Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Χρήστος Λάππας

Πλήρης ρήξη με το Χ.Κ. Καλαβρύτων. Κρίμα...

Recommended Posts

Αναδημοσιεύω από το snowreport:

"Αγαπητοί χιονοδρόμοι,

Με λύπη μας αφαιρούμε από το Snow Report το τμήμα ενημέρωσης του Χ.Κ. Καλαβρύτων. Δυστυχώς μετά από επτάχρονη συνεχή ενημέρωση των χιονοδρομικών δεδομένων του εν λόγω κέντρου λάβαμε μία επιστολή σήμερα στην οποία αναφέρεται ρητά «Παρακαλούμε άμεσα να αφαιρέσετε από την ιστοσελίδα σας όλες τις πληροφορίες που αφορούν στο Χ.Κ. Καλαβρύτων επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας» Ελπίζουμε ότι η Διεύθυνση του Χ.Κ. Καλαβρύτων ανακαλέσει αυτή την απόφαση.

Με τιμή,

Παν. Βατικιώτης"

Το δικό μου ερώτημα είναι αν το snowreport θα συνεχίσει να δίνει πληροφορίες για το συγκεκριμένο χιονοδρομικό έστω και χωρίς την ενημέρωση των διοικούντων. Αν ναι, πως θα μπορούσαν άραγε να αντιδράσουν οι υπεύθυνοι των Καλαβρύτων; Θα μπορούσαν ίσως να κάνουν μήνυση σε κάποιον που γράφει τι καιρό θα έχει την επόμενη ημέρα σε ένα βουνό;

Make Parnassos Great Again!

ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΣΚΕΨΟΥ 10000 HITS ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ SNOWREPORT.

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΌΨΙΝ ΤΟΥ ΑΛΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :?: ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΨΑΞΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΡΙΜΑ

ΚΑΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ GHOSTTOWN ΑΠΟ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ. ΑΧΥΡΟΜΠΑΛΕΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ

ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΟΣΟ ΧΙΟΝΙ ΕΧΕΙ. Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΝΑΣΣΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΑΚΟΜΑ?

ΘΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΓΑΠΕΣ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πραγματικά είναι κρίμα... :D:D

Τέτοιες ενέργειες ειλικρινά δεν μπορώ να τις καταλάβω.

Κρίμα και πάλι κρίμα... :!: :!: :lol:

φιλικά

οδυσσέας

Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!!

Και μια προτροπή προς τον Πάνο Βατικιώτη και την ομάδα του snowreport:

Παιδιά, συνεχίστε την ενημέρωση όπως μας έχετε συνηθίσει τόσα χρόνια. Αν είναι ένα πράγμα σίγουρο σε αυτή την ζωή, είναι ότι θα έχετε στο πλάι σας όλους τους πραγματικούς χιονοδρόμους, και πιστέψτε με, είμαστε πολύ περισσότεροι από όσο θα ήθελαν κάποιοι.

Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας σώφρων άνθρωπος που να πιστεύει ότι η ενημέρωση είναι κακό πράγμα. Εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν ότι ωφελεί την επιχείρηση τους να κουβαλάνε κόσμο στο χιονοδρομικό που δεν μένει ευχαριστημένος, είτε από τον καιρό, είτε από την ποιότητα του χιονιού.

Αυτή η νοοτροπία του ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο ... δεν συμφέρει κανένα και οφείλω να συγχαρώ τους υπεύθυνους του Παρνασσού που πέρσι όσες φορές ο καιρός ήταν ζόρικος, ανακοινώνανε από την προηγούμενη στο snowreport ότι το χιονοδρομικό θα παραμείνει κλειστό με αποτέλεσμα να ανέβω 32 φορές στο βουνό και να κάνω 32 φορές σκι. Ούτε μια μέρα δεν ξύπνησα από τα άγρια ξημερώματα χωρίς λόγο. Για εμένα που πρέπει να κάνω 200 χιλιόμετρα από το σπίτι μου μέχρι τα χιονοδρομικά, αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και οφείλω να ευχαριστήσω το snowreport για την σωστή πληροφόρηση.

Κάποια πράγματα πρέπει να τα λέει κανείς με το όνομα τους. Ήμουν από τους πρώτους που παραπονέθηκαν για τις τιμές στον Παρνασσό και συνεχάρησαν τα Καλάβρυτα για τα νέα μειωμένα τιμολόγια. Αυτή όμως η εμμονή να αποκλειστούν από το νούμερο 1 site ενημέρωσης χιονοδρόμων στην Ελλάδα, είναι τουλάχιστον ακατανόητη.

Ίσως να έχει έρθει η ώρα για τους καταστηματάρχες, ξενοδόχους και άλλους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων που ουσιαστικά ζουν από τον κόσμο που έρχεται στο χιονοδρομικό κέντρο, να αναρωτηθούν αν οι κινήσεις αυτές είναι προς το συμφέρον τους και να προσπαθήσουν με την επιρροή που διαθέτουν στην τοπική αυτοδιοίκηση να αντιστρέψουν τις αυτοκαταστροφικές αυτές τάσεις...

Make Parnassos Great Again!

ME MEGALH XARA BLEPO OTI META APO SYNEXH KATAKRAYGH KAI GIOYXAISMO

(ISOS NA NOMIZETE OTI YPERBALO TIS PERISOTERES FORES ALLA PISTEYO OTI APLOS LEO TA PRAGMATA OPOS TA SKEYFTOME AFTHORMITA KAI DEN TA FILTRARO OPOS OI PERISOTEROI)

OTI OLA OSA LEGONTE STO FORUM

KAI OI DIAPISTOSEIS PERI KATHESTOTOS BHSMATOS TRAMPOYKON TSIFLIKADON MEGALOKARXARION MEGALOFATAOYLON KOMATOSKYLON

EPALITHEYONTE

AI PREPEI NA MPOYN PLEON TA MEGALA K...A MESA E DEN PAEI ALO TO XEFTILISE

TO NA APOFASIZEI ENAS NA DIAKOPSEI THN DIAFIMHSH ENOS XIONODROMIKOY KENTROY KAI THN PROBOLH TOY SE ENA ELLHNIKO SITE APO TO OPOIO DIAFIMIZETAI STHN ELLADA KAI TO EXOTERIKO TOTE MALLON KAKO KANEI

SE ENA ELLHNIKO XIONODROMIKO KAI AYTO TO XIONODROMIKO ANOIKEI STON ELLHNIKO LAO

KAI OXI SE AYTON OYTE STON DHMO STON OPOIO PAREXETAI H ADEIA AXIOPOIHSHS TOY

AS BALEI KANENA LINK AMA THELEI STO

http://www.journeyturkey.net/

H STO

http://www.guidetoturkey.com/ski_centers/k.../kartalkaya.asp

EGO PROSOPIKA EN PROKEITE NA MPO OYTE SE ENA SITE XIONODROMIKOY KANO APERGIA LINK[/url]

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Guest

NOMIZO OTI O KOMPOS EFTASE STO XTENI ME TOYS SYGEKRIMENOYS ANTHROPOYS.

DEN PISTEYAN TA MATIA MOY AYTA POY DIAVAZA STHN EPISTOLH POY ESTEILAN STO SNOWREPORT.

SAN IDRITIKO MELOS TOY SYLLOGOY, APAITO STHN PROTH EPISHMH SYNEDRIASH NA SYZHTHTHEI H STASH MAS APENANTI STO EN LOGO XIONODROMIKO.

EXOYME DIKHGOROYS ANAMESA STA MELH MAS, OI OPOIOI THA MAS SYMVOYLEPSOYN GIA TO MEXRI POY MPOROYME NA FTASOYME.

OS TOTE, O KATHENAS MAS KSEREI POY THA PHGAINEI KAI POY DEN THA PHGAINEI KAI TI THA PROTINEI STOYS FILOYS TOY SXETIKA.

KOSTAS KAZEROS

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους

τελικα αυτος ο ανθρωπος απεδειχθη αδιστακτος

παραμονες χριστουγεννων εστειλε την επιστολη που διαβασαμε και ξερετε φυσικα γιατι γιατι μεσα απο το snowreport ολοι μας θα μπορουσαμε να διαλεξουμε ενα χιονοδρομικο να εχει χιονι να κανουμε σκι αυτου του κυριου αυτο μαλλον δεν του αρεσε ειμαι σιγουρος οτι θα πιεςε τον Πανο να γραψει αλλα στο site αν και εγω αμφιβαλω και για τους 15 ποντους επισης αυτος ο κυριος προφανως δεν θελει να ειναι συγκρισιμος και μαλλον νομιζει πως εχει να κανει με ορνιθες προσπαθησε να σπειρει διχονοια μεταξυ του snowreport και του συλλογου με σκοπο το ιδιον οφελος και εν μερη ισως και να το καταφερε οσο πιο νωρις καταλαβουν οι τοπικοι αρχοντες και ολοι οσοι ζουν απο αυτο το χιονοδρομικο οτι με τετοιες ενεργειες οδηγουνται με μαθηματικη ακριβεια σε μειωση των προσδοκειων τους τοσο το καλυτερο για αυτους

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

www.zermatt.ch

Guest

Νομίζω πως δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που εστάλη η συγκεκριμένη επιστολή.

Κατάφεραν με τις μεθόδους τους να δημιουργίσουν πρόβλημα μεταξύ του snowreport και των περισσότερων παλιών μελών του forum και τώρα εκδικούνται το snowreport μέσω της απόφασης αυτής.

Θεωρώ χρέος μας να σταθούμε κοντά στο site που μας ενημερώνει τόσα χρόνια όσο καλύτερα μπορεί και να μην δώσουμε την ικανοποιήση που περιμένουν οι ακατανόμαστοι.

Ας φροντίσει ο καθένας μας να πράξει αναλλόγως.

Χρόνια Πολλά

Κώστας Καζέρος

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους

τελικα αυτος ο ανθρωπος απεδειχθη αδιστακτος  

παραμονες χριστουγεννων εστειλε την επιστολη που διαβασαμε και ξερετε φυσικα γιατι γιατι μεσα απο το snowreport ολοι μας θα μπορουσαμε να διαλεξουμε ενα χιονοδρομικο να εχει χιονι να κανουμε σκι αυτου του κυριου αυτο μαλλον δεν του αρεσε ειμαι σιγουρος οτι θα πιεςε τον Πανο να γραψει αλλα στο site αν και εγω αμφιβαλω και για τους 15 ποντους επισης αυτος ο κυριος προφανως δεν θελει να ειναι συγκρισιμος και μαλλον νομιζει πως εχει να κανει με ορνιθες προσπαθησε να σπειρει διχονοια μεταξυ του snowreport και του συλλογου με σκοπο το ιδιον οφελος και εν μερη ισως και να το καταφερε οσο πιο νωρις καταλαβουν οι τοπικοι αρχοντες και ολοι οσοι ζουν απο αυτο το χιονοδρομικο οτι με τετοιες ενεργειες οδηγουνται με μαθηματικη ακριβεια σε μειωση των προσδοκειων τους τοσο το καλυτερο για αυτους  

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Για γέλια και για κλάματα!

Αληθεια, ποιος είναι ο εργοδότης του;

Ποιος πρέπει να τον απολύσει;

Ακόμα και αν τον έθιξε το snowreport δικαιολογήται μια πράξη που μονο ζημιά μπορεί να του προκαλέσει; :?: :?: :?:

μπορώ και χωρίς ...

Σε σχέση με τα όσα γράφει ο Κ. Καζέρος, με τον οποίο σχεδόν πάντα συμφωνώ απόλυτα, εγώ θα επιμείνω για το αυτονόητο:

Είχε δίκαιο το snowreport που ζητούσε μια δεοντολογία στη γραπτή διατύπωση των θέσεών μας, στάση που ερμηνεύτηκε από κάποιους ως "στέρηση ελευθερίας" και αποτέλεσε και λόγο ύπαρξης του παρόντος δικτυακού τόπου.

Σήμερα -και πολύ σωστά- ο ΣΤΧ ζητά το ίδιο: την προσεκτική διατύπωση των απόψεων των μελών, ωστε να μην έχομε άλλες επιπλοκές.

Είναι πολύ εύκολο να περνάς την πιο σκληρή άποψη και κριτική για ανθρώπους και καταστάσεις και να μην διατρέχεις κανένα κίνδυνο δικαστικής εμπλοκής για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου, όπως είναι εύκολο να μην περνάς κανένα μήνυμα και με τα λίγα λόγια σου να φλερτάρεις με σίγουρη δικαστική καταδίκη. Αυτά οι άνθρωποι των ΜΜΕ τα ξέρουν πολύ καλά.

Όλα είναι θέμα χειρισμού του λόγου. Εάν αποκαλέσεις κάποιον "πολιτικό νάνο", την έβαψες, αν πεις "οι επιλογές του δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων", ουδέν πρόβλημα.

Εάν αποκαλέσεις κάποιον "βλάκα" σε έβαλε μέσα, αν πεις "πρόκειται περι βλακείας να...", ουδέν πρόβλημα.

Από την άλλη, χαρακτηρισμοί προσωπικοί, υβριστικοί, εμπαθείς, γενικευμένοι, με ιδεολογικό υπόθαθρο, κλπ. αφενός προδίδουν έλλειψη αντικειμενικότητας του γράφοντος, αφετέρου εκφυλίζουν το ίδιο το επίπεδο του διαλόγου.

Αυτό είναι το αυτονόητο. Εάν δεν το καταλάβουμε θα τυραννιώμαστε με στείρες αντιπαραθέσεις (και αναλύσεις σαν τη δική μου), χωρίς να προάγουμε τα πράγματα.

Είναι τελικά θέμα επιλογής και σε καμία περίπτωση θέμα ελευθερίας. Δεν είναι ελευθερία να βρίζουμε τη Διοίκηση του Χ/Κ Καλαβρύτων. Ελευθερία είναι να υποκινήσουμε τα μέλη και τους φίλους να "ανακαλύψουν" το Μαίναλο και τους αρμόδιους να το ξαναανοίξουν.

Ελευθερία είναι να αγνοήσουμε όποιο Χ/Κ ζητάει από το snowreport να το αγνοήσει.

Και μια πρόκληση: Σε κάθε κρίση υπάρχει και η θετική πλευρά. Μήπως τελικά snowreport και snowclub είναι "καταδικασμένα" να βρίσκονται πιο κοντά, χωρίς ψευτοδιλήμματα και άλλες προφάσεις;

Χρόνια Πολλά

Στέλιος Κ.

Όριο ο ουρανός

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Παιδιά θα συμφωνήσω με τον Επίκεντρο στο θέμα της έκφρασης.Καταλαβαίνω ότι όλοι μας είμαστε αγανακτησμένοι από την κατάσταση στο χ/κ Καλαβρύτων.Όμως αντί να βρίζουμε στεγνα,θα ήταν καλύτερο να γράφουμε πιο διπλωματικά.Και η ελευθερία λόγου θα μου πείτε...Δεν τείθεται καν τέτοιο θέμα.Μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε,απλά ας εκφραζόμαστε προσεχτικότερα.Η ελληνική γλώσσα ευτυχώς είναι τόσο πλούσια που μπορούμε άνετα παίζοντας με τις λέξεις να περνάμε το μήνυμα που θέλουμε και κανείς να μην μπορεί να μας κατηγορήσει.

Για μένα το θέμα είναι να περάσει το μήνυμα της κατάντιας εκεί κάπου στο Νότο και όχι να εκτονώνεται ο καθένας μας(αν και μερικές φορές πρέπει να κρατηθείς πάρα πολύ-καταλαβαίνω).

Μ αυτά και μ αυτά το χ/κ Καλαβρύτων είναι το πιο πολυσυζητημένο χ/κ στην Ελλάδα.Μήπως αυτό ήθελε...????Μήπως οι υπεύθυνοι κάθε λίγο και λιγάκι φροντίζουν να μας κουφαίνουν έτσι ώστε να γίνεται ντόρος για το εν λόγω χ/κ???

Η μεγαλύτερη δύναμη του καταναλωτή είναι το μποικοτάζ. ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να πούμε κόβουμε την εκδρομούλα στο Χελμό και το μήνυμα περνάει για τα καλά.Αυτή είναι η πραγματική δύναμη που μας προσφέρει το κάθε φόρουμ.

Σε προσωπικό επίπεδο έχω αρχίσει και ψιλοβαριέμαι αυτό το πράγμα με τα Καλάβρυτα.Την πρώτη φορά εξοργίστηκα,τη δεύτερη κουφάθηκα ε από εκεί και πέρα έχει γίνει θλιβερή συνήθεια.Κουράστηκα.

Απλά όπως έχω πει δεν πρόκειται να πάω....Και οι 1000 κλώνοι μου(όπως λέει κι ο ΜΙΚ)επίσης.Να δω μετά οι τοπικοί μαγαζάτορες και επιχειρηματίες σαν πότε τους πέρνουν στο κυνήγι.

Είμαι σίγουρος ότι μέσω του Συλλόγου θα επισκευθώ ένα σωρό χ/κ στην Ελλάδα,θα κάνω περισσότερες φορές σκι,θα γνωρίσω χίλιαδυό μέρη και εκεί που θα πάω θα με βλέπουν και κάπως αλλιώς ακτό από κινούμενο κουμπαρά.

Εμπρός συλλογάρα κάθε Σ/Κ και σε διαφορετικό χ/κ.Βλέπετε κάποια χ/κ που οι διευθυντές τους είναι μυαλωμένοι πήραν το σύλλογο με καλό μάτι γιατί βλέπουν ότι κι αυτοί θα είναι επωφελημένοι και ο τουρισμός του τόπου τους.

Τα χιόνια ήρθαν και οι μέρες της κρίσης πλησιάζουν...να δούμε ποιος θα επιβιώσει το χειμώνα....

Υ.Γ 1 επειδή υποψιάζομαι ότι πολλοί απο εμάς θα είμαστε Βασιλίτσα το Σ/Κ τα μάτια σας 14 μπας και συναντηθούμε πουθενά.

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Guest

Νομίζω οτι τα είπαμε όλα, από εδώ και πέρα μένουν οι πράξεις.

Ας δείξει ο καθένας πόσο σέβεται τον εαυτό του.

Μερα γιορτινή η σημερινή και οι περισσότεροι ειναι off line.

Οταν με το καλό επιστρέψουν θα παρθούν κάποιες αποφάσεις.

Εγώ δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφόρές, αισθάνομαι οτι με προσβάλουν σαν πελάτη και έχω το δικαίωμα να τις καταδικάσω, πράτοντας αναλόγως.

Και κάτι άλλο, πώς γίνεται τα χιονοδρομικά της υπόλοιπης ελλάδας τα οποία είναι αξιόλογα και αν μη τι άλλο προσπαθούν για το καλύτερο, να έχουν το εισιτήριο τόσο φτηνά?

Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε και αντι μιας επίσκεψης κάθε εβδομάδα σε κοντινό χιονοδρομικό, να προτιμίσουμε ένα 2ημερο με διανυκτέρευση σε κάποιο από αυτά κάθε 15 μέρες?

Κώστας Καζέρος

ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ

:lol::lol::lol::lol::P:D [/img]

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Είναι πολύ εύκολο να περνάς την πιο σκληρή άποψη και κριτική για ανθρώπους και καταστάσεις και να μην διατρέχεις κανένα κίνδυνο δικαστικής εμπλοκής για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου, όπως είναι εύκολο να μην περνάς κανένα μήνυμα και με τα λίγα λόγια σου να φλερτάρεις με σίγουρη δικαστική καταδίκη. Αυτά οι άνθρωποι των ΜΜΕ τα ξέρουν πολύ καλά.

Όλα είναι θέμα χειρισμού του λόγου. Εάν αποκαλέσεις κάποιον "πολιτικό νάνο", την έβαψες, αν πεις "οι επιλογές του δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων", ουδέν πρόβλημα.

Εάν αποκαλέσεις κάποιον "βλάκα" σε έβαλε μέσα, αν πεις "πρόκειται περι βλακείας να...", ουδέν πρόβλημα.

ANTE NA PO KATI

:lol::lol::lol::lol:

EAN THELETE MPOREITE NA XRHSIMOPOIHSETE TO TSEKOYREI OS GASMA TO ENA MPOREI NA KANEI KAI THN DOYLEIA TOY ALLOY

:mrgreen: [/b]

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Κε Βατικιωτη

Η επιστολη που λαβατε απο το Χ/Κ των Καλαβρυτων φανταζωμαι οτι εχει την υπογραφη της διευθυνσης του Χ/Κ.

Αν ειναι εστι λοιπον ας μην υπαρχει ενημερωση για το εν λογο Χ/Κ, αλλα θα μπορει να υπαρχει ενημερωση για τις καιρικες συνθηκες που επικρατουν στο Χελμο και για το υψος χιονιου που υπαρχει εκει. ( ετσι Χρηστο :?: :?: :?: )

Αυτο νομιζω οτι δεν μπορει να μας το απαγορευσει κανεις, τουλαχιστο για τα Ελληνικα δεδομενα :!: :!: (δημοκρατια γαρ).

Και για να μην νομιζουν καποιοι οτι παιζουμε "κρυφτουλη", ή οτι κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας, καλο θα ειναι να καταλαβουν πια

ακριβως ειναι η δουλεια τους, και να την κανουν οσο το δυνατον καλυτερα.

Ο καλος καπετανιος στη φουρτουνα σκευτετε Α) πως να σωσει το πληρωμα του και τους επιβατες του και Β) πως να σωσει το τομαρι του και το πλοιο του :!: :!: :!:

Αν σκευτεται πρωτα το Β) και μετα το Α) δεν ειναι καλος καπετανιος .

Αυτο που θελω να πω για οσους δεν ημουν αρκετα σαφης ειναι οτι υπαρχουν αρκετες επιχειρησεις οι οποιες ζουν και υπαρχουν επειδη υπαρχει το παραπανω Χ/Κ. Σ'αυτο το εργο, οι ανθροποι του Χ/Κ δεν ειναι οι προταγωνιστες, ειναι απλοι ηθοποιοι.

Τελος, λογο του οτι πιστευω οτι αυτη η επιστολη θα παρει μεγαλη εκταση, καλο θα ειναι οσο ειναι ακομη "φρεσκο το πραγμμα" ας βαλουμε ολοι, λιγο νερο στο κρασι μας και ας μη βγαζουμε τα ματακια μας μα τα ιδια μας τα χερια. :roll: :roll: :roll:

Χρηστος

Καταρχήν χρόνια πολλά και καλά σε όλους

Τι να πω και εγώ; Οι προλαλλήσαντες με κάλυψαν πλήρως. Το μόνο τελικά που μένει είναι να ελπίζουμε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης θα ανακαλέσουν αυτή την απόφαση, η οποία μόνο κακό κάνει σε όλους, χιονοδρόμους, χιονοδρομικό, επαγγελματίες της περιοχής και άλλους. Και μια ερώτηση: Οι Τοπικές Αρχές τι κάνουν για αυτό; Περιμένουν να παρουσιάσουν ύφεση η τουριστική κίνηση και ο τζίρος της περιοχής για να επιληφθούν του θέματος; :?:

Φιλικά

Κατερίνα