Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 28, 2008 Θα πρέπει να μου δείξεις. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 28, 2008 τι ειχαμε εδω; μεταμεσονυκτια κουβεντουλα;χεχεχε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
joannaki 0 Report post Posted September 28, 2008 επ γεια σας σας ελειψα? τι κανετε αστα χθες ειχα μεταμεσονυχτιο παρτακι λεω να το παω και σημερα ετσι χεχεεεεεε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 28, 2008 Τώρα μόλις γύρισα Αθήνα. Ο καιρός ήταν βροχερός, η ανάβαση της Δίρφυος που έκανα νωρίς το πρωί τέλεια (με ομίχλη στα ψηλά ), τα φύλλα έχουν αρχίσει να πέφτουν από τα πλατάνια, το δάσος μας έχει πάρει άλλο χρώμα και μυρωδιά. Το φθινόπωρο είναι υπέροχο στο βουνό μου... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 29, 2008 Τώρα μόλις γύρισα Αθήνα. Ο καιρός ήταν βροχερός, η ανάβαση της Δίρφυος που έκανα νωρίς το πρωί τέλεια (με ομίχλη στα ψηλά ), τα φύλλα έχουν αρχίσει να πέφτουν από τα πλατάνια, το δάσος μας έχει πάρει άλλο χρώμα και μυρωδιά. Το φθινόπωρο είναι υπέροχο στο βουνό μου... Ερωτευμενος εισθε κυριε συναδελφε; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 29, 2008 Τώρα μόλις γύρισα Αθήνα. Ο καιρός ήταν βροχερός, η ανάβαση της Δίρφυος που έκανα νωρίς το πρωί τέλεια (με ομίχλη στα ψηλά ), τα φύλλα έχουν αρχίσει να πέφτουν από τα πλατάνια, το δάσος μας έχει πάρει άλλο χρώμα και μυρωδιά. Το φθινόπωρο είναι υπέροχο στο βουνό μου... Αυτος ειναι ενας καλος προλογος απο της εκθεσεις που γραφαμε στο Δημοτικο!!!!!!!!!!!!!!!! Αρε Χρηστο,τι μου θυμησες τωρα.................. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted September 29, 2008 Τώρα μόλις γύρισα Αθήνα. Ο καιρός ήταν βροχερός, η ανάβαση της Δίρφυος που έκανα νωρίς το πρωί τέλεια (με ομίχλη στα ψηλά ), τα φύλλα έχουν αρχίσει να πέφτουν από τα πλατάνια, το δάσος μας έχει πάρει άλλο χρώμα και μυρωδιά. Το φθινόπωρο είναι υπέροχο στο βουνό μου... Ρε άστα αυτά, κανά αγριογούρουνο έπιασες????? Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 29, 2008 Όπως συνήθως με τα χέρια και το σκότωσα δαγκώνοντας το στον σβέρκο. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites