Painkiller 0 Report post Posted October 23, 2008 Καλησπερα σε ολους καταρχην.Καινουριος στο φορουμ και καινουριος στη φαση/ιδεα του σκι.Σημερα κανοντας τη βολτα στα μαγαζια μου προταθηκαν τα εξης:Elan speedwave fusion (απο 450 -> 270 ευρω) και τα atomic aero (απο 650 -> 372 ευρω) περσινα μοντελα μαλλον.Το επιπεδο μου ειναι αρχαριο (π.χ την μαυρη του bansko την κατεβαινω αλλα σαν σε replay).To κεφαλαιο φτανει μεχρι και 400 ευρω οποτε αν εχετε να προτεινετε κατι καντε το ελευθερα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted October 23, 2008 Για ποιο Speedwave μιλας?Μαλλον για το 8 να υποθεσω? Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
Painkiller 0 Report post Posted October 23, 2008 Για ποιο Speedwave μιλας?Μαλλον για το 8 να υποθεσω? elan ναι το 8 ειναι Quote Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted October 24, 2008 μποτες πιστευω να εχεις ? (εχει σχεση με τα σκι που θα παρεις ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Painkiller 0 Report post Posted October 24, 2008 μποτες πιστευω να εχεις ? (εχει σχεση με τα σκι που θα παρεις )πρωτα πηρα μποτες απο το ιδιο μαγαζι (salomon) τις δοκιμασα αρκετη ωρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 25, 2008 Painkiller, γράψε ηλικία,βάρος,υψος και πόσο καιρό κάνεις σκι. καλως ήλθες. atomic aero σκέτο δεν βγαίνει άκρη νομιζω είναι χαρακτηριστικό/τεχνολογια δεν είναι μοντέλο. αν σου έχουν προτείνει το aero SX10 μακρυά και αγαπημένοι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Painkiller 0 Report post Posted October 25, 2008 (edited) Painkiller,γράψε ηλικία,βάρος,υψος και πόσο καιρό κάνεις σκι. καλως ήλθες. atomic aero σκέτο δεν βγαίνει άκρη νομιζω είναι χαρακτηριστικό/τεχνολογια δεν είναι μοντέλο. αν σου έχουν προτείνει το aero SX10 μακρυά και αγαπημένοι... Ειμαι 32 χρονων,82 κιλα και 1.83 υψος. Βασικα περσι ξεκινησα,πηγαινα 3-5 πηγαδια ,καιμακ, και bansko. Για το aero ετσι κι αλλιως μου ειπανε απο το καταστημα να το αποφυγω καθοτι απευθυνεται μαλλον σε πιο πολυ προχωρημενους Για το elan οπως εψαξα στο net ειδα οτι ειναι για τον intermediate/freestyle skier αλλα σαν εταιρια δε νομιζω να τρελαινει κοσμο... καλως σας βρηκα Edited October 25, 2008 by Painkiller Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted October 26, 2008 η elan βγαζει κορυφαια σκι και ειναι μια καταξιωμενη εταιρια.τι εννοεις δεν τρελαινει κοσμο?το οτι στην Ελλαδα δεν ειναι ευρεως γνωστη δεν εχει καμια σχεση.......για παραδειγμα τα Salomon ειναι ευρεως γνωστα αλλα ελαχιστοι στο συλλογο εχουν τετοια πεδιλα...μην κολλας στο ονομα. Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites