Snowflake 9 Report post Posted February 9, 2007 ......να πω σας ευχαριστώ όλους για μία ακόμα φόρα .......φυσικά και πέρασα καλά Γιαννάκι μου, το γεγονός οτι εχθές έσβησα 3 φόρες surprize cakes εμένα μου λέει πολλά!!!!! βέβαια έχω την εντύπωση οτι απο τον "πανικό" μου στην μία ξέχασα να κάνω ευχή.... ετεροχρονισμένα πιάνει????? εγώ θα την κάνω και αμα πιάσει έπιασε ένα θα σας πω αλλα να μήν το πείτε πουθενά, ετοιμαστείτε για πολλάάάά χιόνια ... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted February 9, 2007 Έλααααα...τελειώνετε με τις ευχές...δύο σελίδες σάλια γεμίσατε...θα γλιστρήσετε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrysa 0 Report post Posted February 9, 2007 χρονια σου πολλα και καλα! (οι ελαφρως αργοπωρημενες ευχες πιανουν καλυτερα! ) οτι επιθυμεις, φιλακια Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted February 9, 2007 ...έτσι έτσι Χρύσα μου σε ευχαριστω, κι αστον τον πιτσιρίκο να λέει, ζηλευει την "προχωρημένη" ηλικία μου Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted February 9, 2007 αν και λίγο καθυστερημένα χρόνια πολλά και από εμένα! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted February 10, 2007 Τελευταίος και καταϊδρωμένος αλλά να μας ζήσεις Ήρα, να είσαι πάντα καλά και χαρούμενη. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted February 10, 2007 Ακόμη πιο τελευταίος και καταιδρωμένος, Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα κι απο μένα.... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted February 10, 2007 Ναι...μή χάσετε και οι δύο...ψωνίσατε από σβέρκο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted March 1, 2007 ...χεχεχε Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις μικρέ (λέμε τώρα) όπως θα έλεγε και ο κολλητός σου και άτακτε παλιοσανιδά , οτι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις...και ζω με την ελπίδα κάποια μέρα να λογικευτείς και εσύ όπως ο καλός μας φίλος... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 1, 2007 Χρονια Πολλα κι απο μενα! Ωραιο πεδιλακι ο αλλος... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 1, 2007 Ε οχι και παλιοσανιδάς το παιδί! Χιονια Πολλα με απειρες πουδρες στη ζωη σου! Γιαννη, ασε τα μακρυμαδερια για τους ασχετους Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted March 1, 2007 Ο Δημήτρης γιορτάζει έτσι? οχι ο Γιάννης Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Free 0 Report post Posted March 1, 2007 ...χεχεχε Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις μικρέ (λέμε τώρα) όπως θα έλεγε και ο κολλητός σου και άτακτε παλιοσανιδά , οτι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις...και ζω με την ελπίδα κάποια μέρα να λογικευτείς και εσύ όπως ο καλός μας φίλος... Σας ευχαριστώ πολύ... όλες οι ευχές σας ευπρόσδεκτες αλλά..... αν ειναι να μοιάσω στο "σταυρωμένο" μοντέλο της φωτό σου.... Καλλλύτερα να λλλειπει Quote ...δεν ειναι ολοι οι snowboarders %$παιδα Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 1, 2007 Δημήτρη, αν και σανιδάς , σου εύχομαι και ιντερνετικά χρόνια πολλά και χαρούμενα, με πολλές, πολλές, ΠΟΛΛΕΣ ολόλευκες καταβάσεις, πολλές επιτυχίες κι ό,τι άλλο επιθυμείς να σου συμβεί Φιλάκια πολλά ΟΧΙ!!! ( τα κατέθεσα από κοντά ) Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 1, 2007 Χρονια Πολλα!!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 1, 2007 Να τα εκατοστήσεις! Πάντα χαρούμενος κι ευτυχισμένος Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Alfie 0 Report post Posted March 2, 2007 Πολυχρονος και να σε χαιρομαστε! Καθε σου επιθυμια, ευχη μου. Το αυθορμητο σου αυτο χαμογελο, να μη σβυστει ποτε και νασαι παντοτε ευτυχισμενος, ερωτευμενος και ουσιαστικα χαρουμενος, Να εχεις παντοτε διπλα σου ανθρωπους που πραγματικα αξιζουν να βρισκονται εκει... ps. Τα 33 ειναι πολλα ???????????? Σκεψου Καποιος Αλλος τι ειχε κανει μεχρι αυτην την ηλικια, και αναλλογισου ποσα ακομα εχεις εσυ να κανεις! αρα ειναι λιγα.... εχεις πολυ δρομο ακομα μπροστα σου !!! Χρονια Πολλα και παλι! Quote είμαι extreme ψαλίδι Nickel Share this post Link to post Share on other sites
Gluhwein 0 Report post Posted March 2, 2007 Επειδή σημείωσα ιντερνετική απουσία από τα γεννέθλιά σου κ δεν ήταν σωστό ...........λέω να σου ευχηθώ κι εγώ από δω....για να μην τα ακούσω ΠΑΛΙ!!!!! Λοιπόν........Δημητράκη μου χρόνια πολλά...να' σαι πάντα καλά...κ να παραμείνεις έτσι όπως σε γνωρίσαμε...(όχι ακριβώς...να μου μιλάς καλύτερα βασικά) με αυτό το χαζοχαρούμενο χαμόγελο που μόνο τα 33 σου χρόνια δεν θυμίζει... Όσο για τις κλασσικές ευχές....τα 'παμε...έχεις ένα μεγάάάάάλο αστεράκι εκεί πάνω που τα κανονίζει μια χαρά!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!! Quote so,how much you think you can drink?? Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 3, 2007 ...Κάλιο αργά παρά ποτέ...! Με καθυστέρηση ελάχιστων ημερών, να σου ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου, πολύχρωμος και εντοιχισμένος.... 80 χρόνια πολλά βρε ότι επιθυμείς να το πάθεις, να είσαι πάντα καλά, χαρούμενος και ευτυχισμένος...! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 8, 2007 http://files.snowclub.gr/MIK/INDIANA_0001.wmv Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted March 8, 2007 Με τιμά που βλέπωντας το βίντεο θέλω κι εγώ να πάρω την αγαπημενη Ινδιανα από πίσω? Ω είναι ωραία στον παρνάσσιο!! Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 8, 2007 Perfect! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 8, 2007 Perfect! Άστα αυτά και λέγε πότε έχεις γενέθλια Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 8, 2007 11 Σεπτεμβρίου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 9, 2007 Πολλες ευχες Ελενη («πεδιλο που καρβαρει» στα τοπικα του καταυλισμου)—παντα καλα, ευτυχισμενη κ με ταχιστη προκοπη (χιονοδρομικη κ μη)! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites