Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ALCATRAZ

NEA "NORDICA" 2004/05

Recommended Posts

Mολις επεσα στο ανανεωμενο site της NORDICA, και καθως Iταλοφιλος, εσπευσα να σας ενημερωσω! Aρκετα φρεσκα καλουδια στη γκαμα της εταιριας, τουλαχιστον οπτικα μιας και απο τεχνικων χαρακτιριστικων ο γραφων εχει μεσανυχτα :? !!!

Pιχτε μια ματια στους γειτονες http://www.nordica.com/home.php, αξιζει η βολτιτσα! Aλειθια εχει κανεις σας εμπειρια απο πεδιλα της εταιριας?

Y.Γ: ...αχ αυτα τα θηριακια!

Από Nordica έχω πάθει πλάκα με τις μπότες τους,τις Dobberman με flex(κρατηθείτε)....150!!!!!Γνωστός μου(και πρώην δάσκαλος σκι) που τις έχει φορέσει μου είπε-μεταξύ σοβαρού κι αστείου- ότι είναι μόνο για αγώνες,μιας και δεν αντέχεις να τις έχεις πάνω από μία ώρα στα πόδια σου.Αλλά μιλάμε για μακράν την καλύτερη αγωνιστική μπότα με τις πιο άμεσες αντιδράσεις και by far το καλύτερο κράτημα.

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Δεν ξέρω για τα πέδιλα πάντως οι μπότες δεν έχουν ούτε flex για να βγάλει κανείς συμπεράσματα.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ NORDICA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ Δ ΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΕΧΩ ΤΙΣ EASY MOVE 12).ΦΕΤΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ GTS ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ.

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Εγώ πάντως στο site ης Nordica είδα ότι έγραφε το flex στις μπότες

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

kostaskiskal απο Γαλλια θα παρεις και φετος?

Στην Ελλαδα υπαρχουν πουθενα Nordica?

Τοσο δυσκολο ειναι να βρεθει ενας εισαγωγεας για μια απο τις καλυτερες μαρκες στο χωρο?

Ο Φωκας στη Θεσ/νικη περισυ ειχε Nordica αλλα οχι μποτες.Σκι και καλτσες!! :cry:

Τα ski(δεν θυμαμαι μοντελο)που ειχε ηταν πολυ ωραια.Αυτο που μου ειχε αρεσει ειχε 600 Ε περιπου.Περιμενα να το παρω καλοκαιρι με 50% εκπτωση(ειχε μεινει απουλητο σιγουρα,αφου ειχα παει τελευταια μερα που ειχαν σκι την ανοιξη),αλλα μετα θυμηθηκα οτι εδω ειναι Ελλαδα και τα περσινα σκι θα πουλιουνται φετος σαν φετινα με ισως πιο ακριβη τιμη απο περισυ :cry: .

Περιμενω την αλλη βδομαδα που θα τα βγαλει να δω αν θα τα εχει και ποσο.

Οι πρώτες μου μπότες ήταν Nordica (5άρες και τις ξεπάτωσα γρήγορα). Τις είχα πάρει πριν από περίπου 6-7 χρόνια από την Πάτρα από το κατάστημα Jive.

Make Parnassos Great Again!

Νομίζω πως πέρισι έφερνε NORDICA το NAZCA και το Intersport στη Λεωφ.Βουλιαγμένης (Αργυρούπολη νομίζω είναι εκεί)

NORDICA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Σ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ).ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η NORDICA GTS 12 H TECNICA FLAME.

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Δηλαδη εμεις στη Β.Ελλαδα στο πηγαδι κατουρ... :twisted:

Αν ειχε στο Intersport δεν θα πρεπε να εχει και το αντιστοιχο στη Θεσ/νικη?Τα Καλαβρυτα λιγο μακρια πεφτουν.

Ευχαριστω παντως.

Kostakiskal αν βρεις καπου τις GTS 12 πες μου σε παρακαλω που και σε τι τιμη.Αν δεν σου ειναι δυσκολο δες και για τις GTS 10.

Ευχαριστω.

Αν ειχε στο Intersport δεν θα πρεπε να εχει και το αντιστοιχο στη Θεσ/νικη?Τ

Δε φέρνουν όλα τα καταστήματα Intersport είδη σκι.Ούτε και στο Περιστέρι φέρνουν.Δυστυχώς.

GENIKA POLY AXIOPISTA PEDILA TA NORDICA PAR OLOU POU DEN TYNXANOUN PROVOLHS SAN THS SALOMON H THS ROSSIGNOL (OXI OTI DEN TO AXIZOUN OI SYGEKRIMENES ETERIES) KAI IDIETERA OI BOTES NORDICA EINAI KAT EME APO TIS KALYTERES POU KYKLOFOROUN AFTH TH STIGMH :lol:

Κλείνω τα μάτια

μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα,

τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό,

είναι οι διάβολοι

που μέσα μου χoρεύουν

και με σπρώχνουν να σου πω,

πως πάντα θα είμαι εδώ...

IPB Image

IPB Image

Δηλαδη εμεις στη Β.Ελλαδα στο πηγαδι κατουρ... :twisted:

Αν ειχε στο Intersport δεν θα πρεπε να εχει και το αντιστοιχο στη Θεσ/νικη?Τα Καλαβρυτα λιγο μακρια πεφτουν.

Ευχαριστω παντως.

Kostakiskal αν βρεις καπου τις GTS 12 πες μου σε παρακαλω που και σε τι τιμη.Αν δεν σου ειναι δυσκολο δες και για τις GTS 10.

Ευχαριστω.

Κώστα και το πρώτο μαγαζί στην είσοδο των Καλαβρύτων αριστερά αλλά και το άλλο πριν τη στροφή για χιονοδρομικό πάλι αριστερά (SNOWSHOP ονομάζονται και τα δυο ) έχουν αρκετά μοντέλα.

Ρε τι έχουμε πάθει αντί να κάνω παράθεση στον KOSTAKISKAL έκανα στον AMFISCER.

Υ.Γ. Η ζέστη φταίει όχι εγώ

Δεν ξέρω για τα πέδιλα πάντως οι μπότες δεν έχουν ούτε flex για να βγάλει κανείς συμπεράσματα.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ Η ΣΤΟ sITE ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ FLEX INDEX SAN 6, 7,8,9 ΚΛΠ Η 70.:evil:,90 ΚΛΠ

ΠΧ Η LANGE ΧΡΗΣΙΜΠΟΠΟΙΕΙ CRL 70, CRL :evil: (ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ) ΕΝΩ Η SALOMON X7, XWAVE 8 ΚΛΠ.

ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΜΠΟΤΑ ΠΟΘ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ, ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ!!!

ΥΓ. ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΙ

www.LINESKIS.com

GENIKA POLY AXIOPISTA PEDILA TA NORDICA PAR OLOU POU DEN TYNXANOUN PROVOLHS SAN THS SALOMON H THS ROSSIGNOL (OXI OTI DEN TO AXIZOUN OI SYGEKRIMENES ETERIES) KAI IDIETERA OI BOTES NORDICA EINAI KAT EME APO TIS KALYTERES POU KYKLOFOROUN AFTH TH STIGMH :evil:

KANA DRY SLOPE KANETE EPANV????

SKI SNOW THA PATE??? NA PATE OPOSDHPOTE KALH FASH

www.LINESKIS.com

kostaskiskal απο Γαλλια θα παρεις και φετος?

Στην Ελλαδα υπαρχουν πουθενα Nordica?

Τοσο δυσκολο ειναι να βρεθει ενας εισαγωγεας για μια απο τις καλυτερες μαρκες στο χωρο?

Ο Φωκας στη Θεσ/νικη περισυ ειχε Nordica αλλα οχι μποτες.Σκι και καλτσες!! :shock:  

Τα ski(δεν θυμαμαι μοντελο)που ειχε ηταν πολυ ωραια.Αυτο που μου ειχε αρεσει ειχε 600 Ε περιπου.Περιμενα να το παρω καλοκαιρι με 50% εκπτωση(ειχε μεινει απουλητο σιγουρα,αφου ειχα παει τελευταια μερα που ειχαν σκι την ανοιξη),αλλα μετα θυμηθηκα οτι εδω ειναι Ελλαδα και τα περσινα σκι θα πουλιουνται φετος σαν φετινα με ισως πιο ακριβη τιμη απο περισυ :D .

Περιμενω την αλλη βδομαδα που θα τα βγαλει να δω αν θα τα εχει και ποσο.

to best o exei nordica :P:P einai episimos antiprosopos opos kai sta volkl :?

....to best o exei nordica :P:P einai episimos antiprosopos opos kai sta volkl :?

Εχεις μηπως τηλεφωνο,διευθυνση στο internet,ή mail του best o?

Ευχαριστω.

......ΠΧ Η LANGE ΧΡΗΣΙΜΠΟΠΟΙΕΙ CRL 70, CRL :P (ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ).....

Μηπως γνωριζεις ποια η διαφορα στα μοντελα multiperformance CRL της Lange?

Ποια μοντελα της Lange ειναι αντιστοιχα με την Nordica GTS 12,Tecnica Diablo Flame?

Εγώ πάντως στο site ης Nordica είδα ότι έγραφε το flex στις μπότες

Το εν λογω site μια δουλευει(εμφανιζει ολες τις πληροφοριες-flex,description κτλ.)και την αλλη δεν δουλευει(εμφανιζει μονο την εικονα της μποτας).

Στην 1η περιπτωση δουλευουν και τα link απο τα εικονιδια(π.χ. new footbeds),ενω στην 2η ουτε αυτα δουλευουν.Μαλλον κατι εχει να κανει με τη λειτουργια του server τους υποθετω.

Εισαγωγέας Nordica : Κυπριαnίδης ( O'neill , Volkl κτλ)

Καταστήματα Nordica : Best O του ιδίου

Αποψή μου : Μια από τις 3 καλύτερες εταιρίες μπότας στον Κόσμο

"Να δεις τι σού χω για μετά..."

......ΠΧ Η LANGE ΧΡΗΣΙΜΠΟΠΟΙΕΙ CRL 70, CRL :cry: (ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ).....

Μηπως γνωριζεις ποια η διαφορα στα μοντελα multiperformance CRL της Lange?

Ποια μοντελα της Lange ειναι αντιστοιχα με την Nordica GTS 12,Tecnica Diablo Flame?

ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ EPSYLON?

ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ RACING, CRL,EPSYLON, FREERIDE. H EPSYLON ΕΙΝΑΙ

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ CONCEPT KAI KATASKEYAZETAI APO ''MALAKA'' YLIKA POY EXOYN SAN STOXO THN KALYTERH EFARMOGH ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ. OMVS DEN EXV DOKIMASEI AYTH TH TEXNOLOGIA KAI DEN MPORV NA PV PERISSOTERA.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ CRL :cry: FRΕΕRIDE EINAI ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ FLEX ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ COMP 100 FR ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ.

www.LINESKIS.com

Αποψή μου : Μια από τις 3 καλύτερες εταιρίες μπότας στον Κόσμο

Maximus, οι άλλες 2 ποιές είναι? Tecnica και Lange...... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :roll:

With great mountains, comes great skiing!