Aristomenis 1 Report post Posted March 18, 2005 Και εγώ είδα τα κενά και περίμενα να φορτώσει σε φωτο η "ακμαία"... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 18, 2005 Να τα δεις όπως επιθυμείς πάντα με υγεία Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted March 18, 2005 Αλέξη χρόνια πολλά και καλά και με μια μικρή, τροφαντή, γλυκιά και ζουμερή ΤΥΡΟΠΙΤΑ Να ζήσεις φίλε Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Έστω και καθυστερημένα... Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 18, 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .....ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ.ΝΑ ΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 18, 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!! τα 18 ειπαμε κλεινεις? Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 18, 2005 Προς Thanos : Δεν έχω γενέθλια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Την ονομαστική μου εορτή έχω. Προς Πρόβατο : Τί να σου πώ ρε αλήτη........................Σε αγνοώ............ Άκου τυρόπιτα.................................. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 18, 2005 ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ? Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 18, 2005 Προς Thanos : Δεν έχω γενέθλια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Την ονομαστική μου εορτή έχω. Προς Πρόβατο : Τί να σου πώ ρε αλήτη........................Σε αγνοώ............ Άκου τυρόπιτα.................................. γιατι πως σε λενε? τον σεπτεμβρη δεν ειναι του Α. Αλεξανδρου? Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted March 19, 2005 Θάνο, Αλέξιο τον λένε και όχι Αλέξανδρο :wink: Και κλείνει τα 17 :!: Μην ξαναλέμε τα ίδια Χρόνια πολλά κι απο μένα Αλεξ. Αν και λίιιιιιγο καθυστερημένα :oops: Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 19, 2005 Θάνο, Αλέξιο τον λένε και όχι Αλέξανδρο :wink: Και κλείνει τα 17 :!: Μην ξαναλέμε τα ίδια Χρόνια πολλά κι απο μένα Αλεξ. Αν και λίιιιιιγο καθυστερημένα :oops: Ditto. (Τώρα με τα ανήλικα θα ασχολούμαστε; :wink: ) Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 19, 2005 Θενιόρ Λάππα θα θαθ μιλήθω Ιθπανικά για να μη μαθ καταλάβουν οι άλλοι. Πάλι εγώ θαθ φταίω δηλαδή και με βρίδετε ;;;;;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 20, 2005 Χρόνια πολλά κι από μένα Αλέξη, έστω και καθυστερημένα Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted April 1, 2005 Μπα σε καλό σου. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted April 1, 2005 Σκόρδο Λαχανικό αλλά και μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό Allium Sativum. Μικρό φυτό το οποίο μπορεί να φθάσει μέχρι και τα 70 εκατοστά με μικρά ροζ-λευκά ή λευκοπράσινα λουλούδια ή πολλές φορές μικρούς κοκκινωπούς βολβούς αντί για άνθη. Ανθίζει τους καλοκαιρινούς μήνες, από τον Ιούνιο ως τον Αύγουστο, και το συναντάμε στην Ευρώπη και σε χώρες της Ασίας. Γνωστό και με το όνομα Aλλιο το εδώδιμο. Στην Αίγυπτο είναι γνωστό εδώ και 5.000 χρόνια και το θεωρούσαν ιερό. Είναι γνωστό ότι οι εργάτες που έχτισαν τις πυραμίδες έπαιρναν το πρωί μια σκελίδα σκόρδο σαν τονωτικό και αντισηπτικό. Στην αρχαία Ελλάδα οι αθλητές έτρωγαν σκόρδο σαν τονωτικό πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πολλοί πολιτισμοί το εκτίμησαν για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και έχουν γραφεί πολλά σχετικά. Βοηθά σε μια μεγάλη γκάμα παθήσεων, από το άσθμα μέχρι τον καρκίνο. Χρησιμοποιούνται οι σκελίδες του βολβού και το αιθέριο έλαιό του. Για οικιακή χρήση για να διατηρηθούν για καιρό, συνήθως οι πλεξούδες κρεμιούνται σε χώρο που αερίζεται καλά. Στη μαγειρική χρησιμοποιείται ωμό στις σαλάτες και σε πολλά φαγητά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted April 1, 2005 Χρησιμοποιείται και ως αντίδοτο στην γκαντεμιά....Πολλοι λαοι το εκτίμησαν και γι' αυτό. Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 1, 2005 Ιάσωνα, ο υπολογιστής σου δουλεύει μετά το ατύχημα ;;;;;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted April 1, 2005 Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οτι γίνεται μπλε η οθόνη και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Fatal error; unable to operate with this picture as wallpaper. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted April 1, 2005 ....φτου φτου φτου..... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted April 1, 2005 Ρε Ιάσωνα μη κάνεις τέτοια...τρόμαξα! :mrgreen: Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 1, 2005 ωπ ωραια φωτογραφια εχει ο νονος μου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silmarils 0 Report post Posted April 1, 2005 Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά μόλις κάηκε ένα pixel στην οθόνη του laptop... Quote white fluffy stuff Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 1, 2005 Μετά από κάποια γεγονότα, μήπως πρέπει να συσχετίσουμε την Παρασκευή και 13 με την Παρασκευή και 1; :roll: :twisted: :twisted: :wink: Εγώ βρίσκω πολλές ομοιότητες στις 2 μέρες αυτές :? Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted April 4, 2005 Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ (ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΝΤΟΥ ΟΙ ΣΚΙΕΡ?!!?) Ο LEFTERIS ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΥΓΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΔΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ...ΕΦΥΓΕ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΑΦΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΧΕΛΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ (ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ SNOWBOARDERS!! ) ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΜΕ ΥΓΕΙΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites