Athos 12 Report post Posted March 9, 2007 Ήσυχα και αθόρυβα πριν καμμιά 15αριά μέρες έκλεισε το Νάζντα. Δύσκολη σεζόν φέτος για όλα τα μαγαζιά του χώρου, λίγα τα πράγματα λίγες και οι πωλήσεις, όποιοι είχαν ανοιχτεί βρήκαν μεγάλα ζόρια. Εντάξει, το Νάζντα δεν ήταν και ότι καλύτερο σε τιμές-προιόντα αλλά όπως και νάχει το κλείσιμο του μαγαζιού είναι ήττα για το χώρο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 9, 2007 Το Nazca ειναι οντως παρελθον απο το περασμενο Σαββατο. Διαφορα θεματα διαχειρισης oικονομικων & διαφημιστικων κονδυλιων κτλ δεν του επετρεψαν την επιβίωση κ μπουυυμμ.. Στην παρουσα (μεχρι κι εχθες) πακεταρουν κ επιστρεφουν σε προμηθευτες τα υλικα/προιοντα κ its history.. Η ελληνικη αγορα αποδειχτηκε ότι δεν μπορει να ‘σηκωσει’ ένα 4οροφο καταστημα μονο με τετοια υλικα---εδώ τα μικρα ορειβατο-χιονοδρομικα μαγαζακια υποφερουν, φαντασου εκεινο. Ιδιαιτερα δυσαρεστο για τους εργαζομενους του, που αρκετοι απο αυτους ηταν μεσα στο χιονοδρομικο χωρο κ τετοια χρονικη περιοδο (ειδικα με τον φετινο χειμωνα) είναι μεγαλη φολα να μεινεις εκτος αγορας! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted March 9, 2007 Με την τακτική "ότι αρπάξουμε από τα κορόιδα" θα κλείσουν πολλά μαγαζιά.Κρίμα για το προσωπικό που απασχολούσε και μόνο... 35€ για ένα χρατς μου ζήτησε κάποιο άλλο μαγαζί στην Αθήνα...Η ELAN μου έστειλε δωρεάν δύο!Σε όλα τα sites οι τιμές ήταν 2-3$.Δεν τους φταίει ο καιρός.Η βλακεία τους τους φταίει... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted March 9, 2007 Θα συμφωνησω με τον SP... Tα χριστουγεννα αγορασα απο το Nazca, 2 εσωθερμικα (1 για εμενα και 1 για την γυναικα μου) 75 € εκαστο και ενα φλις salomon για εκεινη παλαιας εσοδιας σε προσφορα 65€.....215€ αθροισμα ελεος.... Απο το Dubai την ίδια χρονια, αγορασα μια σαλοπετα Columbia για Ski, ενα μπουφαν για Ski Columbia, γαντια Columbia, και 2 εσωθερμικα Salomon...ολα αυτα 200€ (50€ σαλοπετα, 90€ το μπουφαν, 20€ γαντια και απο 20€ τα εσωθερμικα), οι αντιστοιχες τιμες στην Ελλαδα, από το Columbia store ηταν 110€ σαλοπετα, 265€ το μπουφαν, 55€ τα γαντια και τα εσωθερμικα δεν ξερω.... ψαχνωντας το ειδά οτι το περιθωριο κερδους που επιδιωκουν στο Dubai ειναι κατα 1/2 μικροτερο και πολλες φορες κατα 1/3 απο οτι στην Ελλαδα...Ημαρτον επιτέλους δεν θα γινουν ολοι οι Ελληνες πλουσιοί απο την μια μέρα στην άλλη.... Σεβασμός προς τον καταναλωτη....Ελεος.... Τωρα αρχιζω και καταλαβαινω την λογικη του εμπαργκο.. Υ.Γ. Δεν ηταν περιοδος εκπτωσεων στο Dubai, fixed prices Υ.Γ.1 Oι περιοχες κατασκευης συμπιπταν και για τις δυο χωρες, στα αναφερομενα προϊοντα. Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted March 9, 2007 Δεν ξερω ρε παιδια ,αν ηταν μονο το θεμα των πολυ υψηλων τιμων σε συνδιασμο με την -σχετικα -μικρη αγορα της Αθηνας στα χιονοδρομικα-ορειβατικα..... Γνωριζω πολυ μικροτερα μαγαζια ,στο κεντρο και στα προαστεια ,που ειναι πανακριβα και που δεν θα μπορουσαν ισως να "συμπιεσουν" ποτε τοσο τις τιμες τους οσο το NAZCA ,προκειμενου να ειναι ανταγωνιστικοι ,ακι ομως ζουν πολλα χρονια .Και τα μεγαλα μαγαζια τυπου Nazca ,Intersport ,κλπ ,εχουν την δυναμη να πιεσουν για καλυτερες τιμες τις εταιριες -προμηθευτες -εισαγωγεις ,λογω του ογκου των παραγγελιων-πωλησεων τους...Τα μικρα ,το μονο που μπορουν να κανουν ,ειναι να "συμπιεσουν" το περιθωριο κερδους τους. Υπαρχει βεβαια και η κοντοφθαλμη "λογικη της "αρπαχτης" ,που παιζει πολυ στην Ελλαδα ,αλλα ουτε αυτο νομιζω οτι επαιξε στην συγκεκριμενη περιπτωση .(σε αυτην την λογικη μπαινουν ως επι το πλειστον, μικρα μαγαζακια .Συγκεκριμενα ,ειχα κανει μια συζητηση με εναν απο τους ιδιοκτητες ενος πολυ γνωστου μαγαζιου με ορειβατικο εξοπλισμο στο κεντρο ,το οποιο πλησιαζα μονο οταν ειχανε προσφορες (μετα τις εκπτωσεις !!) ,ο οποιος μου ομολογησε οτι ειχε ζοριστει παρα πολυ οταν ειχε πρωτοανοιξει το Nazca...Ερχονταν χρονια πελατες του ,και του λεγανε οτι "στο ταδε μαγαζι το βρηκα τοσο". Αυτοι βεβαια δουλευανε πολυ ,"κτιζοντας" κυριως στην διαπροσωπικη σχεση με τον πελατη ,και την εξαιρετικη τους τεχνογνωσια πανω σε θεματα εξοπλισμου (αυτο το εχουν) ,κλπ.,πραγμα το οποιο ενα πολυκαταστημα δεν μπορει να κανει, και πραγμα το οποιο -φαινεται- οτι στην Ελλαδα παιζει ακομα πολυ σημαντικο ρολο .(απλο παραδειγμα τα super -market και τα παντοπωλεια της γειτονιας ,η τα βιβλιοπωλεια- πολυκαταστηματα (FNAC στο MALL) ,και τα μικροτερα βιβλιοπωλεια. Η γνωστη συζητηση ,αν τα πολυεθνικα καταστηματα θα "καταπιουν τα ντοπια μαγαζια......την ντοπια αγορα γενικα. Αναρωτιεμαι δηλαδη ,αν επαιξαν και αλλα πραγματα ρολο στο κλεισιμο του Nazca....μεγαλα οικονομικα ανοιγματα ,χωρις να ειναι σε θεση η αγορα για τοσο μεγαλη "απορροφηση (τετοια ομως καταστηματα δεν ανοιγουν χωρις να εχει προηγηθει ερευνα αγορας μηνων ,η χρονου),πασης φυσεως ατασθαλειες οικονομικες ,η επαιξε μονο ρολο ο ανταγωνισμος σε συνδιασμο με τα κοστη . Παντως ,ειμαι αισιοδοξος γιατι βλεπω οτι ο κοσμος πια ,οταν θελει να αγορασει κατι ,το ψαχνει πολυ περισσοτερο ,και αυτο θα ειναι σε συμφερον ολων μας. Και δεν αναφερομαι μονο στον ρουχισμο (και μαλιστα στον "ειδικο") ,αλλα και στις διακοπες ,στα τροφιμα ,κλπ.Ετσι ,φαινομενα "οτι φαμε ,οτι πιουμε ,και οτι αρπαξει ο κ@@@ς μας ,σιγα-σιγα θα εκλειψουν........ Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted March 9, 2007 Το Nazca δε νομιζω οτι εκμεταλλευοταν τους πελατες του.Οι πωλητες σε εξυπηρετουσαν ευχαριστα,ειχες τη δυνατοτητα να δοκιμασεις οτι ηθελες ανετα και στις εκπτωσεις τα εβαζαν ολα -40%. Αντιθετα,υπαρουν παρα πολλα μαγαζια στην Αθηνα τα οποια ενω δε σεβοντε τον καταναλωτη επιβιωνουν αρκετα ικανοποιητικα(ειδικα στην Κηφισια).Μιλαω για αυτα που δεν κανουν ποτε εκπτωσεις,που με το υφος τους πρεπει να περνας πρωτα απο το ταμειο και μετα να δοκιμαζεις κατι κ.λ.π. Η αγορα ανοιγει στην Ελλαδα οσο περνανε τα χρονια.Αν το ιδιο συμβει και με τα μυαλα μας τοτε θα καλυτερεψει περισσοτερο η κατασταση. Εκπτωσεις-προσφορες-καλες αγορες υπαρχουν και στην Ελλαδα,απλα ειναι καπως περιορισμενες και πρεπει να ψαξεις λιγο Υ/Γ:Gan μπορω να σου βρω και στην Ελλαδα ολα αυτα που πηρες με 200 ευρω.Ισως και φθηνοτερα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 9, 2007 Αν θέλουν οι moderator κόβουν το όνομα Η Columbia για μένα είναι πολύ κακή εταιρία με ρούχα που ποιοτικά είναι πολύ πίσω και θα προδώσουν τον σκιερ την στιγμή που θα χρειαστεί (υγρασία-ζέστη-κίνηση, υγρασία-κρύο χωρίς κίνηση, αέρας -υγρασία) Σαν value for money για δεύτερο μη ποιοτικό(πχ spare γαντιά) ρούχο θα την χαρακτήριζα ακριβή Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted March 9, 2007 Υ/Γ:Gan μπορω να σου βρω και στην Ελλαδα ολα αυτα που πηρες με 200 ευρω.Ισως και φθηνοτερα... John θα σου ημουν ευγνωμων εαν μπορουσες με ενα pm να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα, με το που θα μπορουσα να βρω τα παραπανω στην Αθηνα.... Μικ, δεν εχω εμπειρια σε ρουχισμο, columbia ηταν και η προηγουμενη μου στολη (την οποια βαρεθηκα), την ειχα 10 χρονια και ημουν απολυτα ευχαριστημενος, δεν ειχα αισθανθει καποιο προβλημα....οι πιο ακρεαιες καιρικες συνθηκες που τα ειχα δοκιμασει ηταν bansko -21 c, με τρελο αερα και χιονι στη banderitza( εαν θυμαμαι καλα το ονομα της), και ενιωθα "ασφαλης", χωρις απο μεσα να φοραω εσωθερμικο, παρα μονο ενα μακρυμανικο cotton πουλοβερ.... Πραγματικα οποιες συμβουλες σου ως προς το θεμα της καταλληλης ενδυσης (εταιρειες, ειδη κ.τ.λ.) θα μου ηταν χρησιμες.... Σε καμια περιπτωση δεν κανω διαφημιση....απλα αυτον τον εξοπλισμο εχω δοκιμασει, οποτε και αυτες ειναι οι εμπειριες που κατεχω.... Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 9, 2007 Σε 10 φορές σκι έσκισε το παντελόνι, με το μπουφάν έσκαγα και τα γάντια με πούλησαν... Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 9, 2007 όλες οι εταιριες εχουν και καλα μοντελα και κακά. όπως λεει και ο Κωστής 4οροφοι και να μην εισαι αντιπροσωπος/εισαγωγεας σε καποιο χιονοδρομικο ειδος μαλλον πολυ δυσκολο για να σταθείς. Όποιο μαγαζακι ηθελε τον χτυπαγε για πλάκα με το 1/1000 στο ενοικιο του. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted March 9, 2007 Σε 10 φορές σκι έσκισε το παντελόνι, με το μπουφάν έσκαγα και τα γάντια με πούλησαν...Mηπως ηταν ελαττωματικα?Μηπως ηταν μη αυθεντικα? Η ανθεκτικοτητα της Columbia δεν εχει αμφισβητηθει ποτε.Και για αυτο δε στηριζομαι μονο σε ιδία αποψη,αλλα και σε πληροφοριες κυνηγων και πεζοπορων. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted March 9, 2007 Πριν 2 μήνες περίπου "σαβουριάστηκα" με το scooter. Έτυχε εκείνη την ημέρα να μην φοράω το ειδικό προστατευτικό μπουφάν μηχανής αλλά ένα columbia που πρόσφατα είχα αγοράσει. Έπεσα με ταχύτητα περίπου 30 χλμ/ώρα και το μπουφάν δεν έπαθε τίποτα! Όταν σηκώθηκα περίμενα να είχε σκιστεί γιατί σύρθηκα αρκετά αλλά τίποτα...άθικτο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted March 10, 2007 ... η ιδέα που ΔΕΝ δούλεψε στο Nazca ήταν αυτή της κάθετης οργάνωσης ... κάθε όροφος dedicated σε 1-2 σπορ στο μοντέλο του Lillywhites ή του Au vieux campeur .... και δεν δούλεψε, απλά γιατί λίγοι Έλληνες είναι sportsmen indeed .... και ψάχνονται, πηδώντας από το ένα σπορ στο άλλο .... η πλειονότητα ασχολείται περιστασιακά με κάτι σε νεαρή ηλικία, για λίγο καιρό, και ακολούθως ολισθαίνει στο λούκι της δουλειάς, της οικογένειας, και του αράγματος .... τα σπορ ΔΕΝ είναι μέρος της κοινωνικής μας κουλτούρας, ούτε των θεσμών μας, ούτε της παιδείας μας .... στους ορειβατικούς συλλόγους την τελευταία 15ετία έγινε έκρηξη των σχολών ορειβασίας με εκατοντάδες απόφοιτους σχολών χειμερινού βουνού .... που είναι όλοι αυτοί;;; τα βουνά είναι άδεια και τα καταφύγια αν δεν στοιχειώνουν κλειστά, φιλοξενούν κάθε ΣΚ κανά 2-3 τους ίδιους γνωστούς αγνώστους .... το ίδιο και στο σκι ..... κόσμος πολύς, κίνηση, μαγαζιά, lifestyle, ιδίως την τελευταία 10ετία και από κει και πέρα τίποτα .... το Nazca ήταν αδελφό μαγαζί του Alpamayo, στην ουσία η ίδια εταιρία .... το Alpamayo απευθύνεται μόνο σε ορειβάτες - αναρριχητές, αυτή είναι η κουλτούρα του .... και βέβαια είναι από τους leaders στον χώρο του .... το Nazca δυστυχώς αποτάνθηκε στο είδος του ανθρώπου που δεν έχει, παρά σποραδικά, εμφανιστεί στην χώρα μας .... σ΄αυτόν/ήν που κάνει σκι, αλλά και ορειβασία και αναρρίχηση και mountain bike και ιστιοπλοία και καταδύσεις και ...και ...και τα σπορ είναι μέρος της ζωής του, του μυαλού του .... αλλά πόσοι τέτοιοι υπάρχουν; μην κρίνετε από το τι συμβαίνει εδώ μέσα .... υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες που το σπορ τους είναι η καφετέρια, το γήπεδο και το άραγμα .... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted March 10, 2007 ...μην κρίνετε από το τι συμβαίνει εδώ μέσα .... γύρω μας υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες που το σπορ τους είναι η καφετέρια, το γήπεδο και το άραγμα...αυτό είναι μια πικρή αλήθεια Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 10, 2007 Άλλη μια επιβεβαίωση ότι η χιονοδρομία στην Ελλάδα είναι κατάρα τελικά, ου μπλέξεις γιατί αλλιώς μπήκες στο λούκι και άντε να βγεις από κει. Συμπαθητικό μαγαζί και κρίμα για τον φίλο μου τον... Αυτό βέβαια το θέμα με τον έλληνα και τις επιλογές του στα σπορ με προβληματίζει και με βρίσκει εν μέρει σύμφωνο , από την άλλη και ειδικότερα όταν μιλάμε για χειμερινό βουνό , άστο να πάει άστο και δικαίως προτιμάει το τάβλι , παρά την σαπίλα της αγοράς , των χιονοδρομικών και του εσωτερικού χειμερινού τουρισμού. Η αρπακτή είναι το χαρακτηριστικό των "φιλόδοξων οραματιστών ελλήνων επιχειρηματιών" . . εντάξει μπορεί ο έλληνας να είναι τεμπέλης αλλά δεν είναι μ.....ς ! Πφφ... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 10, 2007 Η αρπακτή είναι το χαρακτηριστικό των "φιλόδοξων οραματιστών ελλήνων επιχειρηματιών" . . εντάξει μπορεί ο έλληνας να είναι τεμπέλης αλλά δεν είναι μ.....ς ! Πφφ. .Περιόρισε σε παρακάλω τις γενικότητες. Δεν μας ξέρεις όλους του Ελληνες προσωπικά, ουτε κι όλους τους Ελληνες επιχειρηματίες. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 10, 2007 Για να καταλάβω τι ακριβώς σε ενόχλησε ρε batugada , η γενικότητα ή οτι ο χειμερινός τουρισμός έχει τα χάλια του; όπως και να ΄χει διατύπωσε μου εσύ την πρόταση οτι η ελληνική αγορά ωθείται απο καλοκάγαθους έλληνες , να δούμε ποιος είναι πιο υπερβολικός. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 10, 2007 Δεν χρειάζεται εγώ να διατυπώσω τίποτε. Απλά δεν σε έβρισα ποτέ για να με χαρακτηρίζεις τεμπέλη και όλους τους έλληνες επιχειρηματίες της "αρπαχτής". Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 10, 2007 batucada να σε ρωτήσω κάτι; Ποιό είναι κατα την γνώμη σου το ελληνικό όνειρο; Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 10, 2007 Στάθη, προφανώς ο Φιδέλιος εννοεί αυτούς που χαλάνε την αγορά (μειοψηφία) και όχι όλους. Φιδέλιε, το όνειρο είναι κάτι υποκειμενικό. Ελληνικό όνειρο δεν ορίζεται. Ελληνικές συνήθειες και πρακτικές, των ολίγων που παίρνουν στο λαιμό τους τους υπόλοιπους, ναι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted March 10, 2007 Αλέξη δεν κατάλαβα πως εννοούνται μόνο οι κακοί και όχι όλοι ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 10, 2007 Στάθη, προφανώς ο Φιδέλιος εννοεί αυτούς που χαλάνε την αγορά (μειοψηφία) και όχι όλους.Φιδέλιε, το όνειρο είναι κάτι υποκειμενικό. Ελληνικό όνειρο δεν ορίζεται. Ελληνικές συνήθειες και πρακτικές, των ολίγων που παίρνουν στο λαιμό τους τους υπόλοιπους, ναι... Πραγματικά πιστεύεις πως η αγορά στην Ελλάδα στο Σκληρό και στο fashion είναι αρκούντως αναλογική με αυτή του εξωτερικού ; Η αγορά απο μόνη της , δεν αμαυρώνεται από μειοψηφίες από την στιγμή που ήδη σε κτυπάει στο κεφάλι ! Θα έλεγα ότι όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι επι/τιες μοιραίως κυλάνε στο ίδιο λούκι. Μην πω τώρα τίποτα άλλο και προσβάλω τα φρονήματα κανενός. Τα περι Ελληνικού ονείρου; . . Χάρην αστεϊσμού Αλέξανδρε ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 10, 2007 Πραγματικά πιστεύεις πως η αγορά στην Ελλάδα στο Σκληρό και στο fashion είναι αρκούντως αναλογική με αυτή του εξωτερικού ; Η αγορά απο μόνη της , δεν αμαυρώνεται από μειοψηφίες από την στιγμή που ήδη σε κτυπάει στο κεφάλι ! Θα έλεγα ότι όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι επι/τιες μοιραίως κυλάνε στο ίδιο λούκι. Μην πω τώρα τίποτα άλλο και προσβάλω τα φρονήματα κανενόςΔυσκολεύομαι να βγάλω νόημα, αλλά θα το παλέψω... Τα χρόνια λοιπόν που κάνω τον επιχειρηματία/έμπορο/κλπ, συνεχώς διαπιστώνω το αντίθετο από αυτό που αναφέρεις. Έρχεται ένας πικραμένος, πουλάει όπως θέλει, μου παίρνει τους πελάτες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κλείνει (πηγαίνει αδιάβαστος δηλαδή), αλλά εγώ όμως τους έχασα. Την αγορά δεν την χαλάω εγώ, αλλά εγώ την πληρώνω. Συνεπώς ? Τα περι Ελληνικού ονείρου; . . Χάρην αστεϊσμού Αλέξανδρε !Α, όλα κι όλα...Αλέξιος παρακαλώ, όχι Αλέξανδρος...άντε τώρα να μήν αρχίσω τίποτα καντήλια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 10, 2007 Τα τελευταία χρόνια λοιπόν που κάνω τον επιχειρηματία/έμπορο/κλπ, συνεχώς διαπιστώνω το αντίθετο από αυτό που αναφέρεις..μιλάς για την πώληση σκι και ρούχου (σκληρό/fashion) ; Κατόπιν αυτού είσαι έμπορος χινοδρομικού εξοπλισμού και accesories? Για να καταλάβω και εγω δηλαδή. . ...άντε τώρα να μήν αρχίσω τίποτα καντήλια...Το αγαπημένο μου .. .παίξε μπάλα ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted March 10, 2007 Φίλε μου Fidelio (ελπίζω να μου επιτρέπεις να σε αποκαλέσω έτσι, όπως άλλωστε θεωρώ όλα τα μέλη του φόρουμ που έχουμε κάποιους κοινούς στόχους), έχω διαβάσει τα περισσότερα από τα post που έχεις γράψει, και οφείλω να ομολογήσω πως είχα πιστέψει ότι ασχολείσαι επαγγελματικά με το αντικείμενο του σκι όπως και εγώ αλώστε, λόγω των εξαιρετικών και εύστοχων συμβουλών που δίνεις. Στην τελευταία σου τοποθέτηση όμως, απαξιώνεις τα πάντα και τους πάντες, άρα και την ίδια σου την παρουσία εδώ μέσα, καθώς συμμετέχεις και προτρέπεις άλλους να κάνουν κάτι το οποίο ούτως η άλλως είναι καταδικασμένο στην Ελλάδα, και μόνο ζημιωμένοι θα βγουν αν δεν έχουν τις «άκρες». Μήπως θα έπρεπε να ξανασκεφτείς τι κάνεις λάθος ; Φιλικά Περικλής Ρετζιος Νάουσα Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites