Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Trianto

Χαιρετε!!

Recommended Posts

Χαιρετω ολο το forum κι εγω με την σειρα μου. Κολλησα κι εγω την αρρωστεια του snowboard, οποτε +1 για τα σανιδια :angry:

Μεντορας μου ηταν ο κακαλος του forum και λογω αυτου γραφτηκα και εδω. Καλη συνεχεια σε ολους.

Kαλώς μας ήρθες! :angry:

*καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση*

Χαιρετω ολο το forum κι εγω με την σειρα μου. Κολλησα κι εγω την αρρωστεια του snowboard, οποτε +1 για τα σανιδια :P

Μεντορας μου ηταν ο κακαλος του forum και λογω αυτου γραφτηκα και εδω. Καλη συνεχεια σε ολους.

Καλως ορισες στο φορουμ μας! :D

Ευτυχως που δεν εισαι ανορθογραφος σαν τον μεντορα σου... :angry:

Λοιπον, εσυ να τον μαθεις ορθογραφια, αυτος να σε μαθει snowboarding ;):P . Fair deal?

Φιλικα

ΜακηςΜ

Καλως ηρθες 3nto... θα περασεις ωραια εδω στην παρεα μας και θα μαθεις πολλα, αλλα τα περισσοτερα απο μενα γιατι ειμαι φοβερος δασκαλος snb.

Να ξερεις ομως οχι πολλα πολλα με τους skier γιατι ειναι ακομα περισσοτεροι και μας πειραζουν. Οπου ναναι ομως θα αλλαξουν τα πραγματα και θα διεκδικισουμε πολλα και σεβασμο.. αντε ισως τους μαθουμε καποτε λιγο snb και το σιγουρο ειναι οτι θα παρατησουν για παντα το ski.. :angry:

Καλως ηρθες 3nto... θα περασεις ωραια εδω στην παρεα μας και θα μαθεις πολλα, αλλα τα περισσοτερα απο μενα γιατι ειμαι φοβερος δασκαλος snb.

Να ξερεις ομως οχι πολλα πολλα με τους skier γιατι ειναι ακομα περισσοτεροι και μας πειραζουν. Οπου ναναι ομως θα αλλαξουν τα πραγματα και θα διεκδικισουμε πολλα και σεβασμο.. αντε ισως τους μαθουμε καποτε λιγο snb και το σιγουρο ειναι οτι θα παρατησουν για παντα το ski.. ;)

Καλα! :angry:

Δωσε μου τωρα δεκα καμψεις 'διεκδικησουμε' και μετα συνεχιζεις :P:P:D Μπορει να ξεχασεις το snb αλλα θα μαθεις ορθογραφια :P

Πολυτεχνειο τι;

Φιλικα

ΜακηςΜ

Καλώς τον Tριαντό!

s/bάδες της Ξάνθης ενωθείτε!!! :P

Αντε και όταν κατηφορίσετε Αθήνα, που όπως μου είπε ο Νίκος υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, να ανέβουμε κανά Παρνασσό!

Αααα, ρίξε και την ψήφο σου εδώ! :P

Χαιρετω ολο το forum κι εγω με την σειρα μου. Κολλησα κι εγω την αρρωστεια του snowboard, οποτε +1 για τα σανιδια :P

Καλώς όρισες νέε snowboard-ά!

έλα εσύ προς τα κάτω και θα 'ρθουμε και εμείς προς τα πάνω!

Είσαι της παρέας του Διαμαντή (φοιτητής στην Ξάνθη);

Αν ναι δώσε τα χιονισμένα μας χαιρετίσματα! :P

Βιβ

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Καλως όρισες φίλε.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά έχουμε και παροικία στη Ξάνθη;

Διαμαντή συσπείρωσέ τους :P