Jump to content

iefs

Χρήστης Forum
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by iefs

 1. η απάντηση των εργαζομένων είναι πως δεν υπάρχει ικανός αριθμός προσωπικού, συγκεκριμένα είναι πέντε άτομα για όλο το χιονοδρομικό με ότι αυτό συνεπάγεται.
 2. Κατά πόσο βοηθάει το ηλεκτρικό ποδήλατο σε τέτοιες διαδρομές;;; Είναι μεγάλη ή διαφορά από τό συμβατικό; Με ένα απλό θα τίς έβγαζες τόσο μεγάλες αποστάσεις ή θα είχες καεί; Συγγνώμη πού κάνω τόσες ερωτήσεις..... αλλά έχει ενδιαφέρον το θέμα καί εσύ τό κατέχεις.
 3. Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα!!!! Μετά από αρκέτα χρόνια, πενηντάρης ημουν τότε, ξαναέβγαλα πινακίδες στο ποδήλατο μήπως και σωθούν τα πόδια από το τρέξιμο. Τελικά αλήθεια ειναι ........... το ποδήλατο..........δε το ξεχνάς!!!! Στο δια ταύτα 40 χλμ σήμερα.......και κυρίως ανώδυνα χωρίς πόνους και τραβήγματα. Στόχος να μείνω fit για το ορειβατικό οταν τελειώσει το 'απαγορευτικό'.....λέμε τώρα.
 4. Συμβαίνει τώρα;; Αν ναι....η καρέκλα της μαύρης έχει καλή ροή!!!! Η γόνδολα.... δύσκολα...
 5. 55 λεπτα προπόνησης 610 θερμίδες........ευχαρίστηση μη μετρήσιμη☺️??
 6. Ανήμερα την Τρανή την Αποκριά που λένε και στην Κοζάνη, ανέβηκα Βασιλίτσα. Μία (1) και μοναδική πίστα, γύρω γύρω βράχια και στην μέση χίονι!!!! χωρίς πέτρες, ήλιος, αέρας το πρωί, αρκετός κόσμος χωρίς ουρές!!!
 7. Τα μέλη του φόρουμ DIm,Herman,Koumparos,Iefs για μια ακόμη φορά εντυπωσίασαν...........οχι..οχι με την ικανότητα τους στο σκί!!! .....μάλλον με την Ιώβειο υπομονή που επέδειξαν στην 20+ λεπτη μερικές φορές αναμονή στην ουρά..... Στο δια ταύτα... χιόνι πραγματικά πολύ, φρέσκο και μαλακό. Λιακάδα με 0 εως +2 άπνοια Κόσμος πολύς , ακαδημίες πούλμαν .....όλοι οι χιονοστερημένοι. Επειδή η κατάσταση στα πιατάκια δεν παλέβονταν μείναμε στην καρέκλα και στην απότομη πίστα που γρήγορα έγινε χωράφι. Στο τελείωμα της δε οι κοτρώνες εμφανίστηκαν άμεσα. Μία φορά ανεβήκαμε μέχρι κορυφή ......για την τελευταία κατάβαση. Όποιος μπορέσει να πάει καθημερινή θα περάσει τέλεια. το Βέρμιο με το Σέλι και τα πηγάδια ακριβώς απέναντι.......δυστυχώς χωρίς το ανάλογο χιόνι
 8. Σάββατο 1 Φλεβάρη και ακόμα σκιαρουμε στην βόρεια Ελλάδα .......χάρη στο Καιμακ!!!! Το φρεσκάρισμα έκανε την δουλειά του και το χιόνι ικανοποιητικό στην κρέμαση και καλό σε συγκεκριμένα σημεία στα εκτός. Μετά τις 13:00 στο τελείωμα της κεντρικής κολλούσε επικίνδυνα , πάντως στις 14:30 κατέβηκα μέχρι την βάση, κολυμπόντας περισσότερο παρά σκιάροντας!!!!! ¨Ολος ο κόσμος στην κρέμαση, αθλητές, ακαδημίες, χιονοδρόμοι, τουρίστες με αποτέλεσμα 10΄+ αναμονή
 9. Χμμμ......σαν πρώτη κατεβασιά μου φαίνεται.....σίγουρα θα υπήρχε και συνέχεια....τέλος πάντων χαλάλι σου......... ......λέμε τώρα χαχα Θα ελέγξω αύριο και θα επανέρθω, ευχαριστώ για την ενημέρωση.
 10. Όποιος ανέβηκε σήμερα ας κάνει μια αναφορά στην κατάσταση του χιονιού και τις συνθήκες. Giannis90 αν έχει όντως 10ποντο φρέσκο ....ελπίζω να συνέχισες την μελέτη στο κάρβινκ !!!! και να άφησες τα λούκια ήσυχα......
 11. Η αποκατάσταση μίας αδικίας Για τέταρτη φορά φέτος πήγα Καϊμακτσαλάν καί πέρασα καλά!!!! Ναι...το χιόνι παλιό..... μηνός καί βάλε.... Ναι.... σκληρό σαν μπετόν....δεν το έκοβες με τίποτα....on tips καί ξύσιμο.... μετά τις 12:30 στο κάτω μέρος τής μοναδικής πίστας!!! μπορούσες να φορτίσεις και τις ουρές!! Ναι...... πέτρες δεν είχε!! Ναι μόνο 900 μέτρα να κατεβαίνεις για 3 ώρες.... Παρόλα αυτά....το βουνό δείχνει την αξία του συντηρώντας το χιόνι του....και σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για τα χιονοδρομικά τής περιοχής μας δίνει διέξοδο σέ όποιον στερημένο θέλει να ξεφύγει από τό στερητικό σύνδρομο!!!! 25 άτομα.....οι δεκαπέντε βόρειοι γείτονες!!! Μόνο η κρεμαση για σκι..... βέβαια όταν κατέβηκα την κεντρική την βρήκα αρκετά ασφαλή.... Μπράβο και στους ανθρώπους του χιονοδρομικού που με μεταφορά μεγάλων όγκων χιονιού καταφέρνουν ακόμη να σκιαρεις από την κορυφή μέχρι την βάση!!!! 24 Γενάρη καί ευτυχώς που υπάρχει.......δεν θά ξαναπώ άσχημη λέξη.....Πιπέρι!!!
 12. Ήμουν προχθές Σάββατο για σκι. Μέχρι τίς ένδεκα κάτι γινόταν μετά άρχισε να κολλάει καί βγήκαν πέτρες... Δύο ώρες καί δέκα κατεβάσιες σύνολο δέκα ευρώ. Ευτυχώς δεν σπάσαμε τίποτα. Πάντως τό τσίπουρο στο ξύλινο του Δίστρατου ήταν βάλσαμο. Ο νέος καταφύγιαρχης μου είπε ότι από Δευτέρα πού άνοιξε με τίς χαμηλές θερμοκρασίες ευχαριστήθηκε σκι. Τώρα πάντως....δε λέει. Υπόψη είμαι φανατικός του χιονοδρομικού αλλά......
 13. Αν ανέβηκε κανείς ας κάνει μια ενημέρωση γιατι το σκέφτομαι για αύριο.
 14. Καΐμακ 10-01-2020 Κρέμαση με σκληρο χιονι, ξυμένο στα απότομα, πολυ καλη η μεσαία στενή πίστα. Στα λούκια φρέσκο απάτητο που κολλούσε στα χαμηλά. Η κεντρική απο την μέση και κάτω χωράφι. Τα εκτος στην κεντρική ζαχαρόχιονο (τελειο) .......Μάρτης και βάλε!!!!!!!!! από το εκκλησάκι κόντεψα να βγώ 4 χλμ κατω στην άσφαλτο, τελευταία στιγμή εκανα τραβέρσα και γύρισα κεντρική!! 100 μέτρα παρακάτω δεν ειχε επιστροφη.....ουφ!!!! Καιρός τέλειος, κόσμος λίγος, κάρτα 10 E
 15. Χθές εκτός από τον αέρα στην καρέκλα!!! και την ουρά στα εκδοτήρια 30' περίπου!!!!! Όλα τέλεια (τηρουμένων των αναλογιών πάντα). Κρεμαση σκληρό χιόνι με λιακάδα και αέρα μόνο στην κορυφή. Αναμονή 5 λεπτά μέγιστη. Η κεντρική παγωμένη ολόκληρη, πρώτη φορά έκανα σκι σε πάγο ενός χιλιομέτρου, ωραία εμπειρία!! Απλά λόγω αέρα δεύτερη φορά....δεν.
 16. Τώρα που το λες....σε πήρε το μάτι μου .... έμεινες αυστηρά πίστα... υποθέτω είχες στόχο... γιατί συνήθως δεν μένεις μακρυά από τό εκτός.
 17. Μη μου πεις....είσαι....ο άλλος;; Ένας προχωρημένος μεσήλικας...χμμ..χμμ.... καί ένας νεαρός
 18. Τελικά μας έκανε την χάρη ό καιρός καί το δεύτερο σκι τής χρονιάς,το πρώτο στο Ανήλιο ήταν για ξεκαπνισμα, βγήκε τέλειο. 3μιση ώρες ασταμάτητα στην κρεμαση, καμμιά 30ρια άτομα στην πίστα και δύο εκτός!!! είς εκ των δύο ο γράφων ?. Ναι είχε και φρέσκο απάτητο στα λούκια! Την κεντρική την κατέβηκα όταν έφευγα, πολύ καλή... μέχρι πού κατάφερα και να καρβαρω..... λέμε τώρα... Θερμοκρασία -14 στην κορυφή , χωρίς αέρα ευτυχώς, και όταν βγήκε ό ήλιος.... παράδεισος. Χρόνια πολλά σε όλους σας και καλά χιόνια με την νέα χρονιά.???
 19. Αχαχα..... πάλι δεύτερος ήρθα.... δεν πειράζει η συμμετοχή μετράει!!!!!
 20. Καλημέρα νομίζω κάποια στιγμή είδα sold. Υπάρχει ακόμη το πέδιλο;;
 21. Θα χαρώ να τά πούμε. Αν δεν τα καταφέρεις μπορεί να περάσω από την συνάντηση για ένα γεια.
 22. Καλημέρα όντως τα cham είναι 97 και όπως τα λες, αλλά θα τα κρατήσω. Το δεύτερο πέδιλο το θέλω καθαρά για πίστα. Τα Fischer rc4 τα χρησιμοποιούσα δύο χρόνια στον προσομοιωτή και τα θεωρώ νευρικά στο λάθος. Αν βρω 900 να το πάρω;; Εκτός θέματος,τώρα στο WE σκιαρω με τα Nordica GT 74 και με εντυπωσίασαν θετικά. Στο site του ski Bill τα έχει προσφορά αλλά τα δίνει σαν εισαγωγικά πέδιλα;;;;; Τέλος εάν πρόκειται να δώσω λεφτά για καινούργια θα πάρω elan amhpibio ti!!!!
 23. Φυσικά η πρόκληση ισχύει για όλους τους φίλους του φόρουμ,θα δείτε καί τόν προσομοιωτή στην πράξη.
 24. Είμαι μόνο με τα 96αρια αλλά είναι σκληροπυρηνικά με μέταλλο από ακρη σε άκρη βαριά και φλατ ουρά!! Εξ ού και η επιθυμία για κάτι πιο εύκολο και στριφτερο. Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές καί τί ενδιαφέρον.
×
×
 • Create New...