ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted February 17, 2009 1) Χρήστος Λάππας 2) Γιώτα Τσιμογιάννη 3) Ηλιοπουλος Τιμοθεος 4) Φουκας Βασιλειος 5) Συριγου Πενυ 6) Σταθας Σωτηρης 7) Μιχόπουλος Ανδρέας Ανδρής Παναγιώτης 9) Βασίλης Καπορδέλης 10) Βαρβάρα Χαλιώτου 11) Ηλίας Αδάμ Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
maestros1 43 Report post Posted February 24, 2009 1) Χρήστος Λάππας 2) Γιώτα Τσιμογιάννη 3) Ηλιοπουλος Τιμοθεος 4) Φουκας Βασιλειος 5) Συριγου Πενυ 6) Σταθας Σωτηρης 7) Μιχόπουλος Ανδρέας Ανδρής Παναγιώτης 9) Βασίλης Καπορδέλης 10) Βαρβάρα Χαλιώτου 11) Ηλίας Αδάμ 12) Γιώργος Πανταζόπουλος Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted April 2, 2009 Λοιπόν, πάμε για το επόμενο τεύχος... 1 Απριλίου... το deadline είναι σε μια εβδομάδα από σήμερα.... -Β- 3s Boards & Skis Magazine - Τεύχος Απριλίου – Μαΐου ’09 - Κυκλοφορεί!!! Άρθρα και φωτογραφίες, από όλους τους χειμερινούς αγώνες, Εθνικοί, Παγκόσμια Εφήβων, Παγκόσμιο Σκι Αντοχής, 2009 FIS Snb World Champions, CS09, FIS Alpine and last but not least, η εκδρομή του Snowclub στο 3Vallees , σελ.88-89. Επίσης, πλούσιο υλικό από αγώνες Windsurf αλλά και τεχνικές windsurf και Kitesurf. Enjoy!!! -B- φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 2, 2009 μπορει καποιος να μου αγορασει και εμενα ενα τευχος pls? ευχαριστω πολυ "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
fileasfog 0 Report post Posted April 2, 2009 Που μπορουμε να το βρουμε στην Αθηνα? "Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση" Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted April 3, 2009 Που μπορουμε να το βρουμε στην Αθηνα? Το περιοδικό κυκλοφορεί μόνο στα σημεία πώλησης ξένου τύπου, σε όλη την Ελλάδα. μπορει καποιος να μου αγορασει και εμενα ενα τευχος pls? ευχαριστω πολυ Don't worry Όλγα, όταν με το καλό επιστρέψεις θα έχεις ένα τεύχος -Β- φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 3, 2009 Don't worry Όλγα, όταν με το καλό επιστρέψεις θα έχεις ένα τεύχος -Β- σ’ευχαριστω πολυ Βαρβάρα μου "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted April 27, 2009 τεστ απο La Tania... ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,506 Report post Posted April 29, 2009 τεστ απο La Tania... Νωρις το θυμηθηκες,μονο 3μιση μηνες μετα :LOL: Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted April 30, 2009 Κάλιο αργά παρά ποτέ! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites