Jump to content

rider77

Χρήστης Forum
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by rider77

  1. Για αύριο πώς τα βλέπετε τα πράγματα?? Μήπως θα είναι καλύτερα να το αφήσω για Κυριακή??
  2. Αν είσαι απόγευμα μπορεί να συναντηθούμε!!
  3. Ένα βιντεάκι απο την χθεσινή βόλτα στον Υμηττό!! http://www.youtube.com/watch?v=8Emz87k-Hhg
  4. Καλή σεζόν να έχουμε παίδες!!! Εγώ δεν πήρα τίποτα, απλά έχασα 20 κιλάκια με το ποδήλατο που κάνω εδώ και 5 μήνες οπότε φέτος λογικά θα δώ διαφορά σε σχέση με πέρσι!!!
  5. Σε παρακαλώ μην παραποιείς τα πράγματα. 50% ευστοχία είχαν!!
  6. Αν είστε απατεώνες, ξερόλες κλπ δεν το ξέρω αλλά με την παραπάνω απάντηση σας εμένα με πείσατε πως σίγουρα δεν είστε επαγγελματίες.
  7. Το πραγματικό χωνί θα το τρώγαμε σήμερα Κώστα. Χθές κάτι κάναμε. Ο Θύμιος πρέπει να ανακουφίστηκε λίγο που δεν δουλεύει τίποτα σήμερα ε??
  8. Αξίζει αλλά το θέμα είναι αν αντέχει η τσέπη σου. Είναι μεγάλη χαζομάρα πάνω στον ενθουσιασμό σου αν δεν έχεις τα χρήματα να χρεωθείς για να πάρεις εξοπλισμό. Τελικά τί θα κάνεις?? Ski ή snowboard??
  9. Αν και δεν γνωριζόμαστε,επειδή και εγώ θα ανέβω μόνος, αν σε ενδιαφέρει να ανέβουμε μαζί στείλε μου ενα πμ το κινητό σου να σε πάρω να κανονίσουμε
  10. Λέω να ανέβω αύριο Καλάβρυτα. Ξεκινάω απο Βούλα στις 5:40. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να έρθει μαζί ας με πάρει στο 6936107383 να συνεννοηθούμε.
  11. Θα σου είναι μεγάλες. Το 205 είναι το πλάτος του πέλματος του ελαστικού. Βέβαια ίσως να σου κάνει και οριακά. Γιατί δεν τις δοκιμάζεις να είσαι σίγουρος? 2 λεπτά δουλειά είναι.
  12. Αν γίνεται και σε μένα ενα πμ
  13. Εγώ γιατί βλέπω πως αύριο δείχνει να έχει περισσότερο αέρα απο σήμερα?? Τέλος πάντων εύχομαι να έχεις δίκιο για να περάσουμε ωραία!!!
  14. Ο κύβος ερρίφθη! Τελικά θα πάμε Zell. Εχθές έκλεισα αεροπορικά με Lufthansa, αυτοκίνητο και δωμάτιο γιατί το έψαξα και είδα οτι οι προσφορές που μου είχε κάνει το ταξιδιωτικό γραφείο δεν ήταν τελικά τόσο καλές όσο νόμιζα. Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια μέρα σκι στο Zell μια στο Kaprun και την τρίτη ή στο Kitzbuhel ή στο Saalbach. Θέλουμε να πάμε και μια βόλτα Sazburg, να δω τι θα πρωτοπρολάβουμε σε 5 μέρες Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.
  15. Εδώ Μαίναλο πάμε και είναι μια χαρά στην Αυστρία δεν θα είναι?? :P Λογικά δε νομίζω να υπάρχει θέμα χιονιού αλλά σκέφτομαι οτι καλό είναι να υπάρχει ο παγετώνας δίπλα καλού-κακού. 'Οσον αφορά το μέγεθος δεν με απασχολεί γιατί είμαι σίγουρος πως σαν πρώτη φορά που βγαίνω σε χιονοδρομικό εξωτερικού θα με καλύψει οποιοδήποτε. Η διαφορά είναι γύρω στα 300 ευρώ(150 το άτομο). Το να τα δούμε όλα απλά δεν παίζει γιατί θα έχουμε μόνο 3 μέρες καθαρές για ski-snowboard.
  16. Αρχές Μαρτίου λέμε με την γυναίκα μου να πάμε ένα 5ήμερο Αυστρία. Πιο πολύ κλίνουμε πρός Zell am see λόγω καλύτερης τιμής και λόγω του Kaprun που είναι δίπλα αλλά έχω ακούσει καλά λόγια και για Kitzbuhel. Εσείς τί λέτε?? Οποιαδήποτε εμπειρία και πρόταση ευπρόσδεκτη!
  17. Χαιρετώ όλη την παρέα του snowclub!! Με λένε Άλκη, είμαι απο Βόλο αλλά τα τελευταία 6 χρόνια μένω Αθήνα, Βούλα συγκεκριμένα. Κάνω snowboard 9 χρόνια με ένα διάλειμα 3 χρόνια λόγω εγχείρησης στο γόνατο. Συγχαρητηρια για το φόρουμ και την ωραία παρέα που έχετε φτιάξει. Ραντεβού στα βουνά λοιπόν!!!!
×
×
  • Create New...