Jump to content

jameson23

Χρήστης Forum
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral
  1. Ευχαριστω για τα σχολια. Νομιζω πως με πεισατε. Βρηκα τα progressor 900 175cm στα 350€. Οποτε λεω να τα χτυπησω. Για να δουμε
  2. Καλησπερα σε ολους! Βρισκομαι σε αναζητηση καινουργιου πέδιλου και θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια, ΕΙμαι 30 ετων, 85 κιλών και 1,86εκ υψους. Κανω σκι απο μικρος αλλα οχι πολλες φορες τον χρονο, Το επιπεδο μου θα λεγα οτι ειναι 5-6 στα 10. Δηλαδη, κατεβαινω ολες τις πιστες ακοπα, καρβαρω αλλα οχι τέλεια. Εχω τα Rossignol Zenith Z3, τα οποια με βοηθησανε πολυ να βελτιωσω την τεχνικη μου. Νιωθω οτι μου συγχωρουν ο,τι λαθη κανω, αλλα νιωθω μια ασταθεια οταν δοκιμαζω να αναπτυξω ταχυτητα (ισως να φταει το επιπεδο μου βεβαια). Θα θελα να αγορασω καινουργια πεδιλα καθαρα πιστας ωστε να επικεντρωθω στην τεχνικη μου, εχω βρει σε αρκετα καλη τιμη τα Fischer progressor 800 175cm (2015) και τα 3 πεδιλα της σειρας Κ2 AMP (Charger, Velocity, Bolt) σε 179 cm. Οποιοδηποτε σχόλιο/πρόταση θα με βοηθουσε πολυ. Σας ευχαριστω
  3. Γνωριζει κανεις αν χιονιζει τωρα πανω??
  4. χαχχα οι πιο πολλοί στην πόλη των Γρεβενών ζούνε πάντα στον δικό τους μικρόκοσμο
  5. Πάντως προτιμώ να μην λειτουργούν ολοι οι αναβατήρες τις καθημερινές όταν έχει ελάχιστο κόσμο και να πληρώνω την ετήσια 70€.
  6. 'Ο,τι δίνεις, παίρνεις.. Αν κάνεις τον κόπο και μάθεις λίγο, τι σχέση έχει το προεδρείο με την χιονοδρομία ή με τον αθλητισμό γενικότερα, θα σου ληθούν πολλές απορίες (Ζήτω το κόμμα..)
  7. Πήγα εγώ. Απίστευτη ποιότητα και ποσότητα χιονιου. Ο καιρός καλός στο 3θέσιο (Φίλιππος), ενώ είχε περιοδικά ομίχλη στο 2θέσιο (Μέγας Αλέξανδρος). Επίσης ο δρόμος ήταν καθαρός.
  8. έχουμε καμια ένδειξη οτι αύριο μπορεί να ανοίξει ο καιρός; ή απλά ελπίζυμε;;;
  9. Καλησπέρα σε όλους Ψάχνω μία θήκη για να μεταφέρω Ski (1,74cm) και μια σανίδα snowboard. Πρόκειται να ταξιδέψω με Ryanair και μου είπαν ότι αν τα μεταφέρω και τα 2 σε 1 τσάντα θα πληρώσω μόνο 1 item. Γνωρίζει κανείς κάποια τέτοια θήκη??
  10. Λοιπόν, τελικά επικοινώνησα με την Ryanair, και μου απαντήσανε ότι ως 1 item θεωρείται μια μόνο τσάντα. Δηλαδη στα 50€ αν θες να μεταφέρεις σετ σκι και μπότες τότε πρέπει να χωρέσουν σε 1 τσάντα.
  11. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. 'Οχι , δεν έχω προβεί ακόμα σε αγορά. Η αλήθεια είναι οτι εννοείται πως έχω κοιτάξει και ελληνικά μαγαζιά. Τα παραπάνω link που αναφέρω, είναι random sites για να σας παρουσιάσω τα μοντέλα των σκι, μιας και όσα σκι ανέφερα, κανένα δεν είναι φετινό ώστε να βρώ το link τους στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή τους. Anyway, έχω καταλήξει στα ROSSIGNOL ZENITH Z76 ARAMID, ξέρει κανείς αν ταιριάζουν στο επίπεδό μου που έχω αναφέρει στο πρώτο post??
  12. Γεια σε όλους απο τη μακρινή Σουηδία, Πρόκειται να ταξιδέψω μετά τα Χριστούγεννα με Ryanair για Μιλάνο από Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό τους Dolomites. Εχει μεταφέρει κανείς εξοπλισμό με Ryanair? Στο site τους αναφέρουν οτι η τιμή είναι 50€ per item, χωρίς να αναφέρει αν περιλαμβάνει κ μπότες. Σκεφτόμουν αν μπορώ να μεταφέρω σε μια τσαντα ενα ζευγάρι σκι και μια σανίδα πληρώνοντας ''1 item''. Γνωρίζει κανείς αν είναι αυτο εφικτό; Τις μπότες θα τις έχω στη βαλίτσα μου. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με την εταιρεία εννοείται, αλλά θα θελα να ξερα αν έχει κανείς κάποια εμπειρία.
  13. Μάλλον έχω καταλήξει σε αυτα http://www.nevasport.com/material/esqui/Rossignol/ZENITH-Z76-ARAMID-BASALT-TPI2/2011/ Τα βρήκα σε αρκετά καλή τιμή. Ξέρει κανεις αν είναι πολύ σκληρά για μένα??
  14. Καλησπέρα σε όλους Ηρθε η ωρα να αλλάξω επιτέλους πέδιλα. Είμαι 85kg και 1,77m ύψος. Κάνω αρκετά χρόνια ski και το επίπεδό μου ειναι να κατεβαίνω άνετα τις κόκκινες πίστες χωρις να κάνω τέλειο carving ωστόσο, μιας και η τεχνική μου χρειάζεται βελτίωση. Επίσης ψάχνω κάτι σε all-mountain μιας και πειραματίζομαι και λίγο off-piste. Τα πέδιλα που έχω τώρα είναι κάτι rossignol τουριστικά και νομίζω πως με κρατανε πολύ πίσω. Πιστεύω πως θα μου ταίριαζε κάτι αντιστοιχο με τα rossignol Z3 που χε πάρει ο αδερφός μου πριν 3 χρόνια. Θα θελα να μου πειτε προτάσεις και γνώμες. Εχω βρει μερικά σε καλή τιμή: http://www.levelninesports.com/Atomic-2012-Nomad-Intruder-Skis-W-Xto-10-Bindings http://www.skidbutiken.com/se/produktgrupper/nyborjare/rossignol-zenith-z72-carbon-tpi2-rossignol-axium-110-s-11-12.html Ευχαριστώ
  15. Μετα τον προμαχώνα πας συνεχεια ευθεια με κατευθυνση το Blagoevgrad και Simitli(2 πολεις).Λιγο πριν το Simitli εχει πινακιδα Bansko δεξια(γυρω στα 45 λεπτα μετα τον προμαχωνα αν θυμαμαι καλα). Αφου στριψεις δεξια συνεχιζεις ευθεια και φτανεις Bansko. Είναι πολυ απλο.
×
×
  • Create New...