cookmangr 0 Report post Posted June 3, 2004 Πηγα στον κινηματογραφο και ειδα αφτο το εργο The day after και με το πονηρο μυαλο μου σκεφτηκα Quote http://www.freewebs.com/greekradicals/ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 4, 2004 Να δω όμως που δεν θα δουλεύει το εργοστάσιο της ATOMIC με τι σκι θα κάνουμε.. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted June 4, 2004 Να δω όμως που δεν θα δουλεύει το εργοστάσιο της ATOMIC με τι σκι θα κάνουμε.. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΒΑΤΖΑ :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted June 4, 2004 ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΡΕΛΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΠΑ: ΠΩ ΠΩ ΠΟΥΔΡΕΣ!!!!!!! ΚΟΙΤΑ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΠΙΣΤΟΥΛΑ! ΟΣΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ! :wink: ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝΕ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ! ΠΟΛΥ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ... Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
vipersx 0 Report post Posted June 4, 2004 Πάνω που έλεγα θα κάνω topic με την ταινία αυτή μπαίνω σήμερα και βλέπω ότι ήδη έχει γίνει και λέω από μέσα μου "υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που σκέφτονται όπως κι εγώ..." Την είδα λοιπόν κι εγώ την ταινία προχθές, είναι το The day after tomorrow, απίστευτη ταινία που έχει να κάνει με μια μεγάλη κλιματική αλλαγή που σαρώνει το βόρειο ημισφαίριο. Εγώ τρελλάθηκα πάντως με την ταινία... μιλάμε για πολύ μα πολύ μα πολύ χιόνι σε σημείο που μένεις Τη συστήνω ανεπιφυλακτα. Κάθε μέλος του snowclub πρέπει να την δει για να πάρει τη δόση του σε χιόνι και κρύο να είστε όλοι καλά Θωμας, Θεσσαλονίκη Quote i'm mad about ski!!! Vipersx Το email που έχεις στο λογαριασμό σου δεν υπάρχει, άλλαξέ το. Ο Διαχειριστής Share this post Link to post Share on other sites
cookmangr 0 Report post Posted June 4, 2004 Και η πλακα ειναι οτι οταν βλεπαμε την ταινια εξω εβρεχε και στην μεση της ταινιας ενω ολοι ειμασταν με ανοιχτο το στομα απο τα εφε και την δραση αρχιζει μεσα στην αιθουσα να εχει αρκετο κρυο.It Really happens σκεφτηκα.Αραγε θα προλαβω να παω σπιτινα βγαλω τα χειμερινα ρουχα η εστω τις χιονορακετες.Μετα ομως ηρθα στην πραγματικοτητα και σκεφτηκα οτι η τεχνολογια προχωρησε τοσο ωστε να εχουμε και DOLBY DIGITAL Κρυο Βεβαιως ομως ηταν τα κλιματιστικα Quote http://www.freewebs.com/greekradicals/ Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted June 5, 2004 Εγώ τρελλάθηκα πάντως με την ταινία... μιλάμε για πολύ μα πολύ μα πολύ χιόνι σε σημείο που μένεις Τη συστήνω ανεπιφυλακτα. Κάθε μέλος του snowclub πρέπει να την δει για να πάρει τη δόση του σε χιόνι και κρύο να είστε όλοι καλά Θωμας, Θεσσαλονίκη Συμφωνω Θωμα μαζι σου, οτι αξιζει να δει κανεις την ταινια ...αλλα μονο για το χιονι που δειχνει! Γιατι εκτος απο εφε και πολυ χιονι τα υπολοιπα ηταν χασιμο ωρας! Eιδικα οταν εξω απο την Bιβλιοθηκη του Mανχαταν περασε το υπερωκεανειο επεσε τρελλο κραξιμο στην αιθουσα που εβλεπα την ταινια! Eγω αναφωνησα " εσκασε μυτη και ο Nωε με την κιβωτο του" . Σαν ταινια ειχε πολλα γελοια σημεια. Aπο που να αρχισει κανεις και που να τελιωσει... Eνταξει, δε λεω, πηρα γερη δοση χιονιου... αλλα την περιμενα καλυτερη. Kαι το βασικοτερο: Δεν ειδα πουθενα στην ταινια να δειχνει την Aκροπολη "αλλα βορειο πολο" . Kριμα και ο Iερος Bραχος εχει κατι πολυ ωραια dropακια! ΘA XIONIΣEI - ΔE ΘA XIONIΣEI ??? ΣIΓA MHN KATΣΩ NA ΞANAΔΩ TETOIEΣ M@*%#όί²Σ!!! H ANAΓKH BΛEΠETE... Y.Γ: Παντως οταν τελειωσε η ταινια (παρωδια) ειναι αλειθια οτι εψαχνα το μπουφαν μου και τα γαντακια μου... ΩPAIA ΠIΣTOYΛA!!! Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
vipersx 0 Report post Posted June 5, 2004 Μπράβο ρε alkatraz, συμφωνώ μαζί σου. Παρ' όλο το χιόνι και το κρύο που μας "έφτιαξε" για τα καλά νομίζω, η ταινία για μένα δεν είχε τίποτα περισσότερο να δώσει, παρά μόνο κάποιες πολύ μικρές αναφορές και ίσως επιστημονικές εξηγήσεις καιρικών φαινομένων και κλίματος, τις όποίες και γούσταρα πάρα πολύ. Κάποιοι κριτικοί της ταινίας μίλησαν για συναισθηματικό δέσιμο πατέρα-γιού... πολύ παρατραβηγμένο νομίζω, επιζεί ο πατέρας υπό τέτοιες αντίξοες καιρικές συνθήκες ενώ όλοι πεθαίνουν και βρίσκει το γιο του, κλασσικό happy end... έλεος... σας φιλώ, Θωμάς Quote i'm mad about ski!!! Vipersx Το email που έχεις στο λογαριασμό σου δεν υπάρχει, άλλαξέ το. Ο Διαχειριστής Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted June 5, 2004 Ε ρε τρέλα που σας δέρνει όλους..... Δήλαδη μου λέτε να σταματήσω να χαζεύω τη κατάψυξη του ψυγειου μου και να πάω να δω την ταινία να φτιαχτώ???(είδατε,πάλι σας δρόσισα.......) Πάντως χωρίς πλάκα απο τις περιγραφες σας για την ιδια την ταινια,μάλλον με τις ιδιες εντυπώσεις που έφυγα απ΄το Independance Day,θα φύγω....(το διαφημιζουν κιολας τρομάρα τους :? ) ΥΓ.ΜΗ μου πειτε οτι δείχνει και κανένα γαμηστερογαμάτο Πρόεδρο των Η.Π.Α.......τα παράτησα και έφυγα για το Σινεμα επι τόπου... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted June 6, 2004 ΥΓ.ΜΗ μου πειτε οτι δείχνει και κανένα γαμηστερογαμάτο Πρόεδρο των Η.Π.Α.......τα παράτησα και έφυγα για το Σινεμα επι τόπου... Αντε βρε, παρατατα ολα και βουρ για την αιθουσα Γινεται τετοια ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ χωρις να εμφανιζεται εστω μια φορα και ενας πλανηταρχ(ι@)ης???? Εχει και αυτος το ρολακι του στην ταινιουλα... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted June 6, 2004 ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ-ΧΙΟΝΙ). ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ "ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ", "Ο ΤΥΦΩΝΑΣ", Ο "ΠΥΡΙΝΑΣ" κα. ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΙΤΕ ΤΥΦΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΤΕ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΕΙΤΕ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΘΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΝΘΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΤΩΡΑ... ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..... ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!!!! ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΜΠΑΣΤΕΡ!!!!!! ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΡΙΟΙ (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ πχ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ), ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.... ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΣΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: Η ΧΙΟΝΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΕΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΛΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ:twisted: :twisted: :twisted: ΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ! ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ! ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΑΥΤΑ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΖΙΤΑ ΣΩΚΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ :!: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 6, 2004 ...ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΡΙΟΙ (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ πχ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ)... Ναι, είναι γεγονός ότι μου είχε γίνει μια πρόταση να παίξω στην ταινία , αλλά είχα κάποιες άλλες υποχρεώσεις. Να με συμπαθάτε κορίτσια... :wink: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted June 7, 2004 ΚΑΠΟΙΟΝ ΩΡΑΙΟ ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: SORRY ΧΡΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted June 7, 2004 :?: :!: :?: :!: Αρχίσανε τα όργανα να παίζουνε για σένα... Μόλις αμφισβητήθηκε ο Mr.Lappas προβλέπω να βλέπουμε τη Χρύσα σε σαδομαζοχιστική τσόντα... :twisted: Φιλικά Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted June 7, 2004 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ :twisted: ΜΑΥΡΟ :twisted: ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Mr LAPPAS ΣΤΟ SNOWCLUB ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑΙ! NO OFFENSE MATE ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΛΟ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΣΤΟ ΣΜ... ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted June 7, 2004 Τόσο καιρό υποθάλπτω κίνημα να εκθρονίσω το Χρήστο... Και τώρα μου τα χαλάς βρε Χρύσα... :? Όσο για S/M εγώ είμαι δωσμένος αλλού...Άσε που δεν αντέχω Φιλικά Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted June 7, 2004 ΠΑΝΟ... ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΠΙΑΝΩ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ? ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΛΕΜΕ ΑΜΑ ΚΑΤΣΕΙ, ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΙΓΙΑ, ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΗ BMW ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ!!! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted June 7, 2004 Με τα θερμαινόμενα καθίσματα ειδικά είναι ότι πρέπει... Ανακύπτουν όμως τα εξής προβλήματα: 1) H BMW επιπλέει? 2) Βενζίνη που θα βρείτε για να λειτουργούν τα θερμαινόμενα? Εκτός αν βάλει ο Χρήστος Solar Panels (ηλιακούς συλλέκτες) 3) Θα αντέξεις αυτά που θα θέλει να σου κάνει ο Χρήστος μέσα στη BMW? Φιλικά Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted June 7, 2004 ΧΡΗΣΤΟ!!!!! ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ BMW :!: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΦΙΒΙΑ ΜΕ ΕΧΤΡΑ SOLAR PANNELS ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΔΕ ΡΩΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΤΟ ΣΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ! :twisted: :twisted: :twisted: IT'S GONNA BE A LONG COLD WINTER BABY... LETS FIND A WAY TO WARM THINGS UP A LITTLE! :wink: :wink: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted June 10, 2004 Λοιπον τελευταιος και καταιδρωμενος ειδα κι εγω την περιβοητη ταινια με τις αφθονες πουδρες... Αυτο το σεναριο με την ανακοπη του ρευματος του κολπου ειναι οντως υπαρκτο και μας απασχολησε και στην Hellasweather οπου ειμαι μελος(οπως και οι Μικ,Vipersx,Saltofx,κ.α.) Οντως αυτο θα σημαινε ανακοπη της εντονης επιρροης του Ατλαντικου στο κλιμα της Ευρωπης οπως υφισταται τωρα.Αρα λιγοτερες θερμες εισβολες,περισσοτερο κρυο,λιγοτερη μεταφορα υδρατμων αρα και υετου και πιο ηπειρωτικο κλιμα. Σε καμμια περιπτωση βεβαια δεν ειναι δυνατον να καλυφθει ενα ολοκληρο ημισφαιριο απο χαμηλες πιεσεις και φυσικα να εχουμε τοσα φαινομενα σε γενικευμενη μορφη.. απλα κι εγω πιστευω οτι παμε για πιο ενδιαφερον κλιμα με πιο εντονα φαινομενα.. Οι εκδοχες ποικιλουν αλλα ηδη βλεπουμε να αυξανεται η συχνοτητα περιεργων φαινομενων(επαναλαμβανομενα χιονια στις Κυκλαδες και σε μερη που ειναι πολυ δυσκολο να χιονισει,καυσωνες στην Β.Ευρωπη κ.α.) Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites