eleni 343 Report post Posted February 2, 2012 τρελλή πουδρομέρα σήμερα..πολύ χιόνι :-))))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
drbalm 13 Report post Posted February 2, 2012 Αφήσατε τίποτα για τους αυριανούς? Είδα ότι είχαν την καρέκλα κλειστή το πρωί και χάρηκα αλλά μάλλον την άνοιξαν μετά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 2, 2012 Την πρώτη μέρα μετά από κακοκαιρία το χιόνι δεν έχει μεταμορφωθεί και φεύγει μαζί με τους σκιερ οπότε κάνει bumps. Από κάτω έχει χιόνι και όχι πάγο Μετά το πρώτο βράδυ μεταμορφώνεται φεύγει πολύ πιο δύσκολα μαζί με τους σκιερ αλλά και πάλι σε λίγο καιρό θα κάνει bumps ανάλογα με τη θερμοκρασία και τους σκιερ. Αν πατηθεί μόνο αν έχει ζέστη και λυώσει το γνωστό σούπιασμα κάνει ανωμαλίες. Το τεχνητό κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό με κύριο χαρακτηριστικό το τσιμέντο και τα κομμάτια ζαχαρώχιονου που λέω παραπανω. Μιλάμε για τεχνητό γενικά χωρίς να ξέρω πότε το έριξαν πάντως όπου βλέπω κανόνια στις Άλπεις αν δεν έχει κάτω από -5 και το έχει περάσει αρκετός κόσμος μετά το μεσημέρι έχει το περίεργο μη ευχάριστο χιόνι που λέω. θελει να παμε μαζι μια φορα να το ερευνησουμε το θεμα... θα αναλυσουμε το θεμα πιο διεξοδικα στην Ναουσα. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted February 2, 2012 Η καρέκλα δεν άνοιξε, αλλά από μέση και κάτω: φίλιππας, πιλώνες κ οτιδήποτε άλλο υπάρχει φαγώθηκε Quote Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted February 2, 2012 Quote Share this post Link to post Share on other sites
drbalm 13 Report post Posted February 2, 2012 Όμορφα! Όταν ο καιρός είναι "χάλια" τα πηγάδια είναι η ιδανική λύση για ωραίο σκι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 3, 2012 Η καρέκλα δεν άνοιξε, αλλά από μέση και κάτω: φίλιππας, πιλώνες κ οτιδήποτε άλλο υπάρχει φαγώθηκε πρεπει να βαρυστομαχιασατε!!!χαχαχα-ζηλευω απιστευτα!! Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
drbalm 13 Report post Posted February 3, 2012 Φοβερη και η σημερινη μερα στα πηγαδια, ομιχλη και αερας στην κορυφη χωρις ομως να δημιουργει προβλημα. Πολυ το χιονι που επεσε και στα περισσοτερα κομματια του βουνου πουδρα, μετα το μεσημερι ανεβηκε η θερμοκρασια και το βαρυνε αρκετα. Πολυ λιγος κοσμος, αν δεν ειχαμε χιονολαστιχα στο τουτου ακομα θα ανεβαιναμε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted February 4, 2012 Και σήμερα ωραία ήταν! ήλιο το πρωί, μετά συννεφιά, είχε και αέρα (μόνο στην κορυφή) Και όταν φύγαμε άρχισε και το χιόνι Δύσκολο το απάτητο και οι πίστες με πολύ φρέσκο που όμως μετά έγιναν χωράφι. Γενικά δύσκολο χιόνι, μόνο εγώ είδα τρεις τουλάχιστον μεταφορές τραυματιών Για όσους πάνε αύριο αυτή η ποιότητα χιονιού .... Θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Χαίρομαι που είχε αρκετό κόσμο (κυρίως Ομάδες με παιδιά) και ότι το ΧΚ δουλεύει άψογα παρόλο την περιπετειώδη έναρξη της σεζόν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 4, 2012 (edited) το χιονι ηταν βαρυ απο ενα σημειο και μετα. Εμεις κατα τις 11.30 σταματησαμε Απο οτι ελεγε ενας λιφτιερης αυτοι την παθανε εκτος πιστας και ο ενας επειδη δεν φορουσε κρανος...τελος παντων ΠΑΡΑΠΟΝΟ Νο 1 : οταν κανουν τα σχολεια που πανε τραινακι...ε ελεος. αφηστε 2 μετρα στο πλαι να περναει κανεις....αν πεσουμε σε κανα μικρο θα μας κραζουν μετα ΠΑΡΑΠΟΝΟ Νο2 : (και πιο σημαντικο....) ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΓΡΑΣΣΟ ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ....ΟΚ, ΒΑΛΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ και καλα κανατε , ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ;;;ΕΓΩ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΑ ΓΡΑΣΣΟ....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΒΓΑΙΝΕΙ" ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ....ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΓΡΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟΡΡΙΥΠΑΝΤΙΚΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΝΑ ΑΜΑΞΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ. sorry για τα κεφαλαια...αλλα.... Edited February 4, 2012 by Turms Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 4, 2012 σιγα μην παω για σκι αυριο ...... να γεμισω γρασα!!!!! 1 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 4, 2012 εμενα το μπουφαν λερωθηκε σε 2 σημεια. Στην συζυγο το ιδιο. Ενας αλλος το μανικι εγινε ΠΟΛΥ χαλια. Οταν εφευγα ενας στο παρκινγκ τα ιδια μου ελεγε. Και αν προσεχες οσους ειχαν ασπρα μπουφαν ολοι ειχανε κατι σημαδια. Λες και ακουμπησαν καπου. Απλα αρκετοι δεν το αντιληφθηκαν Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 5, 2012 εμενα το μπουφαν λερωθηκε σε 2 σημεια. Στην συζυγο το ιδιο. Ενας αλλος το μανικι εγινε ΠΟΛΥ χαλια. Οταν εφευγα ενας στο παρκινγκ τα ιδια μου ελεγε. Και αν προσεχες οσους ειχαν ασπρα μπουφαν ολοι ειχανε κατι σημαδια. Λες και ακουμπησαν καπου. Απλα αρκετοι δεν το αντιληφθηκαν τελικα δεν αντεξα πηγα πηγαδια .....οχι τιποτα αλλο αλλα να δω εαν ο turms ελεγε αληθεια. Κωστα το τεστ πετυχε!!!!! Πηγα με ασπρο μπουφαν και το μανικι επεστρεψε ΜΑΥΡΟ. Μαμω τα γρασα μου μεσα. κατα τα αλλα ξεκινωντας απο περ.θεσ/κης στις 8.00 δεν βλεπαμε τιποτα απο ομιχλη και λεγαμε "ωρε που παμε μες την ανταρα",και πριν την Ναουσα ενας ΗΛΙΟΣ απιστευτος!!!! Καλο σκι μεσα σε ενα απεραντο χωραφι!!!!οταν φυγαμε στις 2.00 η Τ πηγε 8 βαθμους στην βαση. στην επιστροφη μιλησαμε και με τον Περικλη για το event της βασιλοπιτας. Σο θεμα αυτο ημαστε πολυ χυμα. αντε να δουμε τι θα γινει και εχουμε καμια παρωδια στο τελος αντι για διαφημηση του ΕΣΤΟΥΧ. Πολυς ο κοσμος την Κυριακη στα3-5 και το χιονοδρομικο πολυ μικρο για να αντεξει τοσο λαο..... Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 5, 2012 (edited) Α! ξεχασα να γραψω για κατι που μου εκανε -οπως και στους περισσοτερους,πρωινους-εντυπωση. Το πρωι ο Δ.υπευθηνος του κεντρου "γκαζωνε"τους υπαλληλους(παρκαδορους) να μην αφηνουν οι οδηγοι μεγαλες αποστασεις μεταξυ τους>..........."εαν θελουν να εχουν 5 μετρα μεταξυ τους να πανε να παρκαρουν στα σπιτια τους......φυσικα τον ξεχεσα και εκανε οτι δεν με ακουσε και του επεστρεψα για τον παγο που ειχε κατω και αντι να βαζει ο κοσμος μποτες ...εκανε τσουληθρα!!!!!! λιγο αλατι δεν θα εκανε τοσο κακο,,,, υ.γ εγω κρατιωμουν απ το τιμονι υ.γ2 κατα τις 1.30 περνουμε τα πιατακια απο την βαση για να παμε για καφε στο σαλε της κορυφης....ολη η παρεα γιατι κατω γινοταν κολαση απο κοσμο οχι μονο μεσα αλλα και στις καρεκλες εξω!!! ....ανεβαινουμε το πιατο2.....μετα στο 3....και στο 4ο......μας ενημερωνει ο υπαλληλος "εκλεισε παιδια εαν θελετε να πατε επανω -οπως επισης και στο λουκι παρτε την καρεκλα".........και μην βγει κανενας και πει οτι επαθε βλαβη το 4ο γιατι αντε!!!!!! ΣΤΙς ..1.3ΟΜΜ δεν κλεινουμε τα πιατακια ρε Ελληνες!!!!! στην κοπη την πιται εγω δεν θα παρω μαζι μου σκι αλλα ομπρελα .... Edited February 5, 2012 by Gavis Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 5, 2012 αχ!!!!..τοσα χρονια περασαν και μυαλο δεν εβαλαν !!! ..τστσ!!! η ιδια νοοτροπία και φιλοσοφια και πως να αλαξουν τα πραγματα οταν η επικεφαλής τις εκει ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ειναι ο ιδιος σχεδόν 30 χρονια ας κανουμε υπομονη, να βρεθουμε επανω να τα πουμε , και οπως περασουμε . γιατι δεν ηρθες βιγλα γκαβις .. Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 5, 2012 (edited) αχ!!!!..τοσα χρονια περασαν και μυαλο δεν εβαλαν !!! ..τστσ!!! η ιδια νοοτροπία και φιλοσοφια και πως να αλαξουν τα πραγματα οταν η επικεφαλής τις εκει ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ειναι ο ιδιος σχεδόν 30 χρονια ας κανουμε υπομονη, να βρεθουμε επανω να τα πουμε , και οπως περασουμε . γιατι δεν ηρθες βιγλα γκαβις .. otαν ξεκινησα ο καιρος ηταν πολυ κλειστος και φοβηθηκα να ερθω εως εκει.... και στα πηγαδια καλα ηταν αρκει να συμβιβαστεις με ορισμενα πραγματα. υ.γ πρεπει να οργανωθουμε οι βορειοι για την εκδηλωση ........ Edited February 5, 2012 by Gavis Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 5, 2012 ας κανονιστη συνάντησή αυτη την βδομαδα για να τα πουμε ...απαντες Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 5, 2012 ανεβηκε τοσο πολυ η θερμοκρασια; και σε μενα ηταν πανω απο 0 αλλα οχι 8....για αυτο ηταν βαρυ το χιονι παντως εγω το καρεκλακι δεν το ξαναπαιρνω. Και στην Συναντηση σκεφτομαι να παω μονο στα πιατακια. Εκτος αν και απο εκει αρχισει να τρεχει γρασσο. Ασε που το σκεφτομαι ειλικρινα αν και θα μεινω τα δυο βραδια εκει, την πρωτη μερα να παω κανα σελι, να ειμαι στην κοπη πιτας εκει, και την αλλη μερα βλεπουμε. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted February 9, 2012 ωχχ! και τώρα που θα αφήνουμε τα σκι μας; Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 9, 2012 Δημήτρη δε θα τα αφήνεις,γιατί απλά δε θα σταματάς να κάνεις σκι.... Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted February 9, 2012 Απίστευτες μέρες χθες και σήμερα στα πηγάδια !!!! δεν υπήρχαν !! ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ !! και έχει και συνέχεια... δεν μπορώ να βρω από που ανεβάζω φώτος, άλλαξε κάτι ή είμαι τοσο κουρασμένη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted February 9, 2012 πρέπει να σταματήσω έχω να καθαρίσω το γράσο @Ελένη μάλλον λιώσατε σήμερα! πάτα πρώτα στο Εξελιγμένη Επεξεργασία κατω-κάτω κάνε Attach Files Επισύναψη Αυτού του Αρχείου Προσθήκη στο μήνυμα Σε παρακαλώ βάλε καμιά φωτογραφία που να ΜΗΝ έχει πολύ χιόνι! Α, το έμαθες; Στο αναβαθμισμένο site τα βίντεο απαγορεύονται Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted February 9, 2012 (edited) Εγώ θα είμαι πάνω τη Κυριακή μάλον. Ευτυχώς έχω μαύρο μπουφάν Edited February 9, 2012 by BlackSmith Quote Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted February 9, 2012 Μόνο τα μέλη μπορούν και ανεβάζουν φώτος? Μάλλον θα την γλιτώσεις Δημήτρη... αλλιώς το Εξελιγμένη Επεξεργασία στα αγγλικά?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 9, 2012 και εγω μεθαυριο θα βαλω το μαυρο το μπουφαν.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites