Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
anemar

χ/κ 3-5 Πηγαδια

Recommended Posts

Μόνο τα μέλη μπορούν και ανεβάζουν φώτος? Μάλλον θα την γλιτώσεις Δημήτρη...

αλλιώς το Εξελιγμένη Επεξεργασία στα αγγλικά??

Ή όπως το κάναμε τόσα χρόνια. Ανέβασμα στο photobucket, ή στο imageshack :)

Make Parnassos Great Again!

Σημερινές...

6.jpg

8.jpg

13.jpg

Χθεσινές...

5.jpg

32.jpg

7.jpg

33.jpg

Το έγραψα και στο fcbk. Παιδιά ειλικρινά σας καμαρώνω. Λιώστε ζείστε το απολαύστε το αυτό είναι το σκι και εσείς και ξέρετε και μπορείτε να το κάνετε. Είστε πολύ τυχεροί που έχετε ένα χκ σαν τα Πηγάδια να ΔΟΥΛΕΥΕΙ με κλίσεις και μεγάλες καταβάσεις ότι καιρό και να έχει.

Αυτό είναι το σκι

Έχω βαρεθεί να το γράφω, όταν έχει το πραγματικό σκι στην Νότια Ελλάδα επειδή είναι τόσο μα τόσο μα τόσο χαζά σχεδιασμένα τα χιονοδρομικά μας δεν έχουμε που να πάμε για σκι εδώ και 10 μέρες και δεν θα έχουμε και για τις επόμενες 5. Και το Μαίναλο που θα μπορούσε κλειστό είναι και αυτό.

Λιώστε powder hunters (σιγά το δύσκολο δίπλα σας έιναι αφήνεις το πιατάκι και πούδρα. hunters του γλυκού νερού. Ζηλεύωωωωωωωω :wallbash: )

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αψογοι!!!χαρηκα που γνωριστηκαμε και απο κοντα!!

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

πίκρα, σήμερα Έδεσσα...

Μικ, την τρίτη φάγαμε μια ψιλοαπογοήτευση. Ντυθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και μάθαμε οτι όλα τα Χ.Κ. ήταν κλειστά. Η ξενέρα, να βλέπεις στην κάμερα τα παγκάκια να έχουν θαφτεί και να μην μπορείς να πας...παρακαλάς να χει χιόνι να κάνεις σκι και οταν πέφτει είναι πολύ και δεν ανοίγουν τα κέντρα. Αλλά εντάξει, η αλήθεια είναι οτι οι άνθρωποι στα πηγάδια δουλεύουν και κάνουν οτι μπορούν με τις υποδομές που έχουν για να λειτουργούν όσο καλύτερα γίνεται!! αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε !!

τον δρόμο τον κάνανε αεροδρόμιο χθες στην επιστροφή, έπεσε πολύ δουλειά !!

IMG_0139.jpg

miscelano, εμείς γνωριστήκαμε ή με τον Πέτρο?? μπορεί να μιλησαμε αλλά δεν μου είπες οτι ήσουν ο miscelano..σε ξέρω μόνο ιντερνετικά, ποιος ήσουν?

πίκρα, σήμερα Έδεσσα...

Μικ, την τρίτη φάγαμε μια ψιλοαπογοήτευση. Ντυθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και μάθαμε οτι όλα τα Χ.Κ. ήταν κλειστά. Η ξενέρα, να βλέπεις στην κάμερα τα παγκάκια να έχουν θαφτεί και να μην μπορείς να πας...παρακαλάς να χει χιόνι να κάνεις σκι και οταν πέφτει είναι πολύ και δεν ανοίγουν τα κέντρα. Αλλά εντάξει, η αλήθεια είναι οτι οι άνθρωποι στα πηγάδια δουλεύουν και κάνουν οτι μπορούν με τις υποδομές που έχουν για να λειτουργούν όσο καλύτερα γίνεται!! αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε !!

τον δρόμο τον κάνανε αεροδρόμιο χθες στην επιστροφή, έπεσε πολύ δουλειά !!

IMG_0139.jpg

miscelano, εμείς γνωριστήκαμε ή με τον Πέτρο?? μπορεί να μιλησαμε αλλά δεν μου είπες οτι ήσουν ο miscelano..σε ξέρω μόνο ιντερνετικά, ποιος ήσουν?

O miscelano?

:unworthy: ενας που ειναι σαν τον τιραμολα με πολυ σγουρο κεφαλιιιιιι

o τρελος του χωριου......

http://www.facebook....&type=1

O εν λόγω κύριος με τις κεραίες...

ααααα, πες έτσι !!

Αψογοι!!!χαρηκα που γνωριστηκαμε και απο κοντα!!

και γω χάρηκα για τη γνωριμία !! :-))

στο νετ εχω νικ νειμ καταλαβαινεις....μη με γνωριζουν και ζητανε αυτογραφα χαχχαχααχα!!!!αψογο ΚΑΙ αυτο το βιντεο!!

• Like 1

Aφήστε τα Teasers και βάλτε κάνα βίντεο της προκοπής!

Μας ζαλίσατε,από το λούκι στην καρέκλα,από εκεί στα δέντρα...

Βάλτε μιά κατεβασιά από την κορυφή μέχρι την βάση να χορτάσουμε... :drinks:

λοιπον σημερα:

1. παρα πολυ χιονι...πουδρες, και ξανα πουδρες...δυστυχως απο ενα σημειο και μετα ηταν πολυ χωραφι (εντος πιστας) και με κουρασε.

2. παρα πολλοι με σανιδες...για καποια στιγμη νομιζες οτι εισαι Βασιλιτσα

3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ....40-50 ευρω εχει....

ανεβαινα προς τα πανω το πρωι και με σταματαει ενας και μου λεει: πιο πανω εχουν κολησει, εμενα με κτυπησε ενας και κατεβηκα να βαλω αλυσιδες. Ημασταν λιγο πριν τα μαγαζια που νοικιαζουν σκι.

Βεβαια εχω μεν χιονολαστιχα αλλα με σταματησε πανω σε παγο αν και δεν φαινοταν...μετα δεν ξεκινουσε με τιποτα....κατεβαινω να βαλω αλυσιδες, και εκανα πατιναζ....κρατιομουνα απο την σχαρα μην πεσω....τελος παντων, μεχρι να βαλω αλυσιδες, σκαει μυτη ενας αλλος απο πισω μου, και αυτος με Χλαστιχα που κατεβηκε να αγορασει αλυσιδες μπλα μπλα μπλα....ολα καλα ως εδω...

τοτε λοιπον εμφανιζεται ενας με ενα 4Χ4, και ενας αλλος ακομα, χωρις φυσικα αλυσιδες-πανια-χιονολαστιχα, και μας την ελεγε κιολας επειδη τον "κοψαμε"...σωπα ρε φιλε....φυσικα μετα το τζιπακι του δεν κουνουσε βημα. ουτε μπρος πηγαινε ουτε πισω ουτε τιποτα...κολησε εντελως ο δρομος...ενας αλλος, επισης χωρις φυσικα αλυσιδες-πανια-χιονολαστιχα με 4Χ4 παιρνει φορα και καλα να ανεβει με τον τσαμπουκα...φυσικα εμεινε, και χωθηκε στο πλαι...

Σκαει μυτη και ενας κατεβαινοντας, ο οποιος αρχισε τα "αντε ρε καντε στην ακρη εχω δουλεια και βιαζομαι...." ...σωπα και εσυ ρε φιλε. Και ηταν ετοιμοι ολοι να αρχισουν τις φαπες.... :roadrage: :roadrage:

Τι ειναι αυτοι οι ελληνες βρε παιδι μου....ολοι βιαστικοι και ολοι σουπερ οδηγοι.

Εγω ετοιμαζομουνα να κανω αναστροφη για πισω (την ειχα πατησει μια φορα το 2009 σε μια τετοια κ--ομερα, και ακομα τρεχω να ζηταω την αποζημιωση), αλλα πισω ερχεται και ενα λεωφορειο και δεσαμε....οποτε τελικα παμε προς το ΧΚ....

4. παμε λοιπον προς τα πανω, με χιονολαστιχα και αλυσιδες....κανουμε το σκι μας, πινουμε τον καφε μας και παμε προς τα πισω....λεω αντε ασε τις αλυσιδες....

και εδω ηταν το λαθος μου. Με τα χιονολαστιχα γενικα παω πολυ συντηρητικα, αλλα με τις αλυσιδες αισθανθηκα ακομα πιο ανετος, πηρα φορα και πηγαινα γ---ωντας....σε καποια στιγμη λοιπον ηταν μια στροφη σχεδον φουρκετα....εγω περα βρεχει...και πως τα φερνει ρε συ...λεω εκεινη την στιγμη στην γυναικα μου: καλα, με χιονολαστιχα + αλυσιδες μπροστα, και χιονολαστιχα πισω, παμε σαν τραινο....με το που τελειωνει η προταση ειχα μπει στην στροφη (αριστερη) μαλλον με φορα, το αμαξι φευγει εντελως γλυστρωντας αριστερα, :help: (πεταει κ--ο ), τσουλαει λιγο 3-4 μετρα καθετα στον δρομο, και μετα , μπαινω στο αλλο ρευμα , στριβοντας εντελως προς τα πανω, και σταματει στα χιονα στο πλαι του δρομου βλεποντας προς τα πανω....λες και το εκανα εγω επιτηδες για να γυρισω πισω.

Ευτυχως δεν ερχοταν κανενας...και για να ειμαι ειλικρινης ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....δεν θυμαμαι αν εκανα αναποδο τιμονι μπας και το επαναφερω, αν πατησα δεν πατησα φρενο...τιποτα....μονο οτι καποια στιγμη ισως ενα δευτερολεπτο πριν σταματησει το αμαξι, τραβηξα τα ποδια απο τα πενταλ εντελως και δεν εκανα καμια κινηση στο τιμονι...τιποτα...εχω και μια εντυπωση οτι οταν το αμαξι ηταν καθετα και τσουλουσε το εστριψα αριστερα για να γυρισει εντελως με την μουρη προς τα πανω....το ηθελα ,δεν το ηθελα , το εκανα ή οχι ουτε θυμαμαι...ισως περασε αστραπιαια απο το μυαλο μου μην βγω προς τον γκρεμο...αλλα δεν θυμαμαι....

Τελικα η ματαιοδοξια πληρωνεται σε αυτη την ζωη.....

"με χιονολαστιχα + αλυσιδες μπροστα, και χιονολαστιχα πισω, παμε σαν τραινο"

...καλα..κουνια που με κουναγε....τουλαχιστον ας μαθαινουμε απο τα λαθη μας....

μετα γυρισα σαν κοτα....στις στροφες ισως πηγαινα πιο αργα απο χελωνα

:Whew::Praying:

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

λες αν ειχα μονο τα χιονολαστιχα χωρις αλυσιδες μπροστα να ηταν καλυτερα;;;

αυτο που λες δεν το ειχα σκεφτει. Ειχα κατι περιστατικα και εγω παρομοια, παλιοτερα οταν κυκλοφορουσα με αλυσιδες αλλα ηταν σε ανηφορα και το διορθωνα ανετα....

Snow is on my D.N.A.

ti τα θες τα πηγαδια ........

Την μια τα γρασσα,την αλλη τετ-ακε,προπερσυ μποτιλιαρισμα.......

ασε που δινεις τοσα λεφτα σε βενζινες-καρτες-καφεδες κλπ για να τσουλησεις και ολες οι πουδρες ειναι φαγωμενες χαχα :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

ti τα θες τα πηγαδια ........

Την μια τα γρασσα,την αλλη τετ-ακε,προπερσυ μποτιλιαρισμα.......

στα πηγαδια παω αναγκαστικα

1ες επιλογες εινια Καιμακ (ετησια) και Σελι (κοντα και οικονομικα)

Απο εκει και επειτα οταν εχουν κλειστο καιρο αυτα που να πας;

Πισοδερι πολυ μακρια...

Ελατοχωρι ειναι απαγορευμενο...

ε τι εμεινε;

Χθες καλα ηταν ομως...αν εξαιρεσεις οτι γυρισα μισο χρονο νεοτερος...

Snow is on my D.N.A.

Όποιος δεν θέλει να φάει ταλαιπορία να ΜΗΝ ανέβει.

Περισσότερα κάποια άλλη στιγμή.

Όποιος δεν θέλει να φάει ταλαιπορία να ΜΗΝ ανέβει.

Περισσότερα κάποια άλλη στιγμή.

δεν ηξερα οτι η διασκεδαση και ταλαιπωρια πανε πακετο????

Edited by Gavis

προφανως σε καποια ΧΚ ειναι αλληλενδετα....

Snow is on my D.N.A.

Σήμερα Δευτέρα 13/2 η μέρα εξελίχτηκε άκρως ενδιαφέρουσα με κορυφαίο τελείωμα .

Ο καιρός ευχαρίστα άστατος με αποκορύφωμα την έντονη μισάωρη χιονόπτωση και τα 15 εκ πούδρας από το πουθενά . Αμέσως μετά ο Ήλιος πήρε την θέση του για αρκετή ώρα ώστε να απολαύσουμε το φρεσκαρισμένο βουνό ,που όλο το πρωινό είχαμε οργώσει.

Οι Φώτο είναι με χρονική σειρά από το πρωί προς το μεσημέρι .

Να σημειώσω πως ο δρόμος έχει αποχιονιστει και σε κάποια σημεία που υπήρχε πρόβλημα φάρδους , οι επεμβάσεις ολοκληρώθηκαν, και ο δρόμος είναι εντελώς ανοικτός .

Ίσως από αύριο να μην χρειάζονται και αλυσίδες παρόλο το χιόνι που έχει πέσει ,αλλά τονίζουμε ότι οι αλυσίδες πρέπει να υπάρχουν σε όλα τα αυτοκίνητα που κινούνται προς τα χ/κ ,και να χρησιμοποιούνται εγκαίρως.

vlcsnap-2012-02-13-20h45m00s109.pngvlcsnap-2012-02-13-20h53m54s94.pngvlcsnap-2012-02-13-20h58m50s229.pngvlcsnap-2012-02-13-21h02m33s119.pngvlcsnap-2012-02-13-21h02m55s141.png130220121529.jpg130220121531.jpg130220121538.jpg130220121531.jpg130220121528.jpgvlcsnap-2012-02-13-21h04m39s145.pngvlcsnap-2012-02-13-21h05m26s110.png130220121541.jpg130220121542.jpg

• Like 2

Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου.