peni 21 Report post Posted March 15, 2010 Χρόνια πολλά και καλά Ανδρέα !! Να είσαι πάντα καλά , πιο πολύ επιθυμεις!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexiaS 0 Report post Posted March 15, 2010 Χρόνια Πολλά παιδιά!!!!!!!!!!!! και του χρόνου με Υγεία! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 15, 2010 Χρόνια πολλά και καλά Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 15, 2010 χρονια πολλα στον Ηλια που επεσε και τελικα εμαθε πολυ καλο σκι Λιακο πολυχρονος οτι επιθυμεις αδερφε! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted March 16, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, αν και οι περισσότερες ήρθαν στο φατσοβιβλίο! Με τη σειρά μου να ευχηθώ επίσης στον Turms, που έχουμε μαζί γενέθλια και στο σημερινό εορτάζοντα Ηλία, που απ' ότι ξέρω δεν πέφτει πια! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 16, 2010 Χρόνια πολλά Ηλία! Με το καλό να έρθει ο διάδοχος! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexiaS 0 Report post Posted March 16, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Να τα εκατοστήσετε παιδιά, ότι καλύτερο και του χρόνου με υγεία! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 16, 2010 Happy birthday σε όλους! Τις ιδιαίτερες ευχές μου στον "γηραιότερο" κύριο που κάνει σκι με την όπισθεν (και προφανώς όχι μόνο) Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 16, 2010 Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις, και με το καλό να υποδεχτήτε το μωράκι σας!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted March 16, 2010 Χρόνια πολλά και καλά παιδιά! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted March 17, 2010 Χόνια Πολλά κι ευτυχισμένα, πάντα με υγεία και πολλά χίονια στον πρόεδρό μας ΑΛΕΞΗ, που σήμερα γιορτάζει Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 17, 2010 Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και χαμόγελα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 17, 2010 Χρόνια πολλά κι ευτυχισμενα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 17, 2010 Χρόνια Πολλά πρόεδρε, ό,τι επιθυμείς! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 17, 2010 Χρονια Πολλα Μεγαλειοτατε! Ευσεβαστως ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 17, 2010 Χρόνια πολλά κύριε Πρόεδρε Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 17, 2010 χρονια πολλα μαλλιαρε προεδρε οτι επιθυμεις να σε χαιρομαστε και να μας χαιρεσαι και κοιτα να εισαι μαζι μας και την επομενη σαιζον ε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
AlexiaS 0 Report post Posted March 17, 2010 Χρόνια μας πολλά Αλέξη συνονόματε!!!!! Ότι επιθυμείς! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 17, 2010 Χρόνια πολλά και σε σένα Αλεξία!!! Εισαι καινούργια εδώ μέσα και σε ξεχάσαμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 17, 2010 Χρόνια πολλά ,δημιουργικά κι ευτυχισμένα Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 17, 2010 Ανάρχα.... τρελοκοτσιδά... Χρόνια Πολλά... Να χαίρεσαι την γιορτή σου.. και ότι ποθείς... Αντε και του χρόνου... με λυμένο το ιδιοκτησιακό στα βουνά... Φιλικά Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted March 18, 2010 Xρόνια πολλά Αλέξη και Αλεξία. Πάντα να έχετε υγεία. Αλέξη σου εύχομαι να έχεις πάντα κουράγιο κ υπομονή για να αντέχεις σαν πρόεδρος όλες τις γκρίνιες μας Ελπίζουμε να παραμείνεις και φέτος στο τιμόνι του Συλόγου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted March 18, 2010 Ευχαριστώ όλες και όλους που με θυμηθήκατε και αντεύχομαι στην Αλεξία, στον Αλέξη (mil), αλλά και στην πόλη των Καλαβρύτων που χθες πανηγύριζε τον Άγιό της. Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 18, 2010 Χρόνια πολλά και καλά!! Οτι πιο πολύ επιθυμήτε!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted March 19, 2010 Τα Χρόνια μου πολλά με υγεία και ότι αγαπάνε στον πρόεδρο, στην Αλεξία και σε όσους γιόρταζαν. Υγεία πάνω από πολλά και ότι επιθυμείτε. Κύριε Πρόεδρε κάθε επιτυχία και τον Μάιο πάλι στο τιμόνι να είσαι. 80 Quote Share this post Link to post Share on other sites