Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
stefoxe1975

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 13-14/9

Recommended Posts

Κλειδώνει Νότια και ειδικά Πελοπόνησσο Αττική Βοιωτία. Περίπου 24 ώρες έντονα έως επικίνδυνα τοπικά καιρικά φαινόμενα. Χίονι Παρνασσό ψηλά

Η ενέργεια του χαμηλού θα είναι απίστευτη

ΟΛΥΜΠΟΣ

Σάββατο

Πυκνή ομίχλη που μπορεί να δώσει ασθενή χιονόπτωση άνω των 2300 και ισως κάποια ανοίγματα προς το βράδυ. Ψηλά ισχυροί άνεμοι.

Κυριακή

Ομίχλη

Από Δευτέρα χιόνια

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κλειδώνει Νότια και ειδικά Πελοπόνησσο Αττική Βοιωτία. Περίπου 24 ώρες έντονα τοπικά καιρικά φαινόμενα
Φέτος στην Πελοπόννησο βιώνουμε μία από τις χειρότερες χρονιές σε ότι αφορά στην βροχόπτωση. Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε να επαληθευτούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων (ο Άρης ας μήν ανακατευτεί...), οι οποίες πράγματι δίνουν βροχή για τους νότιους.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στον αγροτικό τομέα, αλλά σε όλους. Εδώ και ένα περίπου μήνα το νερό που τρέχει στις βρύσες μας είναι ακατάλληλο για πόση (ακόμη και για μαγείρεμα), αφού το αλμυρό νερό έχει εισχωρήσει στον υδροφόρο ορίζοντα. Αρκεί να θυμίσω οτι τον χειμώνα που πέρασε το Μαίναλο δεν λειτούργησε παρά μόνο το δεκαήμερο των Χριστουγέννων.

Οψόμεθα...

ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΩ ΕΓΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΤΗΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΚΑΙ ΜΕΤΑ 29,30 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΤΟΠΙΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ?????

βρε Αλεξη αφου περσι πηγε ο φιλος σου ο Κωστακης στον Πετροπουλο ειναι δυνατον να παει καλα η σαιζον για την αρκαδια; :ph34r: :ph34r: :lol: :LOL: :lol: :LOL: :lol:

DALTONS POW ROBBERY.....

Κατά τις 29 θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Όμως από τις 23 και μετά δεν έχουμε καλή εικόνα οπότε ίσως ζεστάνει νωρίτερα. 3 μέλη των ensembles ανεβάζουν τη θερμοκρασία νωρίτερα.

Αλέξη ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα γιατί σε κάποιες περιπτώσεις στην Πελοπόνησσο θα είναι ραγδαίες οι βροχές. Πιο πολυ θες ποτιστικές βροχές διάρκειας. Παρόλα αυτά θα πέσει αρκετό νερό.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αλέξη ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα γιατί σε κάποιες περιπτώσεις στην Πελοπόνησσο θα είναι ραγδαίες οι βροχές. Πιο πολυ θες ποτιστικές βροχές διάρκειας. Παρόλα αυτά θα πέσει αρκετό νερό
Ναι, αλλά έτσι όπως έχουμε γίνει ας ρίξει κάτι γιατί δεν υπάρχει σταγόνα.

βρε Αλεξη αφου περσι πηγε ο φιλος σου ο Κωστακης στον Πετροπουλο ειναι δυνατον να παει καλα η σαιζον για την αρκαδια;
Δε θέλω να φανεί οτι μεροληπτώ (αλοίμονο), αλλά η γνωστή μαυρόγατα της Καλαμάτας (φτου-φτου...σκόρδα...του Κυρίου δεηθώμεν...ο Χριστός κι η Παναγία...) πήγε στον Πετρόπουλο ανήμερα των Θεοφανείων. Συμπτωματικά από την επομένη δε λειτούργησε ξανά το χ/κ Μαινάλου...και μετά μου λέτε οτι τα βγάζω από τη φαντασία μου...

μια λίμνη θάβει βουνά στο χιόνι ενώ ποτέ δεν έχει σηκώσει πάνω από μισό μέτρο κύμα.

δε ξέρω γενικά για τις λίμνες αλλα των Ιωαννίνων που εχω δει απο κοντά τρόμαξε το μάτι μου...

το νου σας ρεμάλια, ακυρώσαμε παρτυ,εκδρομές ενω και για κάτι βαφτήσια τους έχω βάλει όλους και ψάχνουν ομπρέλες... κανονίστε να μην ρίξει στάλα και με κυνηγούν... :)

Στην Αττική περιμένουμε αρχή των φαινομένων από Σάββατο μεσημέρι με ήπια βροχή μέχρι το βράδυ με διαστήματα χωρίς βροχή.

Παρόλα αυτά το πρόβλημα ΙΣΩΣ υπάρξει το βράδυ με τη δημιουργέια supercell στην Αργολίδα το οποίο πιθανών (αλλά σε καμία περίπτωση σίγουρα) θα δώσει ένα μεγάλο ξέσπασμα στον Σαρωνικό και μάλλον θα επηρεάσει μεγάλο κομμάτι της Αττικής. Κάποιος θα φάει πολύ νερό και ΙΣΩΣ και η Αθήνα.

Κοινώς πράγματι Πάνο μπορεί και να είναι πολύ light η κατάσταση και να σε κυνηγούν

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δε θέλω να φανεί οτι μεροληπτώ (αλοίμονο), αλλά η γνωστή μαυρόγατα της Καλαμάτας (φτου-φτου...σκόρδα...του Κυρίου δεηθώμεν...ο Χριστός κι η Παναγία...) πήγε στον Πετρόπουλο ανήμερα των Θεοφανείων. Συμπτωματικά από την επομένη δε λειτούργησε ξανά το χ/κ Μαινάλου...και μετά μου λέτε οτι τα βγάζω από τη φαντασία μου...

δεν ειναι η φαντασια σου Αλεξη το πραγμα εχει επιβεβαιωθει 100% :rolleyes:

DALTONS POW ROBBERY.....

http://www.eleftheria.gr/pdf/6-10-08.pdf

Στην πρώτη σελίδα μιλάει για πολλές βροχές τους επόμενους μήνες....!!!!!!

Edited by Spiderman

With great mountains, comes great skiing!

πολλες βροχες θα εχουμε

κανονικα αυτο σημαινει οτι θα εχουμε και πολλα χιονια

θα εχουμε ομως η θα μας φανε οι νοτιαδες

DALTONS POW ROBBERY.....