Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
MakisM

Κ.....Ν η ΕΛΛΑΣ

Recommended Posts

Με ολα αυτα που ακουω και διαβαζω και βλεπω να ερχονται, ανοιγω αυτο το thread για να ξεσκασω. Παρακαλω να μην εκφυλιστει σε κομματικες αντιπαραθεσεις. Δοξα τω Θεω, διακομματικα ευτραπελα υπαρχουν ...μυρια! ;)

Παω σημερα στο ΤΣΜΕΔΕ (ο ασφαλιστικος μου φορεας και κλαδος Υγειας) να βαλω τις αποδειξεις για την εξεταση και τα γυαλια του μειρακα.

Ο υπαλληλος με ειδοποιει με υφος σοβαρο οτι λιγες μερουλες μεινανε και μετα θα πρεπει να παω στα κεντριkα (ουρες, καθυστερησεις, ξεθεωμα).

Μετα γυριζει το βιβλιαριο στις τελευταιες σελιδες και μου λεει με ακομη σοβαρωτερο υφος (σχεδον νεκρωσιμο θα ελεγα...) κυριε το βιβλιαριο δεν εχει ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ...

Ποιο αυτοκολλητο;

Το αυτοκολλητο ενημεροτητος για το 2008.

Κοιταει και το δικο μου βιβλιαριο...ουτε και το δικο μου εχει...

Μα... του λεω.. πληρωσα! Μαλιστα εβγαλα και του εδειξα την Ευρωπαϊκη Καρτα Ασφαλισης που αποδεικνυει οτι ειμαι ασφαλιστικα ενταξει... (θυμαστε, για το La Plagne)

Κουναει το κεφαλι του θλιμμενα:

Αυτο κυριε ειναι για την Ευρωπη... :PΕδω θελει αυτοκολλητο. Να πατε στα Κεντρικα... :(

Που θελουμε να ειμαστε και Ευρωπαιοι (sorry για την ορθογραφια αλλα καταλαβαινετε.. ;) Moderator παιδι... :unsure: )

Να πω τον πόνο μου; Που πριν λίγους μήνες κάθομαι, μετράω τα κουκιά, τα ξαναμαναμετράω και λέω ΟΚ, με αρκετό στρίμωγμα, αν κόψουμε και τις εκδρομές, τα πολλά σκι κτλ. βγαίνουμε. Παραγγέλνω λοιπόν ένα -σχετικά- μεγάλο αυτοκίνητο αφού το κράτος μου λέει "άντε μπαγασάκο πάρτο. 20% πιο ακριβά από τους άλλους Ευρωπαίους και θα σε σκίζω και στα τέλη κάθε χρόνο, αλλά αν το θες".

Το παραγγέλνω λοιπόν... Και τώρα έρχεται το κράτος και μου λέει "Κύριε Λάππα, αλλάξαμε γνώμη, θα σας Φορολογήσουμε βάση τεκμηρίων διαβίωσης όοοοοοοοοχι βασισμένα στο κόστος χρήσης φυσικά, αλλά στην δική μας άποψη περί επιθυμητής ταπεινοφροσύνης του πολίτη. Και αν αυτό δεν αντιστοιχεί στο πραγματικό σας εισόδημα, tough luck, να κόψετε τον λαιμό σας. Πουλήστε το (σε ποιον; κανείς δεν θα μπορεί να το πάρει), βάλτε το στον... μάτι σας, εμάς δεν μας ενδιαφέρει". :unsure:

Make Parnassos Great Again!

Βρε κουτά έτσι πρέπει να γίνεται!

Πως αλλιώς θα σφυριλατήσει χαρακτήρα ο Έλλην? Πως θα ξεχωρίσει από τους κουτόφραγκους αν καλομάθει στη σιγουριά και την ασφάλεια?

Πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση και να εξασκεί τα αντανακλαστικά του και την υπομονή του.

Αλλιώς θα τεμπελιάσει το μυαλό του, θα χάσει το φιλότιμό του και την κουτοπονηριά του. :unsure:

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Παω σημερα στο ΤΣΜΕΔΕ...

Να πατε στα Κεντρικα....

Πάω σήμερα (που λέει ο λόγος) στο ΤΕΒΕ Άργους...βρέθηκα στα κεντρικά της Αθήνας, γιατί ''λέει'' θα περιμένετε πολύ μέχρι να επικοινωνήσουμε υπηρεσιακά. Εάν θέλετε πεταχτείτε εσείς...στην Αθήνα.

Η σύνταξη του πατρός αναμένεται εδώ και δέκα μήνες (ένας ''γνωστός'' μου είπε πέρυσι τον Σεπτέμβριο, «να δίνονται οι συντάξεις μέσα σ’ ένα μήνα»...). Χάσαμε τα ίχνη της επειδή η υπάλληλος στο ΙΚΑ Τριπόλεως έχει πάρει αναρρωτική εδώ και τέσσερις μήνες. Ο προϊστάμενός της ήξερε οτι λείπει με αναρρωτική αλλά δεν ήξερε οτι έχει αφήσει υποθέσεις σε εκκρεμότητα...

Του είπα του πατέρα μου...«δεν πεθαίνεις καλύτερα ; τί τη θέλεις τη σύνταξη ; έτσι κι αλλιώς θα σε κληρονομήσω κάποια στιγμή...» (από 'κείνη την ημέρα δε μου μιλάει...γιατί ρε γμτ :unsure:

Να πω τον πόνο μου;
Πονάτε κ.Λάππα ;

Υπάρχουν και χειρότερα. Ένας γνωστός μου ''τσούζει'' αλλά τί να κάνει...χαλαρώνει και το απολαμβάνει...

αν κόψουμε και τις εκδρομές, τα πολλά σκι

Καλά είσαι σοβαρός? Τέτοιες θυσίες για ένα αυτοκίνητο?

Εγώ λέω να το πουλήσω για να μείνει κανα φράγκο να πάω καμια εκδρομή στην Αυστρία :unsure:

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Προσωπικά δε θα ασχοληθώ -μάλλον- καθόλου με το συγκεκριμένο TR γιατί θα γίνω πάρα, μα πάρα πολύ χυδαίος για όλους αυτούς τους πράσινους, μπλε, ροζ και φούξια καρεκλοκένταυρους (Γαΐδουροκαπέλους που λέει και ο Λάππας) που (νομίζουν ότι) μας "κυβερνούνε" και δεν κάνει.

Εν πάση περιπτώσει θα ήθελα να τους ευχαριστήσω δημόσια που με κάνανε να μετανιώσω μετά από 9 χρόνια για το ότι γύρισα στη μπανανία και να θυμηθώ και πάλι όλους αυτούς τους λόγους για τους οποίους ήθελα / έφυγα να φύγω τότε.

Και make no mistake που λένε ξαι οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι..............και οι επόμενοι τα ίδια θα κάνανε / ουνε :angry:

Long live Bananaland :blink:

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

...

Εν πάση περιπτώσει θα ήθελα να τους ευχαριστήσω δημόσια που με κάνανε να μετανιώσω μετά από 9 χρόνια για το ότι γύρισα στη μπανανία και να θυμηθώ και πάλι όλους αυτούς τους λόγους για τους οποίους ήθελα / έφυγα να φύγω τότε.

Και make no mistake που λένε ξαι οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι..............και οι επόμενοι τα ίδια θα κάνανε / ουνε :blink:

Long live Bananaland :blink:

Καλα, 9 χρονια σου πηρε; Εγω στα 6 το πηρα αποφαση οτι θα ξαναξενιτευτω... :angry: 1028 και σημερα... :angry:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Δεν ξέρω από πού ν΄αρχίσω και ΄γώ,τί να πρωτοαραδιάσω...γι΄αυτό θα αρκεστώ σ΄ένα μεγαλοπρεπέστατο...ΟΥΣΤ!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα κανω εγω που δεν παιρνω μεγαλο αυτοκινητο Λαππα δηλαδη την πατησες;την αγοραζω εγω την μπεμπε ρε μην κολλας πουθενα :angry::blink::angry::blink:;)

DALTONS POW ROBBERY.....

Λοιπόν, επειδή κι εγώ ταλαιπωρήθηκα με κάποια παλιά και χαμένα (επίτηδες:lol: ένσημα ΙΚΑ από υπάλληλό του, σας λέω ότι παιδεύτηκα τέσσερα χρόνια και βάλε μέχρι να μπορέσω να έχω μια βεβαίωση γι'αυτά. Ενημερωτικά, όποιος έχει σε εκρεμμότητα υποθέσεις με τη Δημόσια Διοίκηση για περισσότερο από τρεις μήνες χωρίς απάντηση (στις περισσότερες υποθέσεις ισχύει) μπορεί να προσφύγει σε μια επιτροπή προστασίας του πολίτη που υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικών. Όποιος κι αν το επιθυμεί ας το πει για να ψάξω να βρω την ακριβή διεύθυνση. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η επιτροπή έχει τη δυνατότητα να κάνει το 99% των δημοσίων υπαλλήλων να χάσει τον ύπνο του και μην γελιέστε, το κάνει. Ακόμη, αν δεν παρέλθει και το χρονικό διάστημα που λέει ο νόμος μπορεί κανείς να ζητήσει και αποζημίωση και να την πάρει (όχι γιατί είναι τίποτα σπουδαία τα λεφτά, αλλά για το Ηοnore). Δυστυχώς, έπρεπε να γίνω δημόσιος υπάλληλος και να μάθω τις δυνατότητες που έχω σαν πολίτης. Πιστεύω όμως ότι μέσα στο Ελληνικό χάος, υπάρχει φως για τους ανθρώπους που δεν αρκούνται στην μεμψιμοιρία και ΔΡΟΥΝ.

Φιλικά,

Ρένα

Ενημερωτικά, όποιος έχει σε εκρεμμότητα υποθέσεις με τη Δημόσια Διοίκηση για περισσότερο από τρεις μήνες χωρίς απάντηση (στις περισσότερες υποθέσεις ισχύει) μπορεί να προσφύγει σε μια επιτροπή προστασίας του πολίτη που υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικών. Όποιος κι αν το επιθυμεί ας το πει για να ψάξω να βρω την ακριβή διεύθυνση.

Πες μας κι άλλα Ρένα. Φαντάζομαι όλοι ενδιαφερόμαστε απλά μέχρι τώρα δεν το έχουμε κυνηγήσει.

Έχετε πάει στο ΔΙΚΑΤΣΑ για αναγνώριση πτυχίου; εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Πήγα 4 φορές γιατί η κοπέλα κάθε φορά ξεχνούσε να μου πει και από ένα δικαιολογητικό, άσχετα εάν υπομονετικά την ρωτούσα "χρειάζεστε και κάτι άλλο;" "όχι", "σίγουρα; γιατί έτσι μου είπατε και την προηγούμενη φορά". 4 φορές για να αναγνωριστεί το πτυχίο το λιγότερο σε 6 μήνες!!!!! Ευτυχώς που μένω Αθήνα, σκεφτείτε ταλαιπωρία εάν έμενα στην επαρχία.

Το τραγικό; μπορούσες να βάλεις μέσον για να αναγνωριστεί πιο γρήγορα.........

Το ακόμη καλύτερο είναι αυτό που έγινε την 4η φορά που πήγα:

υπάλληλος του ΔΙΚΑΤΣΑ ρωτάει συνάδελφό του

- το πανεπιστήμιο "τάδε" το αναγνωρίζουμε;

- δεν το έχουμε στην λίστα;

- έψαξα και δεν το βρήκα αλλά μου ακούγεται γνωστό

- ...και μένα, ναι μωρέ, βάλτο

:lol::lol::P

Je veux devenir calife a la place du calife

ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ παιδια ναι, αλλα μάλλον τους ψηφίζετε για να κυβερνάνε, δεν ειδα κανεναν να αντιδράει εμπρακτα στις εκλογές. Οποτε tumpeki chopped

no friends on a powder day

Να δουμε στις επόμενες εκλογές τοτενες αφεντικό...

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πλέον (το υποψιαζόμουν δλδ, αλλα το βλέπω όλο και περισσότερο) οτι η Ελλάδα βουλιάζει λόγω των μικροσυμφερόντων κατα κύριο λόγο. Δηλαδή, ότι μπορέι να κλέψει η να βολέψει ο καθένας....

Λιγα μαυρα λεφτάκια... κανα κολπάκι για την εφορία να μη φαίνονται διαφορα πράματα (αλλά να κράζει τους φοροφυγάδες),να χωσουμε κανα παιδί στο Δημόσιο (αλλα βρίζουμε τις δημόσιες υπηρεσίες, ΤΣΜΕΔΕ ΙΚΑ ΣΥΚΑ ΟΤΕ ΠΟΤΕ, γιατι ειναι ακαματηδες και αραζουν ολη μερα)

Να χτισουμε μωρε εκεινο το εκτος σχεδιου ψιλοπαρανομο σπιτακι, αλλα να κράζουμε για τα αυθαιρετα στην Πάρνηθα....

Μόλις ομως κάτι αρχιζει να τσουζει, φταιει ο ενας ο αλλος η κυβέρνηση και ο batman.

ΜΑ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??????

Παρε και ταλαιπωρια στο ΙΚΑ τωρα, παρε να χεις και +20% τελη κυκλοφοριας, παρε και τεκμήρια, παρε και μπ@ρδ3λο υγεια....

Ο κοσμος αγνοει ακομα και για τοσο καιρο τη δυναμη της ψηφου, να δω αν και ποτε θα γινει αντιληπτο αυτό.

PS, Χρήστο δε νομίζω οτι πιστεψες αυτά που όπως λές σου δείξανε πριν τις εκλογές.... Ε?

Και για πες μας εσυ μια σοβαρη εναλλακτικη λυση στις καλπες? :lol::):):lol:

Στα αρκετά χρόνια που ψηφίζω έχω δει πάμπολλες φορές κυβερνήσεις να υπαναχωρούν στις προεκλογικές υποσχέσεις τους. Είναι η πρώτη φορά όμως που κυβέρνηση κατάργησε φορολογικό μέτρο, άφησε χιλιάδες ανθρώπους να προχωρήσουν σε αγορές (τσεπώνοντας πολύ βολικά τα εξωφρενικά τέλη) και τώρα απειλεί να επαναφέρει την προηγούμενη κατάσταση γνωρίζοντας πολύ καλά ότι τους καταστρέφει οικονομικά.

Και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσουν λεπτομέρειες (προφανώς έχουν βγάλει έξω το δάχτυλο να δουν από που φυσάει) έχουν παγώσει εντελώς την αγορά αυτοκινήτου.

Make Parnassos Great Again!

Και για πες μας εσυ μια σοβαρη εναλλακτικη λυση στις καλπες? ;):):):)

Εντάξει δεν υπάρχει, μου την έφερες.... ας ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ.

γιατί αν ψηφίσεις κατι άλλο θα έχει διαφορά?

πωλείται Jimny 1.3 του 2003 :14.999 €

Το ανησυχητικό που βλέπω εγώ είναι οτι όλος ο πλανήτης εξαθλιώνεται και όχι μόνο στην Ελλάδα, ο χρυσός(το πιο άχρηστο μέταλλο αλλά το διαχρονικό "νόμισμα του πλανητη" έχει πάρει την ανιουσα που σημαίνει ότι κάποιοι το μαζευουν) Οι Ρεπουμπλικάνοι ξέρουν ότι μια απειλή πολέμου μπορεί να τους κρατήσει στην εξουσία έτσι βλέπουμε παρατραγουδα σε Ιραν,Γεωργία κλπ και αν χαθεί ο έλεγχος βλέπω να τρέχουμε και να μην φτάνουμε και θα είναι γενικό το κακό...

Το άλλο που προβληματίζει είναι ότι πολλοί της μέσης ηλικίας λένε βρε τι καλά που ήταν επι χούντας και ένας Παπαδοπουλος χρειάζεται :) και γέροι αριστεροί το λένε πιο εξευγενισμένα... "πρέπει να βρεθεί ένας πατριώτης"... και έχεις τους 40 και κάτω να κοιτούν αφηρημένα το χάος απλός παρακαλάμε να μην μας πάρει και εμάς η μπάλα.

Εντάξει Οdy δεν θα πάω να ψηφίσω κανέναν λές και δίνουν σημασία τι θα κάνουμε...

Ή βουλή είναι ένα καθαρά ανταγωνιστικό σύστημα....που εάν υπάρχει ανταγωνισμός και εξέλιξη τότε μπορεί να λειτουργεί και να αποδώσει....

Άρα ...εφόσον δεν υπάρχουν αξιόλογοι να ασχοληθούν με την πολιτική, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν υπάρχει εξέλιξη και ιδέες ......

έτσι απλά τα προβλήματα της χώρας αυτής ούτε με επανάσταση δεν λύνονται.

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Θεωρώ ότι δεν τελειώνουμε το καθήκον μας ως συνειδητοποιημένοι πολίτες όταν μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια πηγαίνουμε στις κάλπες. Ούτε ακόμη κι αν καταφέρουμε έτσι να αναδείξουμε την οποιαδήποτε προοδευτική, δημοκρατική, λαϊκή ή οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση. Αυτό είναι πολίτης; Ας γελάσουμε δις. Στην αρχαία Ελλάδα η Δημοκρατία σήμαινε πολλά περισσότερα πράγματα και ταυτόχρονα την ενεργή συμμετοχή στα κοινά των πολιτών (όσοι τέλος πάντων ήταν αυτοί οι ελεύθεροι, άρρενες πολίτες). Είναι πολύ εύκολο να κατακρίνουμε την κατάντια μας ως έθνος αλλά ταυτόχρονα έχουμε εκείνη τη γερασμένη και μαραζωμένη νοοτροπία "κοίταξε τον εαυτούλη σου, μην μπλέκεσαι και πολύ πολύ και βρεις κανένα μπελά, μην τα βάζεις με το σύστημα και τους συνανθρώπους σου που κάνουν κακό στον τόπο σου".

Τέλος πάντων, για όλους όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τα παράπονά τους και να βρουν μια άκρη με τη Δημόσια Διοίκηση, μπορούν να απευθυνθούν στην εξής δ/νση:

Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας

Διοίκησης και Αποκέντρωσης

Γενική Γραμματεία Δημόσιας

Διοίκησης και Ηλεκτρονικής

Διακυβέρνησης

Γενική Διεύθυνση

Διοικητικής Οργάνωσης

και Διαδικασιών

Δ/νση Σχέσεων Κράτους-Πολίτη

Τμήμα Προστασίας Πολιτών

Επίσης, η παρέλευση άπρακτων των προβλεπομένων προθεσμιών οδηγεί σε δικαίωμα του ενδιαφερόμενου πολίτη να υποβάλει αίτηση προς την Ειδική Επιτροπή Ελέγχου Εφαρμογής της Νομοθεσίας (Νόμος 2690/99, άρθρο 2, παρ. 2β), για καταβολή χρηματικής αποζημίωσης, εντός 60 ημερών από την παρέλευση άπρακτης της προθεσμίας για τη διεκπεραίωση της υπόθεσης.

Ο κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας είναι ο Νόμος 3242/2004, αν δεν έχει τροποποιηθεί ή αλλάξει μέχρι σήμερα.

Τέλος, να τονίσω ότι όλα αυτά τα γνωρίζω από προσωπική εμπειρία δεδομένου ότι ούτε δικηγόρος είμαι, ούτε ειδική επί των θεμάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Φιλικά,

Ρένα

Εντάξει δεν υπάρχει, μου την έφερες.... ας ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ.

γιατί αν ψηφίσεις κατι άλλο θα έχει διαφορά?

...

και έχεις τους 40 και κάτω να κοιτούν αφηρημένα το χάος απλός παρακαλάμε να μην μας πάρει και εμάς η μπάλα.

Εντάξει Οdy δεν θα πάω να ψηφίσω κανέναν λές και δίνουν σημασία τι θα κάνουμε...

Ή βουλή είναι ένα καθαρά ανταγωνιστικό σύστημα....που εάν υπάρχει ανταγωνισμός και εξέλιξη τότε μπορεί να λειτουργεί και να αποδώσει....

Άρα ...εφόσον δεν υπάρχουν αξιόλογοι να ασχοληθούν με την πολιτική, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν υπάρχει εξέλιξη και ιδέες ......

έτσι απλά τα προβλήματα της χώρας αυτής ούτε με επανάσταση δεν λύνονται.

Οντως, η Ελλαδα εχει καταφερει να εχει την πρωτοπορια σαν χωρα που ουτε η δημοκρατια Δυτικου τυπου, ουτε η Οικονομια Δυτικου τυπου λειτουργουν... :) , Γιατι;

α) Εχουμε (μας εχουν) μαθει να περιμενουμε ολες τις λυσεις απο το Κρατος

β) Εχουμε μαθει στο βολεμα και την αναξιοκρατια (κουμπαροκρατια)

γ) Ειμαστε ολοι συνενοχοι. Δεν υπαρχει Ελληνας που να μην εχει κανει την κουτσικελα του, ειτε καλυπτοντας ενα ημιυπαιθριο, ειτε ανοιγοντας ενα παραθυρο στον ακαλυπτο, ειτε κανοντας κατοικισιμο ενα υπογειο, ειτε κανοντας μια ψιλοφοροδιαφυγη, ειτε λαδωνοντας καποιον Δημοσιο Υπαλληλο για να γινει η (νομιμη) δουλιτσα του, ειτε δινοντας φακελακι στο γιατρο, ειτε βαζοντας μεσο για να σβηστει κληση, ειτε βαζοντας μεσο για ενα διορισμο. Και προφανως μιλαω για τους μικρομεσαιους. Αν πιασουμε τους μεγαλους...σκιζουμε ολοκληρα κεφαλαια απο τον ποινικο/φορολογικο κωδικα. Πως να δουμε προκοπη, αφου ολοι συναινουμε, αφου ολοι ειμαστε συνενοχοι;

δ) Δεν εχουμε, ουτε ειχαμε ποτε πολιτικη παιδεια. Κατ'ευθειαν απο την Τουρκοκρατια στην παρακμη...Παντα με Προστατιδες Δυναμεις, παντα πελατες σε πελατειακη σχεση με τα αφεντικα. Πως να δουλεψει ενα κρατος με το Δημοσιουπαλληλικο Σωμα μονιμοποιημενο και κατωχυρωμενο απο το Συνταγμα; :) Με τι κινητρο θα σταματησεις τον Εφοριακο να κλεβει/εκβιαζει οταν ξερει οτι δεν προκειται να τον απολυσουν και οτι οι συναδελφοι του θα τον καλυψουν για να μπορουν να κανουν κι'αυτοι τα ιδια; Πως θα σταματησεις τον Πολεοδομο; Τον γιατρο του ΕΣΥ; Γιατι εχουμε την απαιτηση ο γιατρος του ΕΣΥ να μας φροντισει με 2 χιλιαρικα το μηνα, τη στιγμη που σ'ολο τον κοσμο (Δυτικες οικονομιες) πληρωνονται μινιμουμ 7-10 χιλιαρικα; Μια εικονικη παρακμιακη πραγματικοτητα ειναι το ολο συστημα και καταρρεει...

ε) Δεν εχουμε κομματα, ουτε σοβαρους ανθρωπους στην πολιτικη. Τα κομματα εχουν αρτηριοσκληρωθει σε μια παρωχημενη πραγματικοτητα, εχουν αλληλοβολευτει, οι πολιτικοι και κομματικοι παραγοντες δεν εχουν δουλεψει ποτε τους, αλλα μας δουλευουν ολους. Ο καθενας με τα τσιτατα του και τα συνθηματα του.

Και που καταληγουμε; Παντα στο απλο...ο σωζων εαυτον σωθητω! Θα κανουμε την κοροϊδα, θα βαλουμε μεσον, θα λαδωσουμε, θα παρανομησουμε (τουλαχιστον στο επιπεδο...μα αυτο το κανουν ολοι :) ) και αν καταφερουμε και παρανομησουμε και πετυχουμε σε ψηλοτερο επιπεδο, τοτε γινομαστε λαμογια με Cayenne και σταματαμε να γραφουμε στο φορουμ με τους λιγουρηδες! ;)

Καλο απογευμα!

Φιλικα

ΜακηςΜ

εύγε Μάκη ...... σωστός ...

βλέπω ότι το ξύλο που έφαγες ως φοιτητής δεν πήγε χαμένο .....

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...