MakisM 3,965 Report post Posted December 31, 2008 Αυτο με την Χ5 που ξεφορτωσε τα σκι και τις μαγνητικες μπροστα στο περιπολικο στο Λιβαδι του Παρνασσου περσι το θυμαται κανεις?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 1, 2009 Αυτο με την Χ5 που ξεφορτωσε τα σκι και τις μαγνητικες μπροστα στο περιπολικο στο Λιβαδι του Παρνασσου περσι το θυμαται κανεις?? κάτι εχω ακούσει... Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
george25 0 Report post Posted June 1, 2010 Θέλω να αγοράσω σχάρα αυτοκινήτου για πέδιλα ski. Όχι όμως μαγνητικές, γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα. Θα κάνω ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και δε θέλω να έχω το άγχος μη μου φύγουν.Εσείς τι προτείνετε; Ποια είναι η εμπειρία σας. Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας, ή ακόμα και να γράψετε κάποια link από καταστήματα. Εάν απαγορεύονται τα link ως έμμεση διαφήμιση, στείλτε μου σε pm. εστω και λιγο καθυστερημενα για τσεκαρε εδω http://www.systemtec.gr/index.php?cPath=102_136 . Ειναι αντιπροσωποι στην ελλαδα και σε πολυ καλες τιμες Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 26, 2013 ας επαναφερω το θεματακι μια και η περιοδος το δικαιολογει.αν και το αυτοκινητο εχει σακο του σκι αναμεσα στα καθισματα το βρηκα ψιλοταλαιπωρια μια φορα που το χρησιμοποιησα.και στο βγαλσιμο των σκι απο τον σακο αλλα και στην επανατοποθετηση του σακου μετα αναμεσα στα καθισματα ωστε να καταφερω να κλεισω τον τεμπελη με εκαναν αν απελπιστω και να αναγκαστω να βαλω βαθεια το χερι στην τσεπη και παλι. για σχαρες οροφης εχω καταληξει εδω: http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=901775 εκει που θελω την βοηθεια σας ειναι στις δεστρες.γτ ειμαι σε δυο λυσεις. η μια ειναι αυτη: http://www.trimhellas.gr/products?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=199&category_id=37 αλλα επειδη σκεφτομαι να αλλαξω και την μπουκαλα του υραεριου απο στρογγυλη σε τυπου θερμοσιφωνα για να εχω παραπανω λιτρα στο τεποζιτο και ο χωρος αποσκευων θα μικρυνει ψηνομαι χαλαρα και για κατι τετοιο: http://www.trimhellas.gr/products?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=201&category_id=38 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 26, 2013 Κι εγώ Thule έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος Βασίλη. Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 26, 2013 Eγω θα επελεγα τη μπαγκαζιερα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 26, 2013 Εχει κανεις roof box να μας πει τι θορυβο εχει κ ποσο διαφερει η καταναλωση;οχι οτι θα πεθανω κι ολας αν τα 18lt/100km γινουν 20 η 22. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 26, 2013 εχω μια σχαρα οροφης thule για 4 σκι (η για 2σκι αι 2μπορντ) εαν ενδιαφερεσαι στειλε π.μ Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted December 26, 2013 Εχει κανεις roof box να μας πει τι θορυβο εχει κ ποσο διαφερει η καταναλωση;οχι οτι θα πεθανω κι ολας αν τα 18lt/100km γινουν 20 η 22. Εχω roofbox και η καταναλωση βενιζης τουλαχιστον στο δικο μου αυτοκιμητο ( ενοειται με 4-5 ατομα και φορτωμενο ) αυξηθηκε απο 8,5L/100Km στα 10,5/11l. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 26, 2013 gavis εχω ενα touareg και καταλαβαινεις οτι λογο υψους θελω τις συγκεκριμενες σχαρες οροφης γτ ελαχιστοποιουν τον θορυβο επειδη ειναι σαν φτερο αεροπλανου.επισης για το roof box εγραψα παραπανωγτ θελω να το βαλω. val claret εχεις την slim εκδοση η το κανοκικο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 26, 2013 αυτος ο el greco εχει roof box αλλα δεν τον βρισκω στο τηλ.μηπως να μπει μια μερα εδω να μ απαντησει? :shysterical: :shysterical: :shysterical: :shysterical: :shysterical: Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 26, 2013 gavis σβησε κανα πμ...δεν μπορω να σου στειλω...4 πουδροπεδιλα χωρανε στη σχαρα???ποσο τη δινεις??? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 26, 2013 λογικα αμα παιρνει δυο σκι κ δυο σανιδια πανω οπως λεει πρεπει να τα χωραει τα 4 πουδροπεδιλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 26, 2013 3 φτιαρια σαν τα δικα σου παιρνει Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted December 26, 2013 gavis εχω ενα touareg και καταλαβαινεις οτι λογο υψους θελω τις συγκεκριμενες σχαρες οροφης γτ ελαχιστοποιουν τον θορυβο επειδη ειναι σαν φτερο αεροπλανου.επισης για το roof box εγραψα παραπανωγτ θελω να το βαλω. val claret εχεις την slim εκδοση η το κανοκικο? Εχω την KAMEI - Dolphin με πλατος 60-65cm? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted December 28, 2013 Εχει κανεις roof box να μας πει τι θορυβο εχει κ ποσο διαφερει η καταναλωση;οχι οτι θα πεθανω κι ολας αν τα 18lt/100km γινουν 20 η 22. επειδή χρησιμοποιώ και βάση σκι και μπαγκ. οροφής, σε 2 διαφορετικά αυτοκίνητα εναλλάξ, θέλω να πώ ότι ο θόρυβος είναι θέμα σχεδιασμού της μπαγκαζιέρας. Προσωπικά δεν έχω κάποιο θόρυβο απο την μπαγκαζ., πολύ λιγότερο απο τη βάση των σκι. Αντίθετα η κατανάλωση ανεβαίνει αισθητά γι'αυτό αντκαθιστώ την μπαγκαζ. όταν δεν είναι απαραίτητη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 28, 2013 Απο την thule δινουν ταχυτητα εως 130 χλμ.η καταναλωση μου ειναι ετσι κι αλλιως στον θεο.απλα ενημερωτικα ρωτησα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 28, 2013 Αμάν ρε Βασίλη, με τις μπουρούχες που πάτε και παίρνετε... Τέλος πάντων, απ' ότι μου είπε ένας γνωστός μου που έχει σκαραβαίο ντοπαρισμένο σάν τον δικό σου, οι μπάρες κάνουν θόρυβο από τα 140km/h και μετά. Μπορεί να βγάλουν και σε χαμηλότερες ταχύτητες ανάλογα με τη δ/νση του αέρα. Πέτα το ρε Βασίλη το ρημάδι να ησυχάσεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 28, 2013 Θα το πεταξω αλεξη.δεν κυκλοφορουν πολλα κ μαλλον θα βγηκε προβληματικο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 28, 2013 Βασίλη... σου καίει πάνω από 8lt βενζίνη στα 100km ; Όχι έτσι ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 28, 2013 Μονο οταν το κλειδωνω κ ξεκλειδωνω με το κλειδι.στο συναγερμο πιανει και τα 11 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 1, 2014 Χρησιμοποιώ και μπάρες και μπαγκαζιέρα (άπαντα thule). Ο θόρυβος είναι μεγαλύτερος με τις μπάρες και αρχίζει ενωρίτερα (περίπου από τα 110-120 ΚΜ/Η). Η αύξηση της κατανάλωσης είναι περίπου ίδια στις μεσαίες ταχύτητες ενώ στις υψηλές (> 130) η αύξηση με τις μπάρες σκι είναι μεγαλύτερη. Να σημειώσω ότι οι δικές μου μπάρες σκι (χωράνε 7 ζεύγη τάβλες) έχουν μεγαλύτερη μετωπική επιφάνεια από την μπαγκαζιέρα, σαφώς χειρότερη αεροδυναμική και βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση από την οροφή (έχω βλέπεις κάτι φίλους που βάζουν ορειβατικές δέστρες σε τάβλες τρομάρα τους, και πέραν του ότι χαλάνε τα σκί τους με αναγκάζουν να βάζω ψηλά ποδαράκια). Ελπίζω να βοήθησα Φιλικά 7ψυχος 1 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 8, 2020 Ξεθαβω το τοπικ από τα έγκατα του Ίντερνετ για να ρωτήσω εάν καποιος που έχει 4x4 με εξωτερική ρεζέρβα πίσω, έχει χρησιμοποιήσει ή ξέρει λύσεις που να πιάνουν τα σκι κάθετα στη ρόδα, όπως η βάση ποδηλάτων πχ. Έχω βρει μια εταιρεία από Αγγλία που έχει αλλά θέλω και γνώμες. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted January 8, 2020 Ξεθαβω το τοπικ από τα έγκατα του Ίντερνετ για να ρωτήσω εάν καποιος που έχει 4x4 με εξωτερική ρεζέρβα πίσω, έχει χρησιμοποιήσει ή ξέρει λύσεις που να πιάνουν τα σκι κάθετα στη ρόδα, όπως η βάση ποδηλάτων πχ. Έχω βρει μια εταιρεία από Αγγλία που έχει αλλά θέλω και γνώμες. Έχω την σχάρα σκι για ρόδα ρεζέρβας της wrangle και έχεις πρόβλημα στην όπισθεν , εγώ το έχω ζαβουρδισει χιλιάδες φορές ... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 9, 2020 Η mopar εβγαζε για την Jeep δεν εχω δει αλλη εταιρεια που να εχει αυτο το συστημα 1 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites