damianos 819 Report post Posted May 22, 2009 Θέλω να προτείνω να σκεφτούμε λίγο τον κατακόρυφο χώρο που καταλαμβάνουν οι υπογραφές μας στα posts, γιατί πολλές φορές κάνουμε scroll μια ολόκληρη οθόνη υπολογιστή για να "περάσουμε" μόνο την υπογραφή. Νομίζω οτι είναι λίγο κουραστικό. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 22, 2009 Είναι όντως κουραστικό πολλές φορές... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 22, 2009 Νομιζω οι Mod ειναι αρμοδιοι αν καποιος το παρακανει να τον επαναφερουν στην ταξη... αν υπαρχει θα ειναι για λιγο ακομα... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 22, 2009 Δε θα εξετάσω το αν είναι σωστό ή όχι το θέμα αλλά θα προτείνω μια λύση σε όσους ενοχλούνται: Πηγαίνετε στο My Controls -----> Board Settings -----> και στο Board Display Settings κλικάρετε για το αν θέλετε να εμφανίζεται η υπογραφή, το avatar κ.λ.π. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 22, 2009 με προλαβες... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 22, 2009 Δε θα εξετάσω το αν είναι σωστό ή όχι το θέμα αλλά θα προτείνω μια λύση σε όσους ενοχλούνται: Πηγαίνετε στο My Controls -----> Board Settings -----> και στο Board Display Settings κλικάρετε για το αν θέλετε να εμφανίζεται η υπογραφή, το avatar κ.λ.π. εμενα μου αρεσει να βλεπω αβαταρ και εξυπνες υπογραφες. Γιατι να το στερηθω, επειδη καποιος θελει να βαλει την ιστορια της ζωης του, τα πολιτικα και χιονοδρομικα του πιστευω, τι μαρκα σκι και τι μαρκα λαδια βενζινη κλπ αγοραζει...και να καταλαμβανει 2,5 οθονες Χ 568 ποστ? Εγω θα σας προτεινα σε ενα ποστ 2-3 γραμμες, η υπογραφη σας να μην εξεχει εν σχεσει με το αβαταρ και τις πληροφοριες αριστερα. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 22, 2009 Όταν μια υπογραφή είναι τεράστια, συνήθως ζητάμε από το μέλος να την μικρύνει (το έχω κάνει και σε μέλη του Δ.Σ. ). Για όσους χρησιμοποιούν firefox ή safari βέβαια, η λύση είναι μια και λέγεται adblock/adblock plus/safari block (άρα οι λύσεις είναι 3 ). Στους αρκετούς από εδώ για παράδειγμα έχω μπλοκάρει και τα avatar για να μην βλέπω τις μουτσούνες τους σε κάθε μήνυμα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted May 22, 2009 Εγω παλι θα ελεγα κατι αλλο που πιστευω οτι εχει μεγαλυτερη σημασια απο το αν ειναι μεγαλη η υπογραφη ή πιανει μιση σελιδα, οσων η υπογραφες προσβαλουν χαρακτηρες, ειναι ασεμνες και εμπεριεχουν βρισιες πραγμα που στο κανονικο και κυριως τοπικ απαγορευτε απο τους κανονισμους του φορουμ καλο θα ηταν να σβηστουν απο τους κατοχους τους, διοτι δεν τιμανε τους ιδιους και ακομη περισσοτερο κανουν ζημια στο φορουμ που ολοι φιλοξενουμαστε και συν τις αλλης δινουν και τροφη για ΑΑΑΛΛΑ σχολια........... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 26, 2009 Εγω παλι θα ελεγα κατι αλλο που πιστευω οτι εχει μεγαλυτερη σημασια απο το αν ειναι μεγαλη η υπογραφη ή πιανειμιση σελιδα, οσων η υπογραφες προσβαλουν χαρακτηρες, ειναι ασεμνες και εμπεριεχουν βρισιες πραγμα που στο κανονικο και κυριως τοπικ απαγορευτε απο τους κανονισμους του φορουμ καλο θα ηταν να σβηστουν απο τους κατοχους τους, διοτι δεν τιμανε τους ιδιους και ακομη περισσοτερο κανουν ζημια στο φορουμ που ολοι φιλοξενουμαστε και συν τις αλλης δινουν και τροφη για ΑΑΑΛΛΑ σχολια........... +1 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 26, 2009 εμαθα θα εχει βαρβατους mod φετος το φορουμ... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 26, 2009 πολλα ξερεις εσυ Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted May 26, 2009 εμαθα θα εχει βαρβατους mod φετος το φορουμ... Γιατί.....;οι προηγούμενοι δεν ήσαν βαρβάτοι; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 26, 2009 Φέτος θα είναι η Χιονάτη και οι 7 βαρβάτοι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 26, 2009 Γιατί.....;οι προηγούμενοι δεν ήσαν βαρβάτοι; Ηταν Βαρβακειοι... Quote Share this post Link to post Share on other sites