Jump to content
  • Upcoming Events

    No upcoming events found

Recommended Posts

Παντού υπάρχουν οι καλοί, υπάρχουν και οι κακοί. Πιστεύω πως δεν είναι θέμα εθνικότητας, αλλά ανθρώπου.

 

Εγώ συνάντησα πολύ ευγενικούς Βούλγαρους, αλλά και κάτι φάτσες σαν τελικό "s" από την ξυνίλα. Το θέμα είναι εμείς πως θα το αντιμετωπίσουμε.

Επίσης είναι αναμενόμενο, σε ένα τουριστικό θέρετρο, να υπάρχουν ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά ΚΑΙ οι αμέτρητες φόλες.

 

Εξάλλου γι'αυτό τα συζητάμε εδώ, για να δίνουμε καλές προτάσεις και να αποτρέπουμε από φόλες, που λόγω Βουλγαρίας, είναι περισσότερες από κάποιο άλλο γνώριμο προς εμάς μέρος.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ


My Mind Is Drifting...

 

Live to Ride

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι λέει παιδιά το μπάνσκο;Ας μας πει κανένας εντυπώσεις μέχρι στιγμής.Έχει χιόνι;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όσο είχε όταν είχα πάει και εγώ πρίν 2 βδομάδες! Μια πίστα ανοιχτή η Ulen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους! Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα!!! Να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί!!!

 

Μιας που έχουμε μπει για τα καλά σε εορταστικό κλίμα, μήπως τυγχάνει να έχουμε κανένα νέο από Bansko???

 

ΓΙΑΝΝΗΣ


My Mind Is Drifting...

 

Live to Ride

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μήπως ξέρει κανείς πόσο κοστίζει Αθήνα - Blagoevgard με επιστροφή με τραίνο σε δίκλινη καμπίνα γιατί δε βγάζω άκρη με τον ΟΣΕ? Επίσης από Blagoevgard πόσο πάει το ταξι για Bansko για 4 άτομα με τον εξοπλισμό τους? Ευχαριστώ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μήπως ξέρει κανείς πόσο κοστίζει Αθήνα - Blagoevgard με επιστροφή με τραίνο σε δίκλινη καμπίνα γιατί δε βγάζω άκρη με τον ΟΣΕ? Επίσης από Blagoevgard πόσο πάει το ταξι για Bansko για 4 άτομα με τον εξοπλισμό τους? Ευχαριστώ

 

 

Ψαξε λιγο πισω ,εχει γραφτει αρκετες φορες

 

Φιλικα Δημητρης


2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Το ταξί από Blagoevgrad έως Bansko

(40 λεπτά απόσταση δεν ξέρω χλμ. αλλά ο δρόμος ήταν μια χαρά)

κάνει 30 ευρώ η κούρσα... δηλαδή εμείς 3 άτομα μας ήρθε 10 / άτομο.

 

Το Λεωφορείο :lol: της γραμμής κοστίζει 7 λέβα το άτομο αλλά θα έπρεπε

να περιμένουμε εκεί 45 λεπτά το επόμενο λεωφορείο (φτάσαμε 10:30 με το τρένο από Αθήνα- κλινάμαξα).

 

Οι ταξιτζίδες μας την έπεσαν με το που βγήκαμε από το βαγόνι του τρένου

και υπήρχε και ελληνόφωνος συντονιστής. (έχω το νούμερο - στείλτε pm ή σε μένα ή στην Αφροδίτη για λεπτομέρειες)

Η τιμή είναι στάνταρ. Με το που φτάσαμε στο ξενοδοχείο κανονίσαμε την επιστροφή

δηλαδή να μας περιμένει έξω από το ξενοδοχείο στις 5 το απόγευμα της Κυριακής.

(στη μετάφραση μας βοήθησε ένας από το ξενοδοχείο, που βγήκε να βοηθήσει με τα πράματα)

 

Ο ταξιτζής ήταν φιλικότατος αλλά άκουγε ελληνικά... που δεν άρεσαν καθόλου στην Αφροδίτη :Ρ

στον γυρισμό είχε πολύ χαμηλά τη μουσική και όταν είπα (στα ελληνικά) ότι ζεσταίνομαι

άνοιξε το παράθυρο... άρα καταλάβαινε αν και δεν μας μίλησε... από αγγλικά τίποτα...

 

Γενικά περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ :D:D:D

και οι εντυπώσεις από την πόλη το χιονοδρομικό και τους Βούλγαρους

ήταν ΑΡΙΣΤΕΣ :D

 

...

... Ήταν ΟΛΑ ιδανικά

αν και το χιόνι βάραινε νωρίς... αλλά οι πίστες ήταν άδειες και ουρά στην γόνδολα μηδέν.

άλλωστε το ξενοδοχείο μας είχε ski bus και μας πήγαινε κατευθείαν στο τέρμα της γόνδολας

οπότε... ούτε τα σκι - σανίδα δεν κουβαλήσαμε!!!

 

...

Να 'μαστε καλά να ξαναπάμε και φέτος !!!

 

σελίδα 27 του παρόντος νήματος :rolleyes:

Edited by viva_ski

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Την χρονική απόσταση και το κόμιστρο του ταξί τα ενσωμάτωσα στο αρχικό μήνυμα. Αν υπάρχει κάτι άλλο που πιστεύετε ότι θα ήταν χρήσιμο, παρακαλώ μου να το επισημάνετε. :lol:


Make Parnassos Great Again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γεια σας και χαρά σας, και χρόνια σας πολλά...! :D

Πριν λίγες μέρες επέστρεψα από Μπανσκο και έχω να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου...! :P

Λοιπόν, ξεκινήσαμε από Αθήνα στις 04:45 και φτάσαμε Μπάνσκο στις 14:45.Λόγω της πρόσφατης καταστροφής του δρόμου στον Προμαχώνα, για σιγουριά επιλέξαμε τον δρόμο από την Εξοχή.Συνολικά η βενζίνη Αθήνα-Μπάνσκο Αθήνα μας πήγε 178€ και ένα γέμισμα από Μπάνσκο 63λέβα(31,5€).Τα διόδια λειτουργούσαν όλα και μας πήρανε 22,10€ στο πήγαινε και 22,10€ στο έλα.Σύνολο 44,20€ τα διόδια, και 5€ η βινιέτα που πληρώσαμε στα σύνορα όταν φύγαμε.Επιστρέψαμε από Προμαχώνα και κάναμε 9 ώρες.

Και τώρα ξεκινάνε οι λεπτομέρειες... :P

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας Lucky Bansko και αφού βγάλαμε βαλίτσες, πέδιλα, μπότες κλπ κλπ χαλαρώσαμε στην πισίνα του ξενοδοχείου.Κατά τις 9 το βράδυ, λέμε να πάμε για φαγητό(ανάθεμα την ώρα... :P )Πήραμε το αυτοκίνητό μας και τσούκου τσούκου φτάσαμε στην Pirin Street.Παρκάρουμε σε ασφαλές σημείο και αρχίζουμε να ψάχνουμε για ταβέρνα.Η θερμοκρασία των -15 βαθμών εκείνο το βράδυ ήταν η αιτία που μπήκαμε στην πρώτη ταβέρνα που μπήκαμε, και το πληρώσαμε πολύ ακριβά αυτό :blink::lol: .Ενώ είχα πει ότι δεν θα μπούμε σε κράχτη, τελικά μπήκαμε.Καθόμαστε, και χωρίς να προλάβουμε να δούμε τον κατάλογο έρχεται ο άλλος κράχτης, αυτός της κουζίνας, του οποίου η χαρά κράτησε λίγο γιατί τον σταμάτησα.Ο τύπος, μας βρήκε Έλληνες και μας έσφαξε...!Μας έλεγε αυτός θα σας φέρω αυτό, το άλλο, το παράλλο, και πως μου έκοψε και τσέκαρα συγχρόνως στον κατάλογο αυτά που μας έλεγε.Ότι μας πρότεινε ο τύπος ήταν πανακρίβου.Μέχρι και κρασί 50€ μας πρότεινε αλλά του έκοψα την χαρά.Με τούτα και μ' εκείνα, φάγαμε, σκάσαμε, δεν λέω, αλλά μας έγδαρε ο άτιμος.3 άτομα 123λέβα(61,5€) Την βρήκα και στο νετ και σας την παρουσιάζω, για να μην την πατήσετε όπως εμείς.Το site της είναι Dedo Yonkata Tavern(Mexana Dedo Honkata)

Την επόμενη μέρα το πρωί , ξυπνήσαμε βλέποντας τα πάντα κατάλευκα.. :D (επιτέλους, καταλάβαμε λίγο χειμώνα...!)Πήραμε πρωινό και βουρ για το χιονοδρομικό...!Το τρίτο μέλος της παρέας έπρεπε να νοικιάσει πέδιλα, οπότε κάναμε μια έρευνα αγοράς και έχω να σας προτείνω το εξής:Το καλύτερο μαγαζί για ενοικίαση εξοπλισμού στο Μπάνσκο είναι μακράν αυτό της Fisher.(Είναι στην γωνία δίπλα από το Happy End)Φοβερή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές.Σετ σκι την ημέρα είχε 20λέβα(και όλοι οι άλλοι 30λέβα) και επειδή εμείς θέλαμε για 6 μέρες μας βγήκε σύνολο 100λέβα(δλδ 50€ για 6 μέρες.)

Αρκετό χιόνι παντού, και μιας και το αυτοκινητάκι μας φοράει χιονολάστιχα ,είπαμε την πρώτη μέρα να γλυτώσουμε κανά φράγκο και έτσι το κόψαμε οδικώς μέχρι το τέρμα της γόνδολας.Κάνοντας όλη αυτή την φοβερή διαδρομή μέσα στα πελώρια και χιονισμένα δέντρα, λίγο πριν φτάσουμε βλέπουμε μια μπάρα και δυο βούλγαρους με στολή της Ulen οι οποίοι μας ζήτησαν 10λέβα για να περάσουμε και να αφήσουμε το αυτοκίνητό μας στο τέρμα της γόνδολας.Οκ, δώσαμε τα λεφτά και το πρώτο χαζοτσούλημα της χρονιάς είναι γεγονός... :P Πανικός σε όλο το πλατό από Έλληνες τζινάτους φοιτητές , λειτουργούσε το baby και το 6θέσιο με ανοιχτή πίστα μόνο την κόκκινη(νομίζω Ulen).Χαζοτσουλήσαμε και επιστροφή με το αυτοκίνητο πίσω στο ξενοδοχείο.Χαλάρωση στο spa του ξενοδοχείου και φαγητό.Αφού το προηγούμενο βράδυ χαλαστήκαμε με την ταβέρνα, δοκιμάσαμε το φαγητό του ξενοδοχείου.Λόγω φοιτητών, το ξενοδοχείο είχε μπουφέ.Τρελό φαγητό..!Βαρέθηκα να γεμίζω πιάτα...!Η τιμή του μπουφέ ήταν 20λέβα το άτομο.(Καταφχαριστηθήκαμε φαγητό, και τολμώ να πω ότι πήρα το αίμα μου πίσω,για τον βούλγαρο που μας έπιασε τον κ@λο στην ταβέρνα)

Το επόμενο πρωί, ημέρα Παρασκευή,ξεκινάμε για το χιονοδρομικό.Μπήκαμε στο πουλμανάκι του ξενοδοχείου και σε 5 λεπτά ήμασταν μπροστά από τα εκδοτήρια.

Μας ενημέρωσε η κοπέλα ότι πάλι λειτουργούν τα ίδια(baby+6θέσιο)και ότι ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ο ΣΚΙ ΔΡΟΜΟΣ.Το απαράδεκτο ποσό που μας ζήτησε ήταν 118λέβα.Δλδ:18 λέβα η γόνδολα, και από 50λέβα η κάθε κάρτα.(25€ για μια πίστα..!Ούτε στην Ελλάδα δεν γίνεται αυτό. :( )Τα δώσαμε και ανεβήκαμε.Κάναμε κάμποσες κατεβασιές στο 6θέσιο, για να δικαιολογήσουμε και τα 25€ και κατά τις 12 κατηφορίζουμε στον κατά τα λεγόμενα της τύπισσας ΑΝΟΙΧΤΟ ski road.Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που είπαμε να κατέβουμε.Ο δρόμος γεμάτος κροκάλες, και σούπερ ντούπερ παγομένος, σε σημείο που τα φρένα των πέδιλων ήθελαν ζόρυ για να πιάσουν.Ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά.Κάναμε να κατέβουμε 4 ώρες γιατί το 3μέλος της παρέας(ο μπαμπάς μου )όσο "V" και να έμαθε τις δύο προηγούμενες ημέρες, φυσικά δεν ήταν σε θέση να κατέβει με σκι όλο αυτό το πράμα.(Εμείς για καλό τον πήγαμε στον δρόμο αλλά μας βγήκε καραφολάρα..!)Οπότε, ήμασταν ο Γιώργος μπροστά τσουλώντας με τα σκι του και τα σκι του μπαμπά μου αγκαλιά, ο μάχιμος μπαμπάς μου στην μέση να κατεβαίνει με τις μπότες του σκι τσούκου τσούκου τις κροκάλες, και εγώ πιο πίσω να τσουλάω συνεχώς στα φρένα, προσεύχοντας να τελειώσει το μαρτύριό μας.Στα μισά περίπου της διαδρομής, βγάζω και εγώ τα πέδιλα και το κόβω με το πόδι.Δυνάμεις μηδέν.Δεν μπορούσα να κρατήσω ούτε τα μπατόν.Πρέπει να έκανα με τα πόδια γύρω στα 2 χλμ.Ώσπου μετά από πολύ ώρα φάνηκε επιτέλους το χωριό κ ηρέμησα ξέροντας ότι πάμε καλά.Τσούλησα με ότι δυνάμεις είχα και στις 16:00 φτάσαμε στην γόνδολα.Περιττό να σας πω ότι με συγκράτησε ο Γιώργος για να μην βρίσω την τύπισσα που μας έδινε τον δρόμο ανοιχτό, καθώς επίσης ότι αυτές τις 4 ώρες δεν κατέβηκε ούτε ένας βούλγαρος τον δρόμο παρά μόνο άλλοι 4-6 Έλληνες, οι οποίοι έβριζαν επίσης.

Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο (Lucky Bansko) από το οποίο έπρεπε για δύο μέρες να φύγουμε, να μείνουμε αλλού, και να επιστρέψουμε πάλι.Πληρώνουμε τα πάντα και πάμε στο ακριβώς απέναντι που είχαμε βρεί στο booking.com το River Lodge Apartments.

Πολύ απλό δωμάτιο 70€ για 2 βράδια.Με το που μπήκαμε μέσα το κρύο διαπέρασε το κορμί μας.Ζεστό νερό για μπάνιο δεν υπήρχε, οπότε ανοίξαμε θερμοσίφωνα, αφήσαμε και το δωμάτιο να ζεσταθεί, βάλαμε τα μαγιό μας, κατεβήκαμε κάτω, ανοίξαμε την πίσω πόρτα του Lucky Bansko, μπήκαμε μέσα σαν να μέναμε ακόμα εκεί, και βουρ στην θερμαινόμενη πισίνα του ξενοδοχείου... :P Κάναμε το ωραιότατο ζεστό μας μπανάκι, μπήκαμε και στην σάουνα μετά να στεγνώσουμε, ντυθήκαμε και πήγαμε για φαγητό ...πού αλλού...στο ξενοδοχείο.(Α!Τα πέδιλά μας τα είχαμε αφήσει κλειδωμένα στο ski room του Lucky Bansko :P )Αφού ζεσταθήκαμε, επιστρέψαμε πίσω στο ψυγείο μας!Ούτε ζεστό νερό υπήρχε, ούτε ζέστη στο δωμάτιο.Το επόμενο απόγευμα επικοινωνήσαμε με τον Άγγλο αφεντικό ο οποίος ήρθε να τσεκάρει το δωμάτιο.Φέρθηκε άψογα.Διαπίστωσε και μόνος του ότι ούτε ζεστό νερό υπάρχει ούτε το δωμάτιο είναι ζεστό και:Μας πήγε σε μεγαλύτερο δωμάτιο, μας άναψε το τζάκι, τσέκαρε το ζεστό νερό, μας έβαλε 2 επιπλέον καλοριφέρ, και φυσικά μας χρέωσε μόνο την μία νύχτα μετά από το μαρτύριο που περάσαμε την προηγούμενη. :D

Μετά από αυτό το περιπετειώδες ΠΣΚ, επιστρέψαμε στο Lucky.Όλα καλά και όμορφα.Το μόνο "κακό" ήταν ότι αφού έφυγαν οι φοιτητές δεν είχε πλέον μπουφέ, και αρκεστήκαμε στο κανονικό μενού του ξενοδοχείου.3 άτομα 40λέβα.Συμπαθητικό φαγητό, αλλά σαν τον μπουφέ δεν ήταν :P

Δευτέρα πρωί ανεβαίνουμε και οι 3 κ πάμε να βγάλουμε κάρτες.1 γόνδολα και 2 ski passes.18 λέβα η γόνδολα και 45 λέβα η κάρτα.Από την επόμενη μέρα όμως οι κάρτες θα πήγαιναν 55 λέβα και μέχρι να αποφασίσουμε εμείς αν θα βγάζαμε και για τις 2 μέρες η τύπισσα την έχει ήδη βγάλει.Της λέμε μετά από 2 λεπτά, χωρίς να έχουμε φύγει καθόλου από το γκισέ ότι θέλουμε την κάρτα που μόλις βγάλαμε να την κάνουμε για 2 μέρες δίνοντάς της 42λέβα επιπλέον ο καθένας.Κάνει εκεί μια σύσκεψη με την αρχιβουλγάρα και μας λέει ένα ξερό ΌΧΙ.(εκεί δεν κρατήθηκα και την έβρισα...!)Και φτάσαμε σε σημείο, να ήμαστε μπροστά από τα εκδοτήρια, να αναζητάμε απεγνωσμένα Έλληνες(που ευτυχώς βρήκαμε) για να πουλήσουμε την κάρτα μας και να βγάλουμε καινούριες. :P

Ευτυχώς, είχαν ανοίξει περισσότερες πίστες και ο σκι δρόμος ήταν σαν χαλί, αλλά προς το μεσημέρι της Τρίτης άρχισαν να φαίνονται και οι πρώτες πέτρες μέσα στις πίστες.Ειλικρινά, δεν ξέρω τι χιόνι θα βρήκαν αυτοί που επέλεξαν για Χριστούγεννα το Μπάνσκο.

Τέλος, βρήκαμε τράπεζα Πειραιώς, αλλάζαμε ευρόπουλα σε λέβα στο Lucky Bansko με 1,95 , ήπιαμε τρελό σφηνάκι από σερβιτόρα στο Happy End.(After Shock το όνομά του και έχει ιδιαίτερο τρόπο που το πίνεις),ήπιαμε μπύρες και φάγαμε πίτσες σε μια γωνιακή μπυραρία στην αρχή της Pirin Str. με καλές τιμές.

Μου άρεσε πολύ η σωστή επαγγελματική συμπεριφορά του Άγγλου αφεντικού στο δεύτερο ξενοδοχείο, και δεν έχω παράπονο από την ευγενική συμπεριφορά όλου του προσωπικού του Lucky Bansko.Με χάλασε απίστευτα η συμπεριφορά όλων των άλλων βούλγαρων(στο χκ, στον δρόμο, στα μαγαζιά)

Γενικά για Μπάνσκο, αυτή την φορά χαλάσαμε αρκετά λεφτά.Σίγουρα την επόμενη φορά, θα προτιμήσω να βάλω λίγα παραπάνω ευρόπουλα και θα παω Άλπεις.

Edited by over-poulover

moments

 

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

 

 

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

γιατι δεν βγαλατε καρτα για ολες τις μερες που ησασταν εκει εξ αρχης; να γλυτωσετε και την αναμονη καθε μερα στα εκδοτηρια;

 

παντως ξυπνησαν και οι Βαλκανο-βουλγαροι πλεον....αρπαχτες και αγιος ο θεος και αυτοι


Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest afrodite

Αυτο το 11 λεβα ο δρόμος + 25 η κάρτα πρώτη φορά το ακούω. Τι ειναι, καινούρια τιμολογιακή πολιτική τους ή πιασοκολική πολιτική; Το skiroad δεν ειναι ξεχωριστή πιστα ωστε να χρεωνεται ξεχωριστα. Ποτέ δεν ισχυε κάτι τέτοιο.

Μάλλον οντως ξυπνήσαν και οι Βούλγαροι :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

αρπαχτες ειναι....μπορει να ειναι και ενας αστυνομικος που μενει εκει πιο περα και σου λεει να φαμε και εμεις τιποτα

μπορει να ειναι κλικα του δημαρχου....οπου μπορουνε να αρπαξουνε


Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μαιρη κανοντας εναν απολογισμό της εκδρομης σας…μετα απο τοση ταλαιπωρία και,δεν ξερω ποσο στοίχησε συνολικα, μήπως αξιζε να πηγαίνατε καπου στις Αλπεις για τις ιδιες μερες?

 

η περιγραφη σου ηταν πολυ ζωντανή και σχεδον ένοιωσα την ταλαιπωρία και την εκμετάλλευση που ζήσατε


"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και το κακο ηταν πως τα παιδια που πηγαν εκεινη την περιοδο ΔΕΝ ευχαριστηθηκαν γι'αυτο που πηγαν......


2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Αυτο το 11 λεβα ο δρόμος + 25 η κάρτα πρώτη φορά το ακούω. Τι ειναι, καινούρια τιμολογιακή πολιτική τους ή πιασοκολική πολιτική; Το skiroad δεν ειναι ξεχωριστή πιστα ωστε να χρεωνεται ξεχωριστα. Ποτέ δεν ισχυε κάτι τέτοιο.

Μάλλον οντως ξυπνήσαν και οι Βούλγαροι :)

Απ οτι καταλαβα δεν ηταν 11+25 αλλα ξεχωριστα..

Γιατι το 3ομελος δεν πηρε καρτα για λιφτ αφου ηταν αρχαριος!

Εννοουσε 118 ολα μαζι και για τους 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
μήπως αξιζε να πηγαίνατε καπου στις Αλπεις για τις ιδιες μερες?

 

το φωνάζω κι εγώ και η Ράνια (pies)

με δεδομένη την τιμή της βενζίνης (και την τάση της για συνεχή αύξηση) το Bansko αξίζει μόνο για τους Βορειοελλαδίτες, για λίγες μέρες και φυσικά μόνο αν δουλεύει full το χιονοδρομικό

με τις τιμές των αεροπορικών από Αθήνα (διαφέρουν πολύ από τις αντίστοιχες από Θεσσαλονίκη :):P ) οι Άλπεις συμφέρουν περισσότερο

Share this post


Link to post
Share on other sites

ναι ρε παιδια.

Με 99 ευρω πατε μοναχο. Απο εκει μπορεις να πας και στο Garmish που ειναι σιγουρα καλυτερο απο το Μπανσκο (κατα την αποψη μου)

μην πιασουμε αυστριες κλπ

Το μπανσκο ειναι μονο για Β.Ελλαδιτες λογω αποστασης. Εδω και εγω που ειμαι κοντα, φετος δεν το βλεπω γιατι απλα δεν αξιζει και τοσο...πολυς κοσμος, πολυ αρπα κολλα....

Και δεν το λεω για να μην πατε...απλα δεν αξιζει τον κοπο και τα λεφτα απο Ν.Ελλαδα.

 

Υ.Γ. τι ειναι αυτο με τα αεροπορικα.....Εδω εγω σκεφτομαι να κλεισω Θεσνικη Αθηνα και μετα για Μοναχο....ειναι να αυτομαστιγωνεσαι

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Φοβερή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές.Σετ σκι την ημέρα είχε 10λέβα(και όλοι οι άλλοι 15λέβα) και επειδή εμείς θέλαμε για 6 μέρες μας βγήκε σύνολο 100λέβα(δλδ 50€ για 6 μέρες.)

Μηπως εχεις κανει καποιο λαθος στα νουμερα??? Γιατι 6 ημερες Χ 10 λεβα/ημερα = 60 λεβα ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Απ οτι καταλαβα δεν ηταν 11+25 αλλα ξεχωριστα..

Γιατι το 3ομελος δεν πηρε καρτα για λιφτ αφου ηταν αρχαριος!

Εννοουσε 118 ολα μαζι και για τους 3

 

Λοιπόν, το 118 λέβα ήταν ως εξής:50 λέβα η μια κάρτα ,50 λέβα η άλλη κάρτα και 18 λέβα η γόνδολα(να ανέβεις κ να κατέβεις, χωρίς να χρησιμοποιήσεις αναβατήρα)

Μόνο 10 λέβα δώσαμε την πρώτη μέρα, που πήγαμε με το αυτοκίνητο, και καλά σαν πάρκινγκ από ότι κατάλαβα.Δεν χρησιμοποιήσαμε αναβατήρες εκείνη την ημέρα.Ίσα ίσα, πήγαμε για καφέ, χαζοτσουλήσαμε εκεί μπροστά με όλους τους αρχάριους και μετά ξανά πίσω με το αυτοκίνητο.

Την ημέρα που δώσαμε 25€, ήταν που πληρώσαμε την κάρτα 50 λέβα ΔΗΛΑΔΗ 25€ για μια πίστα και τον χάλια "ανοιχτό" ski road.

 

Μαιρη κανοντας εναν απολογισμό της εκδρομης σας…μετα απο τοση ταλαιπωρία και,δεν ξερω ποσο στοίχησε συνολικα, μήπως αξιζε να πηγαίνατε καπου στις Αλπεις για τις ιδιες μερες?

 

Αυτό ξαναπέστο.. :rolleyes::P Αυτό είπα και εγώ, μόλις επιστρέψαμε Ελλάδα.Χίλιες φορές να είχαμε δώσει λίγα παραπάνω ευρόπουλα και να πηγαίναμε Άλπεις, παρά αυτό που περάσαμε...Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις όμως... :D Τεσπα, την επόμενη φορά Άλπεις με κλειστά τα μάτια...!

 

Μηπως εχεις κανει καποιο λαθος στα νουμερα??? Γιατι 6 ημερες Χ 10 λεβα/ημερα = 60 λεβα ...

Ουπς...!Χίλια συγγνώμη.Λάθος.Έγραψα λάθος τις τιμές που έδιναν τα πέδιλα, αλλά μόλις το διόρθωσα.

Ορίστε, ο τύπος τα έδινε 20λέβα(δλδ 10€) και εμείς αντί για 20λέβα χ 6μέρες=120λέβα δώσαμε 100λέβα χ 6μέρες=16,6/ημέρα.(Μόλις βρήκα και την απόδειξη :P )


moments

 

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

 

 

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γι'αυτό δεν απαντατε στα τηλ εσείς εεεε....?

Κατσε να σας βρω και θα σας πω εγώ... :rolleyes:

 

Ρε φούστη μου... είσαι γκαντέμο τελικά... ;):lol: :LOL: :lol: :LOL: :lol: :LOL: :lol: :LOL: :lol: :LOL:

 

Δεν πειραζει.... και του χρονου εις άλλα με υγεία....

 

Πάσχα τι κανετε...? Λέμε με καλή παρέα... για τον Giann 50... Ishgl.... ;)


O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς


1956280u02tpdods5.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μαίρη τι να πω :lol:

τοοοόσο χάλια;;;

κρίμα...

 

έχουν αγριέψει κανονικά λοιπόν! :rolleyes:

σίγουρα όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω

αν έχεις μέρες διαθέσιμες ... σίγουρα Άλπεις

ακόμα και το Garmisch θα σε έφτιαχνε

 

για άλλο ένα "after shock" μετά από τέτοιο shock :lol:

 

κάντε μια βόλτα από το my place την Πέμπτη (θα το 'χεις δει φαντάζομαι)

να διώξουμε όλα τα φαρμάκια της χρονιάς που φεύγει ;):lol::lol:

Edited by viva_ski

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ουπς...!Χίλια συγγνώμη.Λάθος.Έγραψα λάθος τις τιμές που έδιναν τα πέδιλα, αλλά μόλις το διόρθωσα.

Ορίστε, ο τύπος τα έδινε 20λέβα(δλδ 10€) και εμείς αντί για 20λέβα χ 6μέρες=120λέβα δώσαμε 100λέβα χ 6μέρες=16,6/ημέρα.(Μόλις βρήκα και την απόδειξη :lol: )

 

 

 

Καλα κοβουν αποδειξεις στο Μπανσκο; :lol::rolleyes:;):lol:


101277.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...