fotski 19 Report post Posted December 14, 2008 Καλές δούλειές φίλε. Δεν ανεβάζεις το τιμοκατάλογο...? χαχαχαχα τι φοβάσαι ΜΙΚ; μην Παπαργυροπουλήσει ο ΤΕΟ? Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 14, 2008 ε ,Σταθη ξεχασες τις αφισσες μας (περιβαλλον + δεκαλογος ,και το ημερολογιο 2009 τις εχει παρει πρώτος πρωτος..ελπιζω να μπουν σε περίοπτη θέση... πολυ καλη αρχή να κανεις Θοδωρή ...θα τα λεμε και απο κοντα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Maro 0 Report post Posted December 14, 2008 Καλές δουλειές !!!!! Πολύ χάρηκα που ένας "δικός μας" θα έχει τη διαχείριση του σαλέ στο ΧΚΚ. Νομίζω ότι είναι ένας επιπλέον λόγος για να στραφούμε προς τα εκεί και να ξεχάσουμε για φέτος το ΧΚΠ. Quote Μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος. Το θέμα είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 14, 2008 Καλές δουλειές εύχομαι και ελπίζω να αποτελέσει ένα ωραίο χώρο στον οποίο να μαζευόμαστε. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 14, 2008 χαχαχαχα τι φοβάσαι ΜΙΚ; μην Παπαργυροπουλήσει ο ΤΕΟ? Άβυσος η ψυχή του ανθρώπου Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted December 14, 2008 Συγχαρητήρια ΤΕΟ!!!!!!!!! Καλές δουλειές!!!! Μακάρι να βολέψει να σε επισκεφτούμε και εμείς απο Βορρά!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 14, 2008 ΣΕ αλλο υφος και εδώ καλες δουλειές Θόδωρε και ελπιζω να κανεις τη διαφοράκαι ας εκμεταλευτώ το βήμα αλλη μια φορά για προταση Θα ήθελα ειδικό χώρο ΜΗ καπνιστών μεσα.(γιατι το κατω Σαλε έχει καταντησει τζιμινιέρα) γιατί η Εγκυος φετος γυναικα μου και μουρλαμένη με το σκι, επιμένει να ανεβαίνει μαζι μου στο βουνό(αν χιονήσει οπως λέει), οπότε όπως καταλαβάινεις υπάρχει πρόβλημα. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για το κάτω σαλέ... αλλά μόνο για το πάνω... το οποίο και έχω υπό την διαχείρηση μου... Μιλάμε για την γνωστή Καντίνα στην Βαθιά Λάκκα... την οποία θα πρέπει πλέον να σταματήσουμε να την λέμε έτσι... ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΚΑΝΤΙΝΑ.... αλλά ως cafe-bar... Λεπτομέρειες δεν θα πω ακόμα... αλλά να ξέρετε ότι έχει μπεί στο πρόγραμμα η αντιμετώπιση του αέρα και του κρύου... ώστε τις κακές μέρες να μην χρειάζεται να καταβείτε κάτω αλλά ... να μείνετε εκεί.... χωρίς να σας τρώει το αγιάζι.... Eφόσον ζητήθηκαν απόψεις για το cafe δεν μπορώ να μην πω κάτι.Σε μια γωνίτσα μια 42"άρα και ένα PC/Xbox/PlayStation και τα ανάλογα παιχνίδια εννοείτε. Μην με πείτε καμένο ο καθένας στο είδος του xaxaxaa :p:P:P:P:P:P Καλή ιδέα... αλλά θέλει επεξεργασία... Όλες οι προτασεις καλοδεχούμενες παιδιά... απλά.. τίποτα δεν είναι άμεσα υλοποιήσημο... Σιγά σιγά... να πάρουμε μπροστά... Συγχαρητιρια Τεο, Καλες δουλειεςΟι φαπες και το ξυλο απο κοντα.... .......... Ολεεεεεεεεεεεεεεε Θα γινουν τρελα παρτυ στο Χελμο φετος...Τεο ξυρισου, κουρεψου και φτασαμε... Μ'αρέσει που είσαι αντρας... Τεό,όπως αντιλαμβάνεσαι από τις πρώτες απαντήσεις που πήρες, τα standards και οι απαιτήσεις έχουν ανέβει πολύ ....!!! εγώ με την σειρά μου θέλω να παρακαλέσω: 1. να διαθέτεις και εσπρέσο (ντεκαφεινέ), ως επίσης και σακχαρίνες 2. να ασκήσεις όλη σου την επιρροή στο ΧΚΚ για να μπούν θερμαινόμενα καθίσματα στο 3θέσιο λιφτ και στο λιφτ της Στύγας Τον καλύτερο καφέ θα έχω και φυσικά ντεκαφεινέ.. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε... Αλλάζει τελείως το τοπίο... Τώρα για τα θερμαινόμενα.... θα το εισηγηθώ... και ότι βρέξει ας κατεβάσει... Δεν έχω να ευχηθώ κάτι...θα συμβουλευθώ τον Σύμβουλο Επιχειρήσεων metero και θα αποφασίσουμε πότε θα ανηφορίσουμε για επιθεώρηση.Λουκουμάδες θα έχει ; Με μέλι πάντα... Του Μετερο του έχω κάνει κάνει επίσημη πρόταση για επενδυτικό σύμβουλο... Δεν θα μου τον φας εσύ ρε... τις εχει παρει πρώτος πρωτος..ελπιζω να μπουν σε περίοπτη θέση...πολυ καλη αρχή να κανεις Θοδωρή ...θα τα λεμε και απο κοντα Όλγα... και Αλκοολικέ μου... θα βάλω ότι θέλετε ..(με μέτρο...) αλλά μου χάλασαν σήμερα το πρωί... όπως ξεφόρτωνα πράγματα... Λυπηθείτε με... αλλά φύσαγε ρε γαμώτο... και μου τα πήρε ο αέρας... Έχω μια καλή ιδέα... να το κάνουμε καλύτερο... αν με συγχωρέσετε... Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια... Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση... Ελπίζω να σας εκπλήξω ευχάριστα με την κατάσταση εκεί... Φιλικά... Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
germanos 37 Report post Posted December 14, 2008 Καλές δουλειές να έχεις, πολλούς λουκουμάδες που είπαν και τα παιδιά παραπάνω, delivery στο lift της Στύγας (αυτή ήταν η καλύτερη ιδέα), και να φτιάχνεις και παγωμένους καφέδες για κάτι τρελούς σαν εμένα που χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ ή φρέντο! Ελπίζω ο άνεμος αλλαγών να συνεχίσει και στα άλλα (και σοβαρότερα) ζητήματα του κέντρου. Δεν αντέχεται το Καλάβρυτα - Ρίο - Παρνασσός - Αθήνα (ξέρεις εσύ... και ο Μητσάρας...). Quote I just love skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 14, 2008 Τεό προσωπικά χάρηκα για έναν επιπλέον λόγο: γιατι ενα μέλος του συλλόγου μας δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε ένα χιονοδρομικό και αυτό μονο καλές συνέπειες μπορεί να έχει για το σύλλογο, το χιονοδρομικό και τους πελάτες του. Και αφού σε έγλυψα αρκετά θελω να ζητήσω ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ μια και με χαρά διάβασα ότι θα λειτουργήσουν και αυτοι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted December 14, 2008 Τεο, έλλειπα σήμερα και τώρα έμαθα τα νέα. Μπράβο σου φίλε. Σου εύχομαι καλές δουλειές!! Στείλε μου ένα μικρό κειμενάκι για το μαγαζί και πως σκέφτεσαι να το φτιάξεις (στο PM μου) να βάλω αναφορά στο περιοδικό μου, αλλά γρήγορα σε 3 μέρες πρέπει να πάει τυπογραφείο! Η στο e-mail mou: sgiannop@yahoo.gr Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slider 6 Report post Posted December 14, 2008 Καλή αρχή!! Εύχομαι τα καλύτερα.!!! Και ελπίζω να μην ακούμε σκυλάδικα πρωί-πρωί! Να προσεχής την μουσική …παίζει ρόλο!!! Slider. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted December 14, 2008 αλλά να ξέρετε ότι έχει μπεί στο πρόγραμμα η αντιμετώπιση του αέρα και του κρύου... ώστε τις κακές μέρες να μην χρειάζεται να κατεβείτε κάτω αλλά ... να μείνετε εκεί.... χωρίς να σας τρώει το αγιάζι.... εννοείς αυτό ε; Τώρα για τα θερμαινόμενα καθίσματα .... θα το εισηγηθώ... και ότι βρέξει ας κατεβάσει... πσστ .... πλάκα έκανα ε !!! ..... δεν πιστεύω να πας να πεις τίποτα τέτοια ....... χαχαχαχαχαχαχαχα !!!!! Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted December 14, 2008 Εσύ θα έρεις ....? Σαφέστατα....!!!!! Όλες οι προτάεις και τα ενδεχόμενα ανοιχτά.... ΚΑΘΕ ΣΚ ΠΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ P.M ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΩΜΟΣ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ (δεν ξερω τι συμφωνια υπαρχει με το ΧΚΚ οπότε εαν αναφέρομε σε αυτονοητα πες μου) 1. ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ 10EURO ΣΕ 5 Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ (ΚΑΤΙ ΣΕ ΙΣΟΠΟΣΟ ΤΩΝ 5 EURO ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ 2. ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΚ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΧΙΟΝΙΟΥ Η ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΟ ΔΥΛΑΔΗ ΩΣΤΕ ΝΑΑΝΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΑΛΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΝΑΚ ALA FLOCAFE ΜΕ ΘΕΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ SALE ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :P Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 15, 2008 Θοδωρή καλές δουλειές και ... σιδεροκέφαλος! Θα τα πούμε για καφέ στη Βαθιά Λάκα! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 15, 2008 Ετησια καρτα καφε ειναι ευκολο να βαλεις; Ετσι για το γ@μ..τω ρε γμτ! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 15, 2008 καλές δουλειές ΤΕΟ, θα σου φέρουμε και ενα πανό του Συλλόγου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
AKIS-AIGIO 0 Report post Posted December 15, 2008 Τεο..... Kαλές δουλειές και υγεία να έχεις. Μπράβο ρε φίλε. Μπράβο. Τέτοια δουλειά θα ήθελα κι εγώ να έκανα. Να βρίσκομαι κοντά στο βουνό, μακριά από πόλη και να ζω απ το βουνό και να ζω σε αυτό. Αν ζητάς γνώμες και συμβουλές.....μια έχω να σου δώσω. Να μην έχει ή να μην κάνεις στο «μαγαζί» σου, όλα αυτά που σου την «σπάνε» σε άλλα αντίστοιχα «μαγαζιά» που πας. Να ξέρεις επίσης, ότι οτι και αν κάνει κάποιος, άσχετα αν δεν είναι πρωτοπόρο ή ανταγωνιστικό, αν το κάνει καλά, με φιλότιμο και αγάπη, είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσει και θα επιτύχει. Συγχαρητήρια και πάλι. Quote ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ http://www.e-achaia.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted December 15, 2008 Όλγα... και Αλκοολικέ μου... θα βάλω ότι θέλετε ..(με μέτρο...) αλλά μου χάλασαν σήμερα το πρωί... όπως ξεφόρτωνα πράγματα... Λυπηθείτε με... αλλά φύσαγε ρε γαμώτο... και μου τα πήρε ο αέρας... Έχω μια καλή ιδέα... να το κάνουμε καλύτερο... αν με συγχωρέσετε... Φιλικά... Τεο... εχεις αφεση αμαρτιων απο ολοκληρη την Ο.Ε. καλη διαθεση απο μερους σου να υπαρχει (που υπαρχει) ,και ειμαι σιγουρος οτι η Ολγα δεν θα αφησει χωρις προβολη τον συλλογο μας 80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 15, 2008 ..re μετερε , έχουμε φάει τα λυσακά μας να γλυτώσουμε απο τους ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ !@!!!! και σύ δίνεις συμβουλές για το πως θα τους προσεγγίσει περισσότερο ; .... μακρυά οι επισκέπτες - ΜΑΚΡΥΑ ! πόστο μόνο των χιονοδρόμων και των ορειβατών ΤΕΛΟΣ ! .... ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΓΕΝΙΚΩΣ , μπορούν να πάνε και στο διακοφτό για καφέ αμα γουστάρουν ή για κρέμα καραμελέ .... ΠΑΛΙ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΉΓΥΡΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ; Αντε μην αρχήσω τίποτα καντύλια μεσημεριάτικο ... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted December 15, 2008 ..re μετερε , έχουμε φάει τα λυσακά μας να γλυτώσουμε απο τους ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ !@!!!! και σύ δίνεις συμβουλές για το πως θα τους προσεγγίσει περισσότερο ; .... μακρυά οι επισκέπτες - ΜΑΚΡΥΑ ! πόστο μόνο των χιονοδρόμων και των ορειβατών ΤΕΛΟΣ ! .... ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΓΕΝΙΚΩΣ , μπορούν να πάνε και στο διακοφτό για καφέ αμα γουστάρουν ή για κρέμα καραμελέ .... ΠΑΛΙ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΉΓΥΡΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ; Αντε μην αρχήσω τίποτα καντύλια μεσημεριάτικο ... ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΕ ΘΕΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΣΚΙ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ :P :LOL: Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted December 15, 2008 Φιλε σου ευχομαι τα καλυτερα. Για τις αφισες μην ανησυχεις θα σου δωσω αλλες και μεγαλυτερες Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 15, 2008 ΤΕO καλές δουλειές μπράβο ρε σύ. Λοιπόν φίλε κοίτα να εχεις καλήποιότητα καφέ, ζέστη , καλό εξαερισμό και θέλεις όλους τους πελάτες χιονοδρόμους και μη. Αν περιμένεις να βγάλεις μεροκάμματο μόνο με τους χιονοδρόμους την πάτησες φίλε στο γράφω εκ πείρας αυτό. Οι συμβουλή του metero για το θέμα λειτουργίας του τριθέσιου είναι πολύ σωστή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 16, 2008 Καλή επιτυχία ΤΕΟ Σου εύχομαι ότι καλύτερο για την νέα σου προσπάθεια. Σαν πρώην εργαζόμενος σε Χιονοδρομικό Κέντρο για δυο χρόνια σε καθημερινή βάση, με πολλές ευθύνες και σε συνθήκες ακραίες, σε ενημερώνω ότι θα είναι αρκετά δύσκολο. Ιδιαίτερα όταν αποχωρίζεσαι το αγαπημένο σου άθλημα για να βγάλεις ‘’μεροκάματο’’. Έχει μεγάλη διάφορα το να είσαι επισκέπτης σε ένα ΧΚ από το να είσαι εργαζόμενος ή πόσο μάλιστα επιχειρηματίας, κάτι που λίγοι το κατανοούν στα fora. Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 16, 2008 Ναι φοβερή ιδέα , χορηγία η τζάμπα τυρόπιτα και ο καφές... ω θέε μου Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 16, 2008 Καλή επιτυχία ΤΕΟ Σου εύχομαι ότι καλύτερο για την νέα σου προσπάθεια. Σαν πρώην εργαζόμενος σε Χιονοδρομικό Κέντρο για δυο χρόνια σε καθημερινή βάση, με πολλές ευθύνες και σε συνθήκες ακραίες, σε ενημερώνω ότι θα είναι αρκετά δύσκολο. Ιδιαίτερα όταν αποχωρίζεσαι το αγαπημένο σου άθλημα για να βγάλεις ‘’μεροκάματο’’. Έχει μεγάλη διάφορα το να είσαι επισκέπτης σε ένα ΧΚ από το να είσαι εργαζόμενος ή πόσο μάλιστα επιχειρηματίας, κάτι που λίγοι το κατανοούν στα fora. +1 θα σου πάρουμε και κιάλια να μην μας χάνεις απο τα μάτια σου, και μια φωτογραφική με τηλεφακό Quote Share this post Link to post Share on other sites