Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Argentinos

Βασιλιτσα 2009

Recommended Posts

Φιλε επισκεπτη "valsam",εχω την εντυπωση οτι σου διαφευγει κατι παρα πολυ σοβαρο,αυτο το φορουμ που σε ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ανηκει στον

Ελληνικο Συλλογο Τουριστικης Χιονοδρομιας και καμμια μα καμμια σχεση εχει με τον site που αναφερεις πιο πανω!!!!!!

Εαν δεν σου αρεσει η φιλοξενια μας φιλε μου τοτε μπορεις να πληροφορησε για τα παντα απο το αλλο site,αλλιως οφειλεις να σεβεσε

τους κανονισμους που σιγουρα διαβασες πριν γραφτεις εδω.

Καλη χρονια σου ευχομαι και συντομα μελος στον ΕΣΤΟΥΧ,εχουμε αναγκη ολων τις φωνες ,τις σκεψης ,τις ιδεες ,αλλα παντα με σεβασμο

στον απεναντι μας!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Καλη χρονια και σε'σενα και σ'ολους με υγεια!

Ισα-ισα εγω ανεφερα το αλλο site σαν παραδειγμα για την πληροφορηση που δινουν μερικοι, και ορισμενοι θυχτικαν με αυτα που εγραψα!

Και ενταξει σορρυ που βγηκαμε λιγο οφ-τοπικ!

Εγραψα πουθενα οτι δεν μου αρεσει η φιλοξενια αυτου του φορουμ?????

Εγω κραζω το αλλο site και εσυ με ρωτας εαν δεν μου αρεσει η φιλοξενια αυτουνου του site!!!

Που κολαει αυτο???????????

Edited by valsam

ΔΕΝ θα μεταφέρουμε τους καυγάδες από άλλα fora εδώ. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. :(

Θα συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα από κάθε άλλον, την ενημέρωση και την αξιολόγηση για τα χιονοδρομικά μέσω των εμπειριών των ίδιων των χιονοδρόμων που τα επισκέπτονται.

O.K τελος.

O.K τελος.

Σωστος.... :(

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Αυτό λέμε άνθρωπε μου ότι παρότι χιονίζει το χιόνι ακόμα δεν επαρκεί...

Κανείς από εμάς δεν είπε σε όλο τον κόσμο ανεβείτε στο βουνό κάντε σκι-σανιδα άφοβα γιατί δεν έχει πέτρες...ίσα ίσα λέμε προσοχή θέλει και άλλο χιόνι είναι καλά σε κάποια σημεία αλλα σε άλλα όχι...πάρτε παλιό εξοπλισμό ..κλπ

δλδ σήμερα που στο snowreport έδινε κλειστό το διπλό και τελικά άνοιξε γιατί δεν παραπονιέσαι ..για παραπληροφόρηση?

Εγώ γράφω στο forum του snowreport εδώ και πολύ καιρό και ενώ ήμουν και εδώ μέλος έγραψα 2-3 φορές και είδα πως δεν έχει συμμετοχή για βασιλίτσα και απλά σταμάτησα.. αλλά φέτος είπα πως θα ήταν καλό να ενημερώνω και στο snowclub μιας και το ότι μένω κοντά σε σχέση με τα περισσότερα μέλη είναι ένα πλεονέκτημα..

Αν θες μπορείς να διαβάζεις τις ενημερώσεις μου και να τις πιστεύεις ή όχι..όποιος θέλει μπορεί να με πιστέψει εμένα ή ακόμα και τα υπόλοιπα άτομα που ενημερώνουν…και όποιος δεν θέλει μπορεί να δεί μόνος του και να κρίνει..

αλλά και πάντα θα υπάρχουν δυστοκίες σε αυτά που γράφονται και λέγονται απλά χρειάζεται να έχεις καλή διάθεση..

και μια τελευταία ερώτηση αφού είδες πως έχει πέτρες σε κάποια σημεία γιατι δεν πήγες να νοικιάσεις σανίδα ??

Όσο για το παράδειγμα με το μαγιο που είπες αν έβαζες την φωτο με το μαγιο και την παραλία και έλεγες «πολύ ωραία στην παραλία ΄»θα ήταν διαφορετικό με το να λες «πολύ ωραία στην παραλία όμως είχε -5C»

DimisZ είπαμε, τέλος με την αντιπαράθεση αυτή. :blink:

Edited by Χρήστος Λάππας

Just Do It

Snowboard Season 2οο9

dsc00570ek0.jpg

Βασιλίτσα 2-01-09

Το πρωί χιόνιζε αρκετά αλλά μετά από κάποια ώρα σταμάτησε..

Οι πίστες στην Ελίμεία είχαν 5-10 cm φρέσκο χιόνι και το διπλό δεν άνοιξε από το πρωί λογο της ομίχλης στην αρχή της ημέρας..

μετά ο καιρός άνοιξε και το διπλό άνοιξε και οι τεράστιες ουρές που υπήρχαν σε τριπλό και ελιμεια μεταφέρθηκαν στο διπλό..

η συνέχεια ήταν όλο στα οff road του διπλού που ήθελαν προσοχή και από τα μεγάφωνα ενημέρωσα μαζί με την λειτουργία του διπλού και την επικείμενη προσοχή στα εκτός πίστας..(αλλά και στα εντός πίστας σε κάποια σημεία)

dsc00669br7.jpg

w640.png

dsc00673bk8.jpg

w640.png

dsc00674zm0.jpg

w640.png

dsc00675sx2.jpg

w640.png

dsc00679fx4.jpg

w640.png

dsc00684om5.jpg

w640.png

dsc00686nh5.jpg

w640.png

ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ

dsc00685ty1.jpg

w640.png

Edited by DimisZ..

Just Do It

Snowboard Season 2οο9

dsc00570ek0.jpg

Καλα ρε παιδια εδω Θεσ/νικη βρεχει ασταματητα και στις καμερες φαινετε οτι δεν χιονιζει πουθενα!

Μην ανησυχεις, και στη Σουβαλα (οχι την παραθαλασσια) που ειμαι τωρα, στη βεραντα για τσιγαρο βγαινω με το πουκαμισακι... :)

Εχει ομως ομιχλη.... :P

Φιλικα

ΜακηςΜ

Κάποιοι σνοουκλαμπίτες από Αθήνα, ήταν πάνω σήμερα.

Αύριο λένε περιμένουν τις πούδρες...

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Βασιλίτσα 4-01-09

Σχετικα με το κόσμο στην Ελιμεία η ούρα δεν ήταν σχετικά μεγάλη, στο διπλό επίσης.. μόνο στο τριπλό είχε πάρα πολύ κόσμο λόγο της χιονόπτωσης γιατί φοβόντουσαν να ανέβουν στο πάνω παρκιγκ.

Απο χιόνι τώρα έριχνε τρελό χιόνι άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε..

Παρά τον άστατο καιρό το διπλό ανοιχτό(επιτέλους άρχισαν να καλύπτονται οι πέτρες..

Και τα καλά νέα είναι πως μάλλον (ανάλογα με το χιόνι που θα πέσει)θα ανοίξουν και την γουμάρα την τρίτη(Φώτα)

Τέλος πολύ δύσκολες συνθήκες για να κάνεις σκι η σανίδα μιας και γέμιζε συνέχεια η μάσκα χιόνια και δεν έβλεπες..καθως και η χιονοκουρτήνα ήταν πάρα πολύ πικνή!!

dsc00710td9.jpg

w640.png

dsc00717nu1.jpg

w640.png

dsc00718yy8.jpg

w640.png

dsc00719fa7.jpg

w640.png

dsc00720sb2.jpg

w640.png

dsc00722au5.jpg

w640.png

dsc00724ky4.jpg

w640.png

dsc00726cs5.jpg

w640.png

Just Do It

Snowboard Season 2οο9

dsc00570ek0.jpg

Κάποιοι σνοουκλαμπίτες από Αθήνα, ήταν πάνω σήμερα.

Αύριο λένε περιμένουν τις πούδρες...

Και οι πούδρες ήρθαν, δυστυχώς το ανελέητο σφυροκόπημα του αέρα σήμερα Κυριακή δεν μας επέτρεψε να τις φάμε όλες όπως θα θέλαμε, προσοχή στον δρόμο όσοι θα ανέβουν αύριο και των Φώτων διότι το βουνό φόρτωσε πολύ χιόνι. Τα υπόλοιπα από αύριο γιατί τώρα πάω για ύπνο μετά από 7 ώρες ταξίδι.

Υ.Γ. Ισχύει η έκπτωση για τα μέλη του συλλόγου μας

Snow to the people!

Βασιλίτσα 5-01-09

Επιτέλους έχει αρκετό χιόνι σε όλες τις πίστες χωρίς ούτε μια πέτρουλα..(Εκτός διπλού κάτω από τα λιφτ).

Έχει σε σημεία πολύ περισσότερο από 1μ χιόνι και τώρα χιονίζει πάνω..!!

Σήμερα είχε στα απάτητα λίγο βαρύ χιόνι.. ενώ τα πατημένα κομμάτια ήταν αρκετά καλά πατημένα εκτός από 1 σημείο στο διπλό προς ελιμεία.!! Είχε άπνοια και ανά διαστήματα λίγη ομίχλη...

Τα θετικά νέα είναι πως πατούσαν τον μιγδάνη λογικα και Τυμφαία και αύριο από οτι είπαν ανοίγει ολόκληρο το χιονοδρομικό κέντρο..(Μιγδάνης,Τυμφαία,Συνδετικός)

Πάτημα Μιγδάνη (11.30)

dsc00741cw6.jpg

w640.png

dsc00751fz8.jpg

w640.png

dsc00749jm6.jpg

w640.png

Γράμμος

dsc00757we4.jpg

w800.png

Σμόλικας (φανταστική θέα)

dsc00756ia7.jpg

w800.png

Δρόμος επιστροφής από Βασιλίτσα μέσο του νέου δρόμου προς Σαμαρινα-Φιλιπαίους

30122008044qz2.jpg

w640.png

Edited by DimisZ..

Just Do It

Snowboard Season 2οο9

dsc00570ek0.jpg

Το χωριό Σμίξη πόσο μακρυά είναι από το Χ.Κ.Β;Μπαίνει λεωφορείο προς το Χ.Κ.Β ή ζητάω πολλά;

H Σμίξη απέχει 9-10 Χλμ περίπου,ούτε 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.Λεωφορείο για το ΧΚ από ότι ξέρω δεν υπάρχει. Πρέπει να περνα κάποιο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Γρεβενών για τα κοντινά χωριά.

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Αυτό λέμε άνθρωπε μου ότι παρότι χιονίζει το χιόνι ακόμα δεν επαρκεί...

Κανείς από εμάς δεν είπε σε όλο τον κόσμο ανεβείτε στο βουνό κάντε σκι-σανιδα άφοβα γιατί δεν έχει πέτρες...ίσα ίσα λέμε προσοχή θέλει και άλλο χιόνι

Επαυξάνω. Στα 3-5 πηγάδια το ΄φαγα το πέδιλό μου. Και είναι και καινούργιο.

Μπορώ να κάνω τα πάντα εκτός απ' το να αποφασίσω τι να κάνω!

κλαησπέρα σε όλλους!!!!Η Βασίλο εινια ακατάλληλη για χιονοδρομία πρέπει να χιονίσει όπως διποτε . Ολο το βουνό ειναι παγος και σε σθνδιασμο με το τραγικό στροσημο των πιστών κανει την χιονοδρομια επικινδυνη....

Το Σαββατο 17/1 που ημουν στο βουνο το χιονι ηταν παγωμενο, σε καμια περιπτωση ακαταλληλο και το στρωσιμο των πιστων πολυ καλο εκτος τον Μιγδανη που ηταν χαλια στρωμενο. Γενικα χρειαζοταν σκληρο πεδιλο και αρκετη προσοχη. Στο διπλο καλυτερα απ' οπουδηποτε.

Βασικα ξεχνας κατι.. Σε ολεσ τισ πιστεσ ειχε 3 λωριδες τουλαχιστον , ηταν να μην κανεις το λαθος και αλλαξεις μερια!!! Μισό μετρο συρθικα και εχω ακομη αναμνησεις Πανω μου, και για την ακρήβια πισω δεξί γλουτό :rolleyes::(:P:(

Edited by WhiteNoise

Βασικα ξεχνας κατι.. Σε ολεσ τισ πιστεσ ειχε 3 λωριδες τουλαχιστον , ηταν να μην κανεις το λαθος και αλλαξεις μερια!!! Μισό μετρο συρθικα και εχω ακομη αναμνησεις Πανω μου, και για την ακρήβια πισω δεξί γλουτό :):(;):(

Συγνωμη, μηπως πηγες σε αλλο βουνο? Τουλαχιστον στο τριπλο στην ελιμεια και στο διπλο(εκτος απο ενα σημειο στη μεση της διαδρομης) ηταν πολυ καλα στρωμενες

Καλησπέρα!!! Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται απο θέμα ποιότητας και ποσότητας χιονιού στο Χ/Κ στα κομμάτια εκτός πίστας, γιατι θ'ανεβώ αύριο πρωι??

Σημερα οτι και πουμε για τη Βασιλιτσα θα ειναι λιγο. Με μια λεξη τελεια! Ευφορια, αδρεναλινη, ντοπαμινη στο "κοκκινο". Ειναι απο τις μερες που πηγαινεις στο βουνο και ξαφνικα τα ξεχνας ολα! :angry:

Αλλη μια μερα με πολυ καλη ποιοτητα χιονιου(ειδικα στην Ελιμεια), ελαχιστος κοσμος και καιρος με αναλλαγες(ηλιος, συννεφια. χιονοπτωση)