D_Kikeridis 0 Report post Posted November 1, 2006 Xρόνια πολλά κ.Δαμιανέ..Ποιος στην χάρη σας..Ξύπνησα πρωινάτικα (2:30 το μεσημέρι) κ το πρώτο που έκανα ήταν να πώ χρόνια πολλά.. Θα πρεπε να νιώθετε ολοκληρωμένος ως άνθρωπος κ μόνο απ'αυτό K πάλι χρόνια πολλά.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 1, 2006 Δαμιανέ xρόνια σου πολλά.. Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrysa 0 Report post Posted November 1, 2006 χρονια σου πολλα και καλα με super καταβασεις! υπομονη 1 μηνας εμεινε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 1, 2006 Σας ευχαριστώ όλους σας παιδιά. Και σας που μου ευχηθήκατε απο 'δώ και σας που μου στείλατε pm και σας που μου τηλεφωνήσατε. Πρέπει να σας πω οτι κατα κάποιον τρόπο σας θεωρώ τη μεγάλη οικογένεια μου, γιατί ενώ με τους συγγενείς δε μπορείς να "κάνεις τίποτε", τους φίλους σου τους επιλέγεις και κατά συνέπεια μπορείς και πρέπει να είσαι ευτυχισμένος μαζί τους. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ, νάστε όλοι καλά και με ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 1, 2006 Χρόνια πολλά Δαμιανέ. Αυτη η χρονιά να σου βγει με extreme carving, σαν αυτα που βλέπαμε στο Φλόκα... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted November 1, 2006 Δαμιανέ χρόνια σου πολλά! Άντε και καλό μας ταξίδι All the best, Ρούλα. Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 2, 2006 Δαμιανέ, σου είπε κάποιος χρόνια πολλά σήμερα ? Ε, χρόνια πολλά λοιπόν από μένα, με υγεία και χαρά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 2, 2006 Δαμιανέ, σου είπε κάποιος χρόνια πολλά σήμερα ?Ε, χρόνια πολλά λοιπόν από μένα, με υγεία και χαρά. Τιμή και χαρά μου να μου εύχεται ο ίδιος ο πρόεδρος πρωϊ-πρωϊ. Σ' ευχαριστώ Αλέξη και εύχομαι να τα πούμε γρήγορα κι απο κοντά. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 2, 2006 ...εύχομαι να τα πούμε γρήγορα κι απο κοντάΓιατί ? Για να με ματιάσεις από την πολλή ομορφιά ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 2, 2006 Για να με ξεματιάσεις από την πολλή ομορφιά ? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 2, 2006 Γιατί ? Για να με ματιάσεις από την πολλή ομορφιά ? Γιατί ρε συ να μη φοβάμαι κι εγώ μήπως με ματιάσεις εσύ? Μανούλα δε με γέννησε κι εμένα? Ήταν και όμορφη στα νιάτα της!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 2, 2006 Εσύ να μήν πετάγιεσαι...παλιοκόριτσο Γιατί ρε συ να μη φοβάμαι κι εγώ μήπως με ματιάσεις εσύ?Εγώ δεν μπαίνω σ' συτή τη διαδικασία...δείχνω ανωτερότητα...΄ Εσύ όμως όταν με δείς θα καταλάβεις για τί ωραίο παλικάρι μιλάΩ...προσοχή μή γλιστρήσετε στα σιρόπια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted November 2, 2006 Χρόνια Πολλά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 3, 2006 Χρόνια πολλά λοιπόν να τα εκατοστίσεις σαν τα ψηλά βουνά, welcome to the club ξέρεις εσύ ...άντε και φέτος να τσουλήσουμε επιτέλους μαζί ...και το τραγουδάκι... Happy birthday to you.... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 3, 2006 Κοριτσάκι μου γλυκό, χρόνια πολλά και καλά, να σε χαιρόμαστε, πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη, ό,τι επιθυμείς Πολλά - πολλά φιλιά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 3, 2006 Happy Birthday lianus πάντα όμορφες τούμπες μπροστά στις κάμερες Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted November 3, 2006 Χρονια πολλα καλα δημιουργικα να σαι παντα οπως σε εχουμε γνωρισει απλη καλοκεφη και αισιοδοξη........... Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted November 3, 2006 Happy Biiirthday to you... Happy Biiiiirthday to you... Happy Biiiiiiiiiiiiiiirthday dear Liaana... Happy Biiiirthdaay tooo yooouuuu. ... κι ότι επιθυμείς! Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 3, 2006 Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα. Θα σου έλεγα και μακριά από τις κουφάλες αλλά μάλλον στην περίπτωσή σου δεν θα ήταν καλή ευχή. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 3, 2006 Χρονια Πολλα και χιονισμενα Λιανα! Και ας τους να λενε τους κακους, μια χαρα σε ειδα στο βιντεακι! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 3, 2006 ...Θα σου έλεγα και μακριά από τις κουφάλες...Θέλετε να πείτε κάτι Ευάγγελε ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 3, 2006 Θέλετε να πείτε κάτι Ευάγγελε ? Κε. πρόεδρε μην το παίρνεις προσωπικά είναι μια γενικότερη καλοπροαίρετη ευχή η οποία όμως στην προκειμένη περίπτωση θα έθιγε τα οικονομικά κι επαγγελματικά συμφέροντα της περί ου ο λόγος κι ως εκ τολυτου εκρίθη ανάρμωστη και αντιδεοντολογική. Πώς θα κάνει σκι χωρίς φράγκα η κοπέλα έ ??? Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 3, 2006 Χρονια πολλά Λιανα κι ότι επιθυμείς... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
samis 0 Report post Posted November 3, 2006 χρόνια πολλά Λιανά να τα εκατοστίσεις και οτι ποθείς. Πρέπει να περάσω απ το ιατρείο να τα πούμε. Έχει κ η ευη σήμερα γενέθλια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 3, 2006 Πώς θα κάνει σκι χωρίς φράγκα η κοπέλα έ ???Με τις κουφάλες τέκνον Ευάγγελε...με τις κουφάλες... Quote Share this post Link to post Share on other sites