Wisenikos 3 Report post Posted November 25, 2008 Καλημέρα snowclub-οπουλα Θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω πέδιλο. Σκοπεύω να αγοράσω τα Volkl EXS (170cm) (φωτο) με δέστρα Marker. Ο σωματότυπος μου ειναι 178cm ύψος, 95Kgr βάρος και επίπεδο σκι 5+. Θεωρώ οτι κάνω σωστή επιλογή , απλά θα εκτιμούσα αν είχα και την άποψη σας .... Ευχαριστώ Νίκος Quote Αν είναι να'ρθει θε να'ρθει..αλλιώς θα πάει πιο πέρα... Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 25, 2008 Μοντελο 2004/2005 110-71-97 17m radius/170 Εισαι σιγουρος οτι ειναι το πεδιλο που θελεις? Τι ski κανεις.Μικρες,μεγαλες,μεσαιες στροφες?Εντος,εκτος?Κλισεις?Ταχυτητες?Καρβαρεις? Δωσε μας μερικες πληροφοριες. Δεν ξερω αν το εχεις παρει αλλα η τιμη του λογικα πρεπει να ειναι πολυ χαμηλη.Προκειται για πεδιλο 5ετιας που ξεμεινε σε καποιο stock. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 25, 2008 Το ΕΧS ειναι 05/06 για το επιπεδό σου είναι μια χαρά... αλλά η δική μου εκτίμηση είναι ότι η τιμή του θα πρέπει να είναι κάτω απο 150€ και να είναι αχρησιμοποίητο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 25, 2008 Οχι οτι εχει σημασια αλλα ειναι 04/05 http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcj...p;id_modelu=872 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wisenikos 3 Report post Posted November 25, 2008 Μοντελο 2004/2005110-71-97 17m radius/170 Εισαι σιγουρος οτι ειναι το πεδιλο που θελεις? Τι ski κανεις.Μικρες,μεγαλες,μεσαιες στροφες?Εντος,εκτος?Κλισεις?Ταχυτητες?Καρβαρεις? Δωσε μας μερικες πληροφοριες. Δεν ξερω αν το εχεις παρει αλλα η τιμη του λογικα πρεπει να ειναι πολυ χαμηλη.Προκειται για πεδιλο 5ετιας που ξεμεινε σε καποιο stock. Anemar και Nickel Κάνω σκι μόνο εντός πίστας, και οι στροφές μου είναι μεσαίες. Στο θέμα κλίση, κατεβαίνω πιστές όπως Στύγα 2, και Άρτεμις 3 . Για Καρβάρισμα ούτε λόγος.... Σχετικά με το μοντέλο ναι όντος είναι old fashion αλλά και η τιμή του είναι μια χαρά (130E new). Στον αντίποδα δεν θα ήθελα να πάρω κάτι που να με «φρενάρει» . Υπάρχει κάποια αντιπρόταση σύμφωνα με την εμπειρία σας για άλλο μοντέλο? Νίκος Quote Αν είναι να'ρθει θε να'ρθει..αλλιώς θα πάει πιο πέρα... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 25, 2008 με αυτά τα λεφτά δεν τολμώ να σου προτείνω κάποιο άλλο πόσο μάλλον αφου δεν σε έχω δει να κάνεις σκι. Λογικά θα καταφέρεις να χαράξεις καθαρές στροφές και να βγεις και εκτός πίστας. Όχι δεν θα σε φρενάρει, έχει να σου δώσει αρκετά αρκεί να ασχοληθείς μαζί του. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted November 25, 2008 ακριβως ετσι ειναι ,οπως τα λεει ο nickel Quote Share this post Link to post Share on other sites