώνα , οποιαδήποτε πληροφορια, τηλέφωνα ,βοήθεια είναι κάτι παραπάνω απο ευπρόσδεκτα.. Thanks Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted August 29, 2008 Καλως ηρθες και καλη διαμονη!!!!Υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα που ασχολουνται με τις ρακκετες. Το καλυτερο απο ολα ειναι να κανεις σκι το χειμωνα και ολο το υπολοιπο διαστημα να τρεχεις στις παραλια και μετα να χτυπιεσε στην ρακκετα!!!!!!! Ευχομαι μολις χιονισει να παρεις και εσυ τον ανηφορο για να δεις ασπρη μερα!!!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted August 29, 2008 σε πια παραλία παίζεις συνήθως? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted August 29, 2008 καλως ηρθες στο κλαμπ ρακετοβιους θα βρεις πολλους εδω μεσα.χειμερινος ειναι ο gtsap οταν δει το ποστ θα σου γραψει Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted August 29, 2008 Καλώς ήρθες στο snowclub και καλή διαμονή. Θα διαφωνήσω με τον Spyder: το καλύτερο από όλα είναι να κάνεις σκι όλο το χρόνο και να παίζεις ρακέττα επίσης όλο το χρόνο Γι' αυτά που ρωτάς: σύλλογοι υπάρχουν πολλοί, αναφέρω μερικούς: Μπάτης (Παλαιό φάληρο), Σύλλογος Αλίμου (στην βορεινή πλευρά της πλαζ αλίμου), στην Α' Πλαζ Βούλας (απέναντι από το Ασκληπιείο), στην Βουλιαγμένη (μετά την πλαζ στην μικρή παραλία). Η ύπαρξη συλλόγου σε μια παραλία απλά εξασφαλίζει ότι εκεί είναι στέκι ρακεταδόρων. Σημασία έχει επίσης το πόσο μακρυά μένεις/δουλεύεις. Ο πολυπληθέστερος σύλλογος είναι αυτός του Μπάτη ενώ του Αλίμου έχει το χαρακτηριστικό ότι μαζεύει κόσμο από νωρίς (10-11πμ) έως αργά (5-5:30μμ το χειμώνα). Είμαι βέβαιος ότι επισκεπτόμενη αυτές τις δύο παραλίες θα βρείς συμπαίκτες σε παρεμφερές επίπεδο με το δικό σου. Αύριο Σάββατο μεσημέρι (μετά τις 1:30) έχουμε κανονίσει με τον Στάθη (spyder) να βρεθούμε στο Αυλάκι για ρακέττα. Πέφτει βέβαια λίγο μακρυά το Αυλάκι αλλά ο Στάθης έχει μωρό παιδί ενώ εγώ έχω μεγάλα παιδιά οπότε προηγείται η διευκόλυνση του Στάθη. Είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις και να τα πούμε από κοντά. Φιλικά gtsap ΥΓ. Δεν μας είπες Ελένη, από σκι πως πας?? Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted August 29, 2008 .............Μoυ ήταν πολύ δύσκολο να βρώ άτομα να παίξω .. Μήπως είσαι αρκετά καλή και όλοι φεύγουν κομπλαρισμένοι;Πάντως είμαι απ΄αυτούς που ψάχνουν για συμπαίχτες...τά΄λεγα χθες βράδυ στο καθιερωμένο αντάμωμα αλλά δεν με παίζουν...ειδικά ο Spyder...δεν ξέρω γιατί! Μάλλον θα του γίνω τσιμπούρι το Σάββατο,οπότε τι θα κάνει;.... Aλλά,σκέψου και αυτό που σου είπαν και οι άλλοι!...Από σκι,πώς πάς; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted August 29, 2008 Καλως ηρθες στην παρεα μας Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
beachracket-woman 0 Report post Posted September 1, 2008 Eυχαριστώ πολυ παιδια για το καλωσόρισμα..Η αλήθεια ειναι οτι δεν πολυενδιαφερομαι για σκι και επειδη βρηκα θεμα για ρακετες εδω γι αυτο ανοιξα τοπικ Συνήθως παίζω Πορτο-Ραφτη και Αυλάκι γιατί μένω βόρεια προάστια..Πολύ βοηθήτικες και κατατοπιστικές οι πληροφορίες σας..Στειλτε κανενα pm για να κανονίσουμε παιχνιδι.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beachracket-woman 0 Report post Posted September 1, 2008 (edited) Μήπως είσαι αρκετά καλή και όλοι φεύγουν κομπλαρισμένοι;Πάντως είμαι απ΄αυτούς που ψάχνουν για συμπαίχτες...τά΄λεγα χθες βράδυ στο καθιερωμένο αντάμωμα αλλά δεν με παίζουν...ειδικά ο Spyder...δεν ξέρω γιατί! Μάλλον θα του γίνω τσιμπούρι το Σάββατο,οπότε τι θα κάνει;....Aλλά,σκέψου και αυτό που σου είπαν και οι άλλοι!...Από σκι,πώς πάς; Σ΄ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα. θα ήθελα πολύ να κανονίσουμε να παίξουμε. Δεν είμαι τόσο πολύ καλή όσο το ανέφερες.Απλά πιστεύω ότι με λίγη προπόνηση θα φτάσω εκεί που θέλω. Οι άντρες με αγνοούν και δεν παίζουν μαζί μου γιατί νομiζουν οτι θα τους παιδέψω Edited September 1, 2008 by beachracket-woman Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 1, 2008 πορτο ραφτη και αυλάκι εισαι στα νερά του Spyder... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 1, 2008 με το σκι δεν μας ειπες κοπελια πως τα πας;τι σχεση εχεις με την αρρωστια μας; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted September 1, 2008 .....Απλά πιστεύω ότι με λίγη προπόνηση θα φτάσω εκεί που θέλω....... Και γώ θέλω να φθάσω κάπου...οπότε....ζήτω η προπόνηση! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted September 1, 2008 με το σκι δεν μας ειπες κοπελια πως τα πας;τι σχεση εχεις με την αρρωστια μας; Ρε Skimad,αφού δεν ενδιαφέρεται για το σκι.....μας τό΄πε παρα πάνω!Ασε μη τη τσαντίσεις και αρχίσει sb. :LOL: Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 1, 2008 μαλλον δεν ξερει τι χανει που δεν πολυενδιαφερετε με το σκι :LOL: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
beachracket-woman 0 Report post Posted September 2, 2008 Ονομάζομαι Ελένη ,είμαι 43 χρονών μου αρέσει πολύ να παίζω ρακέτες και ενδιαφέρομαι για συλλόγους beachracket καθώς είσης για μεμοωμένα άτομα.Μoυ ήταν πολύ δύσκολο να βρώ άτομα να παίξω ..παρ'όλα αυτα είμαι σε ένα καλό επίπεδο Επειδή ενδιαφέρομαι και για να παίζω χειμώνα , οποιαδήποτε πληροφορια, τηλέφωνα ,βοήθεια είναι κάτι παραπάνω απο ευπρόσδεκτα.. Thanks Καλημέρα σε όλους !! Δεν θα είχα αντίρρηση να δοκιμάσω sb αλλά επειδή φοβάμαι τους τραυματισμούς και η δουλειά μου είναι χειρωνακτική δεν θα ήθελα να μείνω και χωρίς δουλειά. Οπότε λέω να μην το τολμήσω. Παραμένω λοιπόν στις ρακκέτες και πολύ ευχαρίστως να έρθω να σας δω όταν θα πάτε για σκι!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 2, 2008 Καλημέρα σε όλους !! Δεν θα είχα αντίρρηση να δοκιμάσω sb αλλά επειδή φοβάμαι τους τραυματισμούς και η δουλειά μου είναι χειρωνακτική δεν θα ήθελα να μείνω και χωρίς δουλειά. Οπότε λέω να μην το τολμήσω. Παραμένω λοιπόν στις ρακκέτες και πολύ ευχαρίστως να έρθω να σας δω όταν θα πάτε για σκι!! Ελενη αφου η δουλεια σου ειναι χειρωνακτικη τοτε κινδυνευεις πιο πολυ με τις ρακκετες να παθεις ζημια στα χερια παρα με το σκι/σνβ. Για ξανασκεψουτω.Να ηξερες τι χανεις με το να μην ανεβαινεις στα βουνα!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
beachracket-woman 0 Report post Posted September 2, 2008 Ονομάζομαι Ελένη ,είμαι 43 χρονών μου αρέσει πολύ να παίζω ρακέτες και ενδιαφέρομαι για συλλόγους beachracket καθώς είσης για μεμοωμένα άτομα.Μoυ ήταν πολύ δύσκολο να βρώ άτομα να παίξω ..παρ'όλα αυτα είμαι σε ένα καλό επίπεδο Επειδή ενδιαφέρομαι και για να παίζω χειμώνα , οποιαδήποτε πληροφορια, τηλέφωνα ,βοήθεια είναι κάτι παραπάνω απο ευπρόσδεκτα.. Thanks Τα χέρια μου είναι γυμνασμένα επειδή παίζω ρακκέτες και αυτό με βοηθάει και στη δουλειά μου. Φοβάμαι τους τραυματισμούς και με το sb οι πιθανότητες είναι μεγάλες όχι μόνο για τα χέρια αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη του σώματος. Το πάθος που έχεις εσύ για το sb το έχω εγώ με τις ρακκέτες. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα λείψω αλλά ελπίζω το άλλο να μπορώ να πάω Π.Ράφτη.Θα σε πάρω τηλέφωνο. Αν μπορείς και άλλες μέρες εκτός Σ.Κ ενημέρωσε με. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 2, 2008 το να τραυματιστεις ειναι τοσο ευκολο οσο ομως και δυσκολο.αν προχωρουσαμε με το σκεπτικο οτι φοβομαστε μηπως χτυπησουμε τοτε δεν θα καναμε τιποτα και θα καθομασταν σπιτι μας.εγω ειμαι οικοδομος .αν πεσω στο σκι και χτυπησω την εβαψα.πως θα δουλεψω μετα.με αυτη την σκεψη ομως δεν πρεπει ουτε να περπαταω στο πεζοδρομιο γιατι μπορει να με χτυπησει ενα αυτοκινητο και μετα τι γινεται;.γιάυτο βγαλε αυτο τον φοβο απο το μυαλο σου και ανεβα στα βουνα μαζι μας και θα δεις πως θα γινεις αλλος ανθρωπος.κατ'αρχην θα ξεραθεις στα γελια απο τις τουμπες σου στην αρχη στις οποιες δεν υπαρχει περιπτωση να χτυπησεις γιατι δεν εχεις καθολου ταχυτητα.οταν μαθεις πας σε αποτομα και ξεθαρευτεις επειτα απο καποιες σαιζον τοτε να προσεχεις μην χτυπησεις.σαν αρχαρια δεν προκειται να κινδυνεψεις και θα γελας και στον υπνο σου.ακου με και θα περασεις καλα στο βουνο,εκτος πια και αν δεν σου αρεσει γιατι παιζει κι'αυτο Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
beachracket-woman 0 Report post Posted September 3, 2008 Ονομάζομαι Ελένη ,είμαι 43 χρονών μου αρέσει πολύ να παίζω ρακέτες και ενδιαφέρομαι για συλλόγους beachracket καθώς είσης για μεμοωμένα άτομα.Μoυ ήταν πολύ δύσκολο να βρώ άτομα να παίξω ..παρ'όλα αυτα είμαι σε ένα καλό επίπεδο Επειδή ενδιαφέρομαι και για να παίζω χειμώνα , οποιαδήποτε πληροφορια, τηλέφωνα ,βοήθεια είναι κάτι παραπάνω απο ευπρόσδεκτα.. Thanks Καλημέρα σε όλους. Εχεις δίκιο skimad για όλα αυτά που μου έγραψες. Και επειδή δεν μου αρέσει να απορρίπτω τίποτα χωρίς να το δοκιμάσω το χειμώνα λέω ν΄ανέβω στο βουνό. Αφού είναι και τόσο διασκεδαστικό όπως λες μάλλον είναι μεγάλη πρόκληση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 3, 2008 δεν λεω ...ειναι!!!!!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted September 4, 2008 Eλένη καλώς ήλθες στο σύλλογό μας ! Εύχομαι κάθε επιτυχία στις ρακέτες και σε άλλους τομείς στη ζωή σου ! Θα'θελα να εκφράσω την απορία και τον θαυμασμό μου ταυτόχρονα, σχετικά με την αναφορά στην ηλικία σου κι αυτό γιατί πρώτη φορά "συναντώ" γυναίκα να είναι σαφής σ'αυτό το θέμα (μήπως το'γραψες ανάποδα και είσαι 34 . Σπάνια γνωρίζεις άτομα με δυναμισμό, σιγουριά και αθλητικό ταπεραμέντο ! Φιλικά Μέμνωνας Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
beachracket-woman 0 Report post Posted September 11, 2008 Ονομάζομαι Ελένη ,είμαι 43 χρονών μου αρέσει πολύ να παίζω ρακέτες και ενδιαφέρομαι για συλλόγους beachracket καθώς είσης για μεμοωμένα άτομα.Μoυ ήταν πολύ δύσκολο να βρώ άτομα να παίξω ..παρ'όλα αυτα είμαι σε ένα καλό επίπεδο Επειδή ενδιαφέρομαι και για να παίζω χειμώνα , οποιαδήποτε πληροφορια, τηλέφωνα ,βοήθεια είναι κάτι παραπάνω απο ευπρόσδεκτα.. Thanks Kαλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να μην έχετε ξεφύγει ακόμε από το πνεύνμα του καλοκαιριού. Χθες είχα πάει στο Αυλάκι απρογραμμάτιστα αλλά ήταν πολύ λίγα άτομα που έπαιζαν ρακκέτες. Βρήκα κάποιους και έπαιξα αλλά αυτών το χόμπυ ήταν το τέννις οπότε η φιλοσοφία τους ήταν διαφορετική. Με λίγα λόγια δεν έγινε καλό παιχνίδι. Το Σάββατο και την Κυριακή θα είμαι πάλι στο Αυλάκι. Όποιος μπορεί να έρθει ας με ενημερώσει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 11, 2008 οχι μονο εχουμε φυγει απο το πνευμα του κωλοκαλοκαιριου αλλα εχουμε μπει ηδη στο πνευμα του χειμωνα ξερεις ειμαστε λιγο προωροι εδω :D Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted September 11, 2008 .......Το Σάββατο και την Κυριακή θα είμαι πάλι στο Αυλάκι. Όποιος μπορεί να έρθει ας με ενημερώσει. Πώς σου φαίνεται η ιδέα της Κερατέας;Εχει περισσότερη άπλα....για να κηνυγάει κάποιος το μπαλάκι! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted September 12, 2008 Αϋριο Σάββατο το snowclub θα έχει δυναμική παρουσία στο Αυλάκι. Θα είναι εκεί (τουλάχιστον) ο Spyder (με το Spyderάκι??) και ο υπογράφων. Φιλικά gtsap ΥΓ. Στάθη, μην έρθεις 2 το μεσημέρι γιατί πρέπει να φύγω κάπως νωρίς. Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites