Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ALCATRAZ

«Armada» Οι Επαναστάτες Του Ski

Περί Armada ο λόγος  

6 members have voted

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από τα Armada σας;

• Απόλυτα
      3
    • Ναι
      2
    • Αρκετά
      0
    • Έτσι & έτσι
      0
    • Όχι
      0
    • To Armada έχει κάποια σχέση με τα Armani;
      1
  2. 2. Τι κατηγορίας Armada ski έχετε στη κατοχή σας;

• Αγωνιστικά Πίστας (SL, GS) - Εδώ γελάμε...
      0
    • Πίστας - Εδώ κλαίμε από τα γέλια...
      1
    • All Terain (AT) - Ρε, τι ρωτά το παλικάρι...?
      0
    • Freesyle Park & Pipe
      2
    • Freesyle - Freeride
      0
    • Freeride All Mountain (AM)
      3
    • Freeride Big Mountain (BM)
      0
    • Powder Weapon
      0
  3. 3. Σε σχέση τιμής / απόδοσης, πόσο ευχαριστημένοι είστε; (Value Fot Money)

• Απόλυτα Ικανοποιημένος
      4
    • Ικανοποιημένος
      1
    • Αρκετά...
      0
    • Όχι και τόσο...
      0
    • Καθόλου
      0
    • Ευτυχώς τα πήρα με έκπτωση 30% και πάνω, της αρχικής τιμής τους
      1
    • Τα αγόρασα από το εξωτερικό σε καλύτερη τιμή...
      0
    • Τα αγόρασα μεταχειρισμένα...
      0

Recommended Posts

ar-ski-overview-header.jpg

armada_logo.png

armada_mini_logo.jpgARMADA SKI REBELS @ GRarmada_mini_logo.jpg

Επίσημα site της Armada:

Ιστοσελίδα της Armada : armadaskis.com

Armada @ FB : www.facebook.com/armadaskis

Armada @ Twitter : twitter.com/armadaskis

Λίγα λόγια για την εταιρία:

under_construction_sign_by_mirz123-d4dhspj.gif

Collection Ski:

Εταιρίες του ίδιου group:

Αντιπρόσωπος της Armada στην χώρα μας:

• Secret Spot

Διεύθηνση :
Ομήρου 76 & Υψηλάντου, Αγ. Δημήτριος Αθήνα

Τηλέφωνο :
210 9739384

Ιστοσελίδα :

Email :
info@secretspot.gr

Διάβασε πριν postάρεις :rtfm: :

• Το λόγο στο παρόν topic, έχουν οι χρήστες πέδιλων Armada.

Φυσικά και δεν αποκλείουμε τον λόγο σε όσους

έχουν δοκιμάσει πέδιλα της εταιρίας
(είμαστε μεγάλες καρδιές...)
.
  • Λέξεις όπως: Κ2, Völkl, Rossignol κ.λπ.

θα μπανάρονται αυτόματα από το σύστημα (είναι άλλο ένα
iTopic
:crazy:
)

:banned:
  • Απόψεις & κουβέντα γύρω από παλιά & νέα πέδιλα της εταιρίας, θεμιτή.

• Επίσης καλό θα ήταν να αναφέρουμε νέα & πληροφορίες από την αγορά,

καθώς και αν γνωρίζουμε πληροφορίες από εγχώρια καταστήματα

που εμπορεύονται την
Armada
.
  • To topic δεν θα έχει καμιά αξία,

αν δεν postάρετε και φωτογραφίες από τα αγαπημένα σας
Armada
.

worthless_thread_wo_pics.gif

Φορτώστε φωτογραφίες λέμε....

Σχετικά με το ερωτηματολόγιο:

Για να βγουν κάποια λογικά συμπεράσματα,

το φυσιολογικό θα είναι να απαντήσουν

μόνο οι κάτοχοι ski από την
Armada
.

Στην ερώτηση
2
επιτρέπετε να επιλέξετε και 2
η
επιλογή (+),

σε περίπτωση που έχετε πάνω από 1 ζευγάρι της εταιρίας

(Allow multiple choice)
.

Στην ερώτηση
3
,

μπορείτε να επιλέξετε και μία από τις απαντήσεις
3.6
,
3.7
,
3.8

(Allow multiple choice)

Σχετικά Topics & Threads στο forum μας περί Armada.

Όποιος θέλει να προσθέσει πληροφορίες στο αρχικό πρώτο post

ή έχει κάποιες παρατηρίσεις, ας μου στείλει ένα p.m.

για να τα βάλω.

• Like 2

Είχα τα ARV για 2,5 χρόνια σε 1,65.

Πολύ παιχνιδιάρικο πέδιλο -αυτή είναι και η κατηγορία του άλλωστε- πραγματικά στρίβει με την σκέψη! Δεν νομίζω ότι έχω ξαναφορέσει κάτι που ξεκινάει την στροφή τόσο πρόθυμα. Για σκιερ που θέλουν να κατεβαίνουν το απάτητο ξεκούραστα, είναι πραγματικά δυνατό κομμάτι και όσο τα είχα ορκιζόμουν στο όνομα τους. Επίσης, παίζει να είναι το καλύτερο πέδιλο στα ανοιξιάτικα σουπομπαχαλόχιονα.

Το μειονέκτημα είναι προφανές βέβαια. Ένα τόσο μαλακό πέδιλο δεν κρατάει το ίδιο καλά στα σκληρά χιόνια και η έλλειψη ουράς και rebound μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση σε απότομα και παγωμένα λούκια. Επίσης, τώρα που συνήθισα στα Volkl Mantra που έχουν μέταλλο και κρατάνε τροχιές πολύ πιο πρόθυμα, τα ARV μου φάνηκαν σαν πλαστελίνη όταν τα ξαναφόρεσα μετά από μήνες.

Κάτι άλλο -που μπορεί όμως να συνέβαινε μόνο σε εμένα- ήταν ότι τα ARV με έριχναν πίσω. Αντίθετα από τα Fischer Progressor 8+ που αγόρασα αργότερα και που είναι εξαιρετικά στο feedback (το φισεράκι πραγματικά μου μιλάει, "είσαι πίσω μ@#$%α!!!, γύρε και άλλο εμπρός"), το ARV με έσπρωχνε από μόνο του σε μια λιγότερο επιθετική στάση. Και μην φανταστείτε ότι γενικά κατεβαίνω σωστά, απλά με το ARV κατέβαινα ακόμα πιο λάθος.

Η εντύπωση που έχω από τα freestyle πέδιλα είναι ότι πρέπει να αγοράζονται ή από ανθρώπους που θέλουν απλά να κατεβαίνουν γρήγορα και ξεκούραστα μια πλαγιά χωρίς να τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τεχνική, ή από σκιέρ που πραγματικά το κατέχουν το άθλημα. Με τέτοιους αναβάτες το πέδιλο κάνει παπάδες παντού. Μια μέρα στον Παρνασσό κάναμε σκι με ένα τυπάκι που καρβάριζε ασύστολα στον πάγο με το ARV :shock: ενώ εμένα μου είχε πέσει το σαγόνι . Σε μέτριους σκιέρ όμως που ενδιαφέρονται να φτιάξουν τεχνική, ένα freestyle πέδιλο ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

Είμαι ο Χρήστος και μου λείπει το χιόνι!

1,65 σε ύψος (και ελάχιστα λιγότερο σε μήκος -_- )

65 κιλά

42 χρόνων

κάνω σκι από το 94, αλλά σοβαρά από τότε που φτιάξαμε τον σύλλογο :)

Το επίπεδο μου με άριστα το 10... εξαρτάται! Στον Παρνασσό που τον έχω συνηθίσει, νομίζω ότι είμαι 5,5. Στα Πηγάδια 4,5 με το ζόρι. Και στην La Grave με τα 8 εκατομμύρια παγωμένα bumps ένα 3αράκι.

• Like 4

Make Parnassos Great Again!

:shock:

Έλα Χρήστο...πες την αλήθεια....!

Το είχες έτοιμο το κείμενο από πρίν

και περίμενες να ανέβει ο σχετικός οδηγός..... :detective::D

• Like 2

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

χαχαχαχα, όχι! :D

Αλλά είχα στο μυαλό μου το συγκεκριμένο πέδιλο και το συνέκρινα με αυτό όταν έγραφα για το Mantra στο forum της Volkl, ακριβώς γιατί είναι τόσο πιο εύκολο να στρίψει, που στην αρχή μου είχε κακοφανεί πάααααρα πολύ που το πούλησα!

• Like 2

Make Parnassos Great Again!

Είχα τα ARV για 2,5 χρόνια σε 1,65.

Έχω τα ARV στο 1,75 εδώ και 3 χρόνια.Δεν θα τα πουλήσω γιατί διασκεδάζω αφάνταστα.Πολύ ελαφρύ και φιλικό ακόμα και σε άπειρους αναβάτες.Τους πέρασα και μια fritschi και περιμένω τον Τάσο για να τα τσουλήσω στη Δίρφη.

p1080985l.jpg

• Like 2

Δεν κανω σκι στο παρκο αλλα προσπαθω να μαθω , οπου βρω τουμπι στην πιστα πηδαω!!!Γενικα κανω τα παντα , το απατητο το φοβαμαι λιγο αλλα μπαινω δεν εχω κολληματα, τι λετε για τα ar7 θα με βολεψουν? η ειναι απολυτα για παρκο ?

να πω πως το επιπεδο μου ειναι καλο , την τελευταια σεζον δεν επεσα καθολου παρολο που προσπαθουσα αλματα !

Πολύ ωραίο φωτοραπόρτο!

Εντυπώσεις από τα Kufo? Αν δεν κάνω λάθος στην ουσία η armada έσπασε σα μοντέλο το TST στο Kufo και σε ένα άλλο που μου διαφεύγει.

Χωρις να το εχω δει από κοντα, το επέλεξα μιας και ήταν το μονάδικό με ΑΤ δέστρα. Δεν ασχολήθηκα να ρωτησω αν το πέδιλο θέλει γκαζια κλπ για να πάει.

post-3558-0-78785900-1393939286.jpg

@armada skis greece fb

Το ονομα του το έμαθα ανηφορίζοντας οταν το χάζευα μιας και ήταν γραμμενο μπροστά από την δέστρα...

post-3558-0-56531800-1393939248.jpg

Ιδιαίτερα ελαφρυ πέδιλο, ίσως και κατηγορίας φτερού για το μέγεθος 186 ύψος με ~100αρα μέση του μαζί με δέστρα (που θεωρητικά είναι βαριά Τυρολια ΑΑΑ 12αρα).

Για εμένα η κατάβαση ξεκίνησε δεξιά της άγκυρας μαζί με τα υπόλοιπα γίδια. Αρχικά το τερέν ήταν τσιμέντο τελείως. Το πέδιλο ήταν αρκετά σταθερό και έστριβε στο πάγο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ή τεχνική, κάνοντάς με να πιστεψω πως είναι αρκετά φιλικό πέδιλο.... :popo:

Τα επόμενα μέτρα ήταν μέσα σε ιδιαίτερα βαρύ φρέσκο χιόνι (λίγο πριν πίξει το τσιμέντο λέμε). Με έκαναν αρχικά να βλαστιμήσω την ώρα και την στιγμή που φόρεσα τα πέδιλα αυτά... Φοβισμένος γιατί το πέδιλο πραγματικα με έκανε ότι ήθελε, έφτασα να κατεβαίνω μέχρι και με V. Αρχικά έριχνα τις εφθήνες στην υψηλότερη τοποθέτηση της μπότας μου από την δέστρα (κλασική περιπτωση αδερφής με ψιλοτάκουνα :evil: ). Ο Γιωργης μου είπε πως ήταν οι χειρότερες συνθήκες να κρίνω εκεινη την στιγμή το πέδιλο μιας και είχα αρχίσει να βρίζω λόγο της απειρίας μου, κάτι θα΄ξερε...

Έχωντας πάρει το δρόμο της επιστροφής, αφήνοντάς το να αναπτύξει ταχύτητα και πιέζοντάς το πιο τσαμπουκαλεμένα σε αυτό το κρεμ μπουλε νωπής πούδρας... Τα είδα ΟΛΑ :on2long::shock:

Μεταμορφώθηκαν σε κάτι δεμονισμένα εργαλεία, δίνοντάς μου την απαραίτητη εμπιστοσυνη να πάω παντού τάπα χωρίς να με ενδιαφέρει τι υπάρχει από κάτω μου!!!! Αυτά τα τελευταία μέτρα της κατάβασης με έκαναν να αναθεωρήσω τις παραπάνω ανανδρες απόψεις μου για ψηλοτάκουνη δέστρα κλπ και να το σκέφτομαι για την υπόλοιπη μέρα στο βουνό :wub: .... Σκεφτόμουν ακόμα να τους το ζητησω για τον μεσημεριανό αγώνα άλλα ντρεπόμουν :blush:

Η ημέρα τελείωσε χαζεύοντάς το μπας και το χορτάσω :crybaby:

post-3558-0-14177000-1393939289.jpg

@Armada skis greece fb

Το πέδιλο θα βρίσκεται στο ΣΚ στο σκι τεστ του Παρνασσού το συνιστώ ανεπιφυλακτα σε οποιοδήποτε έχει άγριες διαθέσεις ανεβοκατεβαίνει... Αν εχει σκοπό να το πάρει και να κάνει τουριστικό σκι θα του πρότεινα να επιλέξει κάποιο στενότερο, κοντότερο και ίσως μαλακότερο σκι ή πολύ απλά δεν του κάνει :shuriken:

• Like 4

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Πάντως στην ιστοσελίδα τους ούτε Kufo βλέπω, ούτε κουφό. :hope:

Ειναι τελειως καινουριο μοντελο 2015

• Like 2

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

Το ονομα του το έμαθα ανηφορίζοντας οταν το χάζευα μιας και ήταν γραμμενο μπροστά από την δέστρα...

It stands for K eep U p or Fuck O ff! ;):shuriken:

Έχωντας πάρει το δρόμο της επιστροφής, αφήνοντάς το να αναπτύξει ταχύτητα και πιέζοντάς το πιο τσαμπουκαλεμένα σε αυτό το κρεμ μπουλε νωπής πούδρας... Τα είδα ΟΛΑ :on2long::shock:

Μεταμορφώθηκαν σε κάτι δεμονισμένα εργαλεία, δίνοντάς μου την απαραίτητη εμπιστοσυνη να πάω παντού τάπα χωρίς να με ενδιαφέρει τι υπάρχει από κάτω μου!!!! Αυτά τα τελευταία μέτρα της κατάβασης με έκαναν να αναθεωρήσω τις παραπάνω ανανδρες απόψεις μου για ψηλοτάκουνη δέστρα κλπ και να το σκέφτομαι για την υπόλοιπη μέρα στο βουνό :wub: ....

Είσαι σίγουρος το ότι ήσουν στο ίσιωμα δεν είχε σχέση; :P :P :P

Το πέδιλο θα βρίσκεται στο ΣΚ στο σκι τεστ του Παρνασσού το συνιστώ ανεπιφυλακτα σε οποιοδήποτε έχει άγριες διαθέσεις ανεβοκατεβαίνει... Αν εχει σκοπό να το πάρει και να κάνει τουριστικό σκι θα του πρότεινα να επιλέξει κάποιο στενότερο, κοντότερο και ίσως μαλακότερο σκι ή πολύ απλά δεν του κάνει :shuriken:

Αν δεν υπάρχει άλλο ορειβατικό με ΑΤ δέστρα πιο κοντά στα δικά μου μέτρα, σκέφτομαι και να το δοκιμάσω! Αν και επειδή κυρίως θέλω να δω το uphill κομμάτι το (ομολογουμένως) χαμηλό βάρος τους τα κάνει θελκτικά!

Υ.Γ. 1 Σούπερ περιγραφή! :thumbup:

Υ.Γ. 2 Ρώτησες πόσο πάει το μαλλί; Έτσι για το fun ρε παιδί μου...

Υ.Γ. 3 Αυτή η δεύτερη φωτό...βγάζει έναν συνδυασμό αλητείας, γνώσης και εραστών της τέχνης της χιονοδρομίας! :P

Edited by wraith
  • Like 1

sinox-0.jpeg

Thanks a lot! Τελικά τα δύο μοντέλα που έσπασαν το TST είναι το kufo και το declivity

Ορίστε και το σχετικό video με JP Auclair να εξηγεί τα χαρακτηριστικά τους στη φετινή ISPO

Edited by ashbury
  • Like 4

Είχε και το Declivity για test αλλά με tech δέστρα της Dynafit όμως. Λογικά θα είναι και αυτό στο test του Παρνασσού.

Edited by wraith
  • Like 3

sinox-0.jpeg

It stands for K eep U p or Fuck O ff! ;):shuriken:

Τιμή δεν ξέρω άλλα θα την μάθουμε σύντομα...

• Like 1

http://www.snowclub....attach_id=13920

Πές ..τώρα τι δίαιτα κάνεις ....

πόσα κιλά και πόσους πόντους ύψους έχεις χάσει ?????? :on2long:

Ο ρουχισμός είναι y0 mada faka jibaroume στο spot κι'ετσι η φάση :evil:

• Like 2

Καλα μεσα στο καλοκαιρι δεν εχετε τιποτα καλυτερο να κοιτατε;;; τι τα θελετε τα πεδιλα καλοκαιριατικα!!!!

Edited by Blackman
  • Like 1

το kufo πολυ πεδιλαρα...μα πολυ πεδιλαρα

• Like 2

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!