skister 420 Report post Posted December 27, 2007 Χρονια Πολλά και απο εμένα παιδια.Καθυστερημενα μεν αλλα γυρισα μεσανυχτα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted December 27, 2007 Χρόνια πολλά παιδιά. Χαρούμενα και ευτυχισμένα Quote Share this post Link to post Share on other sites
evaki11 0 Report post Posted December 27, 2007 Kαταρχην χρονια πολλα στον Skimad αν και λιγο καθυστερημενα οτι επιθυμεις παντα με υγεια και ευτυχια. Ε και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους τους χιονοτρελλαμενους αυτου του forum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted December 27, 2007 Ευχαριστούμε πολύ παιδιά χρόνια πολλά και σε σας (μέρες που είναι) και καλό και ασφαλές τσούλιμα! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted December 27, 2007 Χρόνια πολλά και καλά σε όσους γιόρταζαν, αλλα και σε όλους τους φίλους του χιονιού και του βουνού...!! Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted December 27, 2007 Χρονια πολλα παιδια και οτι ποθειτε να το παθετε. (αργησα λιγο αλλα μεχρι 40 μερες πιανονται οι ευχες, οπως λενε και στο χωριο μου ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted December 28, 2007 (αργησα λιγο αλλα μεχρι 40 μερες πιανονται οι ευχες, οπως λενε και στο χωριο μου ) .... και στο δικό μου και στο δικό μου.... έστω και με καθυστέρηση... Χρονια Πολλά και από εμένα ότι επιθυμείτε! -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 28, 2007 Ευχαριστούμε πολύ Να στε καλά και σεις φίλοι χιονάνθρωποι, πάντα χαρές και χαμόγελα στη ζωή σας Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 31, 2007 Τις καλυτερες ευχες μας σε ολους για το 2008 Φιλικα ΜακηςΜ και το MakisMεϊκο Quote Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted December 31, 2007 Αγαπητοί φίλοι, εύχομαι και εγώ με την σειρά μου την επόμενη χρονιά να μας βρει με υγεία, περισσότερη ευτυχία, και με πολλούς ανθρώπους γύρω μας να μας αγαπάνε και να τους αγαπάνε. Χρίστος ΥΣ ΜΑΚΗΣ ΜΕΙΚΟ που χαθήκατε; Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted December 31, 2007 Ηλία να τα εκατοστήσεις και Καλή Χρονιά σου εύχομαι! Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 31, 2007 Πολυχρονος ρε Ηλια με υγεια και καλη χρονια ρε φιλε!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 31, 2007 Αααα Αυτος ο Ηλιας...που ξερει... Χρονια Πολλα Ηλια Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted December 31, 2007 Πολύχρονος Ηλία μου και οτι επιθυμείς! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted December 31, 2007 Να τα κατοστήσεις φίλε,νά΄σαι γεμάτος υγεία και όρεξη για χιονισμένα βουνά! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 31, 2007 Πολύχρονος Ηλία κι ότι επιθυμείς ... να το πάθεις! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 31, 2007 Χρονια πολλα και ευτυχισμενα γεματα υγεια και ευημερια!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ayger 0 Report post Posted December 31, 2007 Χρονια πολλα και ευτυχισμενα γεματα υγεια και ευημερια!!!!! Υγεία σε όλο τον κόσμο. Και καλή σεζόν φέτος! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 1, 2008 Χρονια Πολλα Metero! Αγιοβασιλιατικος εισαι μπρε?? Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted January 1, 2008 Χρονια Πολλα Metero! Αγιοβασιλιατικος εισαι μπρε?? Φιλικα ΜακηςΜ Γειά σου Metero,να τα κατοστήσεις.....μόνο 18 είσαι;..και γώ σε είχα για τουλάχιστον 40! Ρίξε καμμιά πρωτοχρονιάτικη ατάκα,...έτσι για να πάει καλά η χρονιά. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 1, 2008 Χρονια πολλά, καλη χρονιά, με αγάπη, ευτυχία και υγεία σε ολους. Το νέο έτος να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τους στόχους του συλλογου μας. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
chrisd 0 Report post Posted January 1, 2008 Χρόνια πολλά,καλή χρονια, με υγεια ευτυχία δημιουργικότητα και αστείρευτο κέφι για οτι κανουμε ........java script:emoticon('', 'smid_4') Quote Share this post Link to post Share on other sites
inuit 1 Report post Posted January 1, 2008 χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους ειθε η καινουρια χρονια να μας γεμισει δυναμη κ θεληση για να κανουμε τα ονειρα μας πραγματικοτητα Quote φυτεψτε κανα δεντρο γιατι χανομαστε Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted January 1, 2008 Όσα ευρώ ευρήκανε στα Ζωνιανά εφέτος τόσες ευχές σας εύχομαι για το καινούριο έτος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted January 1, 2008 καλή χρονιά σε όλους!! χιόνια πολλά να έχουμε !! πολλές ευχές για υγεία και κάθε ευτυχία!! όλα τα καλά του κόσμου σε όλους για μία δημιουργική και καταπληκτική χρονιά!! φιλιά , Λένα! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites